Header

HEELG!! Det är så mycket skönare att skriva det när man faktiskt har jobbat nästan hela veckan, känns som att man förtjänat den på ett annat sätt då. Sitter på nytt ställe idag, fortfarande samma företag men en annan tjänst. Var så nervös imorse men det har faktiskt varit väldigt kul så hoppas på att få chansen att jobba här igen sen.

Har inte riktigt riktigt slutat ännu utan har cirkus en halvtimme kvar innan jag får packa ihop här. Ikväll vankas det innebandytitt tillsammans med Jonathan ute i Rosersberg. Sedan ska jag eventuellt möta upp Emelie för lite bus. Ha en trevlig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Händer inte mycket intressant i mitt liv just nu. Jobb och därefter direkt till träning och sen hem för att äta och sova & sen repeat. Imorgon däremot ska jag testa på något nytt, jobbar fortfarande för samma företag men med nytt uppdrag. Det är så sjukt mycket sjukdomar just nu så det knappt går ihop så det är bara att köra. Kan bli kul faktiskt.

Likes

Comments

Godmorgon people!

Eller kan man ens säga godmorgon, med tanke på att jag gick upp för mer än fyra timmar sedan. Jaja, jag fick rycka in på jobbet även idag, och förmodligen kommer det nog att fortsätta så även imorgon, eventuellt resten av veckan också.

Ikväll vankas det innebandyträning, och jag som kommit in i någon kärlek-till-sporten fas är taggad som bara den, på träning, trots att den slutar halv tio ute i Huddinge, weehå.

Likes

Comments

Dag två blev en kortare promenad i Kensington gardens innan vi tog oss ann Oxford street. Köpte inte jätte mycket men hittade en del fint. Sen vandrade vi ner för Regentstreet och Piccadilly Circus för att springa in på The sting, diggar deras kläder snygga som bara den!

Vi var tillbaka på rummet runt tio tiden och slocknade ganska direkt.

Likes

Comments

Wooow, vad trött jag var imorse när jag kom till jobbet. Påsarna större än störst, och ögonen ville bara inte stanna öppna. Eftersom att det är sjukdomar och manfall på jobbet så fick jag rycka in lite spontant i receptionen och att sitta alldeles stilla gjorde mig inte speciellt mycket piggare. Fick resa mig upp och gå runt lite och hjälpa till med posten och så småningom vaknade min lilla hjärna till liv.

Har även fått mina arbetskläder idag. Byxor så jag förhoppningsvis slipper att förstöra mina egna samt en tjocktröja jag beställde för att jag alltid fryser under lunchrasterna. Ska sitta här några timmar till innan vi får se vad som händer.

Likes

Comments

Londonresan sög nog musten ur mig för idag lyckades jag sova nästa tolvtimmar. Efter det har jag inte gjort mycket, kollade film, Mean girls 2, och därefter plockat i ordning lite i rummet.

Jonathan kom förbi mig senare och nu är jag påväg till Huddinge för träning, första på en och en halv vecka så jag är taggad, saknat att få lira lite. Igår fyllde pappsen år så vi käkade lite Kinamat inne i stan innan vi åkte hem till honom för lite film och paket. Jätte mysigt.

Likes

Comments

​Eftersom att vi åkte så tidigt så var vi också i London väldigt tidigt. Vi följde förra gångens planering genom att börja med Pizzahut som käk och därefter åka till hotellet för att checka in, få rummet och fixa oss lite. Sen drog vi oss med Westfield för lite enkel shopping.

Likes

Comments

Natten till måndag satte sig jag och Kellie på planet till London. Har haft fem stycken väl spenderade dagar där innan det blev hemfärd idag. Nu har jag precis landat på hemmaplan och krypt ner i sängen. Tänkte dela upp inläggen i lite olika dagar sen. Puss och godnatt!

Börjar och avslutar på samma ställe.

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg så var torsdagen en dag med mycket fläng. Efter jobbet drog jag och handlade lite saker för att sedan springa över till Marina som ligger på andra sidan vattnet. Det var nämligen så att en av världens bättre människor, vid namn Esbjörn fyllde 19. Så det var klart att man skulle förbi där och säga grattis.

Väl därefter stressade jag till gamla stan för att möta upp Elin och Madeleine. Vi käkade middag på Vapiano innan vi drog oss vidare med Tele2 arena för Justins konsert. Härligt häng, sjukt god mat samt en konsert med en världsstjärna!

Konserten i sig var underbar, hade sjukt kul med de jag var med. Visst var det en del playback osv. men man får också tänka på att den här konserten var lite mer av en comeback till scenen för honom och en del saker han sa träffade mig rakt i hjärtat, även purpose & life is worth living, fick mig att rysa. Justin har garanterat satt avtryck i mitt hjärta, kanske inte med världens bästa framträdande men med ord och som person.

Likes

Comments

Utökade min färglösa garderob med en coralfärgad ny stickad tröja här om dagen. Lite färg och värme i höstrusket, I like!

Likes

Comments