Header

Trots att jag och Love har bråkat mycket på senaste och vi gjorde det i helgen också, så var det en jäkligt härligt helg med en schysst fest i fredags. Jag är så himla dålig på att ta bilder på fester men här en en selfie. Enjoy People!
puss

Likes

Comments

Pallrade mig till gymmet efter skolan för att sedan komma hem och träffa min älskling Diba aka Dora. Hon ville hälsa på kattungarna of course, ingen vill träffa mig längre hahahaha. Jag är verkligen drunk on kitties nu alltså och I cant get enough (well that sounded like a bad lovesong). Hur ska jag kunna sälja dom här? ush vill inte tänka på det. Mitt feed är bara kattunge bilder haha men vem kan tröttna på det. Här är en till!
puss

Likes

Comments

1. Skaterdress från Lipstick Boutique 380kr 2. Midi dress by Lashes of London 254kr

3. faux leather skirt från LnA 1056kr 4. Faux fur jacket från Brave Soul 423kr

5. Laced up heels från ASOS. 237kr 6. ​Heels från ASOS 194kr

Likes

Comments

Hemmaaaa! Tidig morgon idag, jag är såååå trött. Har precis gjort klart dagens rumpövningar och fixat världens godaste mellanmål, tips till alla:
Fyll avokadohalvor med tonfisk. Skär några körsbärstomater på 4. Olivolja, Balsamvinäger och sedan lite salladskrydda. Supergott och supernyttigt!

Snart ska jag sova middag och ikväll bär det av på fest!
puss

Likes

Comments

Igår kom jag till skolan i croptop i tron om att det skulle bli bra väder och idag i jeans i tron om dåligt! Fan Sverige, bestäm dig.

Hur som helst är jag helt slut efter en jobbig idrottslektion med alldeles för lågt blodsocker och 3h mattelektion med grejer jag lärde mig i 7an. Men jag ska inte gnälla allt för mycket, nu är jag med min fuckboy och dagen känns faktiskt redan lite bättre. ;-)

puss

Likes

Comments

Asså JAAA! Varför älskar vi Miley Cyrus? För att hon bah känner för att släppa ett gratis album med 25 helt nya låtar lite sådär helt plötsligt. We love u Miley, keep up the good work.

Dags att lyssna igenom alla
puss

Likes

Comments