Tänkte jag skulle beskriva lite hur min kropp ser ut och mår i dagsläget. Just nu är jag 164cm och ligger stabilt på 57kg. Vilket länge var min "drömvikt" men då man alltid strävar efter nya mål. Riktar jag in mig på 55kg. Jag består av 18% kroppsfett, plusminus 3%. Jag tränar så ofta jag kan men framförallt så ofta jag känner jag orkar. Med att orka menar jag att ha bra energi att kunna göra så mycket av passet som möjligt. I nuläget tränar jag 4-5 gånger i veckan. Minst tre styrkepass och minst ett cardiopass.

För cirka ett år tillbaka gick jag ner några kilo. Då gick jag från 63kg till 60kg. Utan någon diet eller extra träning. Utan bara min kropps sätt att säga att jag stressade för mycket. Sommaren 2016 började jag ett nytt jobb utöver det jobbet jag redan hade. Vilket resultera i dubbla arbetstimmar och dubbla stressen. Under dessa månaderna gick jag upp mot 25km varje dag. Dessutom hann jag nästan aldrig äta. Vilket gjorde att jag gick ner ytterligare 4-5kg. Nu när jag börjat "intensivträna" börjar jag gå upp lite igen.

Så mina nya mål för framtiden är att ligga stabilt på 55kg ochha 13-15% kroppsfett. Men fokuserar inte så mycket på det utan att växa sig starkare och utveckla de bästa tekniker och övningarna för att maximera dina muskler.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

EVERYDAY

Mitt första blogginlägg! Yay! Denna bloggen var först tänkt som en personlig träningsdagbok. Där jag skulle kunna följa min träningsprocess och utvecklas därefter. Men eftersom jag inte riktigt har "koll" på livet just nu, tänkte jag att det skulle vara kul att köra en lite "allt i allo"-blogg. För när det nya året startade beslöt jag mig att 2017 skulle vara ett år av förändring. Nu med denna nya blogg så kan jag ju verkligen följa upp med det också!

Lite kort om mig. Jag heter Michelle Fong, en 20årig från Göteborg. Jag tog nyligen studenten i somras och sedan dess jobbat galna timmar inom restaurangyrket. Jag är nykär i snart fyra år i min underbara pojkvän. Är dessutom mamma till den härligaste Dvärgpudeln Tarzan. Jag bor hemma med min galna familj men letar efter eget (vilket är omöjligt i staden Göteborg) med min pojkvän. Har nyligen återuppfunnit kärleken för hälsa och träning. Försöker alltid ta tiden i akt och tränar så ofta som jag kan. Jag är egentligen ingen speciell människa ( jag vet att alla är speciella blablabla) utan jag är bara en jordnära tjej som gillar sprida glädje och utvecklas både fysiskt och psykiskt.

NU KÖR VI!

Likes

Comments