När började jobba i början av sommaren så stängdes alla mina känslor av och jag gömde undan alla problem. Det var som att trycka på en knapp, on & off. Mitt ända fokus var att jobba jobba jobba och jobba för att kunna fokusera på något annat för jag orkade inte med mina känslor just då. Men jag visste att jag skulle få betala för det för att man kan inte gömma undan sina känslor eller ångesten. Den kommer alltid att finnas där, men man kan hantera det.

I mitten av sommaren så förändrades allt. Verkligen ALLT! Ett ljust ( person ) kom in i mitt liv och förändrade mig. Hela jag blev så avslappnad och glad. Det var flera år sedan jag kände såhär som jag gör nu. Men det var inte bara positiva saker som kom, en del negativa också. När jag blev så avslappnad så kom problemen och ångesten tillbaka för att påminna mig att dem fortfarande är här. Jag tappade totalt kontrollen över mig själv och ångesten tog över. Kunde sitta varje kväll och gråta för att det var för mycket känslor på gång. Gamla känslor och nya som krockar med varandra och blir en stor explosion. Hjärnspöken som försöker ta över alla tankar och säger till mig att allt kommer misslyckas. Du kommer inte klara av det. Ljuset i ditt liv nu kommer att försvinna. Du förtjänar inte att vara lycklig, du förtjänar inte ha ljuset i ditt liv. Antigen så kommer du förstöra det eller han. Att försöka bevisa för dem här hjärnspökena är väldigt svårt och jobbigt att göra. Men jag vet att det här kommer funka och jag kommer klara av det. Har jämt sprungit iväg, men inte nu. Nu när jag ser att den här personen gör mig till världens lyckligaste person så vägrar jag att hjärnspökena vinna. Jag stannar och slåss för att visa att jag är stark och tror på det vi har.

Samtidigt som jag försöker slåss mot tankarna så ska man ta bort allt negativt i ens liv. När man inser att man måste avbryta kontakten med en familjemedlem så krossar det mig i bitar. För jag vet inte hur länge jag måste hålla avstånd från den här personen. Men jag vet att det är det bästa för mig.

Låt aldrig hjärnspökena ta kontroll över dig. Bevisa för dem att du är starkast i världen och klarar av vad som helst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför just jag vill berätta om min historia är för att jag vet att det är så många där ute som har lidit eller lider precis som jag gör. Med min historia vill jag inspirera andra att våga prata om sexuellt övergrepp eller fysisk och psykisk misshandel som jag själv har blivit utsatt för. Det är ett ämne som behövs pratas mer om och man ska inte skämmas om man har blivit utsatt. Det är inte ditt fel.

Vill berätta hur det är att leva med psykisk ohälsa och vad jag gör för att må bättre. Vilka verktyg jag använder som gör mina dagar lite bättre. Vill hjälpa andra där ute som också lider av en psykisk ohälsa med min erfarenhet i dessa ämnen. Ge er verktyg som kanske hjälper er.

Skäms aldrig för att du har varit med något hemskt, du gjorde inte fel!

Likes

Comments