Har helt seriöst glömt att jag har en blogg typisch. Jag tror jag känner mig lite tråkig, vill inte smitta av mig på er. MEN vet ni va jag har precis upptäckt charmen med youtube????? Asså att kolla klipp. Typ vloggar? Mysigaste som finns?? Ska definitivt spela in en egen en vacker dag.

Igår anmälde jag Pontus till paradise hotel. Hahahahahahahahaha. Jag tycker att det är jätteroligt för han hatar paradise så han tycker inte det är lika roligt. Men det gjorde jag i alla fall och det va skitsvårt att skriva en bra ansökan ur hans perspektiv typ på frågan vilken som är hans käraste ägodel? Eh? Jag kunde inte komma på en enda grej han bryr sig om förutom hans snus? När vi flyttade tog han liksom med sig en tv och lite kläder. Ville skriva MIN FLICKVÄN men det hade ju inte alls varit särskilt insäljande. Så aa. Nu väntar vi och ser.

Jag ska föresten ta bort den automatiska länken mellan bloggen och Facebook så hädanefter kommer inte inläggen dyka upp på fb. Känner inte för att påminna alla på fb om att kolla in den utan att man får kika in om man vill istället. Så att ni vet. Vad som händisch liksom.

Sådär, liten snabb uppdate och nu ska jag återgå till... HOckEyn WOHO ha d gott haj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I mina telefoner finns det anteckningar om dig. Inte nedskrivna som studier utan som känslor nerpackade i bokstäver och ord. Mina anteckningar om dig sträcker sig genom 4 telefoner. Ändå är vår historia hittills relativt kort men desto mer intensiv, precis som min förbrukning av iphones.

Jag vill ofta beskriva dig, i de där anteckningarna men det verkar som att det gör mig generad till slut. Du är så komplex och intressant förpackad i ett charmigt och vackert fodral. Men när jag generat beskrivit dig har jag talat precis som alla förälskade själar gör, om dina ögon. Men är det inte något alldeles särskilt att vara kär i ett par gröna ögon under ett par täta mörka bryn? Jag kan inte se dem nu, för du sover här bredvid mig. Med din hand runt min arm, utanpå täcket såklart, för det är där både dina händer och fötter måste befinna sig för att du ska kunna sova. Och när du ligger här, sovandes bredvid, ser till och med du helt oskyldig och hjälplös ut, trots alla elaka ärr runt dina ögon. De där särskilda ögonen jag alltid kräver uppmärksamhet ifrån.

Det är något med dig när du sover, kanske är det för att du och jag länge gillat att sova tillsammans oavsett tillfällets relation. Jag har haft dig sovandes bredvid med handen runt min arm när du krossat någon annans hjärta och en tredje krossat mitt. Jag har haft dig sovandes bredvid när du lovat mig hela världen för att sedan inte vara redo att ge mig den när du vaknar. Men det är något med dig när du sover, något som får hela mitt hjärta att blöda. Det är något med dig när du sover som får mig att vilja vakta din person, stryka tummen över de slutna gröna ögonen och lyssna på långsamma hjärtslag, bara för att höra att du är okej. Kanske är det enda stunden på dygnet som du inte behöver vara glad och stark. Enda stunden du bara ligger här och andas och inte behöver tygla, bära eller hantera de onda ting som drabbat dig. Kanske är det därför jag känner att det är någonting med dig när du sover, som får mig att vilja vakta dig, så att du får den där tiden på dygnet att bara göra just det. Ligga här och andas i smärtfri sömn.

I mina telefoner finns det anteckningar. Om dig. Om dig när du sover och om dig när du är vaken. Det är känslor nerpackade i bokstäver och ord som berättar hur mycket jag älskar varje sida av min kärlekshistoria med dig.

Likes

Comments