HVERDAG, SMINKE

Nå har det vært veldig stille fra meg denne uken, men skolen tar all tiden min!! Har hatt så mye denne uken, og de to neste ukene før ferien blir ikke noe bedre... Pugger så mye til prøver at hårene blir grå. Men, nå fikk jeg endelig litt tid til å skrive litt til dere. Her om dagen så bestilte jeg litt sminke og endelig så kom det, gud så fornøyd jeg er!! Jeg kjøpte meg en concealer fra Nyx, en colour corrector fra Bronx, setting spray og et øyenskygge palett fra The balm (Meet Matt(e) Trimony). Er KJEMPE fornøyd med alle produktene, kommer til å linke til dem under bildene!! Produktet jeg er mest fornøyd med må være øyenskygge palettet, fy søren å fine farger det er i det palettet, jeg er helt in love!!

I dag så har jeg ingen store planer, utenom å slappe av bare. I morgen så skal jeg hjem til Drammen igjen for å spise middag hos onkelen min sammen med familien til mamma, og på søndag så skal jeg spise middag med familien til pappa, så dette blir utrolig koselig helg sammen med både venner og familie.Siden jeg har hatt en så full time plan denne uken, så har jeg ikke hatt tid til å lage noe video til dere enda, og siden helgen min også er fullstappet allerede så tror jeg ikke at jeg får tid til å lage video til dere, dessverre. Men, skal prøve å få lagd to videoer isteden for en neste uke til dere om jeg får tid til det!!

Michelle Isabell

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Da er videoen ute, den har vært ute i noen timer, men glemte helt å dele det med dere grunnet at jeg har hatt så mye å gjøre i dag. Det er litt dårlig kvalitet på filmen, men det var så dårlig belysning, så jeg beklager for det. Håper dere liker videoen, og om dere har noen ideer så er det bare å komme med det!!

VIDEO HER!!


Michelle Isabell
  • 161 lesere

Likes

Comments

MOTE

Julen er rett rundt hjørnet og den rød kjole sesongen nærmer seg med stormskritt!! Jeg elsker denne årstiden, den er så koselig. Elsker når snøen legger seg rundt i gatene, alle jule lysene, de kjempe varme, men oversized genserne, og alt annet som følger med i julen. Jeg kikket litt rundt på Nelly i stad, og fant noen utrolig fine røde kjoler som jeg syntes passer perfekt til den årstiden som kommer nå!! Jeg personlig syntes det er fint med litt farge på kjolen, syntes det er så kjedelig at år etter år så kler jenter seg i svarte kjoler, få heller litt farge på kjolen!!


LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 995-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

Håper noe av kjolene falt i smak hos dere!!

Hvem var din favoritt?

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Hei igjen alle sammen! Føles ut som en evighet siden sist jeg blogget til dere, haha. Jeg skulle jo egentlig kommet med innlegg forrige uke, men jeg hadde så mye å gjøre, og jeg fikk ikke nett i leiligheten min før i går, så har heller ikke hatt muligheten til å blogge til dere. Men, nå så begynner ting å roe seg litt ned, og jeg har bedre tid til ting. Jeg har fått inn litt møbler osv, men jeg mangler fortsatt sofa, ny seng og litt små ting her og der. Utenom det, så begynner leiligheten å ta form, og jeg er veldig fornøyd. Jeg begynte å file litt forrige uke, men usikker på om jeg kommer til å bruke noen av klippene. Vist jeg ender opp med å ikke bruke noen av klippene, så kommer jeg til å filme nye klipp og eventuelt lage en type vlog video,! Målet mitt er å få lastet opp en video til dere innen søndag, så kommer selvfølgelig til å legge den ut her også.

Jeg har vel egentlig ikke gjort stort annet en å flytte osv, noe som tar tid og masse energi. Har jo også hatt en del å gjøre på skolen i det siste,, så har gått mye energi og tid til flytting og skole. Noe jeg kjenner allerede er hvor deilig det er å kunne sove et par timer ekstra, føler meg så mye bedre og uthvilt, og jeg har mye mer energi på skolen. Jeg kan vel si med hånden på hjertet at det ikke har vært lett på skolen de første månedene når jeg har bodd hjemme. Det har vært veldig tungt, og ikke minst slitsomt. Følte at jeg ikke fikk vist hva jeg er god for, fordi jeg alltid var så sliten og egentlig bare ville sove,. Jeg både håper og tror at dette kommer til å forandre seg en goooood del fremover nå!!

Har dessverre ikke fått tatt bilder til dere enda, men jeg skal ut å ta noen bilder i morgen tenkte jeg, så lover å bli flinkere til å legge ved bilder i innleggene mine!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Ekstremt kreativt navn på dette innlegget haha. Men, i dag så er det endelig lørdag, og det er nå bare TRE dager igjen til jeg flytter!! Denne dagen hittil har vært veldig lite produktiv, har ikke gjort annet en å ligge i sengen helt frem til for en halv time siden ca. Da bestemte jeg meg for å lage meg litt mat, så jeg slang noen rundtstykker inn i ovnen og så litt på Keeping up with the Kardashians mens jeg ventet.

Etter jeg har spist ferdig og latt maten synke litt, så tenker jeg at jeg skal begynne å pakke ned enda litt mer ting på rommet mitt, og då det meste unnagjort, slik at jeg kan slappe helt av i morgen. Tenkte at i morgen, så skal jeg prøve å våkne litt tidligere en i dag, slik at jeg får gått ut og tatt litt bilder til dere!

