Michelle Nygaard
Michelle Nygaard

Ja, det er faktisk lidt pinligt og erkende, derfor er det faktisk for det meste min kæreste som laver aftensmaden. Og min morgenmad - og pakker min madpakke... ja jeg ved det.... men han har på det punkt 2 børn. Og sådan har det alle dage været. Så står man her, og stråler af overskud - men der er faktisk dage, hvor maden ikke rigtig er det første jeg tænker på. Jeg kan sagtens gå en hel dag, UDEN mad - specielt de dage hvor jeg har rigtig rigtig travlt.

Men det gør jeg selvfølgelig ikke. Jeg får min morgenshake, og mad i løbet af dagen - så dont worry! Men, det er udelukkende pga min kæreste minder mig om det. Ligesom, at han minder mig om, når jeg skal huske at drikke vand. Han er fuldstændig FANTASTISK.

MEN...jeg har prøvet at kaste mig ud i et 4 ugers forløb med sundtakeaway.dk - jeg har været igang i 2 uger, og jeg synes virkelig, at det er et verdensklasses koncept. Jeg får leveret mad, direkte til min adresse 2 gange om ugen - morgenmad, frokost, aftensmad + mellemmåltider OG frugt. Jeg er virkelig begejstret for ideen bag hele dette her, og det kan jo virkelig ikke blive nemmere???

Maden bliver leveret i bøtter, som er lige til at smide ned i ens taske når man går hjemmefra. Jeg har dog haft det problem, at jeg har nogle kræsne sider - så der har været nogle retter, som jeg har måtte kæmpe mig igennem mere end andre.

Men men men.... Hele mit forløb kommer i til at hørere mere om, når mine 4 uger er færdige - i skulle bare lige, se nogle af retterne som bliver lavet :-)


Pas nu godt på jer selv 


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Oh my Jesus.... Tiden flyver simpelthen afsted, og jeg har haft meget at se til. Specielt i forhold til mit studie, hvilket vi kommer meget mere ind på, i et andet indlæg. Under mit "fravær" på bloggen - har jeg selvfølgelig nye og spændende indlæg klar til jer. Jeg har nogle forskellige samarbejdsaftaler som jeg lige nu tester og prøver af - og jeg glæder mig til, at i kommer til at skulle være en del af mine store nyheder.

Som i jo nok hurtigt har spottet, så er jeg imellemtiden blevet LYSHÅRET. Hvem havde troet det? Jeg havde i hvert fald ikke. Men det er jeg blevet - og jeg er virkelig blevet glad for det. Hvad synes i om det?

Jeg har længe skulle vende mig til det, også fordi at det var et særdeles forfærdeligt besøg hos den såkaldte frisør. Hun gjorde alt det man ikke skulle gøre - og hvor er det synd, fordi jeg er faktisk i forvejen skrækslagen for frisører.

Jeg har før i tiden været lyshåret - men kun for en kort periode, fordi mit hår begyndte at falde af. Det faldt af fordi jeg var dum og uerfaren, og kastede 7 hårfarver i mit hår..... AFBLEGNING vel og mærke! Jaja.... så Michelle var rigtig flot på toppen, og havde orange hår.... Denne her gang, var jeg hos frisøren - og farven er efter 2 mdr ved at være okay. Jeg tager aldrig til frisør igen, sådan tænkte jeg virkelig da jeg gik fra salonen. Men, jeg har fået en tur til frisøren af et fantastisk pr bureau, som jeg glæder mig til, at gøre gavn af. Så helt skræmt er jeg ikke blevet endnu.... fordi, jeg er faktisk glad for mit hår nu.

Jeg er lyshåret? Og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at min kæreste ikke var begejstret over mit valg. Men, han lod mig gøre det efter en LANG overtagelsesmanøvre!! Men..... nu kaster han denne her kommentar efter mig "jeg har ikke travlt med, at du skal være mørkhåret igen"
- så.... jeg tror, at min hårforandring ER godkendt! Heldigvis!! Puha!

Og nej, hvor er jeg virkelig bare så glad for, at være tilbage. Og imorgen, åbner jeg sløret for et nyt samarbejde jeg har kørerende. Glæder mig til at præsentere det for jer. Dette her indlæg, var bare en "Hej med jer".

