Header

Idag är det sista dagen på 2017. Idag är jag själv med Bella och det känns faktiskt okej, trots ångesten igår och imorse.

Jag har känt mig väldigt ensam detta året, även om jag haft människor runt mig och jag känt mig vilsen och ensam. Jag har inte hittat min mening med livet ännu och det ska jag försöka göra 2018. Bli av med min trötthet, dagliga ångest och se glädjen med livet. Det kanske inte blir nästa år heller men det ska bli året jag ska försöka lite mer iallafall.

Annars har jag ju hunnit med lite detta året iallafall, nytt jobb, Danmark, Spanien med mera. Bjuder på massa bilder från året så hörs vi mer nästa år. Gott nytt år!!

Likes

Comments

Hej! Jag hade inte tänkt skriva om något som har med mitt mående att göra idag men sen kom jag på att varför? Det är så mitt liv ser ut just nu, varför skulle jag utelämna det haha. Kollade igenom min blogg igår och insåg att typ alla mina senaste inlägg handlade om hur dåligt jag mår och ja så är det ju. Jag skriver inte för att gnälla och jag låter inte folk runt omkring mig veta hur jag mår för att dom ska tycka synd om mig heller, utan bara för att det är naturligt för mig, lika naturligt som att skriva om jag är glad. Ibland kanske det är ett rop på hjälp eller om jag vill ha tröst, men samtidigt om man säger hur glad man är vill man ju också ha en fråga om varför. Haha nu skriver jag virrigt igen.

Jag mår iallafall lite bättre idag, ångesten har inte släppt som jag hoppades på men jag tog mig upp, åt frulle och började städa lägenheten lite, var egentligen inte jätte stökigt men det var lite disk, behövde dammsuga och damma. Sedan tog jag en dusch, sminkade mig lite och gick på en kort promenad, det har ju snöat lite idag och tror det snöar lite nu med så kanske går ut igen för när jag var ute var det inte alls mycket kvar. Egentligen kan jag inte påstå att jag älskar snö, men det är så sällan vi har det så blir lika glad när det snöar på vintern som när det är sol på sommaren haha.

Nu har jag nyss ätit mat och när jag gjorde det började jag lyssna på en bok på nextory som heter Carolines pris. Det finns 3 böcker sedan innan som handlar om Caroline, lyssnade på dom förra sommaren och kunde inte sluta lyssna så lyssnade nog klart på alla tre på bara några dagar. I vanliga fall när jag lagar mat brukar jag alltid sätta igång videor på Youtube men hittade inget roligt att kolla på så tänkte det var trevligt att hitta en bok att lyssna på. Hittade dock ingen och höll på att ge upp när jag hittade denna boken, ingen blev gladare än jag. Tipsar verkligen om den bokserien. Handlar som sagt om en tjej som heter Caroline, i ena boken rånar hon en lastbil och i en annan startar hon en restaurang och hjälper en att dö (oj spoiler)

Nu ska jag nog dock kolla på Vampire diares. Märks det att jag skriver på en dator? Ett inlägg varje dag i tre dagar med långa texter haha. Tror dock datorn inte kommer vara här så länge till då blir det nog tillbaka till korta och färre inlägg lol. Ha en bra söndag, pöss.

Likes

Comments

Dagen började bra, jag sov till 10, åt frukost och kollade på julkalendern. Tvättade, sminkade mig och hittade min kamera laddare som har varit borta så länge... Tog massa selfies och fortsatte dagen med att göra ingenting. Jag lagade god mat som jag inte haft ork att göra på länge, har bara slängt ihop något det senaste. Sedan kom ett litet sned steg och jag fick världens ångest. Jag började gråta och jag har aldrig haft en ångestattack innan men jag tror nog att jag fick en liten. Fick väldigt ont i huvudet, tog en treo och fortsatte gråta. Jag vet inte vad som har hänt men som jag sagt nu så har jag fått mycket mer ångest det senaste och minsta lilla grej blir så stor.

För några år sen grät jag väldigt ofta, jag satt i mitt rum med högsta volym och grät tills tårarna slutade rinna. Sen det senaste året har jag inte gråtit ofta alls, det har inte gått även om jag har velat. Men nu blir det oftare och oftare. Även om jag tycker det är skönt att gråta och få ur lite av mina känslor så hatar jag känslan som jag får, jag känner mig hjälplös och inget ljus. Det som får mig att fortsätta försöka le på dagarna är hopp, att det en dag ska bli bättre. Jag är inte så bra på att försöka må bättre men vilket man jag behöver göra något åt och det vet jag. Men ni som vet ni vet att det inte är lätt.

