Hallå ja. Fy i helskotta vad längesen jag skrev någonting, är nog egentligen inte människan som sitter och skriver en blogg men visst är det skönt att skriva av sig ibland när allting annat tar över.

Låt mig förklara rubrikens namn;

24 Juni 2012 förlorade jag killen jag älskade som mest, min största och första kärlek, älskade Christoffer.

Har aldrig någonsin mått så dåligt som jag gjorde då, att veta att jag aldrig mer skulle få se honom, prata med honom eller bara vara hos honom varenda dag. Att en människa kan betyda så mycket för en.. Begravningen, minnen och allting var fruktansvärt, det tog mig fruktansvärt lång tid innan jag ens ville prata med vänner efter tragedin. Jag vet att han har det bra bland alla mina fina vänner som gått bort, men fyfan som jag saknar honom. Man glömmer aldrig sin första kärlek, ingen gör det! Allt jag har kvar efter honom nu är enbart ett armban som betyder mycket, men det är dags att gå vidare och även göra sig av med det..

Men nu är det ju såhär att jag har träffat en som jag är sååå sjukt förälskad i, vilket är skit jobbigt egentligen..

Jag älskar honom, på riktigt, merän någonting annat faktiskt. Det verkar inte som om han förstår eller ens tror på mig, vad i helvete ska jag mer göra än att visa honom det och förklara det. Har försökt göra allting för att det ska funka men jag vet inte.

Jag är kär, kär i honom, vill ingenting annat än att vara med honom och att han ska tycka om mig så tillbaka. Men det sårar mig något oerhört mycket när man inte hör av honom någonting eller att inte få ett svar tillbaka när man skrev världens kärleksförklaring till honom, vilket jag aldrig har gjort till någon förut. Jag blev nog kär för fort i honom och hade för höga förhoppningar om vad han ville och allting tror jag. Jag är iallafall glad över dessa månaderna vi träffats men jag ångrar att jag inte träffade honom då för typ 4år sedan när han ville.. lätt att vara efterklok.

Det värsta av allt är att säga hejdå till den man älskar en gång till.. för det känns som om det kommer att bli så till slut.

Jag älskar dig.❤

Det var allt för mig denna gången.

Peace & love! ✌❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!, eller ska jag säga - ni få som läser detta? 😁

Eftersom jag pluggat i över ett år nu å i Oktober så blev jag äntligen undersköterska "hipphurrey" ,- så har jag inte haft varken tid eller lust att skriva någonting. Eller jo, lusten har funnits där ganska ofta men jag vet inte vad jag skulle skriva. Å nu läser jag upp alla gymnasieämnen såsom matte, engelska osv osv.. Men idag kände jag att jag behövde skriva av mig lite, kanske ingenting intressant egentligen. ❔

Hur som helst, jag mår okej. Det kunde varit värre å det kunde varit bättre också.

Den här pressen, stressen å ångesten som inte försvinner är för jävlig rent ut sagt.. jag pluggar, jag ska genom gå operation så jag förbereder inför det, jag läser teori till körkortet så jag snart kan ha det i handen, jag söker jobb å att ändån alltid känna att man aldrig duger, man är inte tillräckligt fin å det är alltid något fel från någon annans håll.- det tar kål på mig, jag klarar inte av det mer, har stått ut i så många år å nu får det vara nog. Så fort jag har körkortet så är det lättare med jobb å sedan flytta så jag kommer iväg å får mitt egna space och slipper allt detta.

För en gångs skull så skulle jag vilja tänka på mig själv å skita totalt i alla andra, bara för en dag iallafall. Jag är alltid den sista.

Att ständigt känna hur värdelös man är gör inte alls en alltid starkare som det sägs. Jag har försökt många gånger, men tro mig, det är inte så enkelt som orden låter.. Förstår inte hur någon dessutom kan trycka ner en till botten varje dag utan att denne personen inser det själv?! ännu värre är ju att jag har tillåtit det, tillåtit att bli kallade både det ena å det andra, såsom äckel, du är ju dum osv osv. Små ord som har stor betydelse å som gör ondare än ett slag. Nog om det, jag kämpar på tills jag är klar!

Ikväll händer inte speciellt mycket, chilla å se film i ensamheten kanske? Å såklart skriva lite med vänner som alltid får en på lite bättre humör såklart, samt att det faktiskt finns en speciell person som kan ha tagit mitt hjärta, men nej jag ska inte binda mig med någon än,- först och främst så måste jag reda ut allting å ta hand om mig själv å sen får vi se om det fortfarande känns likadant då. 😍

Hoppas ni har haft en underbar påsk. ILYSM.-

Peace & love! ❤

Likes

Comments

Tjenixen bros!


