Ibland blir det inte som man tänkt sig, definitivt inte denna måndagen för min del. Min morgon börjar med att jag har blod socker dippar vilket är normalt men dem har förföljt mig hela dagen så att det har varit väldigt fumligt och grejer.

Jag tappade mobilen...gissa vad som händer med en Iphone som tappas i stengolv och med redan sprucken skärm och inget skal...

Ja helt rätt en mer sprucken skärm!


Sedan har ju jobbdagen flutit på lite si sådär, men jag älskar alla mina kunder så att jag är ju alltid glad.

När jag väl slutat så gled jag hem till en god vän och drack kaffe med bulle. Det var något av det bästa på hela dagen. Sedan skulle hon iväg till frissan och jag rullade hemmåt, när jag tror att sambon ska sluta så ringer han och berättar att han får jobba över.

Men jag passar på att kolla på en gammal goding, Cityakuten den serien är lika gammal som mig själv men jag älskar den. Enligt min mening är Cityakuten bättre än Greys dock älskar jag Greys mer men nog mest för att det är lite mer modernt än Cityakuten. Till detta blir det te och skittles Tropical.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

....Sägs det.

Idag blev det ännu en runda till K-rauta, heja mig jag har hittat en ny favorit affär. 😂

Det blev såklart mer dekorplast och en limpistol, det blev även tillräckligt dyrt. Hahah nej men värt det nu i slutändan.

Idag gick jag bananas på köksbordet och tanken var även att det enda bänk utan rostfritt stål i köket skulle få sig en omgång med men ack vad jag bedrog mig när jag insåg att jag köpt hem förlite rullar. Så det blev endast bordet idag och tur var väl det med eftersom att tiden rann iväg.

Helt ärligt när jag knappat färdigt på det här inlägget glider jag nog ner i sängen eftersom det är jobb som står på schemat imorgon.

Det bästa med att ha varit upptagen hela dagen är att jag har spenderat väldigt lite tid med telefonen, nästan som en mobil detox.

Eftersom vi köpte en limpistol så har mina salddar till lamporna i sminkbordet blivit fastlimmade. Var bara nästan synd att jag inte hade mer att limma, jag som älskar att använda en limpistol. Jag har ingen aning varför men tycker det är så stimulerande, hahah.

Likes

Comments

Lördag och jag har varit ganska kreativ här hemma hela eftermiddagen.

Vart en aning sur ni vet, blir ju så ibland när hormonerna glider runt i kroppen, men för att få mig själv på bättre humör så bestämde jag mig för att införskaffa mig dekorplast o marmor mönster. Jag älskar marmor 😍


Sagt och gjort, lämnade av sambon och barn på bio, körde och hämta upp min kusin och sedan raka vägen till K-rauta. En snabbis inom Rusta blev det med för att köpa en vaniljparfym jag älskar.


Väl hemma så fikade jag och min kusin innan jag började gå loss på möblerna här hemma. Även telefonen fick sig en liten makeover.

Likes

Comments

Många av er vet att jag älskar tränings kläder! Finns inget skönare att gå runt i även om man inte glider till gymmet.

Dock har jag sagt upp mitt gymkort var aldrig där så kändes rätt onödigt att betala för något jag inte nyttjade, nästan samma sak som att slänga pengarna i sjön.

Men bara för att jag inte går till gymmet så betyder det inte att jag inte kollar på tränings kläder, byxor är speciellt min favorit att kolla efter.

Och i morgon så firar Bring Sportwear 1år och kommer ha en massa erbjudande på sin sida så varför inte klicka in och hitta era favoriter inför våren. 😄

I bilden nedan kan ni hitta lite försmak.

Sponsrat inlägg xoxo

Likes

Comments

Kan de finnas något som känns lyxigare än en att få stoppa in en kaffe eller te kapsel i kapsel maskinen, mitt och älskade sambons fall piccolo från Nescafè Dolce Gusto.

I onsdags så låg jag i soffan smått febrig och ansåg mig vara värd att beställa hem lite kapslar i olika smaker som är helt hopplöst att få tag på här i stan. Sagt och gjort så blev det, jag la en beställning som kom igår dock fick min älskade sambo hämta ut packetet då jag har legat hemma två dagar med någon superfeber som slagit ut mig totalt.

Men nu idag så känner jag mig mycket piggare och sitter och avnjuter en kopp soya cappuccino. Barnen fick börja sin morgon med Nesquik, så är det med världens bästa styv mamma. 😜

Passade även på att köpa en snygg kapsel hållare, jag älskar vitt och den kändes som att passa in i vårt kök istället för en metall ställning. Men sådan är ju jag. 😝

Likes

Comments

Idag på min lediga dag så har jag varit hos min bror en sväng och innan jag körde hem så gjorde jag ett annat stop. Med mig hem fick jag en tidning som var sparad från 1994 24 Januari, alltså två dagar innan jag kom till världen med lite tvång.