Jag vet inte vad jag ska få ut av den här texten, jag brukar ju inte vilja få ut något speciellt oftast när jag skriver överlag. Men jag tycker ju som sagt om att skriva av mig lite när jag mår så här. Man kan väl säga att jag försöker få uppmärksamhet när jag mår dåligt, då jag gärna låter folk runt om veta att jag mår pissigt i samma stund som jag gråter. Men det är väl inte hela sanningen, det är väl ett rop på hjälp utan att tänka mig för. Eller så är det av en helt annan anledning. Jag vet oftast inte varför jag gör som jag gör, tankarna bara går i ett när jag försöker tänka.

Nu ska jag iallafall försöka kolla på en serie och sedan sova och hoppas på att morgondagen blir bättre!Känns konstigt ibland att kolla på bilder man tagit där man ser glad ut när det är tvärt om.

Likes

Comments

Hej alla glada och icke glada. Jag har varit glad idag, tills för typ en timme sen, då kom ångesten som ett slag i magen och här är jag nu, ännu en helg med ångest framför mig. Yay! Haha men om vi ska vara på den positiva sidan så har jag fått en tid hos läkaren nästa vecka, alltså om en vecka. Hör och häpna, Michaela bokade äntligen en tid. Dock så använde jag tjänsten på 1177 för att boka en istället för att ringa (ändå smart för oss som har svårt för telefonsamtal). Då är det väl egentligen bara tandläkaren kvar så har jag gjort mina största mål 2017 haha, okej det räcker nog med läkaren, tandläkaren får bli nästa år.

Jag har egentligen ingen skräck för att gå till läkaren men jag vill liksom inte gå dit när jag inte är sjuk? Men vem vet jag kanske har en sjukdom. Det jag ska kolla iallafall är största del varför jag är så trött hela tiden och varför jag kissar flera gånger i timmen. Om det inte bara är att jag har vitamin brist eller är deprimerad utan att jag vet om det (lol) så kan det vara problem med sköldkörteln eller diabetes. Det blir spännande att kolla. Men samtidigt är jag väldigt nervös, jag har levt med att vara trött och sova middag nästan alla dagar i veckan (har jag inte gjort det har jag tvingat mig själv att vara vaken) så länge jag kan minnas. Jag minns inte heller att jag någonsin varit pigg? För även om jag inte kan sova och inte känner mig trött så har jag ju inte varit pigg... Mitt liv kretsar liksom att sova och att gå på toaletten för att kissa. Hoppas verkligen jag får svar dock och att jag får hjälp. Kommer bli SÅ ARG, om dom säger att jag ska börja röra på mig. Visst att jag inte rör på mig ofta men jag har testat att röra på mig mer och det har banne mig bara gjort mig tröttare.

Jag borde även ta upp mitt psykiska mående, och det kommer jag nog göra för om det är något med sköldkörteln brukar det vara ett symtom. Här är symtomen enligt 1177 :

  • Svettningar och värmekänsla. - Stämmer delvis, är antingen kall eller svettig.
  • Trötthet och dålig sömn. - Här är det ju tröttheten som stämmer in, dålig sömn brukar jag inte ha dock, har mer problem med insomningar.
  • Menstruationsrubbningar. - Haft mens i 10 år men aldrig haft regelbunden.
  • Hjärtklappning, ökad puls, darrningar. - Tror inte det.
  • Aptitlöshet, lös mage, viktnedgång. - Min aptit har väl egentligen inte blivit dålig men är aldrig sugen på mat. Har snarare gått upp än ner lol.
  • Nervositet, oro och lätt för att gråta. - Är alltid nervös och orolig. Gråta har jag dock inte lätt för längre, men grät mycket förr och det har börjat komma tillbaka.
  • Irritation och ilska. - Har jag haft problem med i hela mitt liv.
  • Muskelsvaghet. - Tveksamt, svårt att säga lol.

Detta är antagligen inte sjukdomen jag har men kan vara. Vem vet.

Nej nu ska jag sluta skriva, men tycker det är skönt när jag ha ångest, nu är min systers dator hemma hos mig med och älskar ju att skriva på en dator. Nästa år ska jag spara till en ny dator har jag bestämt. Ha en bra helg, puss.

Har ju inga nya bilder på denna datorn så här är en bild på mig och min syster från Spanien!

