Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!


Igår åkte jag och familjen till Liseberg. Pappa överraskade oss med att han hade fixat så vi skulle åka till Liseberg och ha en rolig dag med fint väder. Vi och några andra tog bussen till Liseberg och stannade där i ca 8 timmar.

Lite bilder från igår :

Vi hade jättefint väder i Göteborg dock var det väldigt mycket människor där, hörde av personalen där när jag och Sara köpte glass att det var 20 000 människor där. Vi åkte i alla fall några åkattraktioner även om det var mycket kö och så spelade vi lite. Som vinst fick vi det som finns på bilden. En påse med Twist godis, Ahlgrens bilar och enkel sminkväska. 😄

​Xoxo Michelle 💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Mat, drycker & fika

Hej bloggen!


Idag började vi 9.30 istället för 8.00 för våran lärare sa att vi ligger väldigt bra till i vårt arbete. Vi hade entreprenörskap och det menas att vi i en grupp av några personer ska försöka starta ett eget UF företag. Det gick bra första lektionen. 

Innan sista lektionen skulle börja så gick jag, lisa och Linnea runt på stan. Och vi stannade till på Espresso House för jag var så sjukt sugen på en choklad frapino. Sen efter skolan tog jag bussen hem med Lisa.

När jag kom hem så var jag så trött att jag kröp ner i min säng och kollade youtube i typ två timmar...

Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Allmänt, Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!

Nu tänkte jag ta lite av min tid att skriva ner lite som har hänt förra veckan. För er som inte vet så går jag på gymnasiet och det kan vara jobbigt att hinna blogga så ofta (för mig) eftersom jag har mycket annat att göra. Men det dagarna jag har tid över eller helt enkelt har ledigt så passar jag på att göra lite roliga saker som att i måndags förra veckan efter skolan hade jag inga läxor eller planer så jag följde med Carro och lilla Alex till Café Orion där vi skulle träffa våran underbara moster och våra två kusiner. Vår moster bjöd oss på fika och så satt vi och pratade om allt möjligt. Sen började lilla Alex skrika för uppmärksamheten och jag fick ta en söt bild när vår moster tröstade/höll lilla Alex.

Mer roligt som har hänt i veckan, jag har tränat, pluggat, letat praktikplats, varit på intervju för en praktikplats, kollat på film/serier och jag har sovit. ✨

I lördags 3/9 så var jag och Sara på bio, vi såg hitta Doris och tro det eller ej men vi hittade faktiskt henne. Lite humor får man ha. 😄   Jag och Sara tyckte i alla fall att filmen var jättebra.

Sen igår 4/9 så hjälpte jag och Lisa till min klasskompis Linnea på hennes lilla systers dop eftersom vi vet hur mycket det är att göra på ett dop och vi ställer alltid upp för en kompis. Det var jättekul att få vara med och hjälpa till, det var också mysigt att få träffa hennes familj och vänner.


Och jag idag då, vi började halv tio och då hade vi lektion i en timme och tjugo minuter innan lunch och vi höll på att klippa lika längder. Sen efter lunchen så skulle vi gå till ett konstmuseum här i Borås och lära oss att filma och ta kort för att i framtiden kunna filma olika frisyrer eller liknande om vi är ute på praktik.


Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Allmänt, Roliga dagar

Hej bloggen!

Det var sjukt länge sen jag bloggade, jag vet men nu ska jag börja komma igång igen! 😊 Som rubriken lyder så har vi idag haft dop för lilla Alex i Gustav Adolfs kyrkan.

Det var mysigt att vara i kyrkan och det var ännu mysigare att få träffa några ifrån släkten som man inte har träffat på länge! Efter dopet gick vi till lokalen som vi hyrde i huset jämte kyrkan. Vi dukade fram lite kakor, tårta, frukt och dricka. Efter att alla hade fikat så öppnade Carro och Kristian alla paket som Alex hade fått av alla gäster.

Efter dopet åkte vi hem till kristian för hans mamma och hennes kompis bjöd in oss på middag. Det var jättekul att få vara där med dem och maten var jättegod! 😄  Klart det blev bilder också på oss 💛

Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!


Igår var det sista sommartorsdagen för i år här i Borås och jag och mina kompisar var och fikade lite på Espresso House och sedan gick vi runt i olika butiker. Det var jättekul att få umgås med Gabriella och Linnea. Snart börjar skolan och då får man träffa alla klasskompisar, har faktiskt saknat dem. 💛

När klockan var halv nio så ställde vi oss så långt fram som vi kunde, det var mycket människor som redan hade ställt sig så det var jobbigt när någon lång stod framför mig. För er som inte vet är jag en kort person hahah but I'm proud anyway. Jag fick ändå bilder på Måns Zelmerlöw och det var det som var meningen! 😏

Måns och bandet var otroligt grymma och de fångade verkligen publikens uppmärksamhet! Han spelade i ungefär en timme. Han sjöng både gamla och nya låtar och hans mest kända låtar (enligt mig) var Cara mia, Borther oh brother, Should've gone home, Fire in the rain och den mest välkända i hela Europa (Australien?) HEROES!! ❤


Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments