Det har gått två år sen jag valde att göra min livsförändring.

Oj vad mycket som har hänt under den tiden. Jag har lärt mig så mycket och förutom det har jag kunnat bevisat för mig själv att ingenting är omöjligt, flera gånger om. Jag har tvivlat på att jag inte klarat saker men jag har aldrig gett upp, jag tror att det är just det, att aldrig ge sig. Om jag tänker tillbaka på mitt liv för två år sen skulle jag utan tvekan kunna säga att jag stolt för vad jag har åstadkommit, framför allt just det med mig själv, min självkänsla och mitt självförtroende. Att det nu ska bli min tur att få äran att hjälpa andra människor med deras drömmar, deras mål och vara med på deras resa mot ett hälsosammare liv är det bästa som kunde hända mig. Jag ser så mycket fram emot sista terminen i skolan. Sen är jag redo för att ta mig än varenda utmaning som kommer. Jag har verkligen hittat hem och jag är så lycklig att jag fått denna möjlighet. Tack alla som stått bakom mig och TACK till mig själv för att jag aldrig gav upp!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder, så känns det. Frånvaron här ekar och lika så min ork till att lägga ner energi på detta. Energi som jag för tillfället inte har, som går till helt fel saker. Jag försöker hela tiden att se det positiva i varenda situation som jag hamnar i men ibland går det bara inte. Det har varit svårt för mig att inse att jag tappat bort mig själv, men nu är det dags att komma tillbaka. Tillbaka till verkligheten, till livet, till mitt riktiga JAG. Aldrig igen ska jag släppa in någon människa så nära inpå, aldrig.  Det är viktigt att komma ihåg att DU faktiskt är den viktigaste personen i DITT liv. #doitforyou 

Likes

Comments

Denna vecka har jag haft semester. Har varit mer borta än hemma känns det som. I börja på veckan hängde jag i Göteborg och sedan var jag i Falkenberg. Tanken var egentligen att jag skulle hälsa på pappa och hans familj i Kroatien denna vecka men så blev det tyvärr inte. Riktigt synd faktist!

Träningen då? jo, med de förutsättningar jag haft har det gått bra denna vecka, har man inte tillgång till ett fullt utrustat gym får man helt enkelt ta och göra det bästa av situationen ändå. Vilket jag gjorde, 45 min löpning vilse i Falkenberg till exempel. Allt går bara man vill hörrni. Snart tillbaka till verkligheten och sen början resan mot min dröm. Som jag längtar! Det kommer att bi ett spännande och lärorikt år. Jag kommer att dela med mig av vad jag lär mig här på bloggen så och jag hoppas du vill följa med på den resan tillsammans med mig :)

Hoppas allt är fint med er och att ni njuter av kanske det sista av sommaren?

Kram :)

Likes

Comments

Frånvaron ekar som aldrig förr. Jag har aldrig förut varit såhär dålig på att skriva. Nog för att jag har haft tillfällen där jag mer eller mindre inte hittat motivationen för det men denna gång vart det totalt stopp. Kändes som livet kom i vägen på något konstigt sätt. Mycket som hänt på sista tiden så det är väl inte så underligt egentligen? Man är väl inte mer än människa och man kan inte vara på topp jämt. Man kanske behöver dippar då och då för att förstå vad som verkligen är viktigt och betyder något i livet. Vad vet jag, mycket tankar som snurrar. Livet börjar snart ett nytt kapitel på flera olika plan och det är dags att börja förbereda sig för det nu, ser ljust på framtiden och vad den har att erbjuda mig såklart. Dags att rycka upp sig, och tills vi hörs igen, kom ihåg DU är den viktigaste personen i ditt liv. Tappa inte bort dig i något som du inte vet att du vill satsa på! Var rädd om DIG!

KRAM! :)

Likes

Comments

Vilken helg jag haft!

I lördags var jag med och sprang stadsloppet, jag kom i mål på 51 minuter och hade inga som helst förhoppningar på en bra tid då jag inte sprungit milen sen tidigt i vår. Lördagen bjöd på kanon väder. Det var helt klart en utmaning att springa i värmen men jag är mycket nöjd med min prestation och känslan när man går i mål är ju näst in till oslagbar.

