Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är mitt nya, halvfärdiga tillskott i bläckfamiljen. Betydligt större än de andra två och så jävla ball att jag inte vill sluta kolla på den. Kan knappt vänta tills jag ska göra klart den och fortsätta med fler!!
Jag gör den på Studio bläck i forshaga hos Marius, det var även där jag gjorde handen och blommorna på revbenen, fast hos Helene! Kunde inte valt bättre ställe att gå till.

Likes

Comments

Jag har köpt en hamster!!! Vi har hängt ihop i typ två veckor nu och jag tror faktiskt hon börjar gilla mig lite.
Detta hände alltså genom att mina föräldrar var bortresta, någon på jobbet pratade om sin dotters hamster och jag åkte direkt efter jobbet och köpte bur, mat, leksaker, ett jävla koppel och sele, you name it, och så hamstern. Gördis heter hon förresten, hon är som en trotsig tonåring och inte gosig alls. Vi jobbar på det.

Likes

Comments

Äntligen har jag lite ledigt!!! Har gått av mitt schema på demensboendet och nu väntar nya utmaningar. Till exempel så ska jag fylla på med bläck på kroppen imorgon, PEPPEN! Och på fredag ska jag till endometriosmottagningen på sjukhuset för att reda ut vad fan det är som händer i min livmoder egentligen, har undrat sen jag var 11 och fick min första mens i mina gula snobbentrosor. Äntligen liksom:))
Idag har jag och mamma kokat årets svartvinbärssaft, SOM jag väntat. Åkte till och med och köpte en egen saftmaja åt mamma för att hon skulle ta tag i detta.

Likes

Comments

Livet går lite som jag vill just nu. Har en del ångest men det går bra ändå, det är någorlunda hanterbart. Jobbar och sliter som vanligt, skulle egentligen vara ledig idag men fick hoppa in på ett vak-pass nu under kvällen, det gör mig inte så mycket faktiskt.
När jag inte jobbar carpar jag diem, häromdagen var jag ute och åkte båt och fiskade och badade med några kompisar, innan dess sov jag på en filt ute på gräsmattan och lyssnade på sommar i P1. Lajvet på sommarn liksom.
Till hösten (om en månad) ska jag eventuellt läsa in matte2b eftersom my dumb ass valde bort det i tvåan (ångrar ingenting dock skulle aldrig pallat läsa det då). Nu ska jag iallafall ta en nap innan jag åker till jobbet.

Likes

Comments

I torsdags när jag var ledig hade C lovat mig i tre dagar att vi skulle fiska, och det gjorde vi. Eller, han fiskade, jag tittade på.

Likes

Comments

Äntligen helg! Jag har jobbat tisdag-fredag den här veckan och är ledig lördag+söndag. Gött!
Trivs jättebra på jobbet, har fått in alla rutiner och det kanske till och med är så att jag kommer sakna det lite i höst.

Fick reda på i förrgår att jag kom in på specialpedagogik-kursen, är inte helt hundra på om jag ska tacka ja eller inte än. Vi får se vad som händer, har så mycket saker jag vill göra att jag knappt kan sortera det.

Jag har en till kul grej att berätta: jag har blivit bloggare för ångestskolan! Kommer skriva något inlägg i veckan som publiceras på hemsidan och når ut till fler personer med samma problem som mig. Jättekul grej, kommer självklart länka inläggen här och självklart fortsätta blogga här. Jag har ju så mycket bilder att visa hela tiden.

Likes

Comments