halloj. Tänkte skriva 5 snabba fakta som ni antagligen ej vet om mig.

1. Jag kan aldrig sova utan strumpor, hur varmt det än är eller om jag ligger naken i resten av kroppen så m.å.s.t.e strumporna vara på när jag ska sova. Mår även typ dåligt om jag inte har strumpor på dagen, tex när man precis hoppat ut ur duschen så är det strumporna som jag tar på direkt.

2. Jag HATAR att ha mitt hår utsläppt. Har det alltid i en slarvig knut på huvudet dels för jag e lat men även för jag verkligen inte tycker att jag e varken fin eller bekväm i det utsläppta. Har knuten oavsett filmkväll eller fest liksom

3. jag har en otroligt seg reaktionsförmåga med kroppen. dvs om jag har en spindel på armen så grips jag av panik i huvudet men kopplar inte att jag bör vifta bort den med handen. detta är dock rätt roligt att skratta åt för stunden.

4. Jag har valt helt fel linje på gymnasiet och är mer skoltrött än någonsin, och tanken av att jag har 7år kvar efter gymnasiet gör mig livrädd trots att jag vet att det är det jag vill jobba med resten av mitt liv och att det kommer vara värt att kämpa för sitt drömyrke.

5. Jag är så taggad på mina framtida barn att jag under flera års tid har skrivit ner en lista med (just nu) 45namn. Dessa namn är mina favoriter och helt klart så ska, om jag får några, mina barn heta det. Listan fylls dock på hela tiden och alla mina vänner skrattar åt mig att jag redan panerat detta.

Likes

Comments

Halloj! Igår tog jag sommarlov och oj så skönt det ska bli! Började lovet med att åka till borgholm (såklart) och tog det lugnt. Idag gick vi till stan o åt på uteservering, supergott. Ligger o pressar i solen nu innan vi ska sätta oss på servering igen o dricka gott o lyssna på live-musik. Älskar sommar och borgholm helt klart, ska försöka åka hit så mycket jag hinner detta året

Likes

Comments

Halloj. Idag hade jag ett stort paket att hämta ut på posten. Hade beställt hem 15plagg från Boohoo och en fjäderjacka från en annan sida. Allt satt som en smäck förutom jackan som jag längtat ihjäl mig på hur länge som helst. Den va lite trång men lär definitivt använda den ändå!!

Likes

Comments

I torsdags begav sig jag o mamma ut för att övningsköra för första gången med. Är ju lite sent ute med det men ska köra så mycket jag kan nu för att kunna ta körkortet så snabbt som möjligt. Är supertaggad och hoppas att detta håller i sig 🤘🏽

Likes

Comments

Halloj. Igår var det dags att fira mig med dem närmsta. Åkte till maja där jullan bells o destiny redan va. Dem hade fixat thaimat o sushi som vi åt o drack gott till innan vi gick ner till vattnet o mötte upp karin eddie o matilda. Nu har jag tyvärr (!!!) inga bilder från när vi går ner till långviken o tänder brasa, men där va det supermysigt med.

Likes

Comments

Lilla jag har fyllt 17 🤘🏽 firat med kundpass och tårta <3

Likes

Comments

Jaha okej, ett tag sen sist o jag kände att det var dags att uppdatera med lite bilder eftersom jag faktiskt har gjort något denna långhelg. Först var de borgholm i fre-lör. Jobbade hela dagen på lördag och på kvällen var jag hos maja o kollade prisonbreak. Söndag morgon gick jag glatt till jobbet igen och vid 4slutade jag o gick bort till maja igen där isabelle även kom. Fixade oss, (försökte ta bilder- omöjligt när man är tre st brudar som alla ska bli nöjda med en bild) drack lite o lekte lekar innan vi tog bussen till rinkabyholm där vi spenderade kvällen med lite för mkt alkohol. Idag har jag haft bakishäng på öland med en pool, bubbelvatten och bikini.

Likes

Comments

Hallooj. Igår hade vi ett prov i skolan som inte alls gick bra. Håller tummarna på att jag blir godkänd iallafall eftersom jag inte vill ha något restprov sista veckan nästa vecka. Igår åkte jag iallafall till borgholm och julia. Låg mest och kollade serie men sen hade hennes föräldrar fixat en jättegod sallad o grillat halloumi och spett. Drog från henne runt åtta och gick o mötte upp mina föräldrar som är här över helgen. Vi drog till BG och satte oss på uteservering och mös. Supertrevligt trots att jag o nån till var dem enda under 20 iaf haha.

Känns ändå så bra att vara i borgholm igen. Jag älskar ju verkligen detta stället och eftersom jag var här hela förra året så har de känts konstigt att jag inte varit här så mycket detta halvåret som gått hittills.

Likes

Comments

Twitter
michellewiljeby