View tracker

I fredags mötte jag Isa inne i stan för att ta en lunch. Åt på ikki sushi bar i kungshallarna, suupergott.

Dock slutade allt med att vi shoppade för mycket.. tanken var att isa skulle lämna cvn i affärer så då blev det en del shopping också.

På kvällen vaknades det utgång med tjejerna. Riktigt lyckad kväll igen, dagen efter mådde man dock inte ens lite okej. Menmen, idag blir det jag + skam all day long, började kolla på den serien igår och är helt helt fast.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Igår jobbade jag skönaste passet, 11:30-16:30. Lördagar är så härliga att jobba på för alla är så glada och lugna, härligt!

Efter jobbet åkte jag hem till Isa som hade lagat godaste halloumi burgarna, så cjut. Efter middagen kom Elin och så åkte vi in till stan. Först tog vi ett glas på taverna med Emma, sen drog vi vidare till Vida. Extremt rolig kväll verkligen.

Likes

Comments

Gårdagen slutade med utgång, lillördag trots allt. Va sjukt kul iallafall, vi drog hem tidigt vilket känns bra idag iallafall.

Idag har jag bara laddat upp inför jobbet. Kort pass iallafall vilket är skööönt.

Likes

Comments

I brist av annat att skiva om:
Två målningar jag gjorde för kanske ett halvår sen. Något bra med att vara hemma igen är att jag kan fördriva tiden med detta.

Likes

Comments

Ikväll vankades det bio med Isa, Stina och Celine. Vi kollade på ouija 2 som inte va super bra med okej nog att få en skrämd nu när man gick hem själv i regnet. Hur som, härligt.

Likes

Comments

Igår var det utgång som stod på schemat. Först styrde vi upp en supermysig taco middag med massa härliga människor som jag inte hade träffat på läänge. Efter att ha druckit några glas drog vi ut till L8 och träffade fler saknade vänner, sen slutade kvällen på Vida, eller "nya collage" rätt bra ställe, bra musik iallafall. Idag blir det nog säng och film hela dagen. 

Kolla in fina Moas blogg HÄR

Likes

Comments

Hemgång från Spanien igår:ångest. Usch fyfan. Från att ha levt med sina bästa vänner, aldrig haft larm eller ett jobb att gå till. Värme, sol, strand, fest, härligheter varje varje dag. Inga krav eller något. Till kalla, mörka Sverige, med larmet satt på 6:10 för att åka till en arbetsintervju. Inte kul

Likes

Comments

Instagram@michellekisch