Idag mår jag mycket bättre än igår, det var ett riktigt deprimerande inlägg här igår men behövde verkligen skriva av mig allt skit som bara "ploppade" upp i skallen å som drog ner mig något så fruktansvärt.- sorry, my bad ! 👊

Vaknade imorse, kände att lite lättnad från mina axlar. Trots de tråkigt gråa å blåsiga vädret så kände jag mig bättre och nu kan man bara hoppas att de iallafall kan hålla i sig några dagar, för såhär vill jag må ! Och om jag nu skulle må kasst igen, så e de bara att göra det bästa av det, som vanligt. Keep up, fake a smile and move on liksom .. 💪

Gjorde 2 prov idag, och vg på båda, känns så JÄVLA NAJS ! Har aldrig någonsin fått såhär bra betyg som jag får nu.

Det måste vara min personliga mognad och min starka vilja, vilket inte fanns förut.

Nu ska jag bara fortsätta blicka framåt å sluta umgås me folk som tar all min energi, de blir ju knappast bättre av de, jävla energi dödare.

Nu ska jag checka på min favorit serie "elementary" å snacka me vänner på facebook och sedan nanna gott och förhoppningsvis vakna pigg å på bra humör imorron ! 😄


Peace & love ! ✌ ❤

Likes

Comments

Tja ! 

Har inte skrivit av mig på ett tag nu, finns många olika anledningar till det.

Har mått skit, verkligen skit, under mååånga månaders tid..


Jag funderar helt ärligt på att bara ge upp allting runt omkring mig och bara dra så långt härifrån och aldrig komma tillbaka igen.

Under någon dag kände jag att jag började må OK, men sen vände allting igen.

Jag försöker verkligen göra mitt bästa hela tiden och försöka att inte tänka allt för mycket, men ändån så gör jag de..

Panikångest, sjukdom, gamla minnen som både e bra och dåliga,- de e verkligen ingen bra kombination. Jag e utmattad, även om jag inte vill erkänna det för familj och vänner. Dom ska inte få se mig i dåligt skick och tycka synd om mig.

Det enda jag vill är att någon gång få må bra och bara få vara för mig själv och klättra upp till toppen igen. Detta är riktigt jobbigt för mig, jag hatar att må såhär ibland.

Jag kommer ihåg för några år sedan när jag mådde riktigt dåligt, värre än detta och bara var ute å söp ner mig helt för att inte tänka på det eller känna efter osv, allting kändes bra för stunden, men sen va det samma visa igen när alkoholen kommit ur kroppen. Det känns nästan som det kommer att hända här snart igen, även om jag inte vill. Efter sista gången så sa jag stopp och bestämde mig för att inte dricka merän vid väldigt få speciella tillfällen och har hållt på det mycket bra och vill verkligen inte trilla tillbaka ner dit igen. Jag vill bara att någon ska se mig, förstå att jag behöver någon att prata med ibland och bara få le igen ..

Jag försöker verkligen göra mitt bästa så inte familjen ser hur det egentligen är. Mamma vet, hon vet en del och är orolig för mig men det hjälper inte, jag älskar henne till 1000 men det räcker inte. Jag vet inte varför .. 

Mycket hade lättat från mina axlar genom att bara få sitta och se en person och prata om allt mellan himmel å jord, som vi missat me varandra under några år. Att bara ha en vän som ställer upp, skojar, och är sig, det vill jag ha ! 


Ja, det var skönt att skriva av sig lite ikväll faktiskt.

Peace & love !  

Likes

Comments

Helloooo .. 

Jag e absolut ingen negativ å tråkig människa, som vill någon illa osv, men nu e de fan nog ! 

Jag gör ALLTING för människor i min omgivning, men man får aldrig någonting tillbaka.- jo, skit !

Många av mina "vänner" hör av sig när dom behöver någonting av/från mig (delvis att låna någon slant) eller bara hör av sig när de passar dom. Men när jag vill ha tillbaka allting dom lånat utav mig så får jag svaret "jag kan inte, jag har inte pengar, osvosv) vilken e jävligt dåliga lögner.

Jag e för fan vän me er på facebook, instagram å likaså några av mina vänner, JAG SER VAD NI GÖR, IDIOTER ! 

Man har pengar till att gå ut, och allting annat, men när jag frågar om dom vill dra ut på puben, dra på fest, festa här, ses, bio, osv osv, så får jag alltid ett "nej, jag kan inte" å återigen "jag har inte pengar" ... 

Hörredu, hur har du cash till allting annat då? humm .. 

Jag e så sautans trött på människor som hela tiden ska ha å ha, men aldrig ge någonting åter.


Och till råga på allt så blir folk sura, snackar skit om en till MINA EGNA VÄNNER ?!

Hur gamla va ni nu igen..? Fruktansvärt omoget gjort. Om inget annat så jävligt taskigt.

Dom berättar vilken dålig människa man e och alla fel man gör eller har gjort.

Kan visserligen förstå grejer från innan, några år tillbaka, då va jag inte alls likadan som idag. Men seriöst, de e 2014 å ni e allt från 19-26 ?! En 5åring e mer mogen än vad ni e tillsammans.

