Övrigt

Den nya garderob till våren är här... Det är just de här som är "klass" för mig, enkelt och avslappnat och hej du kan bära detta genom alla tillfällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

M.P - bakom fasaden

Klädkoder ... Jag kommer inte komma in på ett ända ställe inne i staden.

Det är fem dagar kvar tills vi står där och ska fira ut året 2016, fan va magiskt!? Och ...

Vid tolvslaget ska vi stå där och fira in år 2017. Glitter och glamour, champagne som flödar och glas som skålas - Gott Nytt År...

Nyåret är en magisk dag, dock förstår jag inte varför nyåret bär en sån stark klädkod? Medveten är jag - att många uteställen ställer krav på en vårdad klädsel överlag. Så ytligt, för...

Jag vill kunna gå ut med håret uppsatt i en slarvig knut, kunna gå ut med slitna jeans och en t-shirt. Jag vill kunna gå ut med ett par Reebok skor och en munkjacka. Det är min klädstil... Jag går aldrig ut för att jag vill behaga någon annans syn eller tycke på hur man bör klä sig... Jag går inte ut för att någon annan ska kunna stämpla sitt betyg på hur vacker och snygg man är. Så ytligt, för jag skiter fullständigt i det där...

Jag vill bara kunna gå ut, för att njuta av några kalla öl i ett trevligt sällskap. Dansa mig vidare in på småtimmarna, för att sedan få stapla mina vingliga ben hemåt igen.

Högklackat med glitter och glamour - en klädkod som jag inte kan koda...

Med fem dagar kvar undrar jag fortfarande hur i helvete detta ska gå!? Fast en sak är dock säkert, här kommer ingen klädkod att bäras för jag kommer som jag är. 

Jag kommer i min stil för att få njuta av själva nyåret, med några kalla öl och i ett trevligt sällskap. Jag kommer inte för allt glitter och glamour, champagne som flödar och glas som skålas - Gott Nytt År...


Likes

Comments

Jag vill packa min väska, låsa dörren om mig och aldrig mer återvända hem.

Det låter kanske konstigt men det struntar jag i… för det här är min känsla och min längtan bort i från det här. Jag dagdrömmer mig bort till en plats någonstans på denna jord, här kan ingen nå mig.

Här kan jag vara mig själv i ett helt naket tillstånd. Här ska jag bygga mig ett bo, få ett lugnt liv som består av den harmoni jag mår bäst av.

Jag vill bo vid havet på en ö många mil ifrån en annan individ. Min själ hör inte hemma bland liv och rörelse. Bland gemenskap och förpliktelser. Jag vill vara fri och dansa genom havets våg.

Dricka vatten ur en brun och kunna odla min egen mat.

Oberoende av vad andra tycker och känner vill jag packa min väska, låsa dörren om mig och aldrig mer återvända hem.

På en ö om tjugo år…


Likes

Comments