Vi ses lmorgen.
Likes

Comments

Hej søde læsere.

Jeg er medlem af en del "mødregrupper" på Facebook - hvor jeg sommetider ser opslag fra hjerteknusende mødre, som står i en situation, hvor de må stoppe amningen af deres højt elskede børn. Jeg ser debaterende indlæg over alt på de sociale medier, om hvorvidt mødre selv er herre over, om de kan amme eller ej. Om at mødrene selv er skyld i, at amningen ikke er en succes eller lykkedes - eller den værste beskyldning, at mødrene bare er dovne, og egocentreret. Jeg ser spydige bemærkninger og kloge mennesker, som tror de er eksperter inden for området - og får de stakkels kvinder til, at føle sig som jordens dårligste mødre.

Jeg ser opslag, hvor mødre sidder og gemmer sig bag en skærm, og skal nedgøre ikke-ammende-mødre ved at sige: "ALLE kan amme". Bare stop Einstein! Stop jeres teorier. Fordi nej, alle kan bestemt ikke amme.

Jeg personligt selv, ønskede for alt i verden at kunne amme min søn. Men, jeg gik i 2 måneder, hvor jeg ammede og ammede - pumpede ud med en brystpumpe, selvom der kun kom få milliliter ud i hvert bryst - og jeg lå med Elias, konstant. Han var sulten, HELETIDEN. Han blev bare ikke mæt, og det værste af det hele - han tabte sig. Ikke nok med, at mælken bare ikke var i mine bryster, så var næringen i mælken på et stadie af, at være ikke-eksisterende. Vi kunne ikke gøre andet til sidst, end at starte på modermælkserstatning. Det var de hårdeste tider, jeg hidtil har oplevet - da sundhedsplejersken informeret mig, om at amningen skulle stoppes - fordi jeg ønskede brændende den her mor-barn-kontakt via bryst.

En ting vil jeg meget hurtigt slå fast, det er meget enkelt - en god mor, sidder ikke i brysterne. Selvfølgelig vil størstedelen af alle mødre amme deres børn, det er det vi er vokset op med. Vi er blevet opfostret med, at amning er det bedste for vores børn. Og vi ønsker for Gud skyld allesammen det bedste for vores børn - det er jeg slet ikke i tvivl om. Men nu er modermælkserstatning i dag, heller ikke det værste. Jeg synes det er en fantastisk skabning - og jeg er blevet overrasket over dens effekt. Min søn tog på, og blev den gladeste lille mus. Derudover, har farmand også en glæde ved flasken, og at kunne give sit barn mad. Han føler, at han er på lige fod som moderen. Det synes jeg til gengæld er fuldstændig fantastisk. Vi er to om vores lille skabning - så det synes jeg var en god løsning.

Så kan jeg godt sidde her, og blive en smule småirritabel over, at der sidder kvinder derude, som har kunne amme deres børn til de har været langt over 1 år - som skal sidde og lege eksperter og være bedre vidende - bare fordi, at DE har haft succes. De ophæver sig selv, overfor os mødre, som brændende har ønsket, at kunne amme vores børn. Jeg under andre mødre, at de kan amme - fordi jeg ved, at det klart er det bedste for vores små guldklumper. Men lad vær med, at peg fingre. Det gør ondt.

Der kan være tusinde af grunde for, at man ikke kan amme. Som f.eks. Den samme historie som mig. Nogle kvinder kan have så mange smerter, at det både går ud over deres fysiske og psykiske tilstand og nogle mødre får blødende sår på brystvorterne. Nogle mødre kan overproducere mængden af mælk, at de sætter produktionen i stå. Der kan være så mange grunde - og så er det bare ikke okay, at man udtaler at "ALLE kan amme". Fordi det er simpelthen noget bullshit!

Jeg ved godt, at nogle allerede fra starten af, har valgt ikke at amme deres børn - men det er deres valg. Det er ikke et valg jeg kan forstå, men jeg har min fulde respekt for alle mødres beslutninger om hvorvidt der skal ammes eller ej. Vi har allesammen vores måder, at gøre tingene og udleve moderrollen på. Det skal der simpelthen være plads til, uden at man skal blive stemplet som en dårlig mor.

