​Måndag; avslappnande i skritt o trav

Tisdag: Markarbete

Onsdag: hoppträning

Torsdag: tävling i Nygård

Fredag: Lugn uteritt

Lördag: dressyr trimm

Söndag: markarbete med mycket galopp

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag var det tävling på hemma klubben tosseryd! 

I LC gick vi ut som start nummer 4 och gick upp i ledningen med en halv sekund! Vi behöll ledningen igenom HELA klassen och fick därmed våran första vinst tillsammans och det bästa av allt! Jag fick den på hemmaklubben!!! Alla klubbkompisar alla funktionärer alla sa grattis! Alla jublade och skrek!


I Lb var vi felfria till sista hindret nämligen kombinationen, han kom helt perfekt in men jag råkade bli lite låst i handen så han fick med sig A hindret i kombinationen, men känslan var grym! Bästa Lb jag har ridit trots ett nerslag. 

Likes

Comments

​Imorgon (lördag) så var tanken att jag skulle små hoppa Apollo lite, men vi får se hur de de gör för att jag ska med min ena tränare Linn till gäsene på tävling med hennes fina häst:)  annars kommer jag småhoppa honom lite idag annars och lite på söndag också. :)

Likes

Comments

​Ibland behövs verkligen riktiga skit pass! Han var super stark, han drog, han arbetade inte alls någonting  med ryggen, utan bara stack ifrån ALLT arbete. Men nu när det har gått så bra ett tag på främst träningar så måste det ju gå utför någon gång, sedan emot slutet släppte "spänningarna" och det gick lite bättre i alla fall som tur va i alla fall.  :)(

Hoppas alla får en bra dag :3

Likes

Comments

Igår så var han så hiiiimla fin jag bad om att få hoppa bana på 100/110 cm och det gick så bra!! Men Pierre är ju lite som han är så vi hoppade vi hoppade bana på 120/130 istället världens bästa ponny!!! <3<3<3<3

Likes

Comments

Måndag: Lösgörande arbete, få upp honom mer för ryggen

Tisdag: Dressyr, öva mycket övergångar, rida i ca 60 min

Onsdag: Hoppträning för Pierre

Torsdag: Rida ut om det är bra väder, annars lite jogg

Fredag: Markarbete

Lördag: Lite banhoppning, kommer inte hoppa så högt, utan bara för att få ett bra flyt.

Söndag: Dressyr för att få honom mer lösgjord.

Likes

Comments