Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem från en dag med tårar och skratt! Min morfars begravning idag var jättefin och det fanns inte ett öga torrt i kyrkan! Det är så himla svårt att inte gråta när orgeln börjar spela, fina psalmer och alla fina minnen kommer! När jag satt där i kyrkan tänkte jag på alla fina minnen jag och min morfar har och allt spelas upp som en film i huvudet! Jag är väldigt glad för att fått ha en sådan fin person och gentleman till morfar och minnena kommer leva vidare!

Begravningen var jättefin och vi hade inte kunnat ta ett finare farväl än vad vi gjorde!

Efter begravningen åt vi middag och tårta tillsammans! Trots omständigheterna hade vi en väldigt bra dag med nära och kära!

P&K

Likes

Comments

KLÄNNING FRÅN FOREVER 21

KLÄNNING FRÅN FOREVER 21

KORT TRÖJA MED SPETS PÅ ARMARNA & RYGGEN FRÅN HOLLISTER

POLOTRÖJA FRÅN EN BUTIK SOM JAG TYVÄR INTE KOMMER IHÅG NAMNET PÅ

TRÖJA FRÅN URBAN OUTFITERS

BYXDRESS SOM ÄR PERFEKT TILL SOMMAREN FRÅN HOLLISTER

I något inlägg senare kommer dels underdelar som jag köpt i London!

P&K​

Likes

Comments

En av många gånger vi besökte denna lilla kiosken för att köpa frozen yogurt! Älskar det för det känns ganska fräscht när man lägger på frukt och dessutom är frozen yogurten (i detta fallet fettfritt) inte helt fel liksom!

  P&K

  Likes

  Comments

  Ett måste när ni är i London är helt klart att besöka affären Mango!! Älskar deras kläder, de är sjukt bekväma och dessutom väldigt fina och snygga! Enligt mig kan man hitta allt från basics till finkläder/festkläder! Jag hade tyvärr väldigt bråttom när jag var inne i den affären eftersom det var några timmar innan vi skulle åka hem och innan dess skulle vi hinna till några andra affärer med!! Glad att jag fick med mig tre plagg därifrån iaf som jag gillar jättemycket!!

  Först och främst fick jag med mig den här jättefina blusen med silverdetalj i halsen! Bättre bilder kommer senare när jag använder den nästa gång!


  Dels fick jag med mig dessa två helt underbara t-shirts som är basic men samtidigt grymt sköna och snygga! Så glad att jag hitta både en vit och svart, de färgerna omsagt jag använder mig mest av....

  Affären ligger mitt mellan Piccadilly & Oxford Circus! Lätt att hitta dit och väldigt värt! Somsagt ett måste enligt mig!

  P&K​

  Likes

  Comments

  Ja nu har lovet börjat gå mot sitt slut och imon är det dags för skolan och de vanliga rutinerna! Ska både bli roligt och tråkigt att börja skolan men faktiskt mest roligt så man får träffa alla igen dock vill jag inte ha några np!!!!!! Vi har no-np på torsdag och jag är inte speciellt nervös just nu men jag lär väll bli... Mitt lov har varit väldigt bra och behövligt!! Varit i London vilket var sjukt bra och roligt och det blev extra roligt pga att Alva var där samtidigt! Sedan när jag kom hem från London blev det ett resturangbesök på Joe Farellis med Alva. Dels skaffat en Iphone 6 som var väldigt behövligt eftersom det var något problem på batteriet! Sist men inte minst ett besök i stan med Alice då vädret var på topp.... dessvärre inte idag men jag är glad ändå! Idag var sista dagen somsagt och då tog jag mig en sväng till torget och fixade ett mobilskal till min nya mobil dels ett plastskydd till skärmen.... Dock blev det inte det enda som följde med mig hem från Frölunda Torg, hehe! Fick med mig tre sommarlinnen/blusar! Aja nu är det dags att fixa mig och sedan sova tills klockan ringer imorgon! Hoppas alla haft ett grymt lov för er som haft det och för er övriga att ni haft det väldigt bra ni med!

  P&K​

  Likes

  Comments