Man blir jävligt trött på att hela tiden ta allas skit, jag tänker inte acceptera detta längre, absolut inte.

Jag e en väldigt snäll människa som alltid vill alla väl å som alltid öppnar dörren för folk som inte mår bra eller som behöver komma bort. Men när folk håller på såhär, så e den definitivt STÄNGD.

Detta e bara ett FETT, STORT, JÄVLA bevis på vilken dålig människa personen i sig egentligen e.

Så, från och med idag, ikväll kanske, så säger jag upp kontakten med alla mina före detta vänner.

Helt ärligt, ni kan dra så långt åt helvete som de bara går.

Lycka till me era sura liv.

DEAL WITH IT ! 


De va nog allt för mig i detta inlägg, kände att jag behövde skriva av mig lite här .. Take care, see ya ! 

Peace & love !✌❤

D

Likes

Comments

Tjootjenahajhejhallå ! 

Man kan ju säga att de var ett tag sedan jag skrev någonting här, skriver ofta "dagbok" istället, då det finns lite mer privata saker där 😉


Jag har i flera månader sökt jobb, men inte fått ETT ENDA napp ?!

Har dock ingen fulländad gymnasie utbildning iheller, men kan en jävla massa om mycket.

Dessutom så tycker jag att mitt cv e PERFEKT å ganska saftigt, om ni förstår 😊

Men NU, IDAG, DENNA STUND, så fick jag ett mejl på hotmailen från en förskola, hon som har de känner också mamma å kagge, men iallafall, fick mejl å där hon bland annat skrev att jag är väldigt intressant och att dom kan behöva någon som mig där, då jag kan mycket inom olika områden. Å att jag e pålitlig 😊 Kan inte ens beskriva känslan av att få ett sånt mejl, efter såhär många månader ! Gladare än jag varit på väääääldigt länge kan jag ju säga.

Så, nu hoppas jag på de bästa och att lönen e hyfsat OK, då jag vill att min lillebror ska ha sitt körkort nu, så jag kan hjälpa honom med de eller också betala hela. 

Mina bröder e mitt allt, verkligen.

Likaså min mamma å pappa, kan inte ens tänka mig att leva utan dom. ❤


Nu e de dags att skicka in fler jobbansökningar, trots att de e fredag å man blivit bjuden på fester lite överallt.

Men man kan ju dunka musik å dricka en grugg eller två senare.

See ya,

Peace & love ! ✌❤

Likes

Comments

Halloj !

De e ju ett tag sedan jag skrev någonting här å de finns ju även många bra anledningar

till de också ..

idag e verkligen ingen bra dag, så har inte så mycket att skriva egentligen, de va ett "bara för att" inlägg.

så, nu går jag och lägger mig å hoppas på en bättre dag imorron istället 😃

Hoppas alla sover gott inatt. 

Gonatt å sov gott, ya'll ! 

Peace & love ✌❤

Likes

Comments

Hej allihop !

De va ju ett tag sen jag skrev någonting här ..

men nu e jag tillbaka och tror att Jag kommer stanna ett tag iallafall. 

De sägs att man mår bättre av att skriva av sig, så jag ger de ett försök, även om jag inte har något speciellt att skriva om osv ..

Jag känner väldigt mycket sorg inom mig pga olika anledningar, och ibland vet jag inte ens varför?!

Har smärta i kroppen som vägrar att lämna mig ifred, om man bara kunde trolla hur som helst så hade allt varit bra. 

Undrar när man ska bli frisk, OM man blir de. Å undrar när manska få vara glad till 100% igen  😞

nåja, nu ska jag gå å lägga mig.  

Kommer ju trots allt en dag imorgon också ..

nattinatti, love to alla beautiful people out there ♥

Peace and love ! ✌

Ps. En månad kvar tills jag blir 20, partyyyyy 🎶 🎉 🍻

Likes

Comments

go kväll ! 😃

Grattis till min lillebror som blir 18år idag ! ✨

Dags att firap ha ett jävla hålligång snart kanske ?! Yeeeee.

Har inte så mycket att skriva, merän SOCKERKICK !!! HAHA

ska kolla på gladiatorerna nu.

ciao !

Peace & love ! ✌❤

Likes

Comments

Tjaa ! 😄

Man e ju sjukt besviken över att linus inte vann igår på melodifestivalen, men han hamnade iallafall på 5:e plats å enligt mig så e de också riktigt bra.

Men han va värd merän sådär, jao .. 💓


Jag börjar få sån riiiiktigt sjuk träningsvärk i benen, HAHA.

Måste nog fan bero på allt trädgårds-arbete här hela dagen, har suttit på huk osv å dragit ogräs å massa annat 😊

But well, de e skönt, för då vet man att man lever ivarjefall.


What happening tonight ?

Nee, inte ett skit 😜

Blir att gå å sova snart tror jag, e duktigt trött.

Hörs imorron ! 

Peace & Love ! ✌❤

Likes

Comments