​Hade tänkt börja den här bloggen och berätta lite om min traktor (Volvo bm 500) som jag har införskaffat skruvdubb till, men eftersom det vita h-vetet kom och de blåser kallt så vart de inget montage idag eller igår, ser att klockan tickat iväg. Så den här dagen har jag ägnat att vara inne och eldat med min kära fru och bara myst och kollat på tv.

Jag hade tänkt skriva om lite av varje på den här bloggen jag har en massa hobbys (lite för många) så många att min skalle går på högvarv för jämnan, för ca 2 år sen kom den där berömda väggen! Vilken vägg? Folk tjata om att de gått in i väggen!! kom igen när ni börjat jobba, sitta på kontor å gå in i väggen va ä de för simulanter.

De va inte riktigt så de funka fick ja lära mig den hårda vägen. Jag hade en firma på sidan om mitt arbete efter att gått igenom några hårda seperationer så va lösningen att jobba jobba jobba, jag jobbade jämt för att slippa tänka jag mådde bra av det men åt dålig och sov i praktiken nåntimme här å där. å så kom dagen D kommer ihåg de som igår, jag va på ett jätte kul jobb där vi skulle byta motor i en bogserbåt de va ett kul projekt där vi fick fundera och skapa ett nytt maskinrum. Jag var lätt irreterad och inget gick som ja ville arg å grinig slängde rondelen å skrek, kände ett tryck över bröstet och kände mig som skit. Tog beslutet att fara hem å vila, väl i bilen kände ja hur trycket ökade i mitt bröst mitt på Alnöbron va de som om nån tryckte fast mig i sätet på bilen jag tänkte nu dör ja. körde in till vårdcentralen å stoppade in huvudet i luckan å sa att jag tror jag fått en hjärtinferkt de trycker så förbannat i bröstet. För första gången på vårdcentralen fick ja se lite action, dom satt på mig ekg och kollade men dom hittade inget. Jag fick erbjudande om att göra ett litet eller stort test på sjukhuset ja tyckte de kunde va bra med ett stort test eftersom vi har hjärt och kärl problem i släckten. så ja sa vart å när ska ja vara på sjukhushet? Hon svara du kör ingenstans de blir ambulans direkt. väl uppe på sjukan hittade dom inget fel på mig men jag hade en jätte trevlig sjuksköterska som pratade med mig mycket å hon berättade mycket om ångest och den berömda väggen. Så där va ja nu utslagen orkeslös minnet borta när ja pratade med min fru och mina vänner påminde dom mig om att jag klagat på bröstsmärtor lännge. Nu idag önskar jag att jag brutit båda benen då hade alla sett vad som va fel på mig, många hade svårt att förstå. Nu äter jag medecin och mår mycket bättre fast jag har svårt med minnet och klarar inte av stress nått bra. nu är firman nedlagd och jag har mitt garage som hobby nu mer.

Nu är min tanke att göra det jag tycker om, skapa saker med metall och trä vara i skogen å känna lungnet eller på havet där jag är uppfödd spela gitarr å sjunga, ta hand om min familj.

Men nu börjar Hockyn SWE-CAN så ha de så bra och ta hand om varandra.

Micke.

Likes

Comments