Hej på er! Jag ska berätta en sak som jag kan inte sluta att tänka på. Några dagar sedan, en anonym frågade mig på min ask om jag gillade någon eller om jag var kär i. Han sa att jag verkade en helt underbar person. Han skaffade kik bara för att kunna prata med mig... Och nu, pratar vi hela tiden typ. Vi har mycket gemensamt... Jag var jätte förvånad. Jag tycker att han är perfekt för mig... Fast jag har aldrig träffat honom. Han bor i Göteborg och jag i Borås.

Nu min fråga är... Är det verkligen han?
Jag undrar det eftersom.. Han har inga instagram, snapchat, ask, inte heller Skype och allt. Och när jag frågade om han hade Facebook sa han jo, men det är endast för nära vänner. Jag har sett bara tre bilder om honom. Dessutom när jag söker hans namn på Facebook, hittade jag inte.
Igår skulle jag fråga att jag ville träffa honom men innan, frågade jag va skulle han göra under påsklovet och så sa han.. Jag ska åka till New York. Så jag svarade på mig själv, nej. Vi ska inte träffas då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var längre sen som hade inte bloggat, har många saker i min huvud. Snart är det sommar o måste hitta nån jobb. Den sommar ska jag inte va med mig min bästa vän. Det känns konstigt typ. Hon bor i ett andra land så vi kan inte ses varandra.. Vi har inte pratat. Asså det är svårt för förklara. Vill inte komma ihåg men vill inte heller glömma henne😕 Sen min ex pojkvän har ändrat sig 100%. Han är inte som va när vi va ihop. Folken (tjejer) säger att han är en jävla player och leker bara med tjejer. Också att röker han marijuana typ.. Men jag bryr mig inte.. Eller jo.. Fattar inte mina känslor, på riktigt.
Sen är min mamma, saknar jättemycket henne men hon jobbar hela tiden så vi har inte kontakt.. Dessutom, snart är det nationella prov. 5st ämnar.. Orkar inte seriös😣
Sen finns en kille som gillar mig.. Så han är så jobbig, ibland irriterar han mig. Han vill vara med mig alltid och också vill bli tsm med mig😅 orkar inte med sånna saker.. Fan.
Va ska jag göra 😏

Likes

Comments

Okej, nu jag bryr mig inte om vem är min vän eller inte. Sedan att jag har flyttat hit, jag har bara känns många människor att jag trodde att dem ska vara med mig lägre tid fast dem är bara i mitt liv typ några månader och sen när jag behöver verkligen, dem försvann. Asså jag vet att livet är så, man känner människor och också man förlora vänner. Jag har lärde mig mycket om personer den år.
Det finns många personer från Spanien och Sverige att dem slutade prata med mig.. Men jag bryr mig inte. Ingen bryr mig och ingen bryr sig om mig.
Nästan alla mina vänner från Spanien har jag förlorat. Men livet är så; man känner människor och man förlora vänner.

Fast vet ni vad? Riktiga kompisar kan man räkna bara med fingrarna av handen. Jag vet nån som kommer aldrig att lämna mig...
Jag älskar den person som ingen och mer än något..

LIRIDONA;DEMAJ 💎💙
Jag bryr mig inte om du bor i andra land, du kommer alltid att bli min bästa vän, alltid och ingen kan ändra det.
Vi gjorde en löfte så jag lita på dig.


Likes

Comments

När människor frågar mig vad vill jag blir i framtiden.. Jag alltid svarar att jag vill blir criminologist På jullovet kanske jag ska åka till Spanien (tror inte för att min mamma alltid säger något men sen kan hon inte göra det) Min pappa vill inte att jag åker för att han tror att om jag åker, kommer inte min mamma låta mig åka tillbaka.
Och vet ni vad är jag säker på? Att nästa sommar ska jag åka till Albanien!💥
Min bästa vän bor där, och min mamma har en kompis som bor där så hon sa att vi kan åka och vi kan stanna typ en månad, och sen ska dem resa med oss till Spanien, eller jag hoppas det. Också hoppas jag att jag kan resa till Spanien på jul..
Även nästa år ska jag flytta till Jönköping.
Kanske i februari eller i augusti.. Vi ska flytta när vi hittat var ska vi bo.. Så aa, vet inte riktigt..
Också när jag fyller 18 år, min bästa vän och jag ska flytta till annat land, fast jag kan inte mycket engelska så vi tänker på Spanien.. Madrid kanske.. Vi har några drömmar, och hoppas att vi kan göra våra drömmar verklighet💎💀
Likes