Likes

Comments

Hej! Jag har inte haft så jätte bra period i livet det senaste. Mår oftast inte alls bra och vet inte riktigt hur jag ska ändra på det. Helst hade velat ja några hundra tusen på kontot och fly Sverige men så är ju inte fallet. Tror typ det är det jag behöver så kanske ska köpa en lott imon och hoppas på en mille hehe. Men det som hänt är väl jobb, halloweenfest och dop för min kusin annars lite små grejer däremellan. Just nu försöker jag orka med vardagen med det menas jobb, äta, serier och sova. Det hjälper inte för att må bättre men det är så dagarna går fortast. En dag ska jag ta tag i detta blir är en annan fråga. 2018 har jag iallafall bestämt mig för att ändra min livsstil, detta håller ju inte i längden jag ju märkt haha. Men bjussar på några bilder, har ju inte bara jobbat och sovit även om det är 95% av det jag gjort haha.

Likes

Comments

Jag har haft riktigt dåliga dagar det senaste, i fredags och idag bröt jag ihop efter jobbet, stor böla mitt på gatan på vägen hem. Inte så mycket på grund av jobbet men där kan jag inte gråta så det släpper väl efter jag slutat. Jag är ingen som håller det inne när jag är ledsen, för då exploderar jag. Men jag är inte så bra på att förklara vad jag känner. Så jag brukar gå in på till exempel Pinterest och kolla på texter där, dels för att få en text som beskriver hur jag känner och också för att inte känna mig ensam, någon har ju skrivit detta. Jag är en känslomänniska. Är jag arg så är jag jätte arg, samma gäller ens alla mina känslor. Men för det mesta just nu känner jag bara tomhet och ångest. Men sparade en del texter från Pinterest som förklarar mer.

Slutsats: Jag känner mig ensam och lämnad.

Likes

Comments

Hellooo! Hoppas allt är bra! Med mig är det väl helt okej, har börjat fundera en del på livet och vad jag behöver ta tag i haha. Läkare behöver jag träffa med min trötthet, behöver söka jobb för vet ju inte säkert om hur det kommer bli i årsskiftet med förskolan jag är på. Jag vill samtidigt börja plugga men då måste jag plugga upp mina ämnen vilket tar emot så mycket. Jag vill ta körkort och för det behöver jag ha en stabil ekonomi så att jag kan börja spara. Jag vill också spara ihop pengar så jag kan inreda min lägenhet på riktigt, har ändå snart bott här i ett är (på onsdag är det exakt ett år) HUR SJUKT? Men samtidigt vill jag typ flytta haha. Jag älskar min lägenhet, men vill komma närmare Göteborg. Kanske ändrar mig när jag får körkort. Har inte tänkt flytta på ett tag iallafall hehe.

Annars så hade det inte hänt så mycket det senaste, har jobbat som vanligt. Men förra söndagen var jag på kalas hos min kusin Oliver som fyllde 17! Hur sjukt är inte det dessutom? Känns fortfarande som jag är det och nästa år fyller han 18?? Sinnes haha.

Denna helgen har jag bara varit hemma, vilket jag älskar. Fick även hit Bella för att inte vara helt ensam. Ska gå snart gå ut på en sista runda med henne innan vi ska sova. Imorgon ska jag också bara vara hemma, men sen ska jag sova hos mamma då jag börjar 6 på måndag, går inga bussar så tidigt och det tar ungefär 30-40 minuter att gå till jobbet vilket jag inte är sugen på så tidigt på morgonen haha. Brukar alltid få skjuts på morgonen eller så åker jag buss halva vägen. Får jag inte skjuts hem från jobbet så går jag alltid, då är det ju liksom ingen stress. Men nu ska jag gå ut med Bella, ha det!!

Här är föresten min yngsta kusin, jag äldst av alla 11 kusiner!

Rolig grej med denna bilden som jag skäms över :)) Trodde jag tagit en as cool bild i veckan där stjärnorna syntes även om dom inte gjorde det i verkligheten. Insåg idag att jag haft ett filter på från snapchat:)) Hahaha hade gjort det utan att tänka på det, var jätte stolt, tills idag:)

Likes

Comments

Hellu. Jag har bara jobbat som vanligt sen sist. I helgen dock kom Jennifer hit lördag-söndag. Så roligt att träffa henne. Är så glas att jag har en vän som henne, att trots att vi inte bott nära varandra på 11 år så är våran 14 år av vänskap lika stark. Tänk att hon har varit min närmsta vän så länge❤️

