Jag är tillbaka, vet inte hur många gånger jag skrivit det haha. Men nu menar jag det verkligen, startade bloggen under en period då allt var stressigt i skolan. Ni förstår inte hur skönt det är att äntligen kunna skriva att jag mår bra, att jag klarade allt i skolan och är lycklig. Den känslan är bästa. 

KRAM 💜

Likes

Comments

Vaknade vid nio, så skönt att inte sova bort hela dagen. 

Mådde inte bra i fredags så stannade hemma från skolan och igår tog jag det bara lugnt. Mår dock mycket bättre idag så all fokus läggs på plugg och på bloggen.

Glömde fota min frukost, så typiskt mig haha 😜
Likes

Comments

Haft fullt upp idag, därav den dåliga uppdateringen på bloggen. Det är ganska mycket som händer för tillfället, många prov att plugga till, fokus på att få så bra betyg som möjligt, kompisar och mycket annat. 

Väldigt mysig och rolig dag idag med mycket skratt, men även en hel del tänkande och magont. Beslut som måste tags och en hel del annat som ska fixas. 

Har börjat skriva på två åsiktsinlägg som kommer upp här så småningom, mina åsikter och saker jag tänkt på. 

Har precis ätit kvällsmat, väldigt sent men välbehövligt. Tänkte faktiskt gå upp och duscha nu, tvätta ansiktet och dricka te, därefter ska jag läsa några sidor i fysikboken och sedan lägga mig. Får se till att vara snabb, är otroligt trött så lär somna när som. 

Väldigt lugn fredag imorgon, tänkte skriva en hel del blogginlägg som jag tänkt skriva men tyvärr inte haft tid till och sedan kanske träffa en kompis, kolla på film och ha det allmänt mysigt. 

Jag hoppas verkligen ni mår bra och haft en grym torsdag. 

Hörs imorgon, kram mina favoriter! 💗


Likes

Comments

~ Jag är beroende av tuggummi.

~ Precis som många andra så älskar jag att sova.

~ Jag blir väldigt lätt rädd.

~ Mina ögon börjar alltid rinna när det blåser.

~ Jag älskar hösten.

~ Jag tog lektioner på ridskola men slutade och saknar ridningen väldigt mycket.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Michelle och har tidigare bloggat på blogg.se, slutade för ungefär ett år sedan då jag tappade intresset men även för att tiden inte riktigt fanns där. 

Jag läser många olika bloggar på fritiden och har på senaste börjat sakna att ha en egen blogg. Känslan av att få skriva av sig och förhoppningsvis kunna skriva bra och intressanta inlägg som skapar åsikter och tankar samt motiverar är verkligen underbar och det jag saknar allra mest.

Så nu ett år senare sitter jag här med en helt ny blogg, är super glad och verkligen taggad. 

Detta känns verkligen jättebra!

Nu kanske ni undrar vad min blogg kommer handla om? 

Jo jag kommer helt enkelt skriva om mitt liv med inriktning på mycket mode, skönhet och hälsa då det är något jag verkligen brinner för.

Jag planerar sällan mina inlägg, i stort sätt alla mina inlägg jag skrivit är baserade på tankar och åsikter vilket jag hoppas på att jag kommer fortsätta göra, eftersom jag personligen tycker spontana inlägg som utgår från ens egna tankar och åsikter är dem bästa. 

Om det är något ni undrar över är det bara att fråga i kommentarerna, kram 🌸
Likes

Comments