Den här helgen har varit egentid delux med sambon, barnen har varit hos sin mamma och jag har inte jobbat.

Så en massa film har plöjts igenom som har inneburit sena nätter.

Julklappar har handlats.


Idag har vi haft pannkaks brunch eller som jag säger panncake Sunday, samt lite jul pynting. Men mest tagit det lugnt.

Ikväll tittar vi även på lite gråt film. - Titanic

Varje år får vi en julklapp på jobbet, vilket jag tycker är fint av dem. Vi blir visade uppskattning helt enkelt och det är alltid fina saker som delas ut.

I år var det fina ljus stakar fråb George Jensen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag nog en av dem värsta kvällarna på länge.

Jag tappade en nyckel till en kund...

Vad innebär en borttappad nyckel när man jobbar med hemtjänst?

Det innebär en jäkla massa jobb, för att hittas inte nyckeln måste ju låset bytas ut, det behövs kopior på nyckeln, samt att det kanske även är fler nycklar i samma plupp, till tex medicin skåp.

Vi har en kund som vi går ofta till under dagen, och på min runda igår så hade jag den här personen.

Jag har redan gjort ett besök där i början av passet, när jag ska dit nästa gång hittar jag inte nyckeln... och då är det dags att tillägga att tiden är viktig att hålla...

Letar i jackan, i bilen och väskan nyckeln är borta...

Åker tillbaka till tidigare kund besök och letar den finns inte hos dem heller. Krälar på marken under bilar där jag varit parkerad. Den finns inte.

Tänk er paniken, men jag löser mitt problem så att min kund för den hjälp hen ska ha.

Åker till kontoret där två kollegor hjälper mig att kolla igenom bilen utan resultat. Äter min mat tar nycklar för andra besök, små stressar igen om ber om ursäkt för att jag är stressad och förklarar att jag ställ till det för mig.

Får tid över och letar i buskar där jag varit parkerad och hittar inte den heller. Har gett upp tanken på att hitta den och ser framför mig hur jag kommer få sitta i möte med chefen på måndagen och förklara mig. Gråtfärdig är jag.

Hos näst sista kund besöket för kvällen, en plats där jag varit tidigare under kvällen, så hittar jag nyckeln! Någon vänlig själv hade lagt upp dem på en brevlåda. Stenen i magen försvann, lättnaden sköljde över mig.

Skulle ta mig upp för trapporna till min kund när jag snubblar över mina fötter, trampar på jackan som jag har i famnen och halkar och faller handlöst framåt. Slår i händer och knän, skrattar åt min klumpighet för lyckan av att hittat nycklarna igen är så stark.

Idag sitter jag med en bultande hand men har ändå genom lidit en kväll på jobbet.

Likes

Comments

Ikväll spenderade jag ca 3 timmar i köket för att laga mat inför veckan, färdiga lunchlådor till varje arbetspass.

Det var länge sedan jag gjorde detta och det kändes jätte skönt och super kul att faktiskt hitta tillbaka till köket. Jag är ju så bortskämd med att sambon lagar all mat här hemma.

Men nu har jag 16 matlådor.

Googlade lite igår på lite recept och testade helt enkelt.
Nästa söndag blir det nog storkok på kyckling och bulgur med något, ett annat recept jag hittade igår som jag vill prova.

Likes

Comments

Detta är förinställt inlägg.

Eftersom inlägget innehåller bilder på en present och sambon är ju så stöttande och läser mina inlägg på bloggen (ibland) så släpps detta inlägget på söndag för mig, Idag 12/11 för er. 😄

Jag och stora tösen hittade en enkel och fin present som vi hoppas på att sambon ska tycka om. En present box som innehåller lite skäggvård och hår styling.

Det är trotts allt tanken som räknas.

Likes

Comments

Smart multiprodukt som innehåller pawpaw från papayafrukten som har naturligt läkande egenskaper. Använd den till att mjukgöra torr och irriterad hud, för att ge extra fukt till håret eller som läppbalsam.

Likes

Comments

Jag vet att denna har synts tidigare men värd att nämnas igen.

Detta är en unik produkt som har 2 huvudfunktioner. Svampen är en rengöringsdel som används för att rengöra sminkborstar. Mittendelen kan fyllas med lite vatten som du kan dutta penseln i för en mer intensiv makeup.

Den är så fantastik lätt använd.

Likes

Comments

En romantisk, fräsch och sensuell parfym med doft av mjuk och feminin vanilj. Har även en härlig orientalisk och blommig ton.

En somrig parfym med andra ord men enligt mig perfekt att då önska sig i julklapp.

Likes

Comments

God förmiddag!

Sitter i jobb bilen med läppar som brinner/sticker/svider!! Blev lite desperat i morse när jag körde mellan två kunder, började känna hur läpparna var ökentorra nästan och började gräva i väskan med handen efter mitt lip balm. Hittade inte det jag brukar använda utan tog första bästa som jag egentligen inte tål alls, men som jag sa jag var desperat och nu får jag lida för det.

Allt mer märker jag hur min lilla bebis till hund är morgon trött, som tex idag så ”snozade” hon. Istället för att gå upp med matte som vanligt Så låg hon kvar och snarkade, 50 minuter senare när det var dags att gå morgon rundan passade det lite motvilligt att komma.

Antar att min morgon trötthet har smittat av sig på henne. Jag ogillar verkligen tidiga morgnar!

Likes

Comments

Ikväll är det en lugn hemma kväll as usual.
Jag sitter inne på bloggen och har äntligen förmått mig att smaka Nocco skumtomte. Får se vad jag tycker om den. 😁

Både jag och sambon är ganska trötta här hemma och frusna. Märks att vintern är på gång. Hu.

Kika in på hennes blogg vet ja 👌🏻☝🏻

Likes

Comments

Instagram@mickaaaa