I tidningen sitter det en stor bild och artikel som handlade om min pappa. Min pappa som jag aldrig fick lära känna som liten. I skolan berättade jag historier om honom för att jag ville inte vara mer annorlunda än dem andra barnen i min klass. Men vad spelade det för roll för att jag hade ingen pappa, ingen pappa som älskade mig i alla fall. Det var vad jag visste i den åldern.

Allt jag kände till var en bild och hans namn. Det jag fått höra var att han inte ville ha mig, att han aldrig älskade mig och att han inte vill ha med mig i sitt liv.

Idag vet jag att det var annorlunda, sedan jag var 14år gammal vet jag hur det egentligen var.

Det jag fick lära mig som barn var aldrig sant, att han inte ville ha mig. Jag gissar på att det var en lögn min mamma sa för att hon ville få mig till att sluta fråga en massa, att glömma den mannen, för att hon inte skulle behöva ha mer med honom att göra.

När jag hade flyttat till familjehem, så efter några månader beslutade jag mig för att jag ville söka upp honom. Jag hade fortfarande en massa obesvarade frågor som jag ville ha svar på.

Så 14år gammal sökte jag upp min pappa. Något av det modigaste jag gjort tror jag.

Med lite hjälp på traven så vart det ganska lätt, fanns bara en person med hans namn och samma födelsedag som mig. Jag kommer ihåg att det fanns en mail adress som jag skickade ett mail till.

Detaljerna om hur historien fortsätter är luddiga.

Hur det än var så blev kontentan att han svarade. han tog med sig sin sambo, sina tre andra barn och kom ner till Skåne.


Sedan dess har vi haft kontakt och vi har det ännu. Vi pratar inte varje dag, varje vecka eller varje månad, men då och då så kollar vi läget med varandra.

Jag ångrar aldrig mitt beslut om att söka upp honom för att få svar på mina frågor.

Likes

Comments

Idag har jag inte bloggat utan jag har låtit min adhd spruta ut. Började på lite olika saker här hemma och inget blir som vanligt färdigt då jag tappar intresset mitt i.

Jag började på att ligga på knä och skrubba golvet för hand inne på toaletten så blöt kattsand kan lämna fruktansvärt jobbiga fläckar som inte vill gå bort riktigt.

En del av golvet blev färdigt och resten tar jag väl en annan gång. 😂

Jag började på att ta upp den rena tvätten och vika ihop men...åter igen tappade jag intresset och gick ifrån det. 😂

Slängde ut en del från en garderob för att göra om förvaringen lite och tja det blev i slut ändan klart men tog ju två timmar istället för 10 minuter. 😂

Efter garderoben i hallen så behövde jag gå ner i förrådet med två tomma flyttlådor och då tänkte jag att det blir skitbra för då kan jag äntligen fixa till en cykelkartong som ska slängas, sagt och gjort tog jag med en kniv ner och började skära itu den i mindre behändiga bitar. Halva kartongen är slängd...

Diskmaskinen startades och fel timmar senare blev den tömd.

Det är ju verkligen så att jag påbörjar och tar hundra år på mig att slutföra. 😂

Mitt i allt ringde jag min kusin och frågade om hon ville komma över på kaffe vilket hon gjorde. Vi började spela Trivial Pursuit och tja det var inte många frågor som vi kunde och det slutade med att jag la upp det till försäljning på Facebook! 😂 Hör och häpna jag fick sålt det. 😂

Eftersom sambon kom hem liter senare ikväll så blev det hämt mat för att jag ville vara lat med honom ikväll.

Likes

Comments

Jag hade fel idag, jag slutade inte alls 15:30 utan 15:00 vilket var underbart. Så att nu har jag hunnit vara i tvättstugan och startat tvätten, tagit fram kvällens middag för att nu sitta i soffan med pop tarts och lite Bones på Netflix. 😁

Likes

Comments

Så en grupchatt med lite kompisar så var det inatt en kompis som delade en bild, med någon slags gåta där man ska lista ut koden till ett lås och jag läste igenom men gav upp direkt, men några vänners funderingar kring det är rätt kul att läsa. 😂 om man inte har något bättre för sig 😂

Likes

Comments

God morgon, här sitter jag i köket med mitt kaffe. Snart dags att bege sig mot jobbet. Idag är det ett 7 - 15:30 pass, efter det så blir det att skynda hem till tvättiden. Sitter i min så kallade ensamhet med katterna, Charlie som påminner om att han vill ha mat. Det ser kallt och blåsigt ut ute samt regnigt. Får mig till att inte vilja gå ut över huvudtaget men måste man så måste man.

Likes

Comments

Instagram@mickaaaa