Hjälp, att kvävas av sin egen vattenyta och inte kunna andas. Att känna att allt ligger i mina egna händer och handlingar är precis vad jag känner. Att känna att alla val man gör påverkar alla andra. Är det egentligen så? Egentligen? Förmodligen inte. Men känslan man har tar över all form av verklighet och vanlig tanke verksamhet. Hjärnan bara snurrar på högvarv, hjärtat dunkar hårdare och hårdare. Mellan alla tårar, dunk och snurr så finner man någonstans igen verkligheten. Man får tillbaka vetskapen om att det borde nog inte vara såhär, men det är så det är, eller iallafall så man känner. Vetskapen om att det finns en annan verklighet är nog det som får en att kämpa, för egentligen vet man så mycket bättre, det är bara det att tankarna man har känns så förbannat äkta.

Ångesten har lagt sig lite nu, och viljan att kämpa vidare och trotsa allt och alla är tillbaka. Det är bara att kämpa, alltid kämpa och aldrig någonsin ge upp. För man måste våga tro på att det blir bättre. Jag tror på det, och vet att det kommer bli så. De bara att köra hela vägen, alltid. Inte backa när man som mest vill det. Lets do this.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jahajaa, har nyligen klivit in i den tredje och sista månaden i behandlingen (?) och har nog aldrig haft så mycket på en och samma gång. Det märks att det börjar närma sig slutet, så mycket saker som händer just nu och jag är så himla förvirrad, och tom på energi. Så tom att till och med ta sig ur sängen är en kamp vissa dagar. Men trots allt så mår jag helt okej, det märks att intensiteten har ökat och alla små trappsteg man tagit senaste tiden har lett fram till en stor fet dörr. Nu är det bara den kvar att ta sig igenom, det är inte mycket kvar alls men det är nu man känner sig som mest sårbar, eller iallafall som jag känner mig som mest sårbar. För allt händer på en och samma gång och man står i valet eller kvalet om man ska orka trycka igenom spärrarna och gå hela vägen eller bara falla ihop och återgå till sin trygghet där man började. Om man ska samla sig allt det där modet för att öppna dörren och lämna 8-9års tid bakom sig och bara gå vidare på ny/okänd mark, men också kanske starkare än någonsin.


Som ni kanske förstår så snurrar det på ganska bra här uppe just nu. Valet låter också väldigt självklart, men viljan att bara lämna och springa härifrån är också större än någonsin och min rädsla för allt är också större än störst. Utöver detta så försöker jag samla energi för att ta mig igenom den vanliga vardagen, utöver allt detta, de tufft men det går. Allting går, det gäller bara att ge de tillräckligt mycket tid.

​Bild från en finare morgon promenad för någon månad sedan.

Likes

Comments

Det är nog tur att man inte alltid behöver vara stark, för just nu har nog varenda pusselbit tappat sin plats. Iallafall, så är det tisdag om bara några dagar så är det första advent och jag är så taggad inför det. Älskar julen, det är en charm i sig. Alla varma färger, älskar rött för den delen, alla ljus, lucia osvosv. Har förväntningar på ett fint avslut på detta år.


Nu iallafall är jag precis klar med dagens möte och nu väntas träning med små kidsen. Skönt att leka lite med klubba och boll igen, lehgo.

Likes

Comments

Godmorgon igen.. det var längesen men jag lever. Dagarna knapprar på rätt bra och jag har ingen som helst dags uppfattning, alls. Enligt kalendern är det iallafall onsdag idag och vi är halvägs in i veckan, även om det känns som måndag. Jobbar kväll denna vecka så händer inte mycket mer än äta, sova, jobba i mitt liv just nu. Förhoppningsvis lite innebandy i helgen dock.

Föregående helg var dock helt amazing. Fick umgås med härliga vänner som jag inte träffat på ett bra dag. Personligen är jag inget fan av halloween men ack så kul jag hade, och må bra jag mådde. Ibland glömmer jag bort hur lyckligt lottad jag är, och hur underbart fina människor jag har runt omkring mig. Tänkte iallafall slänga upp lite bilder därifrån, för minnenas skull.

Likes

Comments

Gått tre veckor sen jag drog igång med min såkallade utbildning nu. Denna vecka känns allt ändå väldigt bra, känns som att man tagit ett steg påvägen och kommit framåt iallafall, som att man ser på saker liiite annorlunda.