Annars är väl livet sådär. Min livsgnista är inte på topp, jag vaknar, jobbar, äter och sover typ. Gillar inte att träffa vänner eller att gå upp morgonen. Behöver verkligen en vecka semester, eller mer. Antingen utomlands eller bara själv i min lägenhet. Hade lätt kunnat köpa allt jag behöver för att sen inte behöva gå utanför min lägenhet på en vecka.
Tror det beror på att det är höst, även om jag älskar hösten, men det kommer ju lite med mörkret antagligen. Sen så är detta typ andra kvällen på två veckor jag är ensam. Gud vad jag behövde det. Hatar att känna mig ensam men älskar att vara själv som bilden säger nedan. Får hoppas livet blir roligare snart. Tanken är att jag ska ringa vårdcentralen snart och ta tag i min trötthet, blir jag av med den kanske livet inte är lika tröttsamt "Lol". Hoppas ni har det bra❤️

Likes

Comments

Igår var det ett år sedan jag var full. Jag och Emilia var ute på Kinna krog och vad jag minns så hade vi jätte roligt. Dagen efter dock så spydde jag X antal gånger och som vanligt som många andra säger efter en hemsk bakfylla så sa jag inte att jag inte skulle dricka igen. Men dock blev det ju så ändå.

Jag blev full första gången när jag gick i åttan, om jag inte minns fel var det faktiskt i oktober, så för ungefär 7 år sen. Efter det kanske jag drack någon cider eller så men nästa gång jag blev full var på halloween i ettan på gymnasiet så för ungefär 5 år sen. Efter det så började jag dricka oftare och oftare, varje högtid skulle det drickas alkohol eller om någon hade krök, eller det roligaste jag visste på den tiden, lokal fester. Jag har haft så jävla roligt när jag druckit alkohol, sommaren 2014 när jag dracks om mest så hade jag det roligaste sommaren hittills i mitt liv, trots att jag hade det väldigt jobbigt hemma, men man kan väl säga att även om jag inte visste om det just då, så drack jag för att glömma min ångest. Vilken jag nu i efterhand och även då visste var fel, bara det att jag inte brydde mig om det då. Och som jag sagt innan, så var ändå ångesten värre dagen efter en fylla.

Jag älskade alkohol, jag älskade att bli full, jag älskade mig själv när jag var full, jag älskade att jag vågade prata när jag var full.

Jag skulle inte säga att jag hade ett alkoholproblem, men 2015 var jag ganska orolig över det då jag har massa alkoholister inom familjen. Alkoholism är inte ärftligt men det påverka och man kan lättare bli det själv om man har det inom familjen (har ingen fakta på det men har läst lite om det). Men trots det så drack jag ändå, dock mer sällan men det var mest för att jag inte hade några pengar och att jag sen fick ett jobb där jag jobbade mycket helger.

I slutet av september förra året fick jag reda på att jag äntligen skulle få flytta hemifrån, 8 oktober 2016 var senast jag blev full och 1 november 2016 flyttade jag hemifrån. Jag insåg nu att det kanske har en koppling, vem vet. Det jag vet i alla fall att jag inte alls är sugen på att börja dricka alkohol igen. Okej jag ska inte ljuga, ibland är jag as sugen på att supa skallen av mig men brukar ångra mig ganska snabbt igen haha.

Mår jag bättre av att inte dricka alkohol? Nej det skulle jag inte påstå, förutom att jag inte får bakfyllor haha. Men kroppen känns samma, måendet är typ samma som innan. Så jag tror inte det hade påverkat mig om jag började dricka igen. Och som jag sagt från början, det var inte meningen att sluta dricka, det bara blev en grej för mig för att se hur länge jag kunde vara utan det, nu har det gått ett år och det var ju inga problem haha. Så får väl se när eller om jag börjar dricka igen. Men det har varit väldigt roligt att se för mig själv och bevisa för gamla fylle michan att man inte behöver alkohol för att ha roligt. Dock vet jag ju nu att jag inte tycket om att vara ensam med ett gäng fulla människor när man själv är nykter. Men har man någon man trivs och har roligt med ändå så kan man få en toppen kväll på krogen eller en lokal fest utan någon alkohol, så är det i alla fall för mig.

Tycker jag det är onödigt med alkohol? Nej, eller det har jag väl olika åsikter om egentligen. Men alla gör som dom vill, men jag tycker om man är någon som dricker mycket och tror att man mår bättre av alkohol (vilket vi alla som har varit fulla vet att man oftast gör när man blir full, menar mer överlag) eller att man inte kan ha roligt utan det, borde testa att försöka ha roligt utan det ett tag.

Haha jaja, ska avsluta detta inlägget nu. Men en slutsats är i alla fall att jag är glad att jag inte dricker längre och att även om jag har lång väg kvar till att hitta mig själv så har jag kommit en väldigt stor bit på vägen tack vare att jag har bangat tequila!


8 oktober 2016;))))

Likes

Comments