View tracker

Idag var det dags, idag tog vi ett sista farväl, idag så var det på riktigt.

Min morfars begravning var idag. Det slog mig när jag satt där att det faktiskt var på riktigt att han faktiskt inte finns med oss mer. Jag har väl inte riktigt velat inse fast att jag var där på sjukhuset.

Nu på kvällen känns det lite tungt ändå, lite jobbigt.
Men min superhjälte är borta i fysisk form men han kommer för evigt finnas i mitt hjärta.

Så ligger i soffan och tar det lugnt kollar på fångarna på fortet fast jag fundera på att gå och lägga mig.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit tvärt emot mitt jag igår, har varit riktigt trött och seg idag. Men jobb dagen har gått bra, däremot körde jag en mobil detox, då jag glömde min mobil hemma i morse.

Det är helt sjukt hur beroende man är av sin mobil. Men jag överlevde.

—————————————————

I min senaste Glossybox, alltså december boxen. Så fick jag Carmex lip balm, detta tog jag igår för att jag tänkte det kunde vara en riktig hjälp mot mina extremt ökentorra läppar där inget har funkat. Tyvärr så blev inte riktigt resultatet så utan hela min underläpp svullnade upp då jag fick en allergisk reaktion. Vet inte vad jag reagerade på men blir inget mer Carmex för min del i alla fall.

Likes

Comments

Nu är jag hem kommen efter jobbet, ligger i soffan och ärligt talat så är jag rädd för att slappna av. Jag är rädd att om jag slappnar av nu kommer jag total däcka. Jag funderade ett tag på att ta en promenad, men ångrade mig, istället ligger jag i soffan med katten Jack och sysselsätter mig med att Zappa och såklart telefonen, så att jag har något att göra.

Men ärligt talat så känns det som om jag lika gärna skulle kunna vara full fast jag lovar jag är nykter.

Likes

Comments

Just nu en timme in på arbetspasset så sitter jag i jobb bilen och är rätt "snurrig" men det är ju så det blir när jag är övertrött innan reserven har kickat in.

Det blev en morgon där jag duschade, åt frukost, tog mina vitaminer, drack mitt kaffe och klädde på mig i lugn takt. Ingen morgon stress jag har i vanliga fall. Jag var till och med på bra humör när jag kom till kontoret, det händer sällan att jag är så glad som idag.

Min sambo uttryckte sig "Stackars dina kollegor idag!" Nu håller jag med honom.

Men det är inte bara mitt humör som är påverkat utan jag är en sådan människa som inte borde köra bil, inte idag i alla fall, inte när jag är trött. Men ändå så sitter jag här och gör det bästa av situationen. Men jag gillar det inte, kanske blir lättare när det är mer ljust ute. Mörkret, regnet och alla lampor från bilar, cyklar och gatubelysning gör det jobbigare.

Likes

Comments

Här ligger jag och jag vet att klockan ringer om ca 50 minuter och jag har inte sovit på hela natten hur mycket jag än försökt.

Istället har jag legat och tänkt på havregrynsgröt och hur fantastiskt lyckligt lottad jag är som har en så fin sambo, som faktiskt sover. Och då menar jag inte att han är fin ytligt utan på insidan, men jag tycker att han är fin på utsidan också. Lika bra att vara tydlig känner jag.

Så vad står på onsdagens schema egentligen? Joo börja med att duscha och sedan masa mig iväg till jobbet på cykeln. Efter jobbet blir det nog bara att jag beger mig hemåt och sova på soffan en timme eller två som jag brukar. Och nu tänker många "inte konstigt hon inte kan sova!"

Jo jag kan faktiskt sova fast att jag sover mellan 16-18.

Men annars så är det som vanligt inga planer alls.

Vad är era onsdags planer? 😁

Laddade ner Spotify igen för att jag sa upp mitt Apple musik konto. Behöver uppehålla mina tankar på havregrynsgröt ett litet slag.

Likes

Comments

Att hitta sin plats för att kunna andas, utan att andas kan vi inte ta in verkligheten. Utan att ta in verkligheten så rusar vi på tills vi rasar samman.