Comments

Jag är så glad! Min storebror har flyttat till hit. Det är gaska roligt, hoppas att han kommer att blir roligt har, med mig.
Vi bråkar nästan hela tiden, asså inte så men vi leka typ såhär och det iritierar ibland.. Jag är typ sover och han slå mig i ansikte. Eller jag sitter i soffan och han börjar att typ roll reta mig..
Men det är ganska roligt när vi är inte så.

Jag vet inte vad jag berättar. Jag har slutat praoen så jag är så glad verkligen..
Jag var hela verkan diska, och nästan den sista dagar, min kompis var sjuk så jag var ensam-.- Men nu vi kommer aldrig mer tillbaka, eller om vi tillbaka vi vill få pengar också och vet inte, kanske på jul vi ska ha. Vem vet..


Likes

Comments

Jag är skit trött asså helt seriöst. Jag har ont i mina ben, vill bara sova och äta. Idag hade jag prao, det var den första dag och omg help. Vi har jobbat nästan 7 timmar. Vi ha prao typ i kafeterian så vi diska. Baara diska och iband något mer men iallafal, VI DISKA NÄSTAN HELA TIDEN. Orkade inte... men det är roligt för att jag är inte ensam, jag var med Elvira så vi delat eller vi göra tillsammans.. fast det är bra för mig för att jag vaknar lite sent typ klockan 10:00 😚 så.. aa, det är bra.
Nästa vecka ska komma två tjejer där jag ha praoa, jag vet inte vilken skolan men hoppas att det kommer blir bra..😌

Likes

Comments

Jag gillar typ grejer konstiga.. till per exempel jag gillar den tjejer att har sitt håret färgat fantasi typ rosa, lila, blå.. m.m.
jag gillar mest röd och den andra dag jag frågade min pappa om han låta mig ändra mitt hår till röd och han kollade på mig så konstig och sen sa han nej:(
men i framtiden ska jag ändra seriöst jag vill verkligen den hår. Jag har en blid med photoshop om mig men håret röd så ni få se😙

Gillar ni? Hoppas ja💀💙
Också jag gillar piercingar typ.. Så

Hoppas att ni gillar med 😊

Likes

Comments

Jag vet inte va händer med mitt liv. Alltid varierar asså seriöst agf. Den andra dag, jag frågade min pappa om han ville flytta tillbaka till Spanien och han sa -"Michelle, kolla här.. Jag göra ingenting här i Sverige och jag vet inte.. I Spanien jag jobbade jätte bra.. Nu jag tänker att jag var bra i Spanien.."- VAAAA?😟 om han flytta jag måste följa honom och jag vet om jag vill flytta, jag saknar Spanien jätte mycket och alla vet det (i Spanien) men ändå, jag gillar också Sverige.. Fast jag vet inte vad är som jag vill verkligen heller.. Vad ska jag göra?:/
Men om jag stannar jag måste flytta ändå😂 till Jönköping.. Men nästa år på augusti så.. Aa, ska vi se vad händer i framtiden 😕💥

Likes

Comments

Nästa vecka ska jag ha prao om två veckor med en kompis. Hon heter Elvira så ska vi ha prao tillsammans de är typ ett café, den heter la croissant det ligger i Knalelland.. Vi ska jobba kl 12:00 till 19:00 asså uf, det kommer blir lite jobbig. Jag ska dö 💀 men ändå, det ska bli rolig hoppas jag 💥

Likes

Comments

Nästa månad, den 4 december, ska jag fira att jag har bott ett år och 5 månader i Sverige.

Asså jag vet inte hur man börjar att skriva 😂 iallafall, jag ska skriva nästan varje dag om mitt liv och mina tankar. 

Kanske på jullovet ska jag åka till Spanien.. jag saknar min mamma jätte mycket. Och min kusin, dem är allt för mig.. Så kanske ska jag åka.       Det finns många människor från Spanien som slutade prata med mig, jag vet inte vrf men kanske kommer de bli lite konstiga när jag åker dit.

Så hoppas att dem kommer blir trevliga mot mig som innan😁

Likes

Comments