Tänkte flika in med ett lite gladare inlägg nu, hoppas jag. Tankarna går ju hela tiden till de fina änglarna, och man påminns hela tiden om vad som faktiskt har hänt. Var på NÄL för avsked av farfar i tisdags, och det blir ju så himla definitivt när man kommer in och ser honom ligga där och sova, för evigt. Men det gick ändå helt okej. Detta är trots allt mitt 3:e sådant här avsked i mitt liv, så jag har ju blivit lite mer "beredd" på hur det ser ut och är lixom. Sen är det ju verkligen inget roligt, och tårarna går inte att hålla tillbaka. Men bland tårarna smög det även fram ett leende. För nu får farfar äntligen återförenas med efterlängtade farmor, precis vad han ville. Jag kan verkligen se de ihop, överlyckliga över att se varandra igen. Jag är egentligen inte alls troende, men när sådant här händer kan jag inte låta bli på att tro på ett liv i himlen. Jag vill tänka så för att se en lycklig farmor och farfar framför mig. Så mitt i det tråkiga och sorgsna, finns något riktigt fint och kärleksfullt. <3

Imorn är det dags för begravning av min mormors sambo. Det är verkligen inget jag ser fram emot, samtidigt som det trots allt är en fin avslutning, ett fint sista avsked, och något fint att skicka med honom. Men det är ju en helt klart speciell stämning. Har varit på en begravning tidigare, men det känns på något sätt nästan lite nervöst över att inte veta hur det kommer bli, hur man själv kommer reagera o.s.v. Lite obehagligt på något sätt. Men det ska allt gå bra hoppas jag. Efteråt ska de som stod närmast komma hem till oss och äta god mat, och förhoppningsvis släppa på den tryckta stämningen.

​Nu blev det visst väldigt mycket prat om sorgligheter ändå. Men det är ju trots allt det som är det centrala i mitt liv just nu. Tycker ändå att jag lyckas se det på ett finare och mer hedrande sätt. Som jag skrev på Instagram igår: "Life is cruel, but it still moves on. I here, and you as angels in heaven".

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

YouTube
Michelle Petersson