Filmträffen information » (gäller inte er som redan är med, men kom gärna ändå och önska).

Imorgon kommer jag att befinna mig i Moorlands stall mellan 15:00 till 15:40, för att ni som inte hamnade med på rollistan ska få komma fram till mig och önska era roller (Roller som ni tänkt ut själva). Jag kommer att skriva upp er på filmlistan, alltså kommer ni alla som hamnar på listan att få vara med i någon roll i filmen som jag i nuvarande läge skriver. Du får önska din egna roll, för jag vet inte vad du ska vara då det kommer vara över 100 skådespelare i min långfilm.

Det går till såhär imorgon » Jag kommer att bjuda in samtliga 5 personer, random, i en grupp, där ska ni få berätta era roller ni vill ha, detta måste göras direkt då jag antar att det kommer att svämma över av folk imorgon som vill vara med. Inget små snack i gruppchatt med andra ord, utan DIREKT till vad du vill vara för roll. Jag har endast 40 Minuter på mig att ta in era önskemål samt anmälningar till filmen. Tjata inte ifall jag redan är i en grupp och diskuterar, ifall du tjatar blir det bara desto jobbigare för alla andra. Ha tålamod!

Filmen kommer att handla om » Filmen jag skriver om kommer att ha lite blandade gener, bland annat Skräck, komedi och drama. Väldigt olika scener osv med andra ord. Filmen är tänkt att bli en långfilm, och självklart kommer alla 100+ skådespelare inte att få vara med vid varje filmande eftersom att det är olika scener som sagt. Jag kallar in var och en jag behöver, samt tid och plats. Alla kommer att få vara med i bild då det är dennes tur, så se till att ha tid. Vid första filmningen kommer alla skådespelare som kan att vara med, då jag ska göra en liten introduktion, en liten inblick på alla roller och vad filmen innehåller. Det innebär ju också att det är extra viktigt att du dyker upp ifall du vill vara med i fortsättningen. Men jag återkommer med detta när det är dags!

Filmen kommer att publiceras på Youtube, min blogg, samt publiceras lite här och var för att få så många tittare som möjligt. Filmen kommer att visas på engelska, eventuellt svenska senare då folk över hela världen ska kunna se den och ha sina åsikter.


Snabbfakta » Det är fortfarande mycket som ska göras på bloggen. Ha tålamod, för det kommer bli hur bra som helst! Glöm inte att dyka upp på träffen imorgon ifall du verkligen vill vara med. Jag tar inte in fler skådespelare efter denna träffen. Eventuellt ifall jag har en återträff och tar in några få, men inte som det ser ut i nuvarande läge tyvärr. Vi får se.

Hoppas vi ses imorgon, mvh

instagram @ michellerainrock

www.michellerainrock.blogg.se

www.nattstad.se/michellerainrock

skype @ PROmichistyle


Likes

Comments

Tagit en lång mysstund och skogstur nu på eftermiddagen. Blev massa mys med Diamonds kompisar i hagen osv, måste säga att dom är väldigt förtjusta i mitt hår.. x) I Övrigt hakade några klubbmedlemmar på min skogstur och hamnade med på någon bild. :D Innan skogsturen värmde jag upp lite i paddocken dessutom.. Var ganska skönt att rida barbacka idag. Sen vill jag säga att jag inte vill att mina fanpages och andra läsare kopierar exakt alla mina bilder och slänger in på sina sidor. Det ser inte bra ut sen när jag själv använder dom på t.ex. Instagram. Kommentera om bilden du vill använda, annars avstå!


Sen galoppade jag till Moorland för klubbevent. En slags lek, vi befinner oss i Moorland byn och får inte kliva utanför byn på cirka en halvtimme, för den som först gör det, förlorar :D Tyvärr så cepade ju min server sönder i vanlig ordning, så nu åkte jag ut då spelet försvann. SKIT KUL. Eller inte. Tar ju en sisådär 15 min att komma in i spelet igen eftersom att det alltid ska ominstalleras vid varje inloggning. F#ck that.

Nu ska jag börja greja på nya bloggen, röka och dricka kaffe.

Likes

CommentsTräffade en super gammal vän som jag inte snackat med på ÅR! Så sjukt kul att träffa henne igen. Hoppas vi kommer ses fler gånger. Kändes så skönt att veta hur hon hade det och vart hon tagit vägen hehe :)

Fritt att kopiera om ni nämner mig som fotografen!

Söta små läsare ^^

Likes

Comments

REST IN PEACE SILVER TEAR.Vill bara meddela att jag inte tar in fler skådespelare till den kommande långfilmen. Jag har börjat skriva manus och du kan härmed inte ansöka. Följande medlemmar kommer att delta (deras roller kommer så småningom;

* Britney Skypaw - Siri Moonpaw - Melanie Pinkroad - Maja Greenland - Ida Goldforest - Anita Darkstar - Jenny Skydawn - Hayden Greencamp - Zelda Moonhurricane - Bambi Silverstar - Emma Lightfall - Melinda Pinklee - Sabina Southpaw - Molly Starland - Tilde Snowstorm - Lilly Bluewood - Alice Silverberg - Brooke Greenlee - Martina Mcstar - Signe Friendstar - Daisy Longhall - Tilde Highlee - Izabella Mountaindawn - Izabella Starstreet - Maria Mcstar - Nellie Applepie - Thea Cathome - Sonya Lionheart - Bella Kingwatcher - Daisy Ponygarden - Teresa Winterberg - Vanessa Diamondpoulos - Elin Highson - Charlotte Mcdotter - Jane Pandagirl - Tania Silverwater - Vendela Sweetstar - Saga Moonstorm - Claudia Winternight - Jenny Snowhill - Cynthia Youngheart - Ada Puppyheart.

Manuset skrivs och skådisintagningen är stängd. Vill du dra dig ur filmen så gör det nu, ni alla kommer att behövas och jag vill helst inte leta inhoppare med mera ifall ni inte dyker upp.


Gamla bilder fotograferade utav mig ^^Förbjudet att kopiera bilderna utan min tillåtelse. :)pusshej (:

Likes

Comments

Fan träff!

Kommer att befinna mig i Skördebygden nu på förmiddagen. För er som vill träffas och prata en stund, eller om du vill ställa några frågor, ta bilder. Jag kommer att fota som vanligt litegrann. Kommer att ha en prisutdelning senare framåt eftermiddagen när dom flesta har kommit hem från skolor och jobb. Kommer alltså att presentera vinnarna av 6500 Star Coins, En valfri häst och 500 Star Coins.

Resultatet av tävlingen kommer även upp på Instagram senare ikväll. Så jag rekommenderar att du tar din tid och kommer på prisutdelningen i eftermiddag. Annars får du vänta! ;)


Ha det så jätte bra sålänge så hörs vi! Fortsätt skicka in era bilder till Blondiieee@live.se som ni vill ha redigerade. Kommer att välja ut några stycken bilder som jag ska redigera idag/imorgon. Finaste bilderna kommer att publiceras här och även kanske få ett litet minipris.. ;)
Likes

Comments


Haha kärlek till er!

Jag håller på att flytta bloggen till Blogg.se istället, därför blir de ingen nya design till Nattstad mer. Går ut med vad den nya bloggen heter när den är helt klar, tills dess bloggar jag här. Puss!Likes

Comments