Som jag skrev i tidigare inägg så har jag ju varit en aning nere, men jag känner nu att det börjar vända. Fast rättare sagt så kämpar jag med att tvinga det till att vända.

För mig som tar in mycket känslor på en gång och inte vet hur jag ska få ut dem rätt och innan jag har hunnit bearbeta allt så kan bara vardagen i sig vara jobbig, den enkla vardagen med sambons barn, jobb och en jävla förkylning.

En del av barnens jullov hade vi dem här vilket är självklart men jag drar mig undan. Mycket för att jag vill ge dem utrymme med sin pappa då jag inte vill att dem ska känna att jag tr honom ifrån dem men samtidigt så måste dem få acceptera att jag finns med i deras pappas liv nu med. Ta inte detta fel att jag inte skulle tycka om min sambos barn för att så är det inte alls utan jag älskar dem, dem är ju även del av mitt liv. Men det är alrig lätt att skaffa ett förhållande med någon som har barn seda tidigare det är väldigt mycket anpassning speielltomman har svårt för mycket förändringar som mig. Jag avskyr när det blir mycket förändringar på en gång, jag vill kuna bearbeta saker i min egna takt. Men jag gör mitt bästa dock är en av mina brister att jag inte pratar om det med min sambo fast att jag borde.

Men den enda som kan vända dethär är jag själv. Men jag har mycket som jag måste ta tag i och ändra för att kunna må bättre själv både mentalt och fysiskt.

Bilden ovan är faktiskt från härom morgonen, jag var på jobbet men hade en lucka och smet upp på galgberget där jag satt i total tystnad och funderade, stannade upp en del och tänkte igenom mycket. Jag kände mig rätt fridfull efteråt.

Likes

Comments

Så då har både jul och nyår passerat och vi har kommit in i mitten av januari månad. Det är inte klokt vad tiden går fort fram, jag hinner inte riktigt med. Jag hoppas att alla mina läsare haft en bra jul, ett bra avslut och en bra start.

Själv har jag blandade känslor om hur mitt 2016 avslutades, men jag är så otroligt tacksam för dem personer jag har kring mig som finns i min närhet och stöttar mig igenom allt.

Dagen innan nyårs afton så gick min superhjälte bort, min morfar. Det kändes tungt och det känns fortfarande. Men jag tröstar mig med tanken att han har det bra nu. Min fina och underbara sambo fins där vid min sida hela tiden.

Jag börjar januari med att få en penicillin kur mot en infektion i armhålan. Tydligen väldigt lätt att få en infektion där enligt min doktor.

Och nu sitter jag på jobbet men en liten liten lucka och njuter av tystheten som tvingas på mig.

Likes

Comments

Idag verkar det som om Ica vill få mig till att handla då dem har skickat ut en påminnelse om min sparade bonus check och att jag fått en ny bonus check idag.

Likes

Comments

Jag slänger upp ett kort inlägg med mest bilder då jag inte har lagt up oktober boxen tidigare och för november boxen så blev jag lite besviken över utskicket för boxarna.

Bilderna ovan är Oktober boxen och har ni några frågor om produkterna så lämna en kommentar så svarar jag i ett annat inlägg. ☺️

Detta är November boxen som trillade in idag.

Återigen är det några frågor så ställ dem i en kommentar så svarar jag i ett annat inlägg. ☺️

Likes

Comments

Hej på er, nu tänker jag stilla mångas nyfikenhet.

Häromkvällen så gjorde jag ett inlägg på på Facebook som väckte nyfikenheten hos många och jag har fått många frågor i efterhand. 😁

Ni kan ju förstå att det är som gjort att folk ska börja undra. Men sanningen är den att jag inte är gravid vilket många tror utan som en tidig julklapp köpte jag två katter till sambon.

Vi har haft dessa länge nu som jourhems katter och man fäster sig helt enkelt vid dem väldigt fort.

Detta är Jack och Charlie. Våra små bebisar eller även kallade mini elefanter 😁

Likes

Comments