På kvällen vankades det 50 års fest för mamma i stugan, vi hade det så mysigt. Hela helgen har bjudit på sol och inte klagar jag väl på det inte! :)

Förresten, jag har blivit ambassadör för Gymstar.se och har därför en liten rabattkod till er ni kan använda när ni handlar godsaker. Ange michelle10 i kassan så får du 10% på ordinarie pris. Hur bra? (dom har dessutom mina favorit bars från barebells i smaken caramel cashew, har ni ännu inte testat dom så är det ett MÅSTE! )

Likes

Comments

Idag fick jag sällskap på gymmet av två kollegor, vi fick till ett grymt pass faktist. Började med lite löpintervaller och lade sedan fokuset på axlar under största delen av passet. Eftersom vi var tre personer jobbade vi mycket i cable crossen och med hantlar för att vi skulle få ett så effektivt pass som möjligt. Lite pressar och frivändningar följt utav tre övningar med 10 reps och 5 set med vila efter ett varv. 1,5 tim tog det och sedan var vi ganska så färdiga alla tre haha, blev riktigt imponerad av deras vilja att lära sig och hur det faktist krigade sig igenom hela passet. Det är väldigt roligt att få möjligheten och lägga upp pass som har olika förutsättningar, nyttigt och bra också inför skolan som börjar i Augusti. 

Kvällen avslutades med en sallad i solen på skutberget med min lilla sjukling. Nu kallar sängen och film, innan klockan ringer 6:00 och det är dags för ben med Emelie, Längtar! :)

Likes

Comments

Måndagen har passerat och jag har precis lagt mig i sängen efter en ganska så fullspäckad dag bestående av en hel del träning och lite födelsedagsfirande. Idag var en ganska så speciell dag, kvinnan i mitt liv (min älskade mamma) fyllde 50 år, så jag tog en semester dag och följde med några familjemedlemmar och överraskade henne med frukost på Scandic hotell, hon verkade nöjd med både frukosten och de presenter som hon fick. Jag och mamma fortsatte dagen tillsammans på stan och avslutade den med ett träningspass, inte så dumt om ni frågar mig.

Jag har faktist varit runt på lite olika gym här i Karlstad ett tag nu och tränat. Har känt att jag behövt lite miljöbyten för att inte tappa "det roliga" med träningen och det har gjort mig gott. Man behöver kliva ur den där comfort zonen och testa på lite nya saker ibland, gällande allt i livet egentligen. Det är vi på tok för dåliga på.... Imorgon står rygg på schemat med min Emelie och det mina vänner, kan inte bli mer än bra det, kl 06:30 och jag längtar redan tills klockan ringer!

Hoppas ni haft en bra start på veckan, vi hörs! :)

Likes

Comments

Men titta på frukosten jag gjorde imorse, hur god? Numera äter jag riktig mat men väljer mina dagar när jag tillåter mig själv att äta "lite mer". Det är också något som jag kämpar med, kosten... Jag har haft svårt att tillåta mig själv att äta. Det är konstigt det där, jag vet hur viktigt det är att äta när man tränar såpass mycket som jag gör, men ändå har jag valt att låta kroppen gå på sparlåga och helst inte velat äta lagad mat mer än en gång om dagen. Jag har insett att det inte går att leva så. Det går sakta men säkert framåt och jag är både stolt och glad för det, men öven jag behöver tid att vänja mig.

Denna söndag kommer bestå av träning och mys, tidigt imorgon bitti åker Tomas till Norge. Som ni kanske förstår är inte söndagar min favoritdag direkt... Hoppas ni får en fin dag! :)

bjuder på lite bilder från helgen.Likes

Comments

Det var längesen vi hördes, hur har livet varit sen sist då?

Det har varit en vår med både med och motgångar faktist. Jag har haft några tunga månader som jag tagit mig igenom och nu är de äntligen förbi. Jag har fightas med hjärnspöken och jag har klivit ur min comfort zone på flera olika plan. Men jag tror man ibland kanske behöver nudda botten några gånger för att sedan ta sig upp igen. Det är viktigt att inte ta saker för givet.

Jag har träffat en helt underbar kille också, som har visat mig vad livet verkligen innebär. Det är mycket tack vare honom som jag känner lycka igen. <3

Träningen går väldigt bra nu, för några veckor sedan deltog jag i vårruset (5km) och tog mig i mål på 23 minuter. Förbättrade min tid från förra året med ungefär 3 minuter. Nöjd och glad för det trots att jag knappt sprungit utomhus något. Intervaller har jag jobbat mycket med och det är väl tack vare dessa som jag kunnat bibehålla min kondition. Jag försöker hela tiden att göra det jag tycker är kul med träningen, jag vill inte träna för att jag måste, ångest framkallad träning blir aldrig kul, heller inte speciellt bra. Just nu är jag inne i en period då jag tränar mycket med andra, jag tränar både med kompisar, kollegor och pojkvännen. En variation av både styrketräning, gruppträning och löpning har mitt största intresse just nu. Jag är så laddad för vad som komma skall, jag ser ljust på framtiden och hoppas den bjuder på ett händelserikt år som kommer ge mig massor med ny kunskap. Tänk att jag sedan kommer få jobba med det jag älskar och värdesätter så högt? wow nu jag ryser nästan.

Den som väntar på nått gott... Vi hörs!


Likes

Comments