Imorgon kommer skoldagen börja med engelskanationelka provet i engelsk!!!
P&K

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Nu är det allt skönt att kunna sitta ute i solen och göra läxor! Förhoppningsvis får man lite färg för det steker faktiskt något på kroppen!! Berättar mer om gårdagen senare idag, hoppas iallafall alla haft en jättebra helg!

P&K

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi kommit hem från en dag med tårar och skratt! Min morfars begravning idag var jättefin och det fanns inte ett öga torrt i kyrkan! Det är så himla svårt att inte gråta när orgeln börjar spela, fina psalmer och alla fina minnen kommer! När jag satt där i kyrkan tänkte jag på alla fina minnen jag och min morfar har och allt spelas upp som en film i huvudet! Jag är väldigt glad för att fått ha en sådan fin person och gentleman till morfar och minnena kommer leva vidare!

Begravningen var jättefin och vi hade inte kunnat ta ett finare farväl än vad vi gjorde!

Efter begravningen åt vi middag och tårta tillsammans! Trots omständigheterna hade vi en väldigt bra dag med nära och kära!

P&K

Likes

Comments

Väldigt skönt att ha ännu ett nationellt prov överstökat! Efter provet var energin helt slut men tyvärr fick vi inte sluta direkt efter det och gick till 15.30........ Vilket var en ren mardröm när man vara så trött! Fast jag överlevde dom tur var!! Nu har jag tittat på lite serier i min säng och ska snart gå och lägga mig! Det är ingen skoldag för mig imorgon eftersom jag och min familj ska på min morfars begravning!

P&K

Likes

Comments

KLÄNNING FRÅN FOREVER 21

KLÄNNING FRÅN FOREVER 21

KORT TRÖJA MED SPETS PÅ ARMARNA & RYGGEN FRÅN HOLLISTER

POLOTRÖJA FRÅN EN BUTIK SOM JAG TYVÄR INTE KOMMER IHÅG NAMNET PÅ

TRÖJA FRÅN URBAN OUTFITERS

BYXDRESS SOM ÄR PERFEKT TILL SOMMAREN FRÅN HOLLISTER

I något inlägg senare kommer dels underdelar som jag köpt i London!

P&K​

Likes

Comments