Hairstyles

Hej bloggen!

Dags att uppdatera lite. I går gjorde jag och en klasskompis balayage på en kund (Jag har tagit kort på det jag gjorde) Kunden ville bara ha en nice övergång från hennes utväxt till sina redan blekta toppar. Vi valde att inte lägga i någon nyansering eftersom det kändes som att det inte behövdes så istället använde vi silverschampo och balsam. Resultatet ser ni på bilden till höger.

På återseende, Xoxo Michelle 💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hairstyles

Hej bloggen!

Igår färgade jag bästa Lisas hår. Som ni kanske ser på före bilden (Vänster) så hade hon en lång utväxt och gammal färg på längderna. Hennes önskemål var att sitt hår skulle bli mer mörkare med röd/violetta skiftningar. Så jag började med att lägga en mörk bottenfärg med röd/violetta toner i som skulle matcha in i hennes hår på längderna och sedan lade jag bara den röd/violetta färgen på längderna och resultatet ser ni på (Bilden till höger). Jag klippte också av cirka 4-5 centimeter av hennes hår så nu har hon ny färgat hår och fräscha toppar.


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Mat, drycker & fika

I torsdags förra veckan skulle vi ha idrott klockan 9 på morgonen men tydligen var personerna som skulle hålla i idrottslektionen sjuka så istället för att sitta i skolan och vänta 1h och 40 minuter tills nästa lektion skulle börja så gick jag och fyra andra till Espresso House och åt frukost.


Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Som rubriken lyder så firade vi min fantastiska bästa vän Lisa (som är i mitten med kronan) i söndags och det var en rolig kväll med roliga aktiviteter som frågesport som handlade om olika saker och om henne. Vi blev indelade i lag och ja mitt lag kanske vann.

Tacos!!!

Mina presenter till Lisa var en handduk, ett par flip flops, solkräm och choklad, sommaren är ju påväg + jag har dålig fantasi.

Ja mitt lag vann dessa solglasögon, nu känner man sig cool 👌


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!!

I lördags var det 1 års kalas för lilla Alex. För er som inte vet så är jag moster till en underbar och söt liten pojke som heter Alexander. Det firades med tårta, presenter och några kompisar till min syster och hennes kille. Vi i familjen var så klart med och firade. Mosters bebis är inte bebis längre enligt hans mamma... Så nu är han en stor pojke (Men enligt mig kommer han alltid att vara min bebis)

Alex 1 år 💙 Han börjar lära sig att äta själv och med bestick.

Presenter!!

Pinocchiotårta som underbara faster Anki gjorde, supergod btw!

En extra tårta till Alex.


Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments