Det har varit tyst från mig ett tag och när jag väl dyker upp igen så är det när jag inte mår bra, men det är då jag behöver bloggen som mest.

I natt har det varit en jobbig natt helt enkelt, men då min älskvärda men ibland odrägliga tyckte att det var överskattat med sömn och bestämde sig för att det var dags att leka. Ostoppbara som dem var lät jag dem hållas och lyckades somna men som det ibland händer sjunker mitt blodsocker och inatt har det gjort det.

Det är sällan det sjunker på natten så märkbart för min del, men någon gång ska väl det också hända.

Så det var ganska jobbigt i morse när katterna började leka igen vid halv fem.


Minns ni när jag i ett inlägg berättade om att jag spräckt hela skärmen på mobilen för att jag fått en dipp i blodsockret.

Varje gång jag kollar på telefonen så påminner mina sprickor mig om att jag borde söka för mitt problem men jag gör inte det. för att jag tänker att om jag bara skärper mig med kost osv så funkar det men det gör det inte för att jag kan inte skärpa mig. Jaa det där lät barnsligt, men nu när sambon är iväg mycket så har jag ingen lust att äta själv men gör det för att jag måst till en viss del.

Men jag är ute, jag tar mig ut tack vare vårt ny tillskott i familjen. Utan henne hade nog mina lediga dagar blivit väldigt långa i soffan tillsammans med Netflix.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tror att jag måste vara världs bästa på att gnälla, och hör inte andra mitt gnäll så gnäller jag för mig själv i det tysta och är bitter på allt och alla.

Ibland förstår jag inte ens varför jag gnäller för att trots allt är mina problem bara i lands problem. Något som många är väldigt duktiga på att gnälla om tex är hur dyrt det är att parkera. Jag vet många som gnäller här i stan inklusive mig själv, men när jag stod och tittade/lyssnade på Theres Lindgren samtidigt som jag strök lakan så berättade hon hur mycket det hade kostat för en timmes parkering i något parkeringshus i Stockholm så insåg hur jävla billigt vi har det. Det hade kostat 260 eller 250 kronor för en enda jäkla timme.

Men men nog om de.

Idag har jag gjort en fortsättning på gårdagens frustrationer med en nyckel. Kort och gott så behövde jag få en nyckel kopierad efter att jag hade varit och pratat med hfab (hyresbolaget) och det var inte det lättaste men, idag har jag kopian och den funkar yeay me. När det väl var färdigt så tog jag en vända på kontoret för att äta lunch med en kollega.

Resten av eftermiddagen har kantats med att tvätta och vika ihop ren tvätt samt stryka lakan.

Och nu sitter jag i soffan och njuter av bullar och te till Bones samtidigt som jag skriver här.

ÅH!! Förresten har ni provat Pepsi Max med ingefära?!?!

Trodde aldrig att jag skulle hitta den här i Sverige, men sprang över den på Coop och den var faktiskt över förväntan, jag gillade den. Ingefäran tog inte överhanden enligt mig. Min ena kollega tycke dock den skulle ha lite mer ingefära smak.

Likes

Comments

Genom Glossybox så fattade jag äntligen varför det är viktigt att använda primer för att få en bra grund för sminket.

Då den primer jag fick i en box är slut så var jag ju tvungen att inhandla en ny och det är verkligen en djungel allt sådant tycker jag. Men jag gick hem från affären med en primer utav Kicks egna märke och jag älskar den, mitt smink i helgen har aldrig suttit lika bra som då.

Så att kom ihåg att Not to prime is a Crime.

Likes

Comments

Ingen kan någonsin gå runt och må bra alltid. Det är inte mänskligt, däremot är det mänskligt att faktiskt få må dåligt ibland utan att andra ska döma och lägga sig i.

Jag vill inte umgås med någon när jag inte känner mig direkt sedd, nej jag behöver inte ha uppmärksamhet 24/7 men ibland vill jag ha riktig egentid.

Jag är expert på att slingra mig undan alla frågor på hur jag mår, skyller ofta det mesta på att jag bara är trött. Jag orkar inte alltid berätta hur jävla arg jag är inombords på saker, på personer.

När jag mår som jag mår just nu så orkar jag inte fungera, jag orkar inte längre bry mig om att fungera. Jag behöver en större sysselsättning för att inte gå ner mig helt. Jag vill inte vara med människor alltid, jag håller mig hellre med min telefon och scrolla igenom instagram, facebook, snap, twitter brukar bli väl läst när jag är sådan här. Jag kan sitta googla på allt möjligt för att hålla hjärnan upptagen för att slippa behöva tänka för mycket.

Tex idag anser jag mig själv ha gjort min sociala bit efter ha varit iväg hela eftermiddagen. Så att just nu sitter jag hellre för mig själv. Jag var ju trots allt med och åt middag samt att tidigare under kvällen gjorde jag en ansträngning och busa med sambon. Ja någon stans inombords så värmdes det till, jag skulle kunna vara glad ikväll egentligen och mysa i soffan. MEN så insåg jag att nej jag vill faktiskt inte jag vill inte engagera mig. Har jag gått hela helgen utan att bry mig så kan jag lika gärna fortsätta. Det är trots allt en ny vecka i morgon då kanske det funkar bättre, bara jag får sova lite.

I morgon kanske jag är mindre arg och frustrerad och ledsen. I morgon vet jag att hela dagen är räddad med bestämda saker och jobb.

Likes

Comments

Jag har slutat röka, jag har lyckats hålla två månader utan nikotin, det har varit svårt!

Nej jag har inga tips på hur man ska göra för att lättast sluta man får helt enkelt bestämma sig och kämpa.

Men jag har gått och tänkt på det här med att många säger att när man slutar så sparar man sååå mycket pengar. Det stämmer inte, jag har inge några extra pengar över för att jag har slutat...

Det beror på att istället köper jag en massa annat istället som tex Nocco och en mixer.

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag höra att det är otroligt hur ödmjuk jag är fast jag haft en brokig uppväxt.

Detta fastnade i mig, jag tänker på det än, senast i morse när jag stängde ytterdörren och låste, för varje halvspringande steg nedför trappan, det raska tempot ut i bilen. När bildörren var stängd släppte jag det, jag hade annat att tänka på som vilken väg jag skulle ta till jobbet, mot laholmvägen, eller motsatt riktning, det blev samma gamla vanlig för att jag vill inte bryta rutinen.

Men så när jag väl sitter ensam i arbetsbilen och kör mellan kunderna och fastnar vid alla rödljus så kommer tankarna på igen. Borde jag inte vara så positiv som jag är? Borde jag vara mer bråkig och stökig pga hur jag har haft det? Ska det förflutna påverka nuet?

Jag är fullt medveten om att jag överanalyserar vissa saker ibland och försöker hitta svar i något jag inte behöver hitta svar i. För att jag vet innerst inne att jag i slutändan bara kommer må dåligt när jag inte kommer fram till en vettig slutsats.

I hela min tankegång idag har jag helt enkelt funnit mitt svar som jag är nöjd med. Varför jag är så ödmjuk och positiv.

När jag var liten var jag oftast snäll, ibland blev det såklart fel fast jag ville väl. Ju äldre jag blev desto mer godtrogen blev jag och oftast då blev det ännu mer fel. Jag slutade lita på folk och blev misstänksam osv.

Men det ingen vet eller egentligen förstått inte ens jag själv alltid är att jag fått så väldigt mycket kärlek genom hela mitt liv. Mitt familjehem har alltid gett mig kärlek och gör det ännu, mina vänner gamla som nya ger mig kärlek.

Jag tror att så länge man får kärlek och lär sig att ge så kan man förbli ödmjuk och positiv till livet.

Likes

Comments

...Och så dem där jäkla lockande kakorna.

Dem senaste dagarna har jag ätit pudding som kvällsmat och en shake. Även om jag avskyr dem här puddingarna så trycker jag i mig dem för att dem är rätt mättande ändå.

Men idag så blandade jag ner den i en smoothie med soja mjölk, banan och blåbär. Super gott!!!

Måste åter igen försöka sluta med alla onyttigheter och grejer som jag äter varje dag! Ja ni hörde rätt, varje dag äter jag antingen godis eller snacks. Gissa om det har börjat visa sig på olika ställen av kroppen och att vissa kläder inte passar längre. 🙄

Jag kanske bättrar mig. 🙊

Nedan kommer mina tidigare kvällsmaten under helgen. 😁

Likes

Comments

Ibland blir det inte som man tänkt sig, definitivt inte denna måndagen för min del. Min morgon börjar med att jag har blod socker dippar vilket är normalt men dem har förföljt mig hela dagen så att det har varit väldigt fumligt och grejer.

Jag tappade mobilen...gissa vad som händer med en Iphone som tappas i stengolv och med redan sprucken skärm och inget skal...

Ja helt rätt en mer sprucken skärm!


Sedan har ju jobbdagen flutit på lite si sådär, men jag älskar alla mina kunder så att jag är ju alltid glad.

När jag väl slutat så gled jag hem till en god vän och drack kaffe med bulle. Det var något av det bästa på hela dagen. Sedan skulle hon iväg till frissan och jag rullade hemmåt, när jag tror att sambon ska sluta så ringer han och berättar att han får jobba över.

Men jag passar på att kolla på en gammal goding, Cityakuten den serien är lika gammal som mig själv men jag älskar den. Enligt min mening är Cityakuten bättre än Greys dock älskar jag Greys mer men nog mest för att det är lite mer modernt än Cityakuten. Till detta blir det te och skittles Tropical.

Likes

Comments

....Sägs det.

Idag blev det ännu en runda till K-rauta, heja mig jag har hittat en ny favorit affär. 😂

Det blev såklart mer dekorplast och en limpistol, det blev även tillräckligt dyrt. Hahah nej men värt det nu i slutändan.

Idag gick jag bananas på köksbordet och tanken var även att det enda bänk utan rostfritt stål i köket skulle få sig en omgång med men ack vad jag bedrog mig när jag insåg att jag köpt hem förlite rullar. Så det blev endast bordet idag och tur var väl det med eftersom att tiden rann iväg.

Helt ärligt när jag knappat färdigt på det här inlägget glider jag nog ner i sängen eftersom det är jobb som står på schemat imorgon.

Det bästa med att ha varit upptagen hela dagen är att jag har spenderat väldigt lite tid med telefonen, nästan som en mobil detox.

Eftersom vi köpte en limpistol så har mina salddar till lamporna i sminkbordet blivit fastlimmade. Var bara nästan synd att jag inte hade mer att limma, jag som älskar att använda en limpistol. Jag har ingen aning varför men tycker det är så stimulerande, hahah.

Likes

Comments

Lördag och jag har varit ganska kreativ här hemma hela eftermiddagen.

Vart en aning sur ni vet, blir ju så ibland när hormonerna glider runt i kroppen, men för att få mig själv på bättre humör så bestämde jag mig för att införskaffa mig dekorplast o marmor mönster. Jag älskar marmor 😍


Sagt och gjort, lämnade av sambon och barn på bio, körde och hämta upp min kusin och sedan raka vägen till K-rauta. En snabbis inom Rusta blev det med för att köpa en vaniljparfym jag älskar.


Väl hemma så fikade jag och min kusin innan jag började gå loss på möblerna här hemma. Även telefonen fick sig en liten makeover.

Likes

Comments

Instagram@mickaaaa