Til alle jer, som er blevet berørte over de mange oplæg, vedrørende kvinder som skal nedgøre os som ikke har kunne amme. Lad dem være stolte - det eneste vi skal huske på er, at vi er lige så gode forældre som dem. En god mor, sidder nemlig ikke i brysterne!


Likes

Comments

Hej dejlige læsere.

Overskiften beskriver meget kort og kontant hvad det her, det handler om. I kan nemlig nu, være med på en 8 ugers fitcallenge i København. Der er præmier for 1.000-20.000 kr, til de deltagere med de største resultater. Er det ikke fuldstændig crazy? Jeg synes virkelig, at det er det fedeste koncept hidtil - for ikke, at nævne at det er en fantastisk måde, at holde motivitationen ved lige på.

Du bliver tilknyttet en coach, som vil hjælpe dig igennem hele forløbet - og menneskerne bag dette koncept, er ufattelig dygtige i deres fag.

Alt hvad du får er følgende:
• 16 timers træning.
• Bodyscanning hver 4. Uge.
• Fitnesstest.
• Ernæringsvejledning.
• Måltidsplan.
• Support.
• Opskrifter og inspiration.
• Pengepræmier.

Pris: 199 KR

Allerede ved tilmelding, skal du vælge din personlige coach. Her vælger du Kevin Bechmann Timm. Derudover kan du roligt sende ham en mail, hvis du har nogle spørgsmål.

Kevins mail: info@bechmanntimm.dk

Jeg har personligt selv deltaget i FitclubKBH's Challenges - og jeg har altid været blevet taget super godt imod. Menneskerne bag er sprængt fyldt med positiv energi, og gør alt hvad der står i deres magt for - at give dig den bedste udgave af dig selv. De er hjælpsomme, og afsindig dygtige - de arbejder sten hårdt, og deres enorme støtte til os medlemmer, er svær at finde andre steder. Jeg er virkelig begejstret for dette fuldstændig fantastiske koncept - og jeg synes bestemt, at i skulle tilmelde jer!

Dette foregår i København!

Kevin er professionel fodboldspiller, og enæringscoach.

Du kan læse det hele på annoncen nedenunder.

Likes

Comments

....................................


Hej læsere.

Jeg er ellevild for, at fortælle jer om dette fantastiske event, som vil blive afholdt her i september 2016.

Eventet er GRATIS, og vil blive afholdt i Valby og i Glostrup. Det eneste du skal gøre er, at finde din gamle t-shirt eller bukser der ligger bagerst i skabet frem igen.

Jeg vil personligt sammen med 2 dygtige beklædningshåndværkere, og pigerne bag eventbureauet Hiort&Co - være at finde til arrangementet. Vi vil hjælpe jer så meget vi kan, med en masse ideer og tips. Men kom med jeres kreative ideer, og se hvad i kan skabe ud af et gammelt stykke tøj.

Der vil til det ene arrangement, også være muligt at få sat hår med kreative fletninger af en dygtig stylist!

Glostrup centeret - d. 22. Septemper kl. 18.00-21.00

Valby spinderiet - d. 30. Septemper kl. 15.00-18.00


Kom og vær med til dette suværene event - det bliver simpelthen så hyggeligt. Vi glæder os meget til, at se alle jeres kreative ideer.

Rigtig rigtig god weekend allesammen.

........................................

Likes

Comments

Oh my lord... jeg har fået tilsendt disse ufattelig lækre produkter fra Yves Rocher. Jeg er normalt ikke særligt begejstret for hudplejeserier - da jeg har en hudsygdom som til tider, godt kan gøre det hele lidt mere vanskeligt. Jeg har en meget kombineret og tør hud, som jeg synes er svær at give den rigtige pleje. Der findes jo tonsvis af produkter i verden - og jeg bliver simpelthen bare så nemt skuffet. Men, da jeg modtog disse 4 produkter, var jeg faktisk solgt allerede da jeg åbnede flaskerne. De dufter fuldstændig fantastisk, og man har bare lyst til, at spise det. Det dufter så intenst - og jeg forstår slet ikke hvordan så meget duft kan være i et produkt.

Så jeg måtte straks prøve dem - bare lige for, at se om min produktet kunne leve op til min ellers meget meget store begejstring. Det måtte jeg hurtigt erkende, at det kunne de. Allerede fra den første strejf på huden, sang fuglene bare for øerne. Derfor ville jeg lige give min skønne læsere, muligheden for at høre mine personlige anmeldelse af produkterne.


