Det har varit supervarmt idag så jag träffade Amanda i hamnen och åt glass på eftermiddagen. Jag tog en kulglass för ovanlighetens skull, polka och italiensk vanilj. Gott! Det blev även en tripp till Dollarstore där jag hittade några saker till min 20-årsdag. Vad jag ska göra? Jag vet inte ens, på något sätt ska det firas i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur fick du ditt namn? Det stod mellan Nathalie, Chanelle eller Michelle. Så blev det sistnämnda efter Michelle Pfieffer. Hade inte haft något emot att heta Chanelle, bara 500 personer i hela Sverige som heter det och medelåldern ligger på 10 år. Coolt!

När vill du gifta dig? När det känns rätt såklart, men när jag är mellan 25-30 tror jag.

Vilket är ditt favoritcitat om kärlek? Love never fails, tror jag, enkel och ärlig. Har fler, men de är längre och aningen djupare.

Vad är det viktigaste i ett förhållande? Ärlighet och kommunikation är allt som behövs

Vad ville du bli när du var liten? Frisör, astronaut och chef. Förmodligen servitris också, hm...

Likes

Comments

Visst är det underligt att man kan ändra värderingar på så kort tid men fortfarande vara samma person? Jag och Linnéa turistade i vår egen stad igår kväll och pratade mycket om livet, kärlek och framtiden och kom fram till just det. Året efter studenten får en att vakna till och uppskatta livet på ett helt annat sätt. Man tar vara på varje ledig timme, ser till att ens pojkvän vet hur mycket man tycker om honom innan man går, säger ifrån när något kränkande sägs och framförallt, slutar bry sig. Om vad andra tycker, om hur man ser ut på väg till affären, ja allt sånt. Livet är värt mer!

Likes

Comments

Stickade klänningar, hur mysigt är inte det? Liknande modeller har ju funnits under sommaren men nu är det stickat som gäller när kylan kryper sig på. Funkar redan nu på kyliga sommarkvällar såklart!

Spets följer med även i höst och butikerna börjar bli proppade med alla möjliga plagg.

En kjol av något slag. Finns tre varianter, antingen långa, i mocka eller med knappar fram. Min favorit är en blandning jag sett, nämligen i brun mocka med knappar. Så snyggt!

Likes

Comments

​Jag fick en ny kjol när jag jobbade idag och det är det skönaste plagget jag någonsin ägt. Kan dessutom använda den under alla årstider då den varken är för varm eller kall. Var även tvungen att köpa ett nytt armband som precis kommit in till butiken. Det är precis ett sånt jag letat efter så lyckan var total när jag såg det. 

Likes

Comments

Halvön vi åkte till i Frankrike var underbar! Man kunde liksom gå runt en lång udde på en stengång precis vid havskanten. Häftigt men också lite läskigt vid de högsta höjderna. Ska ta och leta fram resten av bilderna.​

Likes

Comments

Det bästa med att jobba i klädbutik är att man får ha snygga kläder på sig. Det värsta är att man vill köpa med sig minst fem plagg hem efter varje dag också. Någon som känner igen sig?

Likes

Comments

Om ni någon gång ska resa till Nice måste ni bo på Hotel La Villa Victor Hugo. Centralt, lugnt och såå fint! Det bästa av allt var att det såg ut exakt som det gjorde på alla bilder på bokningssidor, inte ofta det händer. Ett tips är att välja hotell utifrån gästrecensioner när ni ska boka, det gjorde vi och tänk vad nöjda vi blev.

Likes

Comments

En måndag såhär behöver man alltid lite pepp(om man inte har semester förstås) och vad är bättre än ett par festbilder? Clara fyllde 20 år för några veckor sen och på något sätt sken solen på hennes baksida trots att det var mörka moln på himlen. Håller tummarna för att vädret är lika bra om en månad när det är min tur.

Likes

Comments