​Längesen nu. Jag har åkt på en liten roadtrip neråt i landet för att först hälsa på min vän Tiffany i Karlskrona. Lyckades fånga hennes fina hästar på bild innan vi åkte vidare till Huskvarna, där jag är nu.  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Min vän Lisa fyllde år i måndags och tog sitt pick och pack för att komma upp och hälsa på i Stockholm från söndag-måndag. Vilket var fantastiskt roligt! Är så tråkigt att vi bor i olika ändar av landet men så är det och då får man sakna varandra och sen bli överlyckliga när man väl ses. 

Likes

Comments

​Tre fina bilder på Emma och Fidla från idag.

​Har åkt ner till Norrköping med Emma som ska tävla både lördag och söndag. Jättekul att få följa med och få vara bland en massa hästar hela helgen, saknar verkligen tävlingsstämningen! Ska bli jättespännande och se hur det går och vi hoppas på fint väder. Håll tummarna för Emma och Fidla! 

Likes

Comments

Var förbi Kungsträdgården idag för att kolla på de underbara träden som blommar. Dock har inte allt slagit ut än, nästa vecka borde vara den bästa för att gå och kolla på dem. Helt underbara är de i alla fall och människor flockas omkring träden just nu. Så om man vill gå där ostört ska man inte vara där vi lunchtid. Rekommenderar starkt att gå dit en dag nu innan de blommar ut om ni är i Stockholm!

Likes

Comments

Idag var första gången som högvakten tog ut och visade hästarna för i år, så då kände jag mig tvungen att åka upp till slottet för att kolla på den stora vaktavlösningen. Självklart så var det otroligt maffigt med musik och ett 50-tal hästar med ryttare. Underbart!

Jag har själv stått högvakt dock inte med hästarna, vilket är lite tråkigt men väldigt kul att få se det i alla fall. Tycker att det är en rolig tradition som verkligen borde förvaras inom Försvarsmakten. Om ni är intresserade av att veta mer så kan ni alltid gå in på deras hemsida www.beridnahogvakten.se och läsa.

Likes

Comments

​Lekte lite med kameran igår eftersom att det var så fint väder och jag hade turen att bli ledig från jobbet. Så dessa tre filurer fick ställa upp som fotomodeller och resultatet blev ju i alla fall hyfsat bra. Kan definitivt intyga att det är mycket svårare att fotografera en valp än vad det är att få en bra bild på katterna.

Likes

Comments

​Tänkte att jag måste få lägga upp några våriga bilder från jobbet eftersom att våren inte riktigt har kommit till Stockholm än... Den har dock kommit till mitt jobb och därför blir man lite extra glad när man kommer till butiken och ser alla färgglada blommor. Känns som att blommor är något som verkligen kan pigga upp när allt annat ute är grått och trist. 

Likes

Comments

Vad kul att ni tittar in här! Denna blogg är till för mina vänner och min familj men kanske framförallt mig själv. Jag har nog aldrig varit speciellt bra på att skriva dagbok eller dokumentera mitt liv men känner att det är värt ett försök nu, alla man känner flyr åt olika håll och helt nya platser. Kanske också för att jag ska kunna gå tillbaka om ett år och se vad jag gjorde för kul. Så se det lite som min icke-privata dagbok (eller snarare när-jag-känner-för-det-bok).

På köpet, för att ni tittade in här, får ni en dagsfärsk bild på tre underbara filurer. Ha det bra, hej!

Likes

Comments