Header

Hej allihopa, ja jag vet att de var ett tag sedan och jag ber om ursäkt för de. Jag har bara haft så mycket med skolan att göra för att jag ligger lite efter. Kan säga att distans skola inte är de enklaste direkt. De krävs väldigt mycket disciplin och fokus i allt detta.
Jag har vart väldigt stressad och de blir inte bättre när man har en mentor och föräldrar som tjatar och klagar på en nästan hela tiden. De blir så tillslut att jag inte gör något alls. Men men... de är bara att bita ihop och göra det!
De finns inte en människa som har de lätt med allt. Alla har motgångar och medgångar! De går upp och ner för alla i olika perioder.
Just nu så har jag min period där de mesta är motgångar!
Men de positiva är att jag ändå har vänner och familj som hjälper mig och ger mig råd!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen, hoppas allt är bra mer er.

Jo jag tänkte eftersom jag inte skrev ett inlägg igår så tänkte jag att jag skriver lite om gårdagen idag istället.

Igår så var de en liten stressig dag, jag hade två skolarbeten som jag var tvungen att vara färdig med och så hade två inbokade möten och två lektioner. Så de var en rätt stressigt, tänkte mest på skolarbeten som jag var lite seg med att göra i tid.

De blir ju väldigt rörigt i huvudet efter en skoldag, samma när man har jobbat en hel dag man bara gå och mysa ner sig i sängen med en film.

Men de gjorde inte jag! Jag tog på mig träningskläderna och tog en powerwalk på 5 km. Väldigt skönt om man vill rensa huvudet lite. När jag kom hem så kände jag mig väldigt duktig eftersom att jag inte är den mest sportiga typen av mig. Men ibland så är de skönt att få röra på sig lite. Kanske inte super skönt idag när man har träningsverk och måste hasa sig fram för att komma någonstans hahaha.

Ja men de var lite om vad jag gjorde igår och idag så ska jag inte göra så mycket förutom att plugga mer och äta paj!Likes

Comments

Hej!

Jag heter Mickaela och jag är en 18 år tjej som bor på Orust.

Just nu så pluggar jag sista året på gymnasiet, jag går linjen humanistiska på ett distans gymnasium i Kalmar. Anledningen till att jag går på ett distans gymnasium är för att jag bodde utomlands i 10 månader i ett land i Afrika som heter Gambia. De var ett äventyr som hela familjen gjorde så vi packade allt och drog. Jag kan berätta om de någon annan gång.

Intressen kan vi ta då, jag gillar att läsa och skriva. Jag älskar även mode någonting som jag tycker är kul att följa och brinner även för. Jag följer inte allt mode utan jag plockar ut de jag tycker är snyggt. Gillar även att leka med smink, att göra olika sminkstilar är alltid kul att göra och testa. Någonting som jag är besatt av är nog skor och väskor.

Jag är en sådan person som inte kan ha nog med skor och väskor i garderoben och jag kollar även på nya skor dagligen hahaha.

Men detta var nog lite om mig, börja gärna läsa min blogg så får ni hänga med vad jag gör och hur jag lever mitt liv.

Kram Mickaela

Likes

Comments