Drog till gymmet med M, och när vi kom fram så stängde dom, så typiskt och vi hade glömt kolla när dom skulle stänga. Men vi gick hem istället för att ta bussen så vi gick 6 km istället, sen käkade jag och nu kollar jag på serie med lite gott gott. Hoppas eran dag varit bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va i Malmö igår med mormor och min moster, där vi träffade mamma. De va en bra dag vi käkade god mat och hade de trevligt gick runt lite i olika affärer, sen när jag kom hem så va jag rätt trött och seg så blev att bara ligga framför tv 'n.
Nu idag så har jag ej gjort något speciellt käkat och städat bara, kanske ska dra till gymmet sen om jag orkar.

Likes

Comments

vardag

Dagen har varit lite halv stressig, vart ute hela dagen tränat ute med ett härligt gäng och bara umgåtts. Hade möte 13:00 idag också gick hur bra som helst, ser verkligen fram emot dessa månaderna med min behandling, kanske låter lite konstigt för vissa men är extremt taggad på de. Sen man har en stor chans till att kunna ändra på livet och på hur framtiden kommer se ut!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@nathalyakranjc

Life

Mest lästa

BILDER

" "

S.ö.n.d.a.g

" Vaknade precis och ska fixa till mig lite, för snart kommer mormor och sen vid 13:00 kommer A och K. Så dagen blir att träffa härliga männ…"

Stressigt

" Dagen har varit lite halv stressig, vart ute hela dagen tränat ute med ett härligt gäng och bara umgåtts. Hade möte 13:00 idag också gick …"

Ändrade planer

" Planerna idag ändrades drog till gymmet istället för stan. Va på gymmet i 1 timma och 30 min, och de va riktigt härligt men är helt slut n…"

Dagen

" Vaknade vid 10:00 så fixade frukost och satte mig i soffan och satte på en dokumentär. Senare idag ska jag antagligen till stan och träffa…"

Tillbaka

" Nu är jag tillbaka i Helsingborg, så ska fixa något att äta, och sedan sätta på en serie och bara ta de lugnt blev riktigt trött efter tåg…"