Helluu bloggisen!
Kommer några blogg inlägg då och då, för det är inte alltid jag hinner blogga eller att jag inte har ork till att blogga!
För jag får inte min sömn som jag ska ,  för Isak vaknar fortfarande 2-3 gånger på en natt för att äta, då ligger jag ju vaken en stund varje gång. Sen vaknar Isak vid 08:00 sen vill han upp. Så jag känner mig alltid så trött och irriterad varje dag 😔
Vill att han ska börja sova en hel natt, fast Isak får mat kanske vid kl 21:00 på kvällen och ren blöja då också, då vaknar han ändå där vid halv 1 eller 1 på natten 😑
Förstår faktiskt inte varför han inte sover hela nätter, känns precis som om det är jag som har gjort något fel för att han inte sover en hel natt, för han blir ändå 7 månader nu den 28de november.
Men annars är mamma livet så underbart, det är de bästa som har hänt mig. Att få vara mamma till en sån underbar son gör mig så otroligt lycklig ❤❤
Det känns fortfarande lite läskigt och tänka att man har blivit mamma hur ska man klara allt, men har klarat det hit tills. Det är så otroligt krävande att vara mamma och ibland så jobbigt. Det blir ännu mer jobbigare när man alltid är så trött varje dag 😕
Men man får hoppas på att han snart börjar sova en hel natt, så man själv också kan få lite ordentlig sömn! 😊
Får höras i ett annat blogg inlägg 🌸

Likes

Comments

Helluu bloggisen!
Har inte hänt mycket idag mer än att jag och Isak gick upp kl 08:00 och åt frukost och busade lite nere på hans lekgym efteråt, sen runt halv 11 tiden gick vi in och sov en stund.
Sen har vi bara tagit de lugnt Isak har suttit i sin gåstol och massvis med såna saker, händer inte så mycket idag mer än att vänta tills älsklingen kommer hem från jobbet.

Helt sjukt att vi redan är inne i November månad, snart dax för att köpa julklappar och julpynta här hemma 😀
Julklappen till Anton kommer bli fixad slutet av november, så det är skönt att jag har bestämt mig för vad jag ska köpa till han iallafall.
Nu ska jag och Isak äta, Isak ska äta Spaghetti & köttfärssås och jag ska ta mig en kopp te och macka! 👍
för höras i ett annat blogg inlägg 🌸

Likes

Comments

Helluu!
Igår badade Isak och han satt nästan själv upp bara det att man får stödja han där bak, han tyckte det va så kul att bada igår för han kunde plaska runder i vattnet jätte mycket. 😀😀
Vi är så otroligt glada över att vi fick dig i våra liv, vår alldeles egna underbara son. Sån lycka! ❤ 🌟🌟❤

Likes

Comments

Helluu inte bloggat på ett tag nu,
Just nu sitter jag och Isak äter frukost och Isak äter havregrynsgröt med smak av äpple.
Är så otroligt trött varje dag får fortfarande inte sova som jag ska, Isak vaknar fortfarande 2-3 gångernatten för att äta och han blir 6 månader idag tiden går så otroligt fort nu, tycker att vi kan pausa tiden för Isak växer för fort.
Undrar när Isak ska börja sova en hel natt och när han ska börja sova i sin egen säng, han ligger alltid mellan oss två i sängen. Så man sover ju inte bra för han tar stor plats för att vara så liten.
Lite tröttsamt att alltid vara svart runt ögonen och ha påsar under ögonen, man vill fan inte visa sig ute utan smink.
Men annars är mamma livet hur underbart som helst fast det ärkrävande, att bli mamma är det bästa som har hänt mig!

Idag händer inte mycket mer än att ta de lugnt och busa med Isak, inte så fint väder idag iheller 😊👍
Får höras i ett annat blogg inlägg 🌸

Likes

Comments

Helluu.
Har inte hänt mycket idag, mer än att kollat film och tagit det lugnt och tvättat.
Vi gick och la oss halv 1 i natt och jag somnade vid kl 1, sen har Isak ätit 2-3 gånger inatt och sen vaknade han kl 06:00 imorse och låg vaken till kl 08:00 typ. va vaken från 06:00-08:00 😑 Så anton tog han sen vid halv 9 tiden och gick upp med Isak så jag fick sova till kl 10:00-10:30 typ.
Är fortfarande så otroligt trött och helt Slut.
Och nu ikväll kom Isaks farfar, det va ett tag sen Isak träffade honom. Isak tyckte det va kul han smileade och sånt när han satt i hans knä. 😊
Nu ska jag gå och ta en snabb dusch och göra mig färdig för sängen 😴
får vi höras i ett annat inlägg 🌸

