Tänkte bara berätta lite om att igår var vi uppe och snapade med varandra och 2 kompisar (som vi gillar väldigt mycket) Det är inte bara att vi snapade varandra utan även att vi aldrig snackat med varandra så långt in på kvällen innan! Annars säger vi alltid godnatt vid typ 9 men båda är ändå uppe längre än så! så de tyckte vi var stort! 

"Hemligt meddelande " till vår fina vän Buppen.
Du är sjukt rolig, ganska söd är du med ;)  Sluta försöka så mycket, så blir de 👌!
puss, kontakta oss när du läst detta 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har hänt mycket sen sist! dåliga på att uppdatera.... tycker jag vi får ta och ändra på! 

De som har hänt är inte så mycket ändå, vi har varit på fest hos vår fin fina vän Lovisa 2 gånger och de var varit mysigt! 

sen så har vi varit på en tjejkväll med 2 av våra gamla klasskamrater, även det var jätte mysigt många skratt och tårar!

Vi var ute och cyklade för några dagar sedan, vi ville träffa några av de killar som vi brukar umgås med! vi cyklade från Kjells hus till deras område små ligger ca 20 minuter bort med cykel, där väntade vi minst 2 timmar men efter som de aldrig kom ut så åkte vi hem lite lätt besvikna. 

Idag så kom EM hem till Kjell för plugga! Em satt bredvid Kjell med mobilen medan Kjell gjorde Em's personliga brev till sitt cv. Det var kul.

vi ses om ett tag, ha de, haaaaaaaaj!


                                                                                                                        Den kvällen så "twina" vi, lika dan tröja, läppstiftet vi hade även samma skärp på oss! :)

Likes

Comments


standenKjell letar efter stenar
Vi var på stranden igår och chilla, planen var att vi egentligen skulle träffat Frida, vår kompis :) men de blide inte så...

vattenskalle ;)

EM

Simonsigge ;)
Idag så träffades i igen, vi bakade cupcakes, hihihi, sen så gick vi till Emmalois rum och mös i hennes säng och hitta på massa roligt! Vi var väldigt sociala för båda hade sina mobiler :)
Hejdå , ha en trevlig dag! Haha

  • 42 Readers

Likes

Comments

Det har hänt mycket dessa dagar!
I söndags så åkte vi till Danmark med mina föräldrar. Där bjöd de på pöls6751 cl nr
469140038e och cider (äpple) typ godaste jag någonsin druckit!!! Vi åkte hem vid 4 tiden och vi bestämde oss för att vi skulle träffa vår kompis i Råå så vi tog cyklarna dit stanna där i en halv timme typ sen cyklade vi hem igen och åt middag! Frida tyckte att vi skulle komma till henne igen för att Krille & Boyde ville bada hemma hos henne, denna gången tog vi moppen till miatorp och badade i Fridas Kalla pool men vi bastade också så de va skönt me den kalla poolen! Klockan 11 tog vi mopparna till Donken och käka lite. Vi åkte hem till Emmalois klockan 12 typ och sen satt vi bara och snacka och mös i hennes säng! På måndagen åkte Emmalois och jobba och jag gick till optikern med vår andra kompis som heter Frida, efter vi varit hos optikern åkte vi till Frida och hon lagade mat till mig! När jag ätit upp så gick jag hem till Emmalois för hon bor inte så långt ifrån. Vi låg där ute och typ sola klockan 8 på kvällen! Sen gick vi in och titta på film, step up , vi somnade vid 12 eller 1 på natten i soffan och sedan vaknade vi klockan 7 för att vi skulle till Ullared!!!
Jag som aldrig varit där tyckte att de skulle bli spännande att se, efter 1,30 timmars körning så var vi framme! De hade redan öppnat när vi kom fram och det var jätte mycket folk där redan! Jag och Emmalois gick nästan direkt till kläderna och började plocka på oss... Farligt att vara tjej när de finns så mycket kläder man vill ha! Vi köpte en hel del och de var billigt och bra! Klockan 15:30 typ åkte vi hem, och där skildes vi åt :(

Allt som vi köpte på Ullared, tillsammans!

en bild från måndags kvällen när vi mös på Emmalois rum!
(bild3) Danmark med den goda cidern

Danmark igen, på vägen hem såg vi bebis fiskmåsar

krille och boyde kastar pilar

killarna stylar i poolen...

Boyde tar selfies, som vanligt!

  • 44 Readers

Likes

Comments
Vi var på stranden idag!
Emmalois tyckte att vi skulle till stranden och efter som jag inte lämnat mitt hus på typ 2 dagar så bestämde jag mig för att följa med! Men jag var tvungen att ta med Molle :)
EmmaLois hämta mig och Molle vid Råå hamn och sedan körde vi till stranden som är typ vid campingen! Gick jätte bra att ha Molle mellan oss, tror faktiskt han gilla det! Han satt med huvudet så som hundar sitter utan för fönstret på bilen fast de fanns inget fönster
, Hahah!
När vi väl va på stranden packa vi upp och började kasta stenar till Molle för han tyckte de var kul att jaga, alla som gick förbi oss skratta men vi förstod inte varför!
Här är lite bilder i alla fall :)

EmmaLois och Molle

Molle och EmmaLois

  • 46 Readers

Likes

Comments

Tjjjääna, sitter här med EmmaLois och Kelly i mitt rum och lyssnar på gamla Justin Bieber låtar! Riktigt mysigt ❤️❤️. Vi snackar om vad vi gjort på midsommar efter som det var de för 2 dagar sen!

EmmaLois pappa hade tänkt skaffa 3 små mini hästar och vi tycker att det är en jätte bra idé!!
Vi försöker nu övertala honom att vi kan ta hand om dem och tämja dem, vi ska samt komma på hur de ska få vatten mitt ute i ingenstans... Men vi får väll se hur de går!

Bjuder även på en söt bild på oss, haha
Laaaateer bitches / Mich


  • 50 Readers

Likes

Comments

Vi har snackat i telefon i över 1,5h nu, snackar om en massa minnen (: Här är en bild innan avslutningsmiddagen i 9an, enjoy our hotness (;

Likes

Comments

wooohooo, vi har nu skaffat en blogg! Trololol
Sitter med Frida i min säng medans vi snackar med Michelle on tha phone.

Likes

Comments