Det är ytterst få gånger som jag haft bloggpaus och jag har alltid försökt uppdatera så gott det går, men nu går det inte längre. Det kanske blir en vecka eller en månad eller för alltid, jag vet bara att det inte fungerar just nu. Hoppas allt är bra med er så hörs vi en annan gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​En tisdagsfika med Clara igår! Kändes perfekt när det nästan småregnade och vi hade mycket att prata om. Vi båda tog varsin morotskaka som visade sig vara värd varenda krona efteråt. Hon drack apelsinjuice till och jag tog varm choklad men ångrade mig något då den mörka chokladen tog över i smaken. Är inte särskilt förtjust i det. Hur som helst fick vi båda prata av oss om livets dilemman och hon är en sån som man kan skicka milslånga sms till och få lika långa svar tillbaka trots att man precis har träffats, vilket är så skönt. Under kvällen var jag på min första lägenhetsvisning vilket var lite pirrigt, har ju nämnt förut att Andreas och jag letar nytt boende. Mer om det en annan dag!

Likes

Comments

Åh vad härligt det är att komma hem efter ett träningspass och bara slänga sig i sängen efter man är nyduschad! Jag cyklade iväg till min danslektion direkt efter jobbet igår och vi började på en koreografi som nog kan komma att bli en favorit. Roligt! Nu i eftermiddag ska jag och Clara L träffas, vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt än. Har hittat en bra fotobakgrund som jag hoppas vi kan knäppa lite bilder vid om vi har vägarna förbi i alla fall. 

Likes

Comments

Någon mer som ska på Drake i vår? Amanda satt och krigade för biljetter i fredags och lyckades få till oss på ståplats. Så kul! Jag vill gå på fler konserter och hoppas det kommer andra bra artister till Sverige nästa år. Sia och Eminem skulle vara drömmarnas dröm men att få se Eminem live känns i princip omöjligt, tyvärr.

Är ni intresserade av smyckena på bilderna så har ni länken här!

Likes

Comments

Sen jag såg Michaela Forni i det här setet på Social media party har jag inte kunnat släppa hur snyggt det är. Det blir inte bättre av att jag ser fler och fler skriva om det, det verkligen kliar i fingrarna efter det. Jag önskar att jag fyllde år eller något så jag kunde önska mig setet, men tyvärr. Har flera gånger föreställt mig hur jag står med det på julafton och glittrar mer än julgranspyntet. Men jag får nog dagdrömma vidare om det...

Likes

Comments

Vilken förvandling man kan göra med naglar på några timmar! Mina gick på sina bara knän sista dagarna innan min tidsbokning. Var hos Emely som precis utbildat sig och kolla hur bra hon är! Jag har faktiskt aldrig varit så nöjd som jag var efter hon var klar. @emelysnaglar på Instagram!

Likes

Comments

Bloggandet kommer nog bli lite annorlunda från och med nu, vet inte exakt hur men inte lika ingående om vardagen utan mer fokus på outfits, inspiration, inredning och liknande. Känner för att hålla vardag och privatliv vid sidan om ett tag. Tänkte passa på att säga att det i helgen kommer upp bilder på mina nyfixade naglar, smycken från Hvisk och en del outfitbilder. Kul va? Så länge tycker jag ni kan passa på att kolla in min hvisksida och sen klicka er vidare till mid-season sale på 50%!

Likes

Comments

Emelie på jobbet är en sån ängel utan att hon själv vet om det. Nu när jag haft dåliga dagar har hon gjort mig gladare genom att bara prata och fråga om allt möjligt. Vi tycker så lika. Imorgon är jag ledig och då ska jag äntligen få mina naglar fixade. Kanske blir shopping med Andreas också, inte för att jag ska köpa något men jag brukar vara väldigt bra smakråd!

Likes

Comments

Ja... Man är inte alltid glad. Man har inte alltid energi. Man mår inte alltid så bra. Det är inget egentligen, fast det känns som allt. Jag har svårt att känna om jag hamnat i en svacka eller om jag faktiskt mår dåligt över saker. Jag är bara inte på banan helt enkelt. Hur som haver. Det är inget att prata om. Idag väntar återigen en dag på Habitat och när jag kommer hem väntar en dejtkväll. Det är galet hur lite Andreas och jag träffas när han jobbar natt och jag dag, vi kunde ju som tur var klämma in tid ikväll. Tänkte fixa något annorlunda, något som inte är att gå ut och äta/laga en god middag. Det gör vi ju trots allt en vanlig vardag! Får se vad jag hittar på. Hoppas jag mår lite bättre då.

Likes

Comments