Jag blev rörd när mormor varje dag tänder två ljus kl 20:00 för morfar, och mina två morbröder hon har gjort det sen morfar gick bort. Sakar er ❤️😔

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åkte jag hem till mormor ska vara här i några dagar medan sambon och S hållet på med vårt kök det är inte klart men när det är klart kommer det komma bilder på vårt kök.

Likes

Comments

Vi håller ju på att renoverar vårt kök och nästa vecka ska ska jag hem till mina föräldrar för dom ska hålla på med vattnet/ elen i köket och jag måste ju äta / fixa mat är diabetiker för att underlätta arbetet hemma så åker jag hem till mina föräldrar. I några dagar

Så här kommer köket att se ut kyl/frys är längs nere på höger sida och vi ska ha ett annat golv 

Likes

Comments

God morgon

Idag så skulle jag till sjukhuset till diabetes mottagning men jag har feber så det blir inget vi ska träffas någon annan dag i stället.

Det händer mycket hemma hos oss oxå skrev förut att bollen är i rullning men den har tyvärr stannat. Det va nämligen så att vi skulle flytta men det blir inte så. Så vi får leta vidare. Men vi hållet även på att renoverar vårt kök så det är stökigt här hemma just nu.
Det är mycket kvar att göra i köket men det går framåt iallafall.

Vårt kök innan renoveringen. Bilderna är tagna några dagar efter vi har börjat riva köket.

Likes

Comments

Har sätt massor av personer som planerar kastanj eller ekollon i ett glas med vatten och så börjar det gro 🌱.

Idag när jag va ute på en promenad så såg jag massvis med kastanjer och jag plockade hem några så jag ska prova detta. Hoppas att det går lika bra för mig med

Gör så här:
Lägg ett ekollon i vatten i 3–6 veckor tills en grodd syns. Sätt den sedan med grodden nedåt i en vattenfylld liten vas, äggkopp eller hyacintglas i ytterligare 3–6 veckor. Efter ett tag kommer det rötter och plantan tar fart uppåt.
En liten ek kan stå länge i en större burk i fönstret, se till att byta vatten ibland bara. Eller plantera ut den i trädgården till våren.


Lånad bild!

Likes

Comments

Det händer lite saker hemma hos oss skulle vilja berätta men det är inte spikat och klart ännu vilket jag hoppas på. Det kommer bli en ny start i våra liv.

Likes

Comments

Det är sällan dom ligger så tajta i hop men när dom väl gör det så är dom så gulliga tillsammans våra två katter Emil och Simba ❤️

Likes

Comments

Ja ni jag har inte kollat på paradise hotel sen det gick på TV4 haha men jag har faktisk kollar på denna säsong av paradise hotel. Konstigt att det bara går två gånger i veckan och inte mer jag vet inte hur många avsnitt det är men denna säsong lär bli lååååg om det bar går två gånger.

Likes

Comments