Allmänt

Hej bloggen!

Hur har eran dag varit idag? Än så länge har jag haft en bra dag. Det hände inte så mycket idag i skolan mer att vi kollade på filmen Grease på Tradition och utvecklings lektionen. Varför vi kollade på just Grease var för att vi ska få inspiration på hur det var på 50-80 talet och vi frisörer ska tänka mest kring frisyrerna och stylisterna på sminket. Vi kommer få göra en uppgift i morgon och som tur är har jag sett filmen så många gånger att jag inte behöver oroa mig över något.

Nu byter jag samtalsämne bara för att denna tanke slog mig just nu men vad händer med vårvädret? Alla i Borås och i närheten antar jag vet vad jag pratar om. Idag på morgonen snöade det sen började det regna och helt plötsligt dyker solen upp. 😂 Eller så är det bara vanliga Borås vädret, vem vet?

I morgon blir det ingen sovmorgon, börjar 8.00. Vet att det är vanligt för många men efter att ha börjat 10.05 idag till att börja 8.00 nästa dag är inte nice.


Xoxo Michelle! 💜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej igen alla underbara läsare och besökare! 💛

Jag valde att ta en paus från bloggandet i höstas förra året för att jag kände att det blev för mycket med allt annat runt omkring mig. Det är inget som jag vill ta upp här på bloggen och jag hoppas du inte tar illa upp för det.

Anyway (Har saknat att skriva det) varför jag börjar blogga nu igen är för att jag har saknat att blogga. Tycker det är roligt att skiva lite om vad jag har gjort och vad jag har för planer i framtiden. Heheh that's true men hur det egentligen gick till var att jag och två andra satt i ett grupprum i skolan och jobbade med en uppgift när mitt i allt börjar vi prata om gamla bloggar. Alla har la någon gång skapat en blogg och skrivit massor med inlägg den första veckan eller så och sen bara försvunnit? 😂 När vi satt och pratade om det fick det mig att tänka på min blogg. Jag och min bästa vän Lisa gick då in och kollade min blogg, kan då erkänna att vi satt och skrattade en hel del för att jag la mest ut bilder på mat (Vilket jag kommer fortsätta att göra) 😁

Det har hänt mycket sen sist jag skrev ett inlägg här och det blir jobbigt att gå in på detalj så ni kan gå in och kolla min Instagram: https://www.instagram.com/michellegracejohansson/ se före och efter bilder på modeller jag har fixat håret på. Jag lägger dock inte ut så ofta bilder på Insta men ska man försöka ändra på det? Tycker ni att det är kul när man lägger ut bilder ofta eller tycker ni att det är irriterande?


Mina två senaste bilder på när jag färgade min klasskompis hår till ett mer mörkare och kallare resultat och på min underbara vän Sarah som fick en mer varm men ändå lite kall röd/violett färg.


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!


Igår åkte jag och familjen till Liseberg. Pappa överraskade oss med att han hade fixat så vi skulle åka till Liseberg och ha en rolig dag med fint väder. Vi och några andra tog bussen till Liseberg och stannade där i ca 8 timmar.

Lite bilder från igår :

Vi hade jättefint väder i Göteborg dock var det väldigt mycket människor där, hörde av personalen där när jag och Sara köpte glass att det var 20 000 människor där. Vi åkte i alla fall några åkattraktioner även om det var mycket kö och så spelade vi lite. Som vinst fick vi det som finns på bilden. En påse med Twist godis, Ahlgrens bilar och enkel sminkväska. 😄

​Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Allmänt, Mat, drycker & fika

Hej bloggen!


Idag började vi 9.30 istället för 8.00 för våran lärare sa att vi ligger väldigt bra till i vårt arbete. Vi hade entreprenörskap och det menas att vi i en grupp av några personer ska försöka starta ett eget UF företag. Det gick bra första lektionen. 

Innan sista lektionen skulle börja så gick jag, lisa och Linnea runt på stan. Och vi stannade till på Espresso House för jag var så sjukt sugen på en choklad frapino. Sen efter skolan tog jag bussen hem med Lisa.

När jag kom hem så var jag så trött att jag kröp ner i min säng och kollade youtube i typ två timmar...

Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Allmänt, Mat, drycker & fika, Roliga dagar

Hej bloggen!

Nu tänkte jag ta lite av min tid att skriva ner lite som har hänt förra veckan. För er som inte vet så går jag på gymnasiet och det kan vara jobbigt att hinna blogga så ofta (för mig) eftersom jag har mycket annat att göra. Men det dagarna jag har tid över eller helt enkelt har ledigt så passar jag på att göra lite roliga saker som att i måndags förra veckan efter skolan hade jag inga läxor eller planer så jag följde med Carro och lilla Alex till Café Orion där vi skulle träffa våran underbara moster och våra två kusiner. Vår moster bjöd oss på fika och så satt vi och pratade om allt möjligt. Sen började lilla Alex skrika för uppmärksamheten och jag fick ta en söt bild när vår moster tröstade/höll lilla Alex.

Mer roligt som har hänt i veckan, jag har tränat, pluggat, letat praktikplats, varit på intervju för en praktikplats, kollat på film/serier och jag har sovit. ✨

I lördags 3/9 så var jag och Sara på bio, vi såg hitta Doris och tro det eller ej men vi hittade faktiskt henne. Lite humor får man ha. 😄   Jag och Sara tyckte i alla fall att filmen var jättebra.

Sen igår 4/9 så hjälpte jag och Lisa till min klasskompis Linnea på hennes lilla systers dop eftersom vi vet hur mycket det är att göra på ett dop och vi ställer alltid upp för en kompis. Det var jättekul att få vara med och hjälpa till, det var också mysigt att få träffa hennes familj och vänner.


Och jag idag då, vi började halv tio och då hade vi lektion i en timme och tjugo minuter innan lunch och vi höll på att klippa lika längder. Sen efter lunchen så skulle vi gå till ett konstmuseum här i Borås och lära oss att filma och ta kort för att i framtiden kunna filma olika frisyrer eller liknande om vi är ute på praktik.


Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments