Endelig er julen smått i gang! Juletreet er pyntet, julegardinene er på og det lille vi ellers har av julepynt er tatt fram. Vi prøver å være økonomiske, og kjøper heller litt og litt julepynt hvert år, siden det blir mye tilslutt uansett, også er man jo da mye mer nøye på det man faktisk velger å kjøpe og sjansen er større for at vi vil like det i de neste årene også.

I år forsøker jeg og Knut gavekalender igjen. I fjor ga vi vel kanskje to-tre til hver, men i år har vi allerede snart kommet i mål! K fikk åpne kalendergaven sin nå i sted før jeg skal på jobb. I dag fikk han en sjokoladekalender og en flaxkalender han kan ha resten av førjulstiden.

Har dere begynt å pynte til jul?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 26 lesere

Likes

Comments

Jeg er en person som kan mase hull i hodet på folk jeg føler meg trygg på, og deler meninger om alt fra A til Å. Jeg har så mye på hjertet at jeg er nødt til å få det ut en plass, så jeg må komme meg tilbake på bloggen! Jeg har jo drevet med blogg siden jeg gikk i åttende klasse, og jeg er visst ikke ferdig med det helt enda. På de smart 4mnd jeg har vært borte har det skjedd masse! Oliver er snart 9mnd, permisjonen min er over, jeg har startet min egen bedrift (MK Design), jeg har fått lappen woho! og mye mer som jeg gleder meg til å dele med dere.

Likes

Comments

Det er helt utrolig. Om en måned så er han allerede blitt et helt halvt år. Tiden suser av gårde og før vi vet ordet av det så er permisjonen min over og Oliver begynner i barnehagen. Visst alt går etter planen så begynner han ikke i barnehagen før om et år, når han er 17 måneder gammel, det er heldigvis en stund til. Det har skjedd så mye nytt med Oliver siden jeg sist oppdaterte om utviklingen hans som jeg tenkte å dele med dere i dag.

✦ Han har blitt skikkelig sterk, som dere kan se på bildet over så er han ikke lenger framtung men klarer å holde vekten mer mot baken.

✦ Han ler hver eneste bidige dag og gleder oss masse med det!

✦ Han snurrer mer fra magen til ryggen, det har han ikke vært så flink til tidligere. Fra rygg til mage har han jo knekt koden for lenge siden og han holder seg sjelden på ryggen i mer enn ti sekunder (gjør det vanskelig å fotografere han).

✦ Han har fått sin første tann!

✦ Han kryper bakover

✦ Han er mer bevegelig på matten og klarer å snu seg rundt for å ta leker som han ikke når fra den siden han ligger på.

✦ Han er veldig ivrig på å få sitte og å få stå, men dette holder vi til et minimum til han lærer å sitte selv.

Han er så mye mer en person. Han viser mye tydeligere trekk i personligheten sin og det er kjekt å bli mer og mer kjent med han hver eneste dag. Han er sta som pokker, akkurat som sine foreldre. Han har fått smakt på et stort spekter av mat nå, og vi skal snart begynne med middag til han. 


Likes

Comments

Jeg blir veldig oppgitt, sint, trist, forbanna og tusen andre følelser når jeg tenker på hvor mange mennesker dette innlegget er siktet til. Det skal ikke så mye til for at akkurat du har drept noen. Har du tenkt på det?

Det virker som om enkelte mennesker føler seg udødelige, og at alle andre er det. De store farlige tingene kommer jo ikke til å skje deg, ikke sant? Jeg og Knut har gått noen turer med Oliver og for å motivere oss til at turene skal bli lengre og oftere, så har vi spilt Pokemón Go. Jeg syntes konseptet er så utrolig fantastisk. Å blande det virkelige med det virtuelle, som får alle (unnskyld utrykket mitt) latsabbene som sitter inne foran en PC til å komme seg ut, ut for å få litt D-vitaminer, få litt bevegelse og få litt frisk luft. Helt fantastisk!

Men, hvorfor i alle dager skal du sitte bak et førersete med mobilen oppe? Hvorfor i alle dager kan du ikke sette deg på bussen om du ikke orker å gå? Jeg blir så rasende når jeg ser en bilfører glo ned i telefonen og ser hva han driver med. Han spiller Pokemón Go. Dette har skjedd oftere enn jeg kan telle. Jeg så det senest i går på bussen på vei til trening. Midt i byen, midt i rushet. Vi hadde stoppet på rødt lys og jeg så tilfeldig ned i bilen ved siden av. Passasjeren satt med spillet oppe. Blikket mitt beveget seg over til føreren, som overhodet ikke satt med blikket på veien, han hadde oppe en telefon med spillet også! Når det da ble grønt la han ikke fra seg telefonen sin, han holdt telefonen i samme hånden som han brukte til girspaken og la den ikke fra seg. han fortsatte fremover til jeg ikke kunne se han lengre.

Nå skal jeg slutte å stå å måpe. Neste gang finner jeg frem videokameraet og filmer at du bryter loven og setter andre menneskeliv i fare, og jeg kommer til å anmelde det.

Tenk over konsekvensene av det du gjør. Du kan kjøre på ditt barn, din søster, din bror, din mor eller din far. Og om det ikke er det, så er det noens. Tenk over det neste gang du tenker på å være så uansvarlig bak førersetet. Det eneste lovlige med en telefon når du sitter i førersetet er å svare eller avslå et anrop, eller bytte sang. Og da må telefonen være i handsfree som står slik at du kan se veien også. Det er det eneste som er lov!

​Respekter menneskers liv. 

Likes

Comments

Vi har nå slitt av og på med legging og soving med Oliver siden han ble født. Ble anbefalt å prøve å la han ligge på eget soverom, men siden vi bare har ett, så har jeg og Knut prøvd å ligge i sovesofaen i stuen for å teste det ut.

Oliver han nå lagt 4 nettet helt alene og han har vært så flink til å sove! Det er nok fordi vi ikke forstyrrer han og han er så heldig å slippe unna pappaen sin snorking.
I går natt la han seg fint og sov fra klokken 20 til 07 før han våknet for mat.

Så nå har vi bestemt oss for å gjøre det permanent. Vi har til og med solgt sengen vår så Oliver får litt bedre plass til han kan leke og sånn. Dette blir jo bare en midlertidig løsning til vi får kjøpt oss større leilighet eller aller helst enebolig.

Jeg gleder meg så masse til å gjøre det om til er barnerom!

Nå er det tid for bading og grøt for Oliver før han skal legge seg.

Likes

Comments

Vi har nå vært syk i 2 uker(!!!!) Jeg er så lei av å hoste, snufse og you name it. Oliver er den friskeske her i huset, selvom han snufser en del til tider han også. Men jeg kan sove godt om nettene nå uten å være redd for at han ikke skal få puste lengre. På både Knut og meg kan man høre at halsen ikke er helt 100%.

Men nå gidder jeg ikke være syk lengre, jeg skal leve som normalt igjen og få en grei døgnrytme. Vi skal sprekke denne sykeboblen vi har kommet inn i. Sykdommen var jo blitt så og si borte helt til den var blitt mye verre dagen etterpå.

Vi har drukket de ekleste shotene med ingefær, sitron og appelsin. Ingen god miks med mindre det er blandet med vodka og farris. Også i mye mindre mengder. Det gjorde jo det ikke bedre at det ikke hadde noen effekt enn akkurat da vi tok den. Aldri mer

​Lille trille har blitt SÅ stor, kan ikke begripe det. Og sover nesten aldri lengre utenom om natten etter en del krangling med seg selv og oss. Så dette er et bilde av de sjeldne 👶

  • 600 lesere

Likes

Comments

​Dette er andre dagen vi alle sammen er sengeliggende med rennende neser og sløve øyner. Men det er vel sånn det blir når man får barn. Når én blir syk bli alle syk. Oliver har vært syk noen dager lengre enn meg og Knut. Han har så tett nese at jeg er redd for at han plutselig ikke får puste. Det er ikke en god følelse. Til tross for at vi alle ligger syk så prøver vi å gjøre det beste ut av det, og prøver å la ting gå mest mulig som normalt for Oliver, selvom vi gjerne egentlig ikke er i form til det. 

Likes

Comments

Til dåpen fikk vi noen av delene til barneserviset vi ønsket til Oliver. På fredag var det også 25% på hele babyshop så da kjøpte jeg de delene vi manglet da, siden vi skulle begynne å gi har grøt denne uken. Det går kjempebra til å være bare dag nummer 2 med grøt, han elsker det og skulle nok gjerne hatt mer enn den lille porsjonen han får. Han fikk heller ingen problemer med magen. Det kunne egentlig ikke gått bedre 😃

Servise vi har er fra Design Letters og vi syntes det er så fint! Det er jo også greit senere når han blir eldre at vi kan prøve å lære han hvordan bokstavene ser ut, kanskje han klarer å lære seg alfabetet før han begynner på skolen.

Likes

Comments

I dag hadde Oliver sin første smaksprøve med grøt. Han elsket det og ble nesten sur fordi det ikke kom fort nok. Nå var det bare et par små skjeer til han i dag sånn at magen får tid til å vende seg til litt fastere føde, men vi hadde melk klar til han når han hadde spist opp slik at han ikke skulle bli sur. Oliver kan bli helt hysterisk om det bare tar et par sekunder med pause fra maten før han er mett. Ikke en tålmodig kar vi har her, haha. 🙆

I morgen skal han få det dobbelte av det han fikk i dag, og så skal vi øke med en liten dose om dagen til han har nådd en full porsjon. Det vil nok ta to ukers tid, men det er en veldig grei til å venne seg til noe annet.

Likes

Comments