View tracker

Sitter på jobbet, slutar om 3h. ska då hem och fixa lite grejer innan jag ska till frisören å fixa håret, ska färga,slinga å toppa tror jag, får se vad det blir! Efter det ska jag förbi hos Emelie som fyller år och gratta henne.
Sen hem

🔹tvätta kläder.
🔹Städa.
🔹packa inför Norge.
🔹handla.
🔹laga middag.
🔹fara på gymmet.

Tror det var allt, känns som det kommer bli en stressig dag..
På fredag morgon när jag går av natt passet så kör jag direkt ut till Bränna å hoppar in i pappa och brors bil så åker vi hem till Norge över helgen. Längtat så! Få träffa Bestemor å äta all god mat hon gör, ligga på soffan å prata i timmar på kvällarna 💞 Ska även träffa alla andra i släkten oxå, dom som bor i Trondheim iallafall.

Hittat några bilder på hårfärger som jag är sugen på så får se vad det blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

For på gymmet igår med min underbara vän Ida efter jag slutat jobba, vart ett tungt benpass! Tunga Frontböj och knäböj mm. och även 20 min på löpbandet va helt knäckt när jag kom hem så blev bara att äta mat, in i duschen å sen däcka jag ganska så fort när jag la mig, fick mina nya betterbodies mjukisbyxor igår oxå så nu  har jag både ljus och mörk gråa. Dom är så otroligt sköna! Ikv tar jag helg i 2 dagar innan jag  går på nattpass på söndagkväll, far till Lycksele en sväng imorgon och på lördag vet jag inte vad som händer, ska vell tvätta kläder och städa.. och rensa kläder i garderoben får jag inte glömma!
Lär bli rygg och axlar som står på schemat ikv, ska se om jag får med mig någon på gymmet, Jesper kanske om han inte hunnit dit innan jag kommer hem annars får jag ringa Hannele. Är som kul å han någon å träna med ibland annars äre ju skönt å fara själv ibland oxå, rensa huvudet på tankar.

Likes

Comments

View tracker

Fixade en ny blogg så här på morgonen, sitter och dricker te och funderar på jobbet. En sån här dag då man helst bara hadde vilja ligga kvar i sängen å sova hela dagen. Känner mig trött, slö i hela kroppen och allmänt less bara, men sånna dagar måste man ju oxå ha ibland. Har ungefär 7 timmar kvar tills jag slutar och då blir det gymmet å träna i vanlig ordning, tror jag skulle följa Ida på bc idag istället för corpus så då hinner vi även ha vårt lilla "tjejsnack" 💁🙆 

Försökte rensa ut grejer igår hemma, förstår inte vart allt kommer ifrån? Lampor,ljuslyckter,Smycken mm. ska ta och rensa garderoberna i helgen hadde jag tänkt. Är så skönt å få he bort grejer som endå bara ligger och samlar damm.


Likes

Comments