Idag på min lediga dag så har jag varit hos min bror en sväng och innan jag körde hem så gjorde jag ett annat stop. Med mig hem fick jag en tidning som var sparad från 1994 24 Januari, alltså två dagar innan jag kom till världen med lite tvång.

I tidningen sitter det en stor bild och artikel som handlade om min pappa. Min pappa som jag aldrig fick lära känna som liten. I skolan berättade jag historier om honom för att jag ville inte vara mer annorlunda än dem andra barnen i min klass. Men vad spelade det för roll för att jag hade ingen pappa, ingen pappa som älskade mig i alla fall. Det var vad jag visste i den åldern.

Allt jag kände till var en bild och hans namn. Det jag fått höra var att han inte ville ha mig, att han aldrig älskade mig och att han inte vill ha med mig i sitt liv.

Idag vet jag att det var annorlunda, sedan jag var 14år gammal vet jag hur det egentligen var.

Det jag fick lära mig som barn var aldrig sant, att han inte ville ha mig. Jag gissar på att det var en lögn min mamma sa för att hon ville få mig till att sluta fråga en massa, att glömma den mannen, för att hon inte skulle behöva ha mer med honom att göra.

När jag hade flyttat till familjehem, så efter några månader beslutade jag mig för att jag ville söka upp honom. Jag hade fortfarande en massa obesvarade frågor som jag ville ha svar på.

Så 14år gammal sökte jag upp min pappa. Något av det modigaste jag gjort tror jag.

Med lite hjälp på traven så vart det ganska lätt, fanns bara en person med hans namn och samma födelsedag som mig. Jag kommer ihåg att det fanns en mail adress som jag skickade ett mail till.

Detaljerna om hur historien fortsätter är luddiga.

Hur det än var så blev kontentan att han svarade. han tog med sig sin sambo, sina tre andra barn och kom ner till Skåne.


Sedan dess har vi haft kontakt och vi har det ännu. Vi pratar inte varje dag, varje vecka eller varje månad, men då och då så kollar vi läget med varandra.

Jag ångrar aldrig mitt beslut om att söka upp honom för att få svar på mina frågor.

Likes

Comments

Idag har jag inte bloggat utan jag har låtit min adhd spruta ut. Började på lite olika saker här hemma och inget blir som vanligt färdigt då jag tappar intresset mitt i.

Jag började på att ligga på knä och skrubba golvet för hand inne på toaletten så blöt kattsand kan lämna fruktansvärt jobbiga fläckar som inte vill gå bort riktigt.

En del av golvet blev färdigt och resten tar jag väl en annan gång. 😂

Jag började på att ta upp den rena tvätten och vika ihop men...åter igen tappade jag intresset och gick ifrån det. 😂

Slängde ut en del från en garderob för att göra om förvaringen lite och tja det blev i slut ändan klart men tog ju två timmar istället för 10 minuter. 😂

Efter garderoben i hallen så behövde jag gå ner i förrådet med två tomma flyttlådor och då tänkte jag att det blir skitbra för då kan jag äntligen fixa till en cykelkartong som ska slängas, sagt och gjort tog jag med en kniv ner och började skära itu den i mindre behändiga bitar. Halva kartongen är slängd...

Diskmaskinen startades och fel timmar senare blev den tömd.

Det är ju verkligen så att jag påbörjar och tar hundra år på mig att slutföra. 😂

Mitt i allt ringde jag min kusin och frågade om hon ville komma över på kaffe vilket hon gjorde. Vi började spela Trivial Pursuit och tja det var inte många frågor som vi kunde och det slutade med att jag la upp det till försäljning på Facebook! 😂 Hör och häpna jag fick sålt det. 😂

Eftersom sambon kom hem liter senare ikväll så blev det hämt mat för att jag ville vara lat med honom ikväll.

Likes

Comments

Jag hade fel idag, jag slutade inte alls 15:30 utan 15:00 vilket var underbart. Så att nu har jag hunnit vara i tvättstugan och startat tvätten, tagit fram kvällens middag för att nu sitta i soffan med pop tarts och lite Bones på Netflix. 😁

Likes

Comments

Så en grupchatt med lite kompisar så var det inatt en kompis som delade en bild, med någon slags gåta där man ska lista ut koden till ett lås och jag läste igenom men gav upp direkt, men några vänners funderingar kring det är rätt kul att läsa. 😂 om man inte har något bättre för sig 😂

Likes

Comments

God morgon, här sitter jag i köket med mitt kaffe. Snart dags att bege sig mot jobbet. Idag är det ett 7 - 15:30 pass, efter det så blir det att skynda hem till tvättiden. Sitter i min så kallade ensamhet med katterna, Charlie som påminner om att han vill ha mat. Det ser kallt och blåsigt ut ute samt regnigt. Får mig till att inte vilja gå ut över huvudtaget men måste man så måste man.

Likes

Comments

I eftermiddags/tidig kväll så fick jag ett sms av min sambo. Han tyckte att jag hade gjort det fint där hemma. Jag anser själv att jag inte gjort så mycket men jag blir ju ändå glad av att han uppmärksammar det. 😊

Likes

Comments

Ny vecka med nya arbetspass och nya möjligheter.

Idag skulle jag ha jobbat dags pass egentligen men blev ändrat så att jag jobbar 14-22 istället. Det känns lite annorlunda att jag ska börja 14 då jag aldrig har det på mitt schema och det har hänt en gång tidigare på ett år. Men det är ju en fördel, jag får en extra sovmorgon den här veckan och lite bättre på lönen då jag får lite mer ob. 😜

Jag har gjort som alla andra morgnar, ta det lugnt i soffan framför greys och desperate housewifes.

Dock så försökte jag mig på att göra omelett till mig, vilket jag inte är duktig på! Men jag överträffade mig själv och den blev riktigt god, formen kanske inte blev den bästa men den var ätbar. Vilket är huvudsaken.

Resten av förmiddagen har jag spenderat med mina listor, kalendern och plocka undan disk. Vilket fancy vardag va? 😉

Jag älskar min kalender och mina listor.

Och nu innan det är dags att göra färdigt det sista som tex dammsuga toaletten sitter jag och bloggar. Obviously!

Min älskade brunch!

Vad hade jag gjort utan min kalender?

Likes

Comments

Då jag älskar våra katter här hemma så måste jag visa upp dem lite extra ibland.😏

Dem är mina små ögonstenar, men visst finns det tillfällen då dem absolut inte är mina katter, till exempel när kattsanden ligger över exakt hela toalett golvet och Jack rullar sig i det eller när dem drar loss tapeten från väggen.

Jack är den svarta och Charlie är den rödtigrerade.

Likes

Comments

Jag stod för en stund sedan i duschen och har många gånger undrat om fler har det som vi har, att det står femtioelva olika tvål, schampo, balsam, hår inpackning och ansiktsrengöring längs badkarskanten. Oftast är ju alla tuber, flaskor och burkar dessutom halvfulla eller nästan helt slut. Varför samlar man på sig sådant? 🤔

Dela med er av hur ni har det, för det måste vara ett vanligt förekommande fenomen.

Likes

Comments

Instagram@mickaaaa