Va med i @theffooo_ tävling på instagram där man kan vinna ett the fooo kit med en keps, väska och signerade kort! Följ även hennes vanliga konto! @willmaa_ Att vinna detta skulle betyda jätte mycket för mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, till er som fortfarande läser min usla blogg. Förra söndagen startade jag en fanpage för the fooo och det skulle bli jätte kul om ni kan ta och följa den och ge shout out till kontot.❤En till grej, som ni nog redan märkt har jag tröttnat på bloggen. Jag tycker inte det är kul längre+att jag inte har tid. Jag ska inte ta bort bloggen utan bara sluta blogga.
Men ni kan kontakta mig på:
Twitter - @mickan1999
Instagram - mikaelasodeus
Instagramfanpage - thefooosupport
Kik - mikaelas99

Ha det bra❤

Likes

Comments

Igår när vi kom fram till Säffle(lägret då) så mötte vi upp Sofia som hade ett sista pass kvar men hon visade mig runt lite och sen pratade vi en massa och sen hade hon träning.
Efter hennes träning så packade hon sina grejer och vi åkte till hennes farmor som bor i Karlstad. Så det är här vi har sovit inatt, vi sover i ett gästrum i källaren eftersom hon bor i lägenhet och alla får inte plats.

Snart ska vi nog gå upp till dem och äta frukost. Planerna idag är att åka och shoppa lite, jag behovet jeansshorts för mina börjar bli för små... Och sen vid fem åker vi tillbaka till Säffle för det är "samling"/inskrivning kl sex.Men ha en fin morgon, bloggar senare och jag köpt något eller så. Puss❤


Likes

CommentsSnart åker jag! :D
Vet inte hur lång tid det kommer ta men det är en bit. Vi kommer stanna på en mc och käka eftersom det inte finns någon mat hemma.
Bloggar nog i bilen. Ha D❤

Likes

CommentsNu är jag snart hemma, ska vänta påmontera buss som kommer om 10 min...
Haha mitt batteri är på 35%, ja man har ju inget att göra på bussar utan att lyssna på musik❤ ofc!

Likes

Comments

Hej, nu ska jag visa i bilder vad jag har köpt.

Tandkräm - 10 krHårborste - 15 krSkiss/ritbok(alla sidor vita) - 50 kr
(Haha, glömde ta bort platsen när jag tog kort..)Blyertspennor - 7 krSuddigum - 8 krSå det var det jag köpte, inte så mycket men ändå bra.

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen hem. Jag ska byta innan det och sen kommer jag till Nils Ericssons terminalen.
Min familj åkte vidare med båten igår och vi sa hejdå osv. Nästa vecka är det läger, jag är mer taggad nu än vad jag var för några dagar sen då jag tjockade i mig massa choklad verkligen massa! Haha jag fick med mig en påse av bullarna vi bakade igår. Hade ingen lust då, men ska försöks få tillbaka blogglusten för jag vill verkligen inte sluta!

Igår var vi också på göksäte(lilla Ullared) och jag köpte några saker men det var bara nödvändiga. Det kommer i ett inlägg senare.

Vi hörs❤
Likes

Comments

Hej, jag är med i en tävling på Berits blogg, länk till inlägget: http://moufieeh.blogg.se/2013/july/tavling-vinn-valfritt-mobilskal.html#comment
Här kan man vinna ett valfritt skal från iDiwa.se
Mer info på bloggen :)
Här är det skalet jag vill ha: http://www.idiwa.se/skal-iphone-4-4s-mustasch-rymdtriangel

Lycka Till!Likes

Comments

Hej, det har inte blivit så mycket bloggning... Det har hänt en del grejer. Men jag har bara inte orkat blogga helt enkelt. Våran motor till båten krånglar, vi har varit på ett havsmuseum och spelar minigolf. Ja, bara njutit. Nu är vi på Orust hos några kompisar, nätet är inte så bra här ute, mitt mobilnät ligger på E. Men jag använder wifi hos dem, men nu ägnat i båten ;)
Haha krångligt inlägg :p jag vet inte hur det blir med bloggen men jag kommer inte ta bort den så det ser ut nu... :)
Ses<>Likes

CommentsNär jag vaknade idag så ser jag att Omar har gillat min bild!
Denna:


Jag är verkligen super glad!😭 Jag saknar honom så mycket! Låter otroligt otacksamt men det är sant!❤ Hans röst var verkligen magisk :') pussen och kramarna. Haha jag har skrivit detta ett antal ggr nu men är så hypad över det som har hänt!❤


Likes

Comments