1 - CITRON/LEMON BASILIC, body lotion.

Den dufter så godt af citron, og er meget frisk i sit udtryk. Den er ikke særlig tyk i konsistensen, men tyk nok til, at kunne holde fugt i mange timer. Den er nærende, og man får helt en fin glød af den. Den tørrer hurtigt ind, og virker på ingen måde fedtet. Min hud elsker den, og hvis min sarte hud gør - tør jeg slet ikke tænke på, hvordan den virker for dig, som har en "normal" hud.


2. RASPBERRY PEPPERMINT, body lotion.

De er i princippet den "samme" body lotion som den ovenover - og jeg er lige så stor en fan af denne, som den body lotion med citron/lemon duft. Denne her er med duften af hindbær, og er meget sød. Helt sukkersød, og helt perfekt efter man har været i solen hele dagen. Cremer med dufte er min svaghed, det er simpelthen så lækkert - og ekstremt luksuriøst


3. RASBERRY PEPPERMINT, bodyscrup.

ohhh, milde du himmel. Jeg elsker bodyscrups! Jeg må i princippet faktisk ikke rigtig bruge bosycrups, når jeg har min hudsygdom psoriasis. Men, det er altså en af de få velplejende midler jeg virkelig gerne vil holde fast i. Det er med til, at få scruppet mine tørrer plamager helt fine og glatte. Jeg får en langt smukkere hud, men man skal være forsigtig. Her er denne scrup et vidundermiddel. Der er blandt andet små kiwikerner i, og duften.... ej men den er forblændende. Den passer perfekt til Rasberry peppermint bodylotionen. Kernerne som er i, er små og på ingen måde voldsomme. Det er lige netop denne skabning som jeg fremadrettet vil beholde. Derudover, så bliver din hud fuldstændig silkeblød. Den er et musthave!


4. CITRON/LEMON BASILIC, bath & shower gel.

Præcis samme duft som den førstnævnte bodylotion. Den er helt honning agtig i koncistensen, den er tyk og virker faktisk lidt fedtet. Men lige så snart du får vasket kroppen godt ind i det - og lader vandet skylle det af, så er din hud simpelthen SÅ blød. Jeg er virkelig overrasket over, at en shower gel kan gøre så meget - bare ved at påføre og vaske det af igen.

Som i kan se, og næsten hører fysisk - så råber jeg min begejstring ud til jer, uden at blinke. Jeg er virkelig overrasket over Yves Rochers hudplejeserie. Jeg er blevet helt afhængig af dem, og min hud... de elsker dem. Aldrig har min hud været blødere, og jeg glæder mig allerede til, at jeg skal i bad senere. Hvad skal man med kosmetiske saloner, når man kan få Yves Rochers produkter med hjem og få det lige så lukseriøst, bare meget billigere.

De koster imellem 29-59 kr. Jeg fatter slet ikke, at de er så billige.

Prøv dem, i vil takke mig.

....................................................................................

sponsoreret

Likes

Comments

Hej læsere.

Jeg var i zoologisk have med mine 2 drenge, hvor vi støder på en bod i midten af parken. Her kunne man få ansigtsmaling, farverige fletninger og klister-på-tatoveringer. De havde en oversigt på et skilt, hvor på man kunne se hvilke mange forskellige tatoveringer, børnene kunne vælge imellem.

Jeg ser at, de her børn er fuldstændig fascineret over de her tatoveringer. De peger og ber deres forældre om, at få lavet et motiv på armen, som de inderligt synes er sejt. Men her ser jeg allerede den største faktor for, at jeg synes verdenen er fuldstændig forkert skruet sammen. En pige peger på et farligt dødningehoved, hvor på moderen siger "neeeej, ikke den.... Hvad med de her blomster". Pigen bliver forvirret, og forstår ikke, hvorfor hun skal have blomster på - når det ikke var det motiv hun ønskede sig.

