View tracker

Hej på er, nu tänker jag stilla mångas nyfikenhet.

Häromkvällen så gjorde jag ett inlägg på på Facebook som väckte nyfikenheten hos många och jag har fått många frågor i efterhand. 😁

Ni kan ju förstå att det är som gjort att folk ska börja undra. Men sanningen är den att jag inte är gravid vilket många tror utan som en tidig julklapp köpte jag två katter till sambon.

Vi har haft dessa länge nu som jourhems katter och man fäster sig helt enkelt vid dem väldigt fort.

Detta är Jack och Charlie. Våra små bebisar eller även kallade mini elefanter 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så var ju dagen ett smärre bakslag men idag så kör vi på nya tag och hoppas på att det ska kännas bättre när jag tillåter mig själv att sätta mig ner och känns efter. Fördelen med jobbet är att jag måste hålla igång och inte gå runt och tänka, fast att jag är helt slut i huvudet efter gårdagen så är jag så otroligt tacksam för att jag måste jobba.

Likes

Comments

View tracker

Det är på hösten jag mår som sämst, det är denna årstiden då jag känner mig som mest ensam fast att jag har så fantastiska vänner runt mig och nu har jag även min fina sambo men det är så svårt att ändå hitta ljuset varenda dag. Jag blir så extra känslig mot allt, fler dagar orkar jag inte ta mig ut för att umgås med någon. jag sitter ensam och många gånger så sitter jag med tårarna rinnandes ner för mina kinder. Oftast kan jag faktiskt inte sätta ord på varför jag gråter eller varför jag känner mig så fruktansvärt ensam fast det är jag som drar mig undan, eller varför jag knappt orkar ta mig upp ur sängen.

Men det är nog väldigt mycket för att jag känner mig så jävla mycket bortglömd och har gjort det så otroligt många år. Jag finns med men att jag alltid kan anpassa mig efter alla andra för att jag aldrig säger ifrån när det blir för mycket. Att jag även försöker och kämpar för något men aldrig får något tillbaka.

Fasta att hösten har så många fina sidor så är det alltid en påminnelse om när jag var 13år. Det var 2007, på den tiden gick jag på högstadiet i Halmstad. Jag hade några vänner men inte många, jag var mest en i mängden eller den som skulle mobbas. Jag hade inte svårt för att skada mig själv, utan i min värld så var det skönt att släppa ut ångesten. Jag bodde fortfarande, med min mamma och hennes man min så kallade pappa.

Det framgick att jag skadade mig själv, jag tvingades att prata med en lärare. Det var då min spärr släppte, en del av min mur rasade. Det var faktiskt nu jag skulle berätta att jag blev misshandlad. Att jag faktiskt blev misshandlad hemma och att det hände ofta och hur många år det hade pågått.

Detta blev såklart en polisanmälning och en anmälan till socialen från skolan.

Och kring detta så skedde så otroligt många fel från socialens sätt att hantera ärendet. men jag kom i alla fall till ett familjehem i slutändan.

Men på vägen dit så tappade jag förtroendet för många personer. Åklagaren valde att lägga ner målet då det fanns för lite bevis. Då min familj vände mig ryggen. dem förnekade allt. Det är så otroligt svårt för mig att förstå hur man väljer sin man före sitt egna barns bästa. Min mamma ljög för polisen och socialförvaltningen, framför mig sitter och hon säger att ingen någonsin höjd en hand mot mig. Men det är väl så otroligt enkelt att förneka något man själv gjort sig delaktig i. Hon trodde kanske inte att det skulle gå så långt som det gjorde.

Idag 9 år senare så har jag bearbetat mycket av alla mina känslor kring många personer men det sitter fortfarande kvar och det gör fortfarande ont hur sviken jag blev av min egna familj och samhället.

Jag är trött helt enkelt.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit något om September boxen ännu och i fredags så trillade Oktober boxen in.

Men bättre sent än aldrig? 😉


Secret Flush - Unversal Beauty

En Cream Blush som går att använda som rouge och på läpparna, Denna har en fantastik nyans, Sätter snabbt lite färg på kinderna när man vill lite enkelt och snabbt se lite rosig ut. Den kostar 199:-

Foiled Eyeshadow - Affect Cosmetics

En ögonskugga som är nog den mest fantastiska ögonskugga jag använt. Jag tror mycket kan beror på sammansättningen i den. Då denna ögonskugga innehåller kaolin som är en lera från Kina.

Igår så använde jag denna ögonskugga och den satt lika bra under hela dagen, Från 09:00 på morgonen tills jag var hemma 01:00 på natten och tvättade bort den. Originalprodukt kostar 59:-


Badsalt Flowe - Add:Wise

Ett badsalt som enligt beskrivningen har flera användningsområden, det kan användas i badet eller till ett fotbad. Du kan även blonda ut det med lite olja och då blir det en jätte skön scrub för hela kroppen. Hemma hos mig står det just nu som en fin dekoration. Originalprodukten kostar 175:-

Eyebrow gel - The Browgal

En transparent och vattenfast gel. Håller brynen på plats. 😉 Originalprodukt kostar 195:- och jag vet att den finns bland annat att köpa på Kiks.


Lip Balm - Bee Natural

Ett läppbalsam är 100% naturligt. Då det innehåller bivax som har antibakteriella egenskaper så läker spruckna läppar snabbare. Originalprodukt kostar 35:-

Likes

Comments

I fredags när min älskade sambo hade varit iväg och handlat lite med barnen så kommer han hem med en bukett blommor till mig.
Bättre fredag kunde det inte vara 😊

Likes

Comments

Det var ju ett tag sedan jag skrev något så att jag tänkte att jag lägger upp ett urval av lite bilder från min vardag. 😁

Likes

Comments

Tja jag vet att det var ett tag sedan jag fick hem min senaste Glossybox och att ungefär nästa vecka kommer September boxen.

