Hej! Delar med mig lite bilder från Rhodos. Jag bode på Sirene Beach Hotel I ett område som hette Ixia. Det var jättekul, och haha spännande ;) enjoy.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Så himla taggad på sommarlovet, vill gråta! Har så många planer, ååhhh den här sommaren kommer bli så härlig. Förhoppningsvis vänder vädret i helgen (som de säger), så lilla jag äntligen kan få lite sol. Jag överförde massa bilder från mobile idag, så la in några nedan för lite underhållning.

Likes

Comments

Hejsan!

Har jätteroliga nyheter. Mamsen bokade lite spontant biljetter till Miami i December, wihoo! Jag är jättetaggad, men lite smått irriterad då jag fyller arton år EXAKT TRE DAGAR efter vi kommit hem. Fan vad surt. Skulle vara grymt kul att fira min artonårs dag i Miami liksom. Sista jag var i Miami var år 2012. Lite bilder från resan finns nedan.

​Vi ska alltså vara i Miami i tre veckor. Vi ska bo på hotell i några dagar sedan hos hos våra släktingar. Förra gången var vi där i 2 månader OCH JAG GICK UPP SEX KILO (!!). Därför valde jag inte att visa några bikinibilder haha då jag inte är i the best shape of my life. Det är så otroligt svårt att behärska sig mot maten eftersom det blir mycket fast food, snacks och glass givetvist.

Vi får se helt enkelt!​

Likes

Comments

Hejsan!
Lyckades kråla mig ur sängen och drog till stallet för att göra alla stallsysslorna. Var redan där i morse för att ta ut hästarna, men åkte dit igen nu på eftermiddagen för att mocka, fylla på vatten, fodra osv.

Stod och mös med min underbaraste pålle i några minuter. Får sån ångest när jag inte hinner rida, men orkade inte idag.
Hektor gör mig alltid så glad haha. Han beter sig verkligen som en valp, inte alls som en häst! Han ska alltid bita tag i jackor, hörlurar och byxor. Följer efter en hela tiden, och otroligt lättlärd. Han gör mig så glad den där lilla filuren.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har velat skrivit ett inlägg angående min utbytesstudent-vecka på Mallis med min klass, men jag har inte haft tid. Men idag är jag hemma från skolan, så nu har jag äntligen suttit mig ner och skrivit! Jag ska försöka undvika att göra det här inlägget alltför långt, men vill så gärna berätta om hur jag hade det!!

1. Vi landade i Palma på Söndagen runt 10 på morgonen. Hela dagen spenderades med våra värdfamiljer och en fest på kvällen med svenskarna/spanjorerna. En klasskamrat blev dock hemskickad redan efter första kvällen eftersom hon blev föör full på festen. Drick ansvarsfullt, ungdomar! ;)

2. Vi gick i skolan i tre dagar då vi jobbade med vårt projekt. Vi fick ingen lunch i skolan men det fanns en cafeteria där de sålde choklad, pizza, mackor osv.


3. En kväll drog alla svenska och spanska elever på ett utflykt. Vi promenerade uppför ett berg (det fans trapper, thank god!). Det tog circa 30 minuter att bestiga berget så snacka om att det var fin utsikt!

En rolig sak med utflykten var att så fort vi var framme, satte sig svenskarna och njöt utav landskapet medan mallorkinerna satte sig några meter ifrån oss och började röka gräs. Kändes ovanligt då jag inte är van med sån öppenhet med gräs. Dessutom berättade min kompis att hennes värdfamiljs son drack whiskey i sitt te varje morgon, OCH HAN ÄR TIO ÅR GAMMAL! Ja, de på Mallis har nog mycket mer frhet än vad vi har i Sverige haha.


4. Det var kallt. Jag hade på mig shorts två dar, sedan regnade det resten av veckan. Jag var inte glad.

5. Min utbytesstudent Rosa, var så fantastisk. Hon tog hand om mig så bra. Vi gjorde saker hela tiden, vilket resulterade i att jag sov i VARENDA biltur/busstur. Vi åkte moppe runt staden flera ganger, gick på bröllop tillsammans, käkade glass, lärde känna hennes kompisar, gymmade tillsammans osv.

Min vecka på Mallorca var jättekul! Kände verkligen att jag växte som person, då man är självständigare. Rekommenderar verkligen att åka på praktik eller utbytessresa eftersom det gynnar en så otroligt mycket!

// Amanda

Likes

Comments