Pigen fik af vide, at hun ikke fik den tatovering - hun kunne få blomsten, eller ikke nogen. Her kan jeg mærke, at en kæmpemæssig ildebrand starter inden i mig. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man som forældre skal påvirke deres børns naturlige personlighed. Hvorfor er det så vigtigt, at dit barn fremstår som en yndig lille prinsesse, hvis hun inderst inde, ønsker at være alt andet end det.

Vi vælger derfor, at se hvilket motiv vores søn ville vælge - uden på nogen måde, at sige eller påvirke ham i en anden retning. Der gik ikke mange sekunder, og han pegede på den yndigste lyserøde sommerfugl. Vi kunne se i hans øjne, det var bare DEN! Min kæreste og jeg kiggede på hinanden, og smilte - og vi blev meget hurtigt enige om, at den skulle han da have på armen.

Der blev kigget en del på os, da vi gav vores dreng lov til, at få denne meget feminine tatovering på armen. Derfor kom hans far til undsætning, og valgte at få en sommerfugl på armen også. Folk stoppede op, for at kigge. Men vi må simpelthen stå op for vores børn, i stedet for at nedværdiggøre deres smag.

Dette tabuemne, hvor man generalisere alle køn, og kønsbestemmer forskellige motiver og farver - skal bare stoppes. Det er okay, at vores børn, ønsker noget andet - end hvad du lige synes er mest rigtigt.

For hvad er helt ærligt rigtigt og hvad er forkert?

Hvad er det du er bange for? At dit barn ikke udstråler det, som du udadtil giver udtryk for? Hvorfor forsøge at forme dit barn i en anden retning, end hvad dit barn finder naturligt? Jeg har på ingen måde forstået den synsvinkel - og jeg gad virkelig godt forstå det, fordi der er SÅ mange forældre, som er på præcis samme måde som hende pigens mor.

Jeg hører utrolig mange historier om forældre med specielt drengebørn, som frygter at deres børn skulle gå hen og blive homoseksuelle. Specielt hvis deres dreng går hen og viser tegn på feminine træk. Jeg forstår slet ikke den frustration, for lad dog jeres børn være børn, og lad dem finde sin egen identitet - på deres egen måde. Og HVIS de skulle gå hen og blive homoseksuelle, SYNES JEG, at det er da det mindste problem. Homoseksualitet er en forelskelse i samme køn, og man kan ikke selv gøre for, hvem man bliver forelsket i og tiltrukket af.

Vi vil i hvert fald elske vores barn, uanset hvilket køn han forelsker sig i når han bliver voksen. Vi vil støtte ham, og aldrig nogensinde kigge skævt på hans valg, hvis det skulle komme dertil. Det eneste vi ønsker for vores dreng er..... at han er 100 procent sig selv, hele vejen igennem. Fordi, intet er mere rigtigt end andet.

Glæden i vores drengs øjne, da han fik den lyserøde sommerfugl på armen - var det hele værd. Sommerfuglen kunne ikke sidde mere perfekt, på en piges arm, end som på Elias'.

Lad vores børn, være børn! Det er bare min mening!

.............................................

Likes

Comments

Hej skønne mennesker.

Som en del af jer ved, lider jeg af den kroniske sygdom - psoriasis. Jeg ved at mange af jer, har fulgt med i mit forløb for nogle måneder siden - hvor mit psoriasis faktisk gik væk, efter jeg var på en stærk pillekur. Pillekuren skulle nedbryde og ødelægge de dårlige celler jeg havde i kroppen - og det havde virkelig en god effekt på mig. Men pga bivirkninger i form af mavesmerter måtte vi stoppe forløbet øjeblikkeligt.

Nu er jeg gået i 2 mdr uden nogle former for medicin, og mit psoriasis er begyndt at komme tilbage. Derfor besluttede jeg at tage forbi hudlægen igår - og min dejligste veninde tog med som opbakning. Vi kom frem til, at jeg nu skal starte på den stærkeste og hårdeste medicin - hvilket også har fået mig til at skulle overveje situationen. I hvert fald en ekstra gang!

Min fremtidige kamp mod min sygdom, skal bestå i, at jeg kal give mig selv en sprøjte 1 gang om ugen. Jeg skal til ugentlig blodprøvetjek og indtage piller 2 gange om ugen. Jeg synes faktisk det er lidt uoverskueligt, for at være helt ærligt. Der kan være en masse bivirkninger ved dette medicin også - men jeg må krydse fingre, og håbe på det bedste. Fordi, jeg ønsker virkelig bare, at blive rask.

