Header

I morgon är det den 29:e..Jag har verkligen sätt fram i mot det här datumet!

Ska äntligen äntligen få gå till smärtkliniken! Nu kan det ju vara så att jag peppat det här för mycket och att dom egentligen inte kan erbjuda mig någon direkt hjälp.
Och att jag kommer bli super deppig för att det inte motsvarar mina förväntningar. Vem vet?

Det jag vet att jag verkligen inte orkar ha så här ont längre, att smärtan äter upp all min energi och det sänker verkligen min livs kvalitet.
Jag älskar att jobba, jag älskar att vara kreative och att skapa saker jag är oftast en av dom första på jobbet och oftast den sista som går.. Ja alltså innan jag blev sjuk.. Nu kämpar jag mig upp, kämpar mig till duschen eller att ens sätta på mig en t-shirt för att jag har sån smärta i mina axlar att det är svårt att ha armarna över huvudet..
Att vara kreativ och ha problem med händer, fingrar och framförallt energin är det värsta i mitt liv. Jag fejkar konstant hur jag mår eller visar upp ett yttre som verkar vara normalt och glatt fast på insidan är det ett helvete att orka. Att fejka vara frisk är något jag blivit väldigt bra på har jag märkt, vilket jag ser som någon form av framgång..
Jag har börjat spela in en video blogg även kallad vlog. Något av det bästa jag gjort på länge, det ger mig en livs pepp och något att fokusera på annat än min sjukdom även fast jag inte kan fly från den tillräckligt långt för att inte nämna mitt mående i varje film.

Men jag kommer iaf upp på benen och har något kreativt att försöka skapa, och det bästa är att jag bara behöver klicka på en knapp för att berätta min historia.
Även om jag blir helt slut av det, så är det sjukt nice att få ha något att göra, när inte händer och annat vill funka som dom ska.
Ta gärna en titt!
Och börja gärna följa :)

Vlog.micheledge.com

Help.thecold.net

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments