Tre dagars ledighet och jag får en helvetets förkylning med feber... 🙄

Varför?

Men jag har en fin sambo som köper hem det jag önskar mig. Och förhoppningsvis så mår jag bra inför jobb helgen. 😊

Det var den uppdateringen från mig. Lite gnäll och så. Men som människa är man inte glad alltid och kan inte komma med inspiration alltid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att större delen spenderat hela dagen i sängen förutom när det var dags för älskade Saga att gå ut.

Sover jag så slipper jag tänka, slipper jag tänka så slipper jag ångesten. Men det funkar inte i längden.

Med en sömnlös natt framför mig så var jag tvungen att hitta på något, så att till en början släpade jag med Saga ut på en promenad. Efter en stund konstaterade jag att jag inte skulle kunna somna efter det, så när vi kom hem så bytade jag om och la en lapp till sambon att jag cyklat till gymmet.

Är gymmet en lösning för mig så får jag accepterade det oavsett vilken tid det blir på dygnet, bara jag kan funka och gå till jobbet och må bra hemma.

Klockan tio i tre var jag på gymmet, det var så skönt att ha hela stället för mig själv. Att inte känna någon stress med det jag höll på med. Jag körde slut på överkroppen, pressade mig till max.

Så 3timmar senare, en film på Netflix och minst 900 kalorier som förbränts så tyckte jag det var dags att cykla hem.

Med ett klarare sinne och en slutkörd kropp.

Och jag har mått bättre idag under dagen.

Likes

Comments

Länge fram och tillbaka dem senaste månaderna har jag funderat fram och tillbaka på om jag ska skriva ett mindre roligt inlägg. Om jag ska skriva om den där depressionen som finns där fast jag inte vill se den.

Ikväll fick jag nog, jag måste få ut det, försöka lätta på ångesten.

Jag har kommit till den där punkten att jag önskar jag kunde försvinna men jag vet ju om att jag vill inte dö, men att det där mörka i mig ändå försöker intala mig att det vore de bästa för alla.

Men jag vill inte!

Redan i våras började min ångest komma, efter festen som jobbet anordnade och det blev för mycket alkohol. Jag vet att det hände inget men att det förflutna gjorde sig påmint.

Jag försöker trycka undan ångesten. Våren går och det blir sommar. Jag börjar istället fundera på en ny ADHD utredning för att få hjälp med medicinering för att det kanske är lösningen inbillar jag mig, men jag tar aldrig tag i det.

Livet går vidare med jobb och sambon.

Det blir semester och allting känns någorlunda, tänker att vila från jobbet borde vara bra, ladda batterierna.

Men fel hade jag, återgår till jobbet och för varje vecka blir jag bara tröttare och segare och hängigare. Det visade sig att jag hade en blödning i livmoderna som drog ner mig. Det åtgärdades med en operation och jag tänkte att nu kommer jag absolut må bra när kroppen kommer i balans.

Nu när hösten kommit så mår jag fortfarande inte bra, jag är färdig helt enkelt.

Jag bråkar med min ångest varje dag. mitt kontrollbehov jag inte längre kan styra och alla impulser på hur jag gjorde förr.

Förr så hade jag mitt självskadebeteende, äldre ålder alkohol och annat för att dämpa min ångest och ta bort den där gnagande smärtan i mig.

Nu gör jag inget av det där MEN tanken finns där flera gånger om dagen. Tex står jag med en kniv i handen så har jag väldigt god lust att sticka den någon stans på kroppen och dra upp ett sår för att det gör ont och tar bort smärtan för stunden. Ibland när jag öppnar skåpet och ser all alkohol så vill jag bara ta flaskan och hälla rätt upp och ner i halsen för att blir jag full känner jag inget, men jag stänger dörren igen till skåpet utan flaskan.

Det är inte lätt... Rent ut sagt är det ett rent jävla helvete inom mig.

Men jag vill inte dela med mig egentligen till nära och kära. Jag vill inte säga hur jag egentligen mår.

Jag försöker vara glad och positiv varje dag fast jag inte orkar.

Jag orkar inte gå ut mer än det jag måste, bara tanken på att gå ut med hunden en ledig dag och jag är ensam hemma kräver minst 20min tänkande... jag går igenom varje del i huvudet och bara efter det så känner jag mig färdig.

Jag är slut.

Jag vill bara försvinna men jag vill ändå inte dö. För att långt in så älskar jag mitt liv men inte just nu.

Likes

Comments

Nu i semestertider så blir det ju lätt att man sitter uppe längre och speciellt med sin älskling och bättre blir det ju om man ser en bra film tillsammans.