Jeg må ikke blive gravid de næste to år eller drikke alkohol. Alkoholen er på ingen måde svært for mig, fordi det hverken rør eller drikker jeg i forvejen. Det er nok den første del som gør lidt ondt. Jeg får en klump i halsen, når jeg tænker på hvad det medicin gør ved min krop. Men jeg ser desværre ingen anden udvej - fordi... væk, det skal det. Det piner mig, virkelig. Jeg er meget berørt over det, og skal allerede starte til september.

Jeg har det lidt som en følelsesmæssig rutchebane. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal føle, sige eller tænke. Jeg er hverken glad for valget, eller styrtende ked af det. Jeg synes bare det er uhyggeligt, at hele min hverdag 100 procent skal afhænge sig af min sygdom, mine bivirkninger og mine begrænsninger for, hvad jeg må og ikke må. Men... sådan er det vel bare?

Tak for al jeres støtte i har givet mig, under mine tidligere forløb - og NU!

Skriv endelig til mig, hvis du sidder derude og har psoriasis - og sidder inde med en masse spørgsmål. Jeg vil også blive glad for, at modtage gode råd - eller høre om jeres erfaringer.

​................................................................

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Vi er blevet spurgt en del gange, om vi ikke snart skal have baby nr. 2. Det er bestemt noget vi har tænkt rigtig meget over og snakker en hel del om. Vi ønsker faktisk begge to et barn mere. Men.... Ikke lige nu. Jeg synes generelt det er lidt svært, fordi jeg ville da ønske tiden var der til et endnu et vidunder. Elias er kun lige fyldt 3 år, og jeg er stadig midt i min uddannelse, og Kevin og jeg har simpelthen så mange drømme om vores fremtid. Jeg kunne godt gå hen og blive lidt bekymret for, om et barn mere ville kunne udskyde det meget mere, end hvad fornuftigt er.

Vi er stadig meget unge forældre - og har vores begrænsninger i forhold til rigtig mange ting. Men, om vi ikke snart "skal have et barn mere?" Det er nok det mest gentagende spørgsmål, Kevin og jeg har fået - efter Elias blev født. Og det kan jeg faktisk ikke helt forstå?

Er det virkelig så vigtigt, at få børn tæt på hinanden? Jeg kan ikke helt se det smarte i det, for at være helt ærligt. Jeg får helt stress når folk ligefrem forventer, at Elias skal være storebror inden året er omme nærmest.

"I skal da have et barn nu, så de kan få glæde af hinanden"..... Okaaaay? Jeg spørg bare - er det VIRKELLG så svært, for børn med en aldersforskel på mere end 3 år, at have glæde af hinanden? Er det en umulig opgave? Jeg synes virkelig at mange mennesker får det til at lyde sådan, i hvert fald. Jeg er meget uforstående overfor dette. Der er f.eks. 10 år imellem mig og min lillebror - og vi har bestemt haft glæde af hinanden! Lige så meget som jeg har med min søster med 2 års forskel. Det har virkelig ingen betydning haft?

"Jamen, i kan jo lige så godt få 2 børn tæt på hinanden - så er det jo overstået".. Hey Hey? Jeg synes ikke at det er noget som "bare" skal overstås. Vi vil gerne kunne få børn, når VI synes det passer ind - og NYDE DET. Om Elias er 3 eller 10 år, tror jeg han vil klare det formidabelt som storebror. Uanset alder. Jeg tror det har noget med opdragelsen af gøre, om de har glæde af hinanden eller ej. Så kan det godt være, at det ville være super, hvis de var jævnaldrende - men jeg ser det ikke som en større fordel, fremfor det andet.

Selvfølglig skal man få børn, når man selv synes - men alle mennesker er forskellige, har forskellige drømme her i livet. Nogle vægter familielivet højere end karriere, og omvendt - og jeg synes det er HELT OKAY. 

Er jeg den eneste som har den holdning? Eller er jeg helt fra snøvsen? Jeg synes der ofte bliver kigget mærkeligt på os, når vi siger at vi gerne vil vente lidt endnu?

Vi skal nok nå det hele - så længe vi bare har hjertet med, så skal det hele nok gå. :-)

.......................................................

