​Hej alla! Nu var det jätte längesen jag uppdaterade. Men har inte haft ork eller tid för det, men ska försöka iaf uppdatera 1 gång i veckan till att börja med. Jag är just nu hos min morfar nere i Södertälje, och vart här hela veckan och ska hem imorgon tyvärr.. Men vart en jätte mysig vecka här nere. 
Iallafall så har jag under sommarlovet ridit, solat, vart med familjen, och varit barnvakt, varit med kompisar och mycket mera. Vad har ni gjort under lovet? 
Jag har sen 22 augusti gått i skolan. Jag började 9an, så sista året innan gymnasiet vilket känns väldigt skönt. Jag har inte så mycket och skriva just nu. Är allt bra med er?

Kramar! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej, nu var det ett tag sen jag bloggade, men har inte haft nån lust.. Har haft mycket plugg, och på fritiden så har jag ridit å vart med kompisar.. och det har tagit hela min tid.. Men nu ska jag försöka blogga minst 2-3 inlägg på en vecka till att börja med! Hoppas alla haft och har det bra! Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej hej alla Underbara! Idag är det en super bra dag, fint väder, dock lite kallt. Men vad gör det? Vad har ni alla gjort? Och vad ska ni göra? Jag sitter just nu och skriver uppsats på engelska. Tänkte bara uppdatera nu när jag väl hinner. Hinner inte bli nå långt inlägg just nu iaf! 

Vi får höras senare! Ha det bra så länge! Kram :)

Likes

Comments

Hej hej. Kom på nu att jag borde blogga. Har haft fullt upp å glömt bort å blogga. Men det har inte hänt så mycket än skolan, å ridning å så.
I helgen så har jag bara tagit de lugnt. Å vart hos farmor. Snart ska jag åka till mamma å vara där till nästa söndag.
Annars har jag inte mer å säga än Glad alla ❤️dag på er alla! Kramar

Likes

Comments

Hej hej alla underbara.
Jag har inte haft tiden å blogga för att i helgen hade ja fullt upp. Och igår så praoa jag, å ska praoa idag å.. Jag praoar på Lindhs bageri :) trivs super bra där :)

Likes

Comments

Hej hej! Just nu sitter jag och har svenska och skriver dikter. Jag glömde och blogga igår för att jag hade fullt upp. Var hos en kompis åså var vi hos hennes granne.

Idag är en sån dag då jag saknar min kompis som bor neråt i landet väldigt mycket.. Den vännen betyder så himla mycket för mig. Hon förstår mig så otroligt.

Hoppas ni har en bra dag :) Hörs :)

Likes

Comments

Hej! Idag så har jag bara vart i skolan. Vi slutade 16. Lång å dryg skoldag. Men men, vart fint väder idag iaf. En helt vanlig skoldag som vanligt. Är dock lite trött, men kämpar veckan ut!
Hoppas ni haft det bra! Kramar! :)

Likes

Comments

Hej hej. Jag sitter nu på min första lektion å har NO.. 

Som ni ser på titeln så ska jag göra ett länkbyte. Nu kanske ni undrar vem jag menar, å det är en nära vän som jag känt väldigt länge :) 

Ni hittar henne häääääär 

Likes

Comments

Hej hej.
Idag är det en helt vanlig skola.. Har engelska nu å slutar snart. Idag ska jag inte göra så mycket mer än å tvätta å kanske städa lite :)
Hoppas ni har en bra dag :)

Likes

Comments

Hej hej.
Asså, förlåt att jag bloggat så dåligt dom senaste dagarna.. Men haft fullt upp, sedan så har jag inte haft internet, å glömt bort det. Men nu är jag på benen, så nu blire bloggning för hela slanten :)

Likes

Comments