Header

Hej! Nu var det oerhört längesedan som jag bloggade, tror det var i februari som jag skrev det senaste inlägget.Vilket är sjukt lång tid! Har haft fullt upp de senaste månaderna och dessutom har mina leder sagt ifrån vilket har lett till inaktivitet från min sida.

Men vad har hänt sedan dess? Jag har varit på praktik hos SVT Västernorrland, vilka jag är tillbaka hos nu för mer praktik dock är det här min sista vecka. Jag har färgat håret ljusare men nu är jag tillbaka till mörkt igen. Jag har haft mellokvällar, jag och Allis har varit till Stockholm och sett Henrik Berggren. Jag har varit på mina vänners spelningar, druckit tequila sunrise, sett nya Twin Peaks, lyssnat på massor av poddar och fått det svart på vitt att jag behöver glasögon.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra lördagen fixade jag mina läppar hos Belle Visage här i Sundsvall. Jag använde Restylane och fyllde på med 1 ml och jag är så nöjd. Jag har velat fylla mina läppar sedan jag var liten, rätt så sjukt haha!

Min överläpp svullnade så himla mycket under kvällen och det såg ut som att jag hade blivit getingstucken, var på Kåren samma kväll och fick förklara för nästan alla jag träffade att jag hade fyllt läpparna och att svullnaden berodde på det. Men kan nu i efterhand sakna den svullnaden lite för läpparna fick en sådan fin form.

Direkt efter behandlingen:


Några timmar efter behandlingen:

Nu 1 vecka efteråt:

Likes

Comments

Nu är det över. Har svårt att samla ord för avslutet och alla känslor som slår och spränger. Men det var ett vackert, värdigt och mäktigt avslut på en fantastisk historia. Tack kent för att ni bestämde er för att bli bäst ❤

Låter några bilder få berätta om mina två sista kvällar med det allra finaste bandet:


Likes

Comments

Tänkte jag skulle blogga ikapp om vad som har hänt de senaste två helgerna!

Förra helgen var jag och Allis tillsammans med Kristoffer hos Linder en stund innan vi gick ned till Aveny för att möta upp Martin och Erik, träffade även på Julia i kön. Var nåt band som skulle spela där, har dock ingen aning om vilka det var haha! Sebbe och Oskar kom också dit efter en stund. När de stängde tänkte vi egentligen dra vidare till Dallan men hamnade utanför RÅ istället. Vi kunde inte bestämma oss var vi skulle gå så det slutade med att Allis, Oskar, Martin och Kristoffer följde med mig hem. Martin och Oskar gick runt fyra halvfem medan Kristoffer och Allis sov över.

På söndagen åkte jag, Oskar och Allis till Birsta för att lyssna på Kikki Danielsson, bästa Kikki!! Jag och Allis köpte också likadana jackor och tiaror, haha!

Nu i fredags var jag och Allis på Oscars med Erik, Martin, Julia och Jorunn. John De Shon var tydligen där och spelade, tycker alla DJ's låter likadana haha. Jag och Allis följde med Martin en bit på vägen hem då vi nästan bor åt samma håll. När jag och Allis skreksjöng och fuldansade till Dag efter Dag med Chips så kom det en kille som sjöng med och kunde hela låten. Sen visade det sig också att han var en mästare på Carolalåtar, bästa främling som bara dök upp! Vi blev så hungriga när vi kom till mig så vi bestämde oss för att gå till Donken, där träffade vi Elias.

I lördags var vi i Allis repa, efter någon timme kom Erik och Martin dit med popcorn. Sen gick vi på Aveny för att Hurula hade en spelning där! Var minsann en konstig kväll, herregud haha! Vi gick sedan och ställde oss i kön till Dallan men ångrade oss. Erik, jag och Allis gick istället till Donken och köpte mat. Mötte några killar från Östersund som hängde med oss ett tag. Tog sedan en taxi hem till Jonathan som piercade våra bröstvårtor, vi har tjatat i snart en månad. Blev hur bra som helst! Är dock besviken på att det inte kändes någonting alls...

Nu till helgen känner jag bara ångest, ångest Å N G E S T. Nästa helg kommer jag tillägna kent, det är den sista veckan och helgen med kent någonsin. Det är blandade känslor som smyger omkring i min kropp. Vissa stunder känns det okej och i andra är det hur jobbigt som helst. Men det är tur att jag kommer ha många axlar att gråta ut på! ❤️

Likes

Comments

I tisdags var Allis här och vi hade Greveholmkväll med popcorn och vin, mysigaste kvällen med en bra julkalender och med en bättre vän. Bästa bebbe!! Hade en tenta dagen efter och jag tror att den gick bra, hade dock huvudvärk hela dagen pga koffeinbrist.

I fredags bestämde jag och Jojje oss för att ta en öl på kvällen. Mötte upp henne på Navet och sedan drog vi oss mot Udda. Oskar och hans kompis Hugo kom också dit efter en stund sedan gick vi på Oscars. Tog en stämpel där eftersom det var gratisinträde till 00.00, Oskar och Hugo gick vidare till ett annat ställe en stund medan jag och Jojje stannade kvar. Lite senare mötte vi upp Linder, Martin och Sebbe och efter ett tag kom Kristoffer och joinade oss. Jag och Martin stannade kvar till typ 2 sen gick vi hem till mig, vi sov enda till 17 dagen efter haha. Sjukt!

I dag var jag och Jojje i Birsta och handlade, köpte en jättesöt termosmugg på Indiska så nu slipper jag få koffeinbrist i skolan när jag inte hinner fixa mitt kaffe på morgonen!

Likes

Comments

Igår kände jag mig ledsen över absolut ingenting, det är en sådan skum känsla som inte går att göra någonting åt. Var igår ikväll ute med Erik, Kristoffer och Martin i några timmar, ska hjälpa deras band med marknadsföring och jag har så många idéer just nu haha! Vi var i alla fall först hemma hos Erik en stund sen gick vi på Udda en sväng och tillsist Dallan. Träffade även några från min klass där. När de stängde gick Erik och Kristoffer till Donken medan jag och Martin halkade hem till mig.

Började klockan 13 idag så då kändes det okej att jag var ute igår, annat hade det varit om jag började 8 som jag gör imorgon 🙈. Mamma och pappa ska hit till stan imorgon så jag följer med dem hem över helgen för att stressa ned. Känner att jag behöver ett miljöombyte en stund!

Likes

Comments

I helgen har jag bara umgåtts med människor jag tycker om och det får mig att känna mig trygg och jag mår så bra av det.

I fredags var Allis här och även Martin kom över en sväng innan vi gick ned på Jacks och sen Udda. När Udda stängde åkte vi hem till Martin och sov där. Stackaren som alltid får stå ut med Allis och mig som hela tiden tjatar om Carola, schlager, DJ Clabbe och Greveholm haha!

I lördags var jag och Allis hemma hos Jorunn och där var också Daniella och Josefine, det var en mycket kul kväll. Fick skjuts ner till stan och när de andra fortsatte på Oscars jag och Allis gick till Udda. Där träffade vi på Elias, fortsatte sedan på Dallans och var kvar tills de stängde. Vi gick sedan på Max och köpte mat för att sedan gå hem till mig.

Likes

Comments