Iallafall, nog om det. Denna vecka har gått i racefart, verkligen och det är redan torsdag kväll. Kan iof bero på att schemat går i ett, känns inte som att en lugn stund existerar, men just nu kan jag leva med det. Som sagt torsdag iallafall, kanske blir något form av häng ikväll men är osäker. Så kvällen i stora drag o osäker. Imorgon är det iallafall helg, och påkvällen närmare inpå natten ska jag möta upp Empa för lite skojigheter, så får se var kvällen tar en.


Lördag innebär min första match i DU, borta mot Vallentuna. Sjukt skönt att säsongen börjar komma igång lite även för min del och att jag får in lite mer matcher och träningar trots mitt jobb schema. På tal om jobb så blir det även en helgdags jobb även denna vecka. Denna gång av anledning att jag var tvungen att byta ett pass för att hinna med några viktiga matcher senare på säsongen. Vankas utöver det lagfest på lördag, så ja schemat går i ett men, 

lets the weekend begin!!

Likes

Comments

Vissa dagar är mörkare än andra, helt klart. Men hur mysigt är det inte ibland att sätta i hörlurarna och de alldeles förstora (men varma!!) och fula kläderna och bara gågågå. Gå tankarna iväg och bara må, hösten har sin charm.

Likes

Comments

Godmorgon!!
Glider in på min andra dag av ledighet nu, känns helt underbart att haft två dagar ledigt denna helg. Denna vecka har vart tuff, extremt as tufft, speciellt mentalt. Ingenting har suttit på plats. Men nu känns det ändå lite bättre.

Blev en utgång igång, med bara några tjejkompisar och wow vad de var behövligt. Bara umgås och ha kul tillsammans, känns som det var 1000år sedan så detta va as nice. Skönt att få komma ifrån grabbarna ett tag.

Idag fyller iallafall mormor år, hela 70 faktiskt så vi ska dit och fira henne idag! Trevlig söndag på er.

Likes

Comments

Godmorgon till denna kalla torsdags morgon. Nu är det inte långt kvar. Långt kvar tills det är helg igen och som jag längtar. Har jobbat två senaste helgerna så nu är jag äntligen ledig och kan leva lite, är tagg. Nu jobb och sedan träffa issa ikväll.

Likes

Comments

Hejhejhallå!

Haft min första lediga dag på tusen år känns det som. Senaste två veckorna har bestått av massamassa jobb och sedan har det vart innebandy så inte en sekund för mig själv. Så idag har jag haft tid för mig själv, inte direkt gjort något speciellt. Legat kvar i sängen lite eeextra länge bara för att jag kan och sedan pallrade jag mig iväg en snabbis till gymmet också.


Nu har jag hittat en dator, eller aa en dator som jag faktiskt kan göra annat än att jobba på så passar på att slänga iväg ett inlägg, ja bara för att jag kan. Idag fyller lilla Jonathan år så har jag tur kanske jag hinner träffa honom en snabbis ikväll också, annars ja då händer inget speciellt.

(skulle upp i förra veckan).

Likes

Comments

Wow.. idag tog jag mitt första steg in till det som förhoppningsvis blir ett nytt liv för mig. Känns hur konstigt som helst, men förhoppningsvis så blir det värt det.
Har levt med mina tvångstankar i cirkus åtta år, och det har gått upp och ner, ganska rejält upp och ner faktiskt, och verkligen pendlat mellan mer eller mindre. Saker har försvunnit och nya har kommit, och senaste tre åren har det väl bara eskalerat. Men nu för första gången på länge känns det väl ändå som att jag står hyfsat stadigt på jorden så det var väl inte mer än passande att det skulle dra igång nu. Hösten har ju alltid vart som tuffast, med mörkret och allt men nu har jag hjälp att ta mig igenom den, kanske på ett nytt sätt. Så efter mycket av och på, ett års utredning så är det nu dags att ta nästa steg. Jag är rädd, rädd som bara den det ska jag inte ljuga om. Har ingen aning om vad som kommer ske, men jag är på något sätt ändå taggad, på att kanske få en annan syn på allting, och förhoppningsvis komma ut ännu starkare. Så, lets this time begin.

Likes

Comments