Header
View tracker

Det är helg bröder, vilket alltid är lika skönt då de flesta är lediga samtidigt. Jag hade dock inte sagt nej till att gå upp och jobba imorgon igen. Har kikat på idolfinalen med Emelie och Madeleine kväll. Vill egentligen inte säga det, men Liam är one of kind.

Nu blir det att glida lite bil innan jag ska krypa till korgs för att möta upp pappa imorgon. Godnatt!

As god kombo btw 👆🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Torsdag och veckan springer iväg, så mycket skönare när man har något att göra på dagarna. Idag är en bra dag, flytet har vart på min sida. Gick bättre på jobbet, mina bussar timade perfekt för att jag skulle hinna förbi gymmet en snabbis och nu sitter jag på tåget.

Ska ut till Huddinge för middag på olearys med laget och sedan träning. Är taggad och så sugen på att lira lite, även om min förkylning sviker så hoppas jag på en bra träning. Lyckades dock glömma klubborna så får låna Carros och lira lite.

Likes

Comments

View tracker

Denna dag har verkligen vart kaos. Stressade sönder på jobbet och mådde allmänt dåligt. Utöver det så hade jag glömt hörlurarna hemma så det blev ju inte bättre. Drog iväg och mötte Emelie sedan så blev på lite skönare humör iallafall.

Har nu tränat av mig resten av allt negativt och hoppas på att humöret håller sig resten. Planen är att jag ska träffa Issa ikväll, så bättre kan det ju bara bli.

Likes

Comments

Förstå känslan när vi nästan är halvvägs till Julafton redan? Julen är verkligen one of a kind. Idag har jag ryckt in på jobbet pga sjukdom. Är bara en halvtidstjänst så jobbar endast fyra timmar, lagom och skönt ändå. Ser ut som att jag hamnar här imorgon också.

Bilder ifrån förrförra helgen när vi firade Isabells 19årsdag. Samt en snabbpic ifrån helgens spontanare tillsammans med Isabell, Jonas och Sebbe.

Likes

Comments

Detta blev dagen fylld med lite kulturella saker. Gick förbi sevärdigheter och mös ute nästan hela dagen. Pausade med lite vin på en finfin och då menar jag FIN uteservering. Blev en snabb vända i affärer innan vi avslutade med donken hemma på hotellet. Jätte mysig dag, skulle gärna ta om den.

Likes

Comments

Wooow, det är julens månad och jag är så taggad. Startade såklart dagen med lite julmusik och har kollat julkalendern med småbarnen nu ikväll. Stjärnan är uppe och snön är ute, jag älskar detta.

Insåg även att jag missat dela med mig sv en del inlägg där bland studenten. Så innan vi lämnar detta år så ska jag försöka ta mig an dem.

Likes

Comments

För att vara arbetslös så har jag ändå haft en del att göra idag. Blev tidig uppgång för att träna lite med empa. Där efter mötte jag upp Elinor och vi vandrade runt i Mall of scandinavia för lite julklappsfix och annat smått och gott.

Hem fort som attans för att duscha och sedan möta upp Esbjörn. Även om det blev en kort träff så är det alltid så mysigt att träffa den grabben.

Sjukt nog så slog klockan precis tolv, och vi är äntligen inne i December!! Let the christmas feelings begin.

Likes

Comments

Jag har en förkärlek till citat. Tycker att dem är motiverande, inspirerande och blir allmänt glad och peppad av dem så tänkte dela med mig av några lite då&då med tanke på att jag har en del, så leh go!

Likes

Comments

Lördag och detta är dagen allt händer på, eller aa hela helgen är rätt full. Imorse drog jag och Emelie till Älvsjö/Stockholmsmässan och begav oss in på fitnessfestivalen. Shit vad det var högt ljud där inne, iallafall innan man vant sig. Hände saker lite överallt och fler och fler människor strömmade in. Diggade det dock, inte riktigt lika bra som förra året men helt klart värt det. Fick med mig några shakers hem och lite annat.

Nu sitter vi hemma hos mig, trötta men redo för att tagga om. Ikväll ska vi fira Issa som fyllde år häromdagen. Middag på jensens och sedan utgång, hoppas på en lyckad kväll. Det är ju trots allt löningshelg.

Likes

Comments