Men nu tänker jag faktiskt dela med mig av vad som var i den senaste boxen och där var bara saker jag fastnade för.


Medusa's Makeup - Lipstick

Detta läppstiftet blev en favorit! Av tre enkla anledningar: 1. Jag älskar färgen, den är verkligen perfekt nudefärgad som dem beskriver den. Det heter Sugar Daddy. 2. Sitter otroligt bra, håller färgen länge. 3. Priset! Kostar endast 110:- och hur prisvärt är inte det? Då det också är Veganskt.

jjojojojojoNabla Cosmetics - Eyeshadow Refill

En ögonskugga jag också fastnade för speciellt på grund av färgen för att den är så shimrig. Sen att ögonskuggan har en bra pigmentering och är lätt att arbete med gör den bara bättre. Även denna produkt är vegansk och cruelty free. Priset för denna är 65:-

Benefit - Gimme Brow

En ögonbrynspensel som är fylld med fibrer av marshmallowextrakt som ska göra att dina ögonbryn blir fylliga. Den är enkel att applicera och fixar verkligen dem perfekta brynen.

Denna var verkligen perfekt efter att Vicky hjälpte mig med att fixa mina bryn.

Priset för denna är 275:-

Glam of Sweden - Make-up Remover wet wipes : Pris 29:-

Helt vanliga rengöringservetter som är perfekta att ha med i väskan.

The Body Shop - Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask : Pris 195:-

Det är en av deras nya ansiktsmasker, en serie med 5 olika sorter.

Denna som kom med boxen inehåller grönt te från Japan och träkål av bambu från Himalaya. Den ska motverka orenheter.

Jag var väl inte helt nöjd med den då jag ogillade att den hade liksom som blad i sig, jag föredrar mer när en ansiktsmask är krämig och slät.

På bilden ovan har jag använt läppstiftet och Gimme Brow för att det är topp favoriterna från boxem.

Likes

Comments

Då var det lördags kväll igen och jag ligger just nu i sängen med lurarna i öronen och luktar på mig själv bara för att jag faktiskt luktar så fantastiskt gott efter att ha smörjer in mig med VS body lotion red plum & freesia. Innan dess låg jag i badet ca 1 timme och för första gången på så otroligt länge kände jag mig helt avslappnad, det var som om att allt bara släppte. Ungefär som att det snärtade till i mig och så var spänningarna borta. Det var riktigt skönt!

Annars idag så har jag inte gjort så mycket här hemma mer än att jag legat i sängen och klantat till det. Jag hade tänkt mig att tömma mobilen på bilder för att minnet var fullt, så jag försökte lägga in alla på datorn vilket inte funkade. När det inte funkade så gick jag in på min iCloud lagring och där fanns allt kopierat nöjd var jag med det. 2sekunder senare var allt borta jag lyckades radera allt från mobilen och molnet, vilket var lika med skjut mig här och nu! Aja alla gör vi misstag här i världen.

Sedan så har jag satt upp lampor på min spegel så jag kan sminka mig vid mitt sminkbord i sovrummet, där är endast lite små justeringar som ska göras sedan är jag nöjd. Fast ska jag vara helt ärlig så var det min kära sambo som gjorde större delen av arbetet. Jag är veckans latmask delux med tillstånd.

Nu så blir det nog att se vad Netflix har att erbjuda ikväll samt skafferiet. ☺️

Likes

Comments

Jag har varit hemma i två dagar och fler blir det och det gör mig fruktansvärt rastlös men mycket beror nog på att jag inte får göra något ansträngande. Jag har nämligen fått en muskelinflammation i vänster axel och skuldra. Då undrar ni säkert vad jag har gjort för att lyckas med det? Jo jag trillade med en Segway för ett tag sedan och fick antagligen små muskelbristningar i muskelfästena och sedan har jag arbetat mycket och det skapade en inflammation för att det inte fick läka och nu får jag inte jobba alls.

Men lite små pill här hemma har jag gjort som inte påfrestat armen/axeln som tex göra rent mina sminkborstar. Och idag så var jag hemma hos Vicky som fixade mina ögonbryn och det var rätt avslappnande.

Men jag är fruktansvärt rastlös ändå men men en dag i taget får gå helt enkelt. Tänkte försöka bli lite mer aktiv här och bygga upp bloggen igen. Men som jag sa FÖRSÖKA, så ha inga stora förväntningar utan ta det som det kommer. ☺️

Likes

Comments

Idag så blev det av att jag testade makeup removern som jag fick i min glossybox. Jag blev positivt överraskad!

Det behövdes inte mycket för att få bort mascaran från fransarna och det var som att den smälte när den kom på huden och efteråt var det bara att skölja med varmt vatten och tvätta ansiktet som vanligt. Jag har tidigare haft att erfarenhet av tidigare makeup removers att jag kladdar, spiller och får stå och gnugga i evigheter innan sminket försvinner så jag brukar vara rätt slarvig av mig med att tvätta av sminket.

Hittar jag bara i fortsättningsvis vart jag kan köpa denna produkten så kommer jag antagligen göra det så jag är riktigt nöjd. Och jag menar orginalprodukten på 100g kostar 250:- så att det är inte dyrt om man vill ta hand om sin hy.

Likes

Comments