Likes

Comments

Helluu!
Äntligen så har Isak somnat, han har varit så tjurig I 5 timmar nu och han har inte velat somna eller äta!
Så nu har han äntligen ätit och somnat, så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt bara.
Har inte häntmycket idag, skickade ett paket imorse och sen åt jag vid 10:00. sen har jag och Isak bara myst hela dagen som vanligt, vi va ute på en promenad innan och sen stannade vi ute i typ 1 timme och hade det hur mysigt som helst.
Har tvättat, dammsugit och diskat idag också, så man har ändå hunnit med lite idag! 😊👍
Har varit så otroligt varmt ute idag och den senaste veckan som har varit. 🌞
Sitter och väntar på min älskling som har jobbat över idag så han är väl snart hemma också!
Blir att ta det lugnt framför tv nu ett tag sen blir det sängen, är så jävla trött.. 😑😕
Höres i ett annat inlägg. 🌸

Likes

Comments

Helluu!
Just nu sitter jag och dricker en kopp te och kollar lite tv och Isak äter och ligger och halv sover, om en stund ska jag nog gå ut en runda får passa när det är fint väder ute.
Idag händer där inte så mycket. Beställde en gåstol till isak i måndags så det kommer väl imorgon får man hoppas iallafall 😀
Nu ska jag fortsätta och dricka mitt te och vänta på att Isak vaknar igen!
Syns i ett annat inlägg 🌸

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen!
Just nu ligger jag och Isak kvar i sängen och myser lite, han är alltid så morgon glad och ligger och skrattar och snackar mycket.
Händer intemycket idag mer än att ta det lugnt och städa lite här hemma och ta disken, senare ska jag åka in till gärsnäs och handla några burk mat till isak. Han blev ju 4 månader igår så man får börja med sånt nu, ska bli kul och se om Isak tycker det är gott.

I lördags så va vi på kians barndop, vi kom 15 min för sent till kyrkan och sen glömde vi dop presenten hemma för vi va så stressad! Så någon gång i veckan ska jag åka in och lämna den till dom.

I söndags va vi på Ikea och handlade lite nya köks grejer och en mat barnstol till isak 😀

Nu ska jag och Isak gå upp ur sängen och jag ska äta frukost. 💙
Hörs i ett annat blogg inlägg 🌸

Likes

Comments

Att dåligt och vara ledsen varje dag det är inte kul, mår så otroligt dåligt över vad som har hänt tidigare i mitt liv som man går och tänkerhela tiden.
Och sen mår jag dåligt över att min sambo vill ha kvar sitt ex på snapchat och inte verkar gå vidare helt, att behöva veta att han verkar bry sig om sitt ex fortfarande gör mig otroligt ledsen så det gör ont i mig.
Det är inte så att jag har börjar må dåligt över det nu, har varit ledsen och mått dåligt för det över 1 år nu, har bett han att ta bort henne massvis med gånger. Men tydligen så är det inte så viktigt för han att jag ska må bra! 😔
Jag är som person att jag inte vill att min pojkvän ska ha kontakt med sitt/sina ex, för jag mår sjukligt dåligt över att ens behöva tänka på att han har kontakt med henne och ser bilder och sånt. 

Och sen att ens pojkvän ljuger för en och går bakom ens rygg och ljuger en rakt upp i ansiktet det gör inte saker bättre!

Och sen är det de att jag känner mig helt låst/fast här hemma, imed med amningen att Isak inte vill ta bröstet som han ska när man sitter upp. Han blir så skrikig så man får ta upp han flera gånger, så det är inte så kul att behöva sitta så ute bland folk med bröstet ute. Sen tar han inte flaskan som han ska iheller, så kan inte börja sluta med amningen nu förens han har börjat äta på flaskan som han ska!
Sen är det skit skämmigt att man ska  behöva ha med sig någon filt/lakan när man ska någon stans för att ligga ner och amma, det är också något jag mår dåligt över..
Är så trött på att vara ledsen varje dag, inget blir bättre iheller. 
Tur att man är så van vid att hålla masken  varje dag!
Höres i ett annat blogg inlägg 🌸

Likes

Comments

Godmorgon onsdag idag, så idag kommer ett nytt avsnitt av "Pretty little liars" så ska se det avsnittet om en stund. Ska först äta frukost och diska undan lite, hände inte så mycket idag mer än att ta det lugnt, det är rätt så kyligt ute idag känns som om hösten är på väg nu!
Har börjat kolla på en annan serie också som heter "scream" den är rätt så okej faktiskt. 👍
I lördags va vi hos mamma och hennes sambo på deras fest, åt god mat och hade det trevligt. 😊
Har inte så mycket mer att skriva om just nu faktiskt, har inte hänt så mycket.
Får höras i ett annat blogg inlägg! 🌸

Likes

Comments