Tänkte bara göra ett snabbt inlägg å tipsa er om att man idag kan köpa en "Throwback" glossybox för 69kr idag!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag berättade att vi skulle till London & det blev inga inlägg därifrån. Så lägger istället upp ett antal bilder nu i efterhand. Vi kom hem därifrån i Söndags. I skrivande stund befinner vi oss nu i Grekland, Kos. Den ni!!

Obs, vissa bilder är Ebbas. Hade inget plats i minnet för bilder..

Likes

Comments

Från lördagens fix på en tjej inför skolstarten. Blev en matt bas med glitternagel på två fingrar!

Likes

Comments

Halloj

Har inte gjort några inlägg under sommaren mer än midsommar. Kommer nog inte heller göra några inlägg under sista månadens sommarlov heller. Har fått ett sommarvikariat som är 2 månader. Men haft lite ledigt nu och varit en sväng till syrran å pojkvännen hennes. Men på måndag blir det jobb igen!

Ska börja blogga igen efter sommaren! Då ska även Ebba och jag till LONDON! Ser fram emot det så otroligt mycket!

Likes

Comments

Halloj<3

Hade en riktig myslördag igår. Vaknade upp i famnen på min kärlek och började dagen med honom. Han kom på idén med att åka till öster Mälarstrand (hamnen). Jag cyklade och han åkte longboard. Solen sken och det var väldigt fint väder faktiskt. Framme där så bjöd älsklingen på glass och vi satt i solen en stund. En bra lördag!❤️

Likes

Comments

När ni läser detta så är jag på jobbet. Min första dag på nya jobbet. (Tidsinställt) Har varit dålig på att blogga nu några dagar. Men har inte haft något speciellt att skriva om. I helgen har jag varit iväg och fikat, umgåtts med min pojkvän, fixat massvis med naglar, övningskört & umgåtts med familjen. Igår så umgicks jag med Ebba ett par timmar och vi fotograferade. Vid kvällen så myste vi hemma med kladdkaka.

Hallå, hur söt är inte min lillebror? (6år) Frågade honom om jag fick göra två glitternaglar på honom och han ställde upp direkt. Efter jag gjort glitternaglarna så frågade han ifall inte jag kunde måla de andra naglarna också. Han blev så glad och tackade. Sötnosen<3

Likes

Comments

Hallooo!

Gissa vem som fick sommarlov igår? ;-) det var en superkort avslutning på Intiman. Rektorn höll tal och lärarna delade ut diplom till de som klarat olika utbildningar inom hårförlängning, nagelterapeut, fransförlängning m.m. Efter avslutningen åkte jag hem och packade för att sen sova hos Jack! Vi tränade ett armpass på gymmet och bara tog det lugnt resten av kvällen.

Idag vaknade vi vid 9 för att åka iväg på Filips (Jacks kompis) student. Så efter deras utspring kollade vi på alla flak som åkte runt. Nu sitter jag på bussen hem. Har inget speciellt planerat hemma mer än att jag måste börja planera nästa vecka. Säger vaaaarjeee år att jag ska köpa en almanacka för att det hade varit så skönt och varit så lättande. Men nej så blir det aldrig. Och jag är så dum och tänker att det inte går att börja i efterhand. Ska jag ha en almanacka måste jag börja i januari. Inte alltid bra att vara envis.. Hehe


Likes

Comments

För ungefär 7 år sedan fick jag en dagbok utav min farmor. Under 5 år låg denna bok i en låda bara. Jag tyckte att den var så otroligt fin med guldkanter och guldtext så jag ville inte förstöra den. Jag hade heller aldrig tänkt tanken på att faktiskt skriva dagbok. Men jag började mer och oftare känna så himla mycket känslor. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera allt och gav mig ett försök med att skriva ner det jag tänkte på i dagboken. Jag är glad över att jag gjorde det. För idag känns det som att något tungt i bröstet släpper för mig när jag skriver av mig. Och framförallt så ger det mig en chans att tänka igenom en extra gång över vad jag skrivit och ibland kan det få mig att förstå saker från olika perspektiv.

Att blogga är lite som att föra en dagbok. Men det är skönt med en egen bok på det sättet att man aldrig är rädd för vad någon ska tycka eller tänka och jag tror att det får en att känna sig säkrare i skrift. Om ni känner er stressade eller så, så tycker jag att ni borde prova. Även ifall det kanske låter lite som mellanstadiet, men det är såå skönt.

Likes

Comments