View tracker

Hej! Det var ett tag sen! Det kommer bättre uppdatering! Det här är mysset i sammet, och dom tycker jag är så snygg! Funderar starkt på att köpa ett set!<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! I detta inlägg så tänkte jag skriva lite om skolan och all dess ångest, stress och ja allt. Jag går i 8:an nu så jag har bara detta år och ett till kvar på min nuvarande skola. Men 8:an är den jobbigaste årskursen verkligen. Alltså jag säger inte det bara för att jag inte gillar läxor utan fråga typ vem som helst så kan nog dom också intyga att 8:an är SKIT JOBBIG!! Varje vecka och då menar jag VARJE VECKA så är det någonting i skolan vi ska lämna in, det akn vara allt ifrån små läxor till stora uppsatser och prov. Sen försår ju alla att man inte kommer undan sånt i skolan men i bland så blir det alldeles för mycket. Och det tror jag nog att alla kan hålla med om. Med tanke på att det är så mycket i skolan, så lägger man ju en sorts press på sig själv hela tiden! Man får en känsla om att man måste vara bäst i allt, och man lägger ju den pressen på sig själv då. Det går inte att vara bäst i alla ämnen, det går inte. Inte om man inte har typ en super hjärna. Men alltså att vara stressad varje dag, komma hem varje dag typ kl 15.30 och känna att man direkt måste sätta sig med plugg igen, precis efter att man varit i skolan i typ 7,5 timmar, det är ingen rolig känsla. Och någon sov morgon får man ju typ inte heller. Nu pratar jag ju såklart inte för alla, men min klass har ALDRIG någon sovmorgon. Jag läste någon stans att enligt forskning så är det inte nyttigt att vakna vi typ 6.30 varje dag och sedan börja skola/jobbet kl 8.00. Just nu känner jag bara att allt håller på att köra ihop sig. Det är för mycket. Och den pressen och ångesten man får över plugg och allt kan ju inte vara bra!?! Tror att mpnga kan känna igen sig i detta. Och jag ville bara dela med mig av detta för jag tycker inte att detta är kul alls. KRAM OCH HA EN BRA HELG!! <3 <3 <3

Likes

Comments

View tracker

Tröja HÄR//Stövlar HÄR//Kjol HÄR//


Dessa plagg tycker jag är sååå himla fina, funkar när som. Nu så tycker jag att dom är jätte snygga till vintern men till våren så kanske man ska ha ett par snygga sneakers. Jag hittade inte som rätta skorna men ett par dom vad nästa likadana, fast dom här var nästan ännu snyggare!! Och väskan fanns inte i butik så därför finns den inte länkad. Men om ni vill in och. Leta så finns den HÄR.

/Kram!

Likes

Comments

Tycker detta är så snyggt! Köpte mitt på UR&Penn för 49:- Jätte billigt och jätte värt!

Likes

Comments

Hej! Idag så var jag och mina kompisar tillsammans med min konfirmationsgrupp på BodaBorg. Det var verkligen JÄTTE kul! Jag och en tjejkompis+2 killar var i ett lag och vi kanske inte riktigt var dom bästa på banorna men det var kul och vi skrattade mycket. Vi åkte 8.30 i morse så jag var verkligen jätte trött på vägen dit och när vi kom dit. Men det gick över bara vi kom igång och jag började genast tycka det var roligt. Eftersom att det nyss var halloween så var det halloween tema. Så på sista våningen var det zombies som gick runt...haha det var ganska läskigt, och jag och min tjejkompis vart inlåsta med en zombie i en cell vilket var läskigt just då men det var kul! Tycker verkligen att ni ska åka dit, för jag kommer definitivt åka dit fler gånger. Kram!❤️

Likes

Comments

Hej! Idag skulle jag igentligen varit i Linköping med fem av min kompisar men det blev inte så. Det var lite ändrade planer så jag hängde inte med. Men eftersom att jag var hemma så vart det lite plugg...jag har lov och därför tycker jag själv att det är konstigt att jag gör skolarbete men så är det. I alla fall, jag skrev lite på en bild uppgift, sen så skrev jag vidare på mitt fysik arbete och så läste jag lite. Jag gillar inte att läsa men det var faktiskt ganska skönt. Men i morgon i alla fall så ska jag till BodaBorg vilket ska bli super kul. Jag kommer då att få träffa mina kompisar som jag igentligen skulle varit med idag och sen ett par tjejkompisar också som jag inte träffar så ofta så det ska bli jätte roligt det också. Men ha det så bra! Kram!

Likes

Comments

Hej! Guuud, känns som att denna dag bara försvann. Har typ inte gjort något. Jag vaknade, åt frukost, gjorde i ordning mig och sedan gick jag min mamma och min lillasyster och åt thaimat på men resturang. Jättegott förresten! Efter det har jag inte haft något särskilt att göra så jag satte mig framför en serie och chillade bara. Men jag har haft lite planerande med tre av mina kompisar. Vi bestämde oss för att åka till linköping på i veckan och bara hade lite mysigt och shoppa och så. Så vi kollade lite tåg och vart vi skulle va och lite allt möjligt. Så det ska verkligen bli jätte mysigt. Men sen på fredag så ska jag och ett par av mina kompisar till BodaBorg. Så det ska bli väldigt kul. Så jag har lite att se fram emot. Ha det bra. Kram!

Likes

Comments

Hej! Idag är jag lite sjuk. Jag vaknade och kände mig inte så bra så idag blev det en hemma dag med en massa serie tittande. Jag har idag börjat kolla på serien Gossip girl. Jag har kollat lite på den innan men inte tyckt att det är något som fallit mej i smaken. Men eftersom att jag inte hade något att göra idag så började jag kolla på den igen och tyckte faktiskt att den var jättebra. Annars har jag inte gjort så mycket annat. Men roligare inlägg kommer eftersom att jag var sjuk idag. Kram!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om min vardag, mode, ge tips på kläder osv. Jag kommer skriva inlägg så ofta som möjligt eller när jag känner att jag har något att skriva om så att det inte blir tråkigt att läsa. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla min blogg och har någon förslag på vad jag ska skriva så får ni gärna lämna en kommentar! Men som sagt hoppas ni ska gilla min blogg! Kram.

Likes

Comments