Från lördagens fix på en tjej inför skolstarten. Blev en matt bas med glitternagel på två fingrar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloj

Har inte gjort några inlägg under sommaren mer än midsommar. Kommer nog inte heller göra några inlägg under sista månadens sommarlov heller. Har fått ett sommarvikariat som är 2 månader. Men haft lite ledigt nu och varit en sväng till syrran å pojkvännen hennes. Men på måndag blir det jobb igen!

Ska börja blogga igen efter sommaren! Då ska även Ebba och jag till LONDON! Ser fram emot det så otroligt mycket!

Likes

Comments

Halloj<3

Hade en riktig myslördag igår. Vaknade upp i famnen på min kärlek och började dagen med honom. Han kom på idén med att åka till öster Mälarstrand (hamnen). Jag cyklade och han åkte longboard. Solen sken och det var väldigt fint väder faktiskt. Framme där så bjöd älsklingen på glass och vi satt i solen en stund. En bra lördag!❤️

Likes

Comments

När ni läser detta så är jag på jobbet. Min första dag på nya jobbet. (Tidsinställt) Har varit dålig på att blogga nu några dagar. Men har inte haft något speciellt att skriva om. I helgen har jag varit iväg och fikat, umgåtts med min pojkvän, fixat massvis med naglar, övningskört & umgåtts med familjen. Igår så umgicks jag med Ebba ett par timmar och vi fotograferade. Vid kvällen så myste vi hemma med kladdkaka.

Hallå, hur söt är inte min lillebror? (6år) Frågade honom om jag fick göra två glitternaglar på honom och han ställde upp direkt. Efter jag gjort glitternaglarna så frågade han ifall inte jag kunde måla de andra naglarna också. Han blev så glad och tackade. Sötnosen<3

Likes

Comments

Hallooo!

Gissa vem som fick sommarlov igår? ;-) det var en superkort avslutning på Intiman. Rektorn höll tal och lärarna delade ut diplom till de som klarat olika utbildningar inom hårförlängning, nagelterapeut, fransförlängning m.m. Efter avslutningen åkte jag hem och packade för att sen sova hos Jack! Vi tränade ett armpass på gymmet och bara tog det lugnt resten av kvällen.

Idag vaknade vi vid 9 för att åka iväg på Filips (Jacks kompis) student. Så efter deras utspring kollade vi på alla flak som åkte runt. Nu sitter jag på bussen hem. Har inget speciellt planerat hemma mer än att jag måste börja planera nästa vecka. Säger vaaaarjeee år att jag ska köpa en almanacka för att det hade varit så skönt och varit så lättande. Men nej så blir det aldrig. Och jag är så dum och tänker att det inte går att börja i efterhand. Ska jag ha en almanacka måste jag börja i januari. Inte alltid bra att vara envis.. Hehe


Likes

Comments

För ungefär 7 år sedan fick jag en dagbok utav min farmor. Under 5 år låg denna bok i en låda bara. Jag tyckte att den var så otroligt fin med guldkanter och guldtext så jag ville inte förstöra den. Jag hade heller aldrig tänkt tanken på att faktiskt skriva dagbok. Men jag började mer och oftare känna så himla mycket känslor. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera allt och gav mig ett försök med att skriva ner det jag tänkte på i dagboken. Jag är glad över att jag gjorde det. För idag känns det som att något tungt i bröstet släpper för mig när jag skriver av mig. Och framförallt så ger det mig en chans att tänka igenom en extra gång över vad jag skrivit och ibland kan det få mig att förstå saker från olika perspektiv.

Att blogga är lite som att föra en dagbok. Men det är skönt med en egen bok på det sättet att man aldrig är rädd för vad någon ska tycka eller tänka och jag tror att det får en att känna sig säkrare i skrift. Om ni känner er stressade eller så, så tycker jag att ni borde prova. Även ifall det kanske låter lite som mellanstadiet, men det är såå skönt.

Likes

Comments

Hallå mina <3!

Idag är det färdigt med mitt andra jobb. Skrev på avtal idag och ska strax få börja. Känns så skönt att ha något att göra nu i sommar som är mer än att bara ha det skönt faktiskt. Jag tror att jag behöver lite struktur ändå. Sen ska det bli roligt med nya erfarenheter överlag. Jag tycker om att lära mig nya saker.

Annars idag så åkte jag in till skolan och var där i 30 minuter bara för att lämna in skoldatorn. Imorgon är det sista dagen och den är inte heller speciellt lång. Vi har avslutning 9-11 bara. Efter det sen så åker jag till Jack och sover där. Om ni bara visste hur skönt det var att ha någon så nära er som ni alltid kan luta er tillbaka mot och känna världens trygghet för.

Fattar inte riktigt att det blir lov imorgon än, men gud så jag har längtat. Har bara räknat skoldagar för att det ska ta slut någongång. Har på senaste tiden inte känt någon glädje överhuvudtaget att gå till skolan.

Hoppas ni har haft en bra dag!💗

Likes

Comments