Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloj<3

Hade en riktig myslördag igår. Vaknade upp i famnen på min kärlek och började dagen med honom. Han kom på idén med att åka till öster Mälarstrand (hamnen). Jag cyklade och han åkte longboard. Solen sken och det var väldigt fint väder faktiskt. Framme där så bjöd älsklingen på glass och vi satt i solen en stund. En bra lördag!❤️

Likes

Comments

När ni läser detta så är jag på jobbet. Min första dag på nya jobbet. (Tidsinställt) Har varit dålig på att blogga nu några dagar. Men har inte haft något speciellt att skriva om. I helgen har jag varit iväg och fikat, umgåtts med min pojkvän, fixat massvis med naglar, övningskört & umgåtts med familjen. Igår så umgicks jag med Ebba ett par timmar och vi fotograferade. Vid kvällen så myste vi hemma med kladdkaka.

Hallå, hur söt är inte min lillebror? (6år) Frågade honom om jag fick göra två glitternaglar på honom och han ställde upp direkt. Efter jag gjort glitternaglarna så frågade han ifall inte jag kunde måla de andra naglarna också. Han blev så glad och tackade. Sötnosen<3

Likes

Comments

Hallooo!

Gissa vem som fick sommarlov igår? ;-) det var en superkort avslutning på Intiman. Rektorn höll tal och lärarna delade ut diplom till de som klarat olika utbildningar inom hårförlängning, nagelterapeut, fransförlängning m.m. Efter avslutningen åkte jag hem och packade för att sen sova hos Jack! Vi tränade ett armpass på gymmet och bara tog det lugnt resten av kvällen.

Idag vaknade vi vid 9 för att åka iväg på Filips (Jacks kompis) student. Så efter deras utspring kollade vi på alla flak som åkte runt. Nu sitter jag på bussen hem. Har inget speciellt planerat hemma mer än att jag måste börja planera nästa vecka. Säger vaaaarjeee år att jag ska köpa en almanacka för att det hade varit så skönt och varit så lättande. Men nej så blir det aldrig. Och jag är så dum och tänker att det inte går att börja i efterhand. Ska jag ha en almanacka måste jag börja i januari. Inte alltid bra att vara envis.. Hehe


Likes

Comments

För ungefär 7 år sedan fick jag en dagbok utav min farmor. Under 5 år låg denna bok i en låda bara. Jag tyckte att den var så otroligt fin med guldkanter och guldtext så jag ville inte förstöra den. Jag hade heller aldrig tänkt tanken på att faktiskt skriva dagbok. Men jag började mer och oftare känna så himla mycket känslor. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera allt och gav mig ett försök med att skriva ner det jag tänkte på i dagboken. Jag är glad över att jag gjorde det. För idag känns det som att något tungt i bröstet släpper för mig när jag skriver av mig. Och framförallt så ger det mig en chans att tänka igenom en extra gång över vad jag skrivit och ibland kan det få mig att förstå saker från olika perspektiv.

Att blogga är lite som att föra en dagbok. Men det är skönt med en egen bok på det sättet att man aldrig är rädd för vad någon ska tycka eller tänka och jag tror att det får en att känna sig säkrare i skrift. Om ni känner er stressade eller så, så tycker jag att ni borde prova. Även ifall det kanske låter lite som mellanstadiet, men det är såå skönt.

Likes

Comments

Hallå mina <3!

Idag är det färdigt med mitt andra jobb. Skrev på avtal idag och ska strax få börja. Känns så skönt att ha något att göra nu i sommar som är mer än att bara ha det skönt faktiskt. Jag tror att jag behöver lite struktur ändå. Sen ska det bli roligt med nya erfarenheter överlag. Jag tycker om att lära mig nya saker.

Annars idag så åkte jag in till skolan och var där i 30 minuter bara för att lämna in skoldatorn. Imorgon är det sista dagen och den är inte heller speciellt lång. Vi har avslutning 9-11 bara. Efter det sen så åker jag till Jack och sover där. Om ni bara visste hur skönt det var att ha någon så nära er som ni alltid kan luta er tillbaka mot och känna världens trygghet för.

Fattar inte riktigt att det blir lov imorgon än, men gud så jag har längtat. Har bara räknat skoldagar för att det ska ta slut någongång. Har på senaste tiden inte känt någon glädje överhuvudtaget att gå till skolan.

Hoppas ni har haft en bra dag!💗

Likes

Comments

I samarbete med Posterstore har jag fått hem denna superfina tavla. Det är en svart enkel ram med en så himla fin magnolia-poster.

Just nu har jag denna på min byrå men tänkte senare ha den över min säng. Tror att den kommer passa in superbra där, då jag har en lila fondvägg som passar bra in med färgerna på magnolian . Tyckte det var svårt att välja poster då dom har så otroliga många snygga. Det finns både varierade texter och motiv. Jag själv tycker att det är otroligt snyggt att blanda både motiv med texter. De flesta motiven samt texterna är väldigt stilrena och är enkla att få in i inredningen.

Här får ni några länkar så ni snabbare hittar fram:

Posters & affischer

Nyaste prints

Ramar och tavelramar

I samband med detta så har vi ordnat en rabattkod till er på posters och prints, ni får 15% rabatt om ni anger koden "michelle". Denna är giltig till och med 14/6.
Hoppas ni tyckte om detta!

Synligare bild på postern. Denna är tagen från deras hemsida.

Likes

Comments

Halloj!

Har inte skrivit något i helgen mer än tryckt in ett kort inlägg med bilder. Så tänkte att jag istället gör ett sammanfattat inlägg.

Lördag, vaknade ganska sent vilket var otroligt skönt. Vid klockan fyra så tog jag bussen till Västerås för att sova hos Jack. Vi drog till Ica direkt och köpte Celsius, har börjat bli en addict till Celsius hehe. Vi tog det lugnt och myste mest då det var så länge sen vi sågs sist. Vi åt god mat och kollade på filmen "allt för min syster", och typiskt mig, jag grät

Lördag, åkte vi och köpte ett paket till mormor och sen iväg för att gymma. Det var ett bra pass faktiskt och jag tog högre vikter än vad jag trodde jag skulle klara så jag är nöjd! Efter det åkte vi hem till mig och sov där.

Idag ska jag fixa lite naglar, säga hejdå till älsklingen och sen träffa Ebba!💗

Likes

Comments