Halloj. Igår åkte jag o tjejerna till borgholm för att kolla på fotbollsmatch. Rätt komiskt då ingen utav oss egentligen är speciellt intresserade av fotboll men ville checka av boys med shorts typ. Innan vi åkte dit åt vi lite mat på 4kök och efter det gick jag o köpte ett par byxor eftersom jag hade kjol o skulle sitta ute o kolla fotboll på kvällen. Ogenomtänkt men det löste sig.

Likes

Comments

Inte världens charmigaste bild men har iallafall fixat fransarna ikväll i mönsterås. Samma ställa som jag gjort dem på innan och blir alltid så nöjd. Jag ser verkligen stor skillnad eftersom jag har så små ögon och korta fransar naturligt. Ser fram emot 10min extra sovmorgon dem närmsta veckorna nu o slippa sminka sig! 😆

Likes

Comments

Idag fyller min lilla (läs stora) kille 2år!! Gudmors prins ❣️

Likes

Comments

I onsdags var jag o channa på tåget ner till malmö för lite shopping. Hittade lite fina kläder som fick hänga med hem men annars var det inte så mycket. Åt sushi såklart, dock var den inte ens god.. blev riktigt besviken! Menmen, toppendag trots det ;)

Likes

Comments

Halloj. Inatt sov jag ute i ljungbyholm hos min bror och hans familj, klippte brorsans hår och gick en pw med tessan på 4km. Annars så var vi på leos lekland på dagen och på kvällen mös vi till en film i soffan.

I helgen var vi på öland som sagt, älskar verkligen öland trots att vi haft kallt och regnigt hela påsken. I lördags ville päronen gå ut så jag hängde med. Jag har vissa svaga länkar och en av dem var där, vilket var bra. Jag fick ett avslut och gick därifrån gråtandes för att jag var så lättad. Jag tror alltid mycket värre om saker och ting, är grym på att förstora upp saker och grubbla för mycket kring det mesta. Iaf så var jag modig nog att få ett avslut på allt grubblande och jag är så stolt över mig själv. Känns så mycket bättre nu efteråt och jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Likes

Comments

Halloj. nu har jag legat sjuk i feber sen i onsdags. Igår åkte familjen till Öland där vi ska spendera helgen o påsken. Jag har legat och tänkt väldigt mycket nu när jag vart sängliggandes. Jag har ju väldigt mycket tankar och åsikter om egentligen allting, men just nu har jag kommit på något extra. Jag tänker på förhållanden. Jag tänker på vad man ska förvänta sig och vad man ska kräva. Jag har fått höra av mina vänner att jag är en rätt krävande tjej. Att jag kräver uppmärksamhet och kräver tillit trots att jag inte kan lita på folk. Jag har funderat på detta och ja, jag kanske kräver saker, men det har jag lärt mig att man ska.

Tillit, det är något som egentligen ska vara en självklarhet och det ska man inte behöva kämpa för. Jag anser att om man inte kan lita på sin partner så bör man inte vara tillsammans. Jag vet dock att det är enklare sagt än gjort, inte speciellt enkelt att släppa den man älskar för att man kommit in i en period där man har svårare för att lita på sin andra halva, självklart. Men jag anser att det är en av sakerna man ska kräva i ett förhållande, för det är liksom det man bygger upp ett förhållande på. En annan sak man bör kräva, uppmärksamhet. Eller egentligen likaså här, det ska vara en självklarhet. Du ska inte behöva påminna din parter om att du finns och att du bör prioriteras. Det ska liksom bara falla in naturligt för er båda, dock kan vissa ibland ta vad man har för givet och glömma bort prioriteringar. Detta gäller dock både förhållande och kompisar när man skaffat en partner. Man kan va hur kär som helst och det är okej, så länge du får allt runt omkring dig att rulla på som vanligt. Livet ska inte stanna upp när du är i ett förhållande.

Jag har tänkt på vad jag kräver i ett framtida förhållande. Jag vet vad det är jag ska ta för givet och vad jag ska göra. Jag ska främst se till att min partner inte bara prioriterar mig. Han ska ha balans mellan mig och sina kompisar. Jag anser att det är viktigt att umgås med sina vänner och ha ett liv utanför sin pojkvän. Jag vill inte heller vara beroende utav någon annan, jag vill vara självständig och kunna stå på mina egna ben. Därav kommer jag aldrig kräva att min pojkvän ska hålla på o betala min mat om vi är ute och äter, eller om jag ska köpa något. Jag vill däremot ta överraskningar som en självklarhet. En sån liten grej som en handskriven lapp, ett sms eller blommor. Det ska liksom komma naturligt, det ska vara där liksom. Ett bevis på att man har tid att skänka en tanke även ifall vi kanske inte ses samma dag. Och när vi ändå är inne på att ses varje dag, ja, nej, kanske. Jag vet inte. Jag kommer inte orka sitta ihop med någon, som jag sa innan vill jag ha ett eget liv och han sitt. Därav betyder ej det att vi inte kan ses varje dag. Jag tror att jag pratar om någon sorts balansering men jag vet inte själv vad. Allt jag skriver nu är ju som sagt hur jag föreställer mig allt. Jag vet inte hur jag agerar när något väl finns. Jag är en sån som älskar att mysa hur mycket som helst, tycker aldrig att det blir för varmt och att pussar är det bästa som finns. Dock HATAR jag att hålla på offentligt. Liksom pussas på en buss? på stan? Jag tycker heller inte om att hålla hand, har aldrig förstått grejen med det. Jag känner mig typ instängd och tillbakadragen vilket jag verkligen avskyr att känna mig. Så, utåt sätt ska mitt förhållande framstå som min bästa vän typ, och hemma ska vi vara som världens mysigaste par.

Kommer inte på så mycket mer nu men var tvunget att ventilera tankarna lite. Är ju trots allt sjuk och instängd nu när vi är lediga </3

Likes

Comments

I måndags var jag som sagt inte supertaggad på skola, så jag o channa åkte hem till maja o hade myskväll o sov där. Vi lagade våfflor o bara mös allmänt, älskar att ha såna kompisar som man inte behöver göra något med, utan bara vara o umgås med. Min pälsboll på bilden är från i måndags morse när han inte ville stiga upp så tidigt som mej när jag skulle iväg

Likes

Comments

Här är vad jag gjorde på modell under veckan. Först en förebild, och sen la vi i bottenfärg och toning på längderna. Sista bilden är från när vi satte upp en Svinrygg. Det här under är bara uppsättningar på docka. Jag hade skitkul under veckan och ville inte tillbaka till plugg i måndags..

Likes

Comments

Halloj. Denna veckan är vi iväg på APL och jag håller hus nere på Backstage på Baronen. Superroligt, så idag hade jag en egen behandling och gjorde en bottenapplicering på hennes utväxt och sen la vi röd färg i längderna för att få upp livet o glansen. Lägger in bilder för/efter imorgon. Men iallafall idag när jag slutat så åkte jag bort till affären ensam för att hämta ut ettpaket som jag beställde förra veckan. Jag fick sms igår om att jag hade fått beställningen så åkte dit direkt och hämtade ut ett litet fjuttigt paket o blev superbesviken. Då låg bara den ena väskan som jag hade beställt där i, så idag när jag fick det andra smset om att mitt paket hade kommit så trodde jag att det skulle vara litet o fjuttigt igen och åkte bort dit ensam. Kan säga att jag ångrade mig att jag åkt dit själv när jag fick paketet o det vägde bly. Var bara att börja gå hemåt och se nöjd ut. Puuh det var större än min framtid och vägde bly.

Likes

Comments

Twitter
michellewiljeby