Första morgonen på länge jag inte känner mig galet trött, är min sista lediga dag innan jobb helgen drar igång. Så tanken är ju att jag och K ska ut på en lång promenad i skogen, dock har vi inte orkat resa på oss från soffan ännu🙈Frågade min stora syster om jag fick låna hennes kamera. Så man kan få lite härliga bilder.

Det här med att komma ihåg att skriva varje dag är nog inte min grej, igår kom M och hans hund på besök blev en kopp kaffe, sen så skulle vi möta upp Julia och hennes två hundar för att gå en promenad, vi gick ändå 7km.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade så mycket i huvudet igår så glömde av att skriva så jag skriver nu istället eftersom jag ändå inte kan somna.. suck!

Vaknade på soffan klockan 11.30 som jag råkat somna på, steg upp startade lite kaffe och under tiden det rann ner så gick jag ut med K så han fick kissa. När vi kom upp i lägenheten igen så tog jag mig en kopp kaffe och satte mig i soffan och kollade lite på hem till gården. Sen ringde M och vi bestämde att vi skulle ha en mysdag tillsammans, så jag packade både min och K’s väskor, körde ner och mötte M på Maxi för att handla det vi behövde. Sen åkte vi hem till hennes pojkväns hus eftersom han ändå var på jobbet. Vi lagade mat, badade och hade ansiktsmask, vi hann även klämma in en film innan jag skulle hem..Super härligt var det! ✨

När jag kommit hem och varvat ner så fick jag tyvärr ångest, kände att jag verkligen inte ville vara själv och behövde prata. Som tur så ställde älskade M upp som sällskap♡

Men nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, alarmet ringer klockan 09:00, K har redan hunnit somna, han är väl trött efter ha varit iväg hela dagen.

Gonatt!😴

Likes

Comments

Dagen började med att Malin bjöd mig på nybakat morotsbröd och kaffe, jag bara älskar det brödet👌🏼 Vi hann även prata om massa saker som hade hänt under tiden vi inte haft tid för varandra, där efter gick jag hem och vilade innan M hämtade mig för det var dax att köra och hämta hem Kulan, så nu känner jag mig hel igen! så har suttit i en bil typ hela dagen! Men nu på kvällen kunde inte kylan hindra oss för att gå en liten sväng❄️

Nu blir det soffläge innan det är dax att sova är ju en dag imorgon med ju!✨

Likes

Comments

jahaja, då vart det slut på denna helg för dom flesta dock börjar min om 3timmar, för själv sitter man på jobbet just nu och har jobbat hela helgen.

Var och hämtade ett gymkort av syrran igår efter som hon är gravid så gymmar inte hon så mycket längre.Och som sagt så händer det saker 2018, jag ska bli moster om ca 1månad till en liten pojk! Får ju inte glömma berätta att jag ska inte bara bli moster en gång detta året utan 2gånger!! Galet! Men ska bli så kul! 👶🏼👶🏼
Så blev ett pass på gymmet igår för mig, gym är inget jag tycker är jätte roligt! Men har ca 1,5 månad på mig att få lite bättre kondition och stycka i kroppen.. för klen är jag fan!

Hoppas ni har en super härlig söndag och har laddat upp krafterna för en ny vecka!

Likes

Comments

Godmorgon!

Detta var ett tagsen, ska göra ett nytt försök med att skriva en blogg, får se hur det går med det! Kan ju börja med att berätta att jag har fått ett nytt jobb som personlig assistent, det är inte det ända nya som har hänt, blev singel i slutet av september.

Jag har många bollar i luften just nu och jag kommer att berätta mer om dessa lite som dom kommer, men känner att 2018 kommer att vara ett bra år, med nya spännande äventyr och utmaningar!


Som sagt det är lördag och mitt alarm ringde 05.30 är ju min jobb helg, Dock skulle jag ha jobbat kvällen idag men eftersom vi har sjukt bland personalen så får man ändra om lite. Så ska äta upp min frukost o dricka upp mitt kaffe sen fixa till mig lite innan jag ska köra.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Likes

Comments