Just detta gjorde jag och sambon inatt, precis som dem andra senaste kvällarna. Barnen hade vi lämnat hos sin mamma tidigare på kvällen så att det var bara mys i tysthet med viaplay.

Från ingen stans kommer en kraftig explosion, rutorna skakar och det smattrar på dem. Hunden sprang in under sängen och vi flyger båda upp ur soffan och kollar ut. Syns ingen ting!

Men vi ringer larmtjänst och inom kort kommer polis till plats, dem gör även en visit i lägenheten och tittar på våra skadade fönster från explosionen. Sedan var de full aktivitet utanför som höll på i flera timmar och sedan somnade jag i soffan.

Idag så har det varit tekniker på plats och dokumenterat och även dem ville dokumentera våra fönster.
Sambon hade förhör via telefonen och nu när allt lagt sig så känner jag bara hur overkligt det hela känns.

Likes

Comments

Nu har jag och sambon börjat varva ner i soffan efter en hel eftermiddag på Kullaberg.

Så fantastisk naturen är där och så mycket att se egentligen, men vi höll oss bara till en liten del där. Utsikten där vi var kan jag bara säga wow om, så fantastisk!

Innan vi åkte hem så skulle vi grilla och hade med oss en engångsgrill som absolut inte ville funka men efter lite olika idéer och handsprit så fick vi igång den så det blev korv. 😁


Likes

Comments

Idag blev det ännu en utflykt efter ett besök av kära moster.

Vi packade in barnen i bilen och styrde kosan mot Kullaberg.

Så får se vad vi hittar för kul och titta på där. 😁

Likes

Comments

I skrivande stund så sitter jag tillsammans med familjen i bilen på väg mot Helsingborg för att hälsa på pappa Klas.

Idag har verkligen varit en ta de lugnt dag med att sova länge och sedan göra mig i ordning i lugn och ro. 😊

Likes

Comments

I sammarbete med Buzzador

För snart två veckor sedan när jag skulle gå till jobbet så möttes jag av ett paket utanför dörren som skrämde mig rejält nät jag öppnade. Då vi hade fått en Ikea leverans kvällen innan trodde jag först att det var något som tillhörde den.

Men när jag läste på avsändar lappen lite hastigt så såg jag ju att det var från Buzzador och ville genast öppna paketet men hade ingen tid till det då jag skulle till jobbet.

När jag kom hem så hade jag fullt upp med att slänga in mig i duschen snabbt och hitta mellanmål och sedan skulle vi iväg.

Det slutade med att vi var iväg hela kvällen och öppnade det sent. Lyckan som spred sig när jag såg att jag äntligen fått hem Garnier produkterna som jag håller på och testa just nu var total. En produkt som finns där i har jag använt en gång tidigare och jag älskar den, kommer skriva mer om den senare. Då jag kommer skriva ett inlägg till med mer information om produkterna och visa dem bättre.

Likes

Comments

Nu när jag har mer tid att lägga på bloggen så tänkte jag faktiskt försöka jobba tillbaka mig själv. Helt ärligt saknar jag faktiskt att få skriva om olika saker, ha mer inspiration och dela med mig av osv.

Så idag tar jag lite paus från köket och ägnar mig åt att läsa andras bloggar och kolla på Hart of Dixie samt äta ett äpple som snacks.

Har någon önskemål på vad jag ska skriva så lägg en kommentar eller skicka ett mail. Jag är öppen för det mesta det borde ni veta vid det här laget.

Likes

Comments

Tidigare ikväll så hade jag skrivit rätt inlägg här men när jag bara skulle lägga in lite bilder så raderades allt istället och det gick ju inte att ångra... Men men

Jag målade skåpet i köket som jag skrev om i tidigare inlägg. Vart lagom färdig med det tills middagen var framdukad så jag tänkte att jag ställer dammsugaren framför för att avskräcka dem lite så skruvar jag tillbaks luckan efter jag ätit. Under middagen så ser stora tösen hur katten Charlie hade lämnat vita fina tassavtryck efter sig och hur han sitter och slickar tassarna.

Så det var bara till att avbryta ätandet och jaga ifatt katten och med hjälp av sambon så fick vi in honom i badet och tvättat av honom. Men jag kommer då inte måla över hans fina avtryck i första taget då det var rätt så komiskt.

För mig så är det där bara något man ser i film, hur ens djur går i blöt färg och lämnar tassavtryck i hela ens hem.

Likes

Comments

Instagram@mickaaaa