Hey guys.

Igår var jeg inde i byen, sammen med min veninde. Vi hyggede os, og fik kigget på en masse tøj. Årh, der er meget tøj jeg gerne vil have, men jeg må sgu lige tjene nogle penge først. Nå men, da vi begge to går meget op i sundhed, har vi de sidste par gange været på Joe and the Juice, og det er altså bare blevet en afhængighed, men nøj hvor er det bare virkelig dyrt. Fremadrettet har jeg inde i hovedet lavet en lille regel om, at jeg skal smage en ny en hver gang hihi. Første gang jeg var der fik jeg en stor juice med: æble, gulerod og ingefær, og den mættede utrolig meget, så igår fik jeg en lille med æble, gulerod og selleri. Begge de her kan klart anbefales!


Efter juicen igår, fik jeg selv lyst til at eksperimentere med det herhjemme, og det blev til en: æble, gulerod og ingefær, og den var ligeså god som den på Joe and the juice :D

Efter en god lang gåtur i den smukke vejr, og med den smukkeste hund Bella, vil jeg ligge mig i sengen med en kop te, og se slutningen af Sex and the City 2.

Godnat <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys.

Her til aften havde jeg lyst til noget lækkert, men sundt. Derfor lavede jeg en stak kakao-bananpandekager til min far og jeg.

Opskrift:

2 modne bananer
4 æg
1 spsk. rå kakao
1 knivspids salt
Et par dråber sød
Steges i kokosolie


Først moser du bananerne med en gaffel:

Så tilsætter du de 4 æg:

Dernæst tilsætter du 1 spsk. kakaopulver, jeg bruger bare den på billedet:

Så rører du det hele godt sammen, og tænder panden på ca. 5, og steger pandekagerne i kokosolie.

Herefter kan du bruge alverden af ting som topping: Fx, skyr, hakket chokolade, mandler, frisk frugt osv.

Jeg toppede mine med vaniljeskyr, hakket mørk chokolade, peanutbutter og friske blåbær! Det smagte SÅ godt! God aften, knus <3

Likes

Comments

Hey you.

​​Nu er sommerferien snart slut for mit vedkommende, så nu starter hverdagen igen. Jeg har nemlig fået et nyt job, så nu arbejder jeg to steder. Jeg skal både til at lave burgere på Bull, men nu også arbejde i en bager, som hedder Bæks Konditori, og ligger i Tarup centret. Her kan jeg nemlig få en masse timer om ugen, så dette glæder jeg mig helt sindssygt til, så jeg kan tjene så mange penge som muligt, og dermed udleve nogle af mine drømme.

​​I onsdags var jeg ude og spise med min kæreste på Marcellos i Odense, og det kan klart anbefales. Deres mad er utrolig god, og deres tjenere er virkelig søde, og dermed kom maden også sindssyg hurtigt, så det var bare en win win, og derefter blev dagen selvfølgelig afsluttet med en gang paradis is.

Ellers er de sidste par dage gået med massage, arbejde, træning, afslapning, og en masse gøremål med mutti, så nu står den på ekstra afslapning igen, inden det hele starter.

Knus og kram <3


Her er der lige et par selfies, fra da jeg skulle på kærestetur, og selvfølgelig med rød neglelak ;)

Likes

Comments

Hey igen. Som sagt blev jeg student her i sommers, og dermed holdte jeg også et studentergilde samtidig med at jeg blev 20 år, så derfor ville jeg lige vise nogle af de gaver jeg fik. Jeg fik utrolig mange flotte gaver inklusiv billederne nedenfor. Inden jeg blev student, og skulle til at skrive ønskeseddel osv, havde jeg aldrig nogensinde drømt om, at skulle ønske mig sådan nogle ting. Størstedelen af mine veninder ønskede sig den Kay Bojesen abe, som ses på billedet, men der tænkte jeg "argghh", fordi jeg har aldrig rigtig gået op i sådan nogle mindeting, som sådan en symboliserer. Men da gaverne først blev placeret foran mig og jeg pakkede dem op, kunne jeg slet ikke få hænderne ned. Pludselig kunne jeg mærke den følelse indeni mig, at jeg faktisk fik noget der mindede mig om at jeg blev student. Den dag i dag, når jeg kigger på tingene der står på mit værelse, kigger jeg allerede tilbage på da jeg blev student, og jeg har aldrig været gladere for at få mindeting i gave, istedet for bare penge fx, det betyder utrolig meget for mig dagen i dag. Så til jer der bare skriver penge på ønskesedlen, inkl. mig selv, ønsk jer noget i kan tænke tilbage på - det betyder så meget!

Godnat <3


Kay Bojesen abe

Georg Jensen lysestager, sølv

Kähler Vase, sølv, lille

Likes

Comments

Hey guys og velkommen til. Mit navn er Michelle Guldberg Tygesen, og jeg er 20 år gammel og bor i Odense hos mine forældre. Jeg har altid gerne ville lave en blog, fordi jeg elsker at inspirere andre folk, men jeg elsker også selv at blive inspireret, så her er jeg.

Her til sommer er jeg blevet student på Nordfyns Gymnasium, som ligger i Søndersø. Her gik jeg på idrætslinjen, da jeg elsker, at dyrke næsten alle former for sport, og interesserer mig meget for sundhed. Imens jeg gik derude har jeg haft forskellige jobs, men der jeg arbejder lige nu, er på en burgerrestaurant, som hedder Bull og ligger på Middelfartvej.

Jeg håber i vil følge med!

Knus <3


Lige nu er jeg kommet hjem fra en dejlig tur i sommerhus i Gråsten, hvor jeg tilbragte min tid med min familie og min kæreste.

Likes

Comments