Kjenner nå at skrive lysten er tilbake igjen, og det er sååå deilig. Føler det kommer meg mye mer naturlig og sette meg ned og skrive et innlegg til dere. Nå er det heller ikke lenge til jeg starter opp youtube kanalen min heller, så mye nytt som skjer fremover nå. Til uken så kan jeg ikke love dere innlegg hver dag, ettersom at jeg skal flytte over alle tingene mine osv... Men, skal ikke glemme dere helt bort!!


Michelle Isabell 

Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

Dette er et innlegg jeg har jobbet en del med i det siste. Jeg har hatt mange tanker rundt det, og dette er et litt lenger, men sårt innlegg. Har mange ganger tenkt på å lege det ut, men har ikke gatt guts til å gjøre det bare, men her kommer det. Poenget, eller det jeg vil frem til, er at vi bryr oss så altfor mye om likes og aksept, fra mennesker som vi kanskje aldri har snakket med, folk som bare eksisterer. Vi er så opptatte av å leve opp til et perfekt ideal, noe som egentlig ikke er oss, men det som er sosialt akseptert.

Håper innlegget når ut til dere, og at det faller i smak!

...

Faen, er det første ordet som kommer i hodet mitt når jegtar meg selv i å telle liksene mine. Faen, så lite likes, ”bare 103 dennegangen”, tenker jeg. Det er ikke bra nok , jeg er ikke bra nok. Hun andre jentafikk over 500 likes. Hun, hun er branok, så mange likes vil jeg også ha, tenker jeg. Oi, hun der fikk over 1000likes, hun er i hvert fall bra nok, så mange likes vil jeg også ha, tenker jeg.Faen, dette her er jo bare drømmer, ting som aldri kommer til å skje meg, forjeg er jo ikke bra nok, sier jeg til megselv. Jeg er bare 103 likes bra nok, ikke 500 og i hvert fall ikke 1000. Noenganger er jeg ikke 103 likes bra nok engang, noen ganger er jeg bare 68 likesbra nok. Jeg får nesten panikk hver gang jeg får under 100 likes på et bilde,noen ganger ender jeg til å med opp med å slette bildet. Teit, er det ikke? Jeger 17 år, og jeg bruker store deler av dagene mine på å bekymre meg for likespå bildene mine. Jeg hater det, for jegbryr meg egentlig ikke, samtidig som jeg bryr meg så altfor mye. Hvorfor i alledager bryr jeg meg så forbanna mye om disse liksene, som egentlig ikke burde haså mye betydning i livet mitt?

Usikkerhet, det oser sikkert av meg på lang vei.Hun der, hun er usikker hun, er det sikkert folk som tenker. Eller er det bare ihodet mitt? Er jeg kanskje selvopptatt? Nei, jeg er ikke det heller, jeg tenkersjeldent på meg selv. Jeg prioriterer aldri meg selv, det har jeg ikke tid til.Jeg prioriter alle andre først, jeg kommer i siste rekke. Jeg er ikke såviktig, det er jo ikke alltid jeg klarer å få 100 likes på bildene mine engang.Jeg sier stadig til meg selv at likes er ikke så viktig, de definerer ikke meg.De gjør jo ikke det, likes sier jo ingenting om meg som person. Gjør de? Jegbryr meg ikke, men jeg vet andre gjør det. Kanskje det er derfor jeg er såopptatt av det? Fordi andre definerer folk ut ifra likes, og jeg vil jo haaksept. Kanskje det er det jeg søker etter, aksept. Tragisk, er det ikke? Jegvet jo at likes ikke sier noe om meg som person, jeg vet det så jævlig godtogså. Men, kanskje den liken sier noe om hvor pen jeg er? Eller kanskje ikke.Jeg liker å tro det, eller jeg hater det. Ååå jeg vil skrike, jeg er såfrustrert over dette. For jeg vet så godt at likes betyr ingenting, men klarerikke gi slipp på det. Jeg er teit, som bruker så mye tid på å stresse ogfaktisk gråte over dette her. Det er så rart hvordan fingrene mine bare raserover tastaturet av sinne og frustrasjon og trykker på helt riktig bokstaver før jeg i det hele tatthar rekt å tenke ut ordene ferdig i hodet mitt. Skulle ønske hodet mittfungerte sånn også, at jeg ikke trengte å tenke for å vite. At jeg bare kunnevite det og akseptere det, uten å tenke en eneste tanke. Men, sånn er det ikke.Jeg klarer ikke akseptere det faktumet at jeg er bra nok. Faen, jeg er så teit.

Hvorfor? Hvorfor søker jeg etter aksept? Jeg har jo familieog venner, jeg har det jeg trenger. Er ikke det nok? Kanskje det ikke handlerom hva jeg har, men om hva jeg har miste. Jeg har mistet mange og mye. Jeg harikke bare mistet folk til døden, mange av de jeg har mistet lever enda, men deer bare ikke en del av livet mitt lenger. De valgte å forlate meg, når jegtrengte de som mest. Men, jeg har ikke bare mistet folk, jeg har mistet megselv, altfor mange ganger. Jeg har mistet meg selv i bakken så mange ganger atjeg er knust på innsiden. Jeg har prøvd å lime meg selv sammen igjen, gjentatteganger, med det tykkeste limet jeg har funnet. Funker det? Nei, sårene er derfortsatt, men bare litt mindre synlig og kroppen litt tyngre. Lærdom, det erdet jeg tar det som. Prøver å gjøre det om til noe positivt. Prøver å tenke atdette gjør meg sterk, og vis. Den tanken hjelper mye, men ikke nok. For noenganger, så mister jeg meg selv i bