Svårt att sluta när man väl har börjat att pyssla med pussel denna gång satte jag ihop två hjärtan tycker dom blir så fina när man oxå ser själv pusselbitar när man har målat hjärtat 😃❤️

Önskar er en bra helg kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag för 7 år sedan låg man på akuten med ett blodsocker på 20 och jag fick redan på att jag hade fått typ 1 diabetes.

Jag är så glad att det finns insulin och att man kan kolla sitt socker på ett smidigt sätt samma gäller insulin att det ser ut som en helt vanlig penna ( för oss som inte använder pump för det är som en dosa )

💙

Likes

Comments

God morgon!

När man vaknar 06:50 av att man är kallsvettig och hjärtat slår så vet man att socker är lågt och det låg på 2,9. Ändå så somnade jag på 9,6. Har varit så här i två dagar nu kanske dax att sänka mitt långverkande insulin.

Önskar er en bra dag! Kram

Likes

Comments

17,5 i blodsocker till mellanmålet men jag vet oxå varför det är höger än vad det brukar vara. För i vissa perioder när jag ska ha mens så sticket mitt blodsocker i höjden och vill inte alla samarbeta men när mensen väl har kommit så lugnar mitt socker ner sig och det blir dom vanligt igen.

Inte kul med såna perioder men nu va det ett tag sedan så det gör inte så mycket.

Likes

Comments

Hej har haft några dagar blogg paus men nu är jag här igen.

Det här med känsliga frågor kring diabetes fick en under påsken av en person hen frågade mig hur mitt socker hade legat under dagen och jag svarade bra då knäcker hen ut att ja men då är du ju frisk snart. Vad svarar man ?

NEJ är jag inte detta är en kronisk sjukdom som jag kommer ha hela livet tills dom hittar något botemedel för typ 1 diabetes till vidare får jag använda mina insulin pennor och kolla på socker.

Jag vill ju oxå vara en frisk person men nu är det som det är att jag får leva med min diabetes som kan vara väldigt jobbigt att ha vissa perioder


Vissa frågor är känsliga.
Blodsocker just nu 11,1 perfekt att sova på god natt.

Likes

Comments

Har köpt en majblomma i år

årets majblomma är röd med svarta prickar på påminner om en nyckelpiga 🐞hihi

Information om majblomman
Majblomman arbetar med att minska barnfattigdomen i Sverige. Det mesta av pengarna till de bidrag som delas ut samlas in av skolbarn som säljer majblommor. Bidragen delas ut av de lokala Majblommeföreningarna, som finns i hela Sverige och arbetar nära barnen. Majblommans vision är att alla barn ska få vara med i gemenskapen med sina kompisar, i skolan och på fritiden.

Likes

Comments