View tracker

Sööööndag och ledig, kan det bli mycket bättre? Nu blir det att ladda upp för en vecka med lite väl mycket jobb.. ingen dag ledigt, plus att några dagar jobbar jag på både Doctor Salad (bästa jobbet någonsin) och Ica. Kan nog bli lite mycket, men det känns värt att jobba mycket nu när det inte händer så mycket ändå.

Har iallafall lite roliga saker planerade framöver, det får ni nog se snart vad de är! Hoppas att allt blir som tänkt. Höres!

Likes

Comments

Veckan har i princip bara varit jobb och träning. En dag kom kalle och hälsade på på jobbet vilket var kul! Igår körde jag och isa en riktig myskväll vilket va väldigt behövligt.

I helgen är jag ledig dock så ikväll blir det utgång!

Likes

Comments

Igår tog jag farväl till min fina vän Freja som ska åka till Santa Barbara för att plugga i ett halvår. Är så glad för henne, fatta vilket liv hon kommer leva. Funderade på att göra samma sak för typ ett halvår sen men det blev ju inget med det. Hon kommer liksom bo i Californien på fredag? så overkligt.

Kvällen spenderades iallafall hemma hos Freja som hade fixat det super nice med frukt, oster och allt möjligt.. Hade det så trevligt.

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa! Hoppas att ni hade en riktigt bra start på året och att nyårslöftena hålls!

Likes

Comments

Över julen blev det en tripp till Göteborg för att fira med släkten. Skönt att bara va med familj och släkt vid jul, skulle ju varit kul att dra ut den 25e med sina vänner. Men dra ut kan man ju göra varje helg hemma i Stockholm så kändes inte som att jag missade något speciellt.

Hemgång nu iallafall, lite synd, men nyår snart!

Likes

Comments

Nu när mitt jobb är stängt över jul är jag ledig vilket är extremt skönt. Ledighet brukar bli långtråkigt efter ett tag men eftersom att jag ändå måste fixa massa grejer till helgen nu, så har något att sysselsätta mig med. Men är iallafall ledig tills den 30onde då jag börjar på mitt andra jobb. Så dagens schema är typ Netflix N chill, by myself. Härligt. Ha det!

Likes

Comments

Senaste dagarna har bara varit chill, jobbat en hel del också, träffat vänner och sånt trevligt. Utgång i lördags vilket resulterade i att min mobil gick sönder, så de va rätt oskönt, menmen.

Igår vankades det julbak hemma hos moa, vilket var sjukt mysigt. Efter att alla hade gått så stannade jag och åt thaimat med fanny och moa o catchade upp lite ba.

Idag blir det jobb vid 15, imorgon ska jag på arbetsintervju för ett extrajobb, lets hope for the best.

Likes

Comments

Instagram@michellekisch