Likes

Comments


Hej sødeste læsere.

Jeg har fået fingrene i de lækreste produkter fra Nilens Jord, og jeg er blæst væk af begejstring. Igen, igen, igen.... Jeg har i mange år elsket deres produkter - men jeg må simpelthen indrømme, at jeg er lidt af en testkanin, så jeg har det generelt bare svært ved, at holde mig blot til kun 1 produkt. Specielt hvad makeup indgår - jeg skal heletiden se hvad der er på markedet, og undersøger ofte noget som nu måske kunne være bedre. Selvom jeg i princippet måske er tilfreds, med det jeg har? Jeg håber der er andre derude, som har det på samme måde som mig :-)

Men en ting er sikkert - ingenting slår Nilens Jord. Jeg falder altid tilbage til deres produkter, igen og igen og igen - Deres produkter er jo bare en sikker vinder. HVER GANG. Jeg elsker deres Bronzing powders - jeg tror helt ærligt, at jeg har ejet alle deres farver efterhånden. Man kan både bruge dem som solskinspudder, men også som en let contour.

På billederne overnover, kan i se hvilke produkter jeg har brugt til mit look.

Nilens Jord har jo kun serier, hvor det er uden parabener, uden parfume og indeholder ingen æteriske olier. Jeg er virkelig fan - fordi jeg ved, at rigtig mange unge piger, og for den sags skyld også ældre kvinder - smækker alt muligt i hovedet, uden rigtig af vide hvad det er de udsætter deres hud og krop for. Det kan sommetider godt være lidt skræmmende - men jeg har altid kunne læne mig op ad alle deres makeup- og hudplejeserier, med god samvittighed.

Jeg vil lige lave en oversigt over produkterne, hvor jeg fortæller lidt om de enkeltes produkts kvaliteter.

Creamy Touch: Det er de to stifter som ses på billedet. De kan bruges som bronzer contour og den anden som den fineste glitrende blush. Dette påføres bare med stifen, og så blender du det ud sammen med sin foundation. Det giver et super fint og meget naturligt look. Jeg synes de er skønne at arbejde med, og kræver ikke det store arbejde, for at sidde pænt.

Brow powder: Dem havde jeg faktisk aldrig prøvet før - og jeg var faktisk lidt bange for, at nu hvor Nilens Jord er sådan et fint materiale, at mine øjenbryns farve ville blive kedelig i løbet af dagen. Nu har jeg prøvet den i over en uge - og jeg er positivt overrasket. Den er nem og arbejde med, og er meget pigmenteret. Derfor bruger jeg den også som en let øjenskygge. Det er klart noget, som vil være en fast inventar i min toilettaske.

Bronzing Powder: Jeg elsker elsker elsker deres puddere. Jeg har faktisk brugt dem i ekstrem mange år - og det vil jeg altid komme til, tror jeg. Deres solskinspuddere er formidable og meget naturlige. Du kan købe både med og uden shimmer. Jeg har fået begge dele med - og den ene matte pudder, bruger jeg som solskinspudder og contour, og den anden med perlemor shimmer, bruger jeg som highlighter. Man kommer hurtigt til, at ligne en som har været syd på - og det er da heller ikke helt så tosset? Derudover, så holder den... hele dagen! Selv når jeg har en meget kombineret hud, så sidder den bare så fint hele dagen.

Powder Brush: Ja, nu lyder det nok ånsvagt - men jeg har faktisk aldrig nogensinde eget andre makeupbørster end Nilens Jords. Det var den første jeg nogensinde har købt i sin tid, og de har bare holdt ved. Det har jeg ikke følt var nødvendigt at eksperimentere med. De holder virkelig længe, og er silkebløde. Jeg elsker deres børster - så hvis du er i tvivl om en børste? Så går den sikre vej mod Nilens Jords. De mister hverken hår eller bliver misfarvede. Derudover, så er det sorte design og stenene jo også bare så piget - og så meget mig!!

Jeg håber det var en beskrivelse af produkterne, i kunne bruge til noget. Ellers må i love mig, at i spørg mig - jeg vil rigtig gerne svare på jeres spørgsmål.

Håber i får en fantastisk weekend allesammen.

...............................................................................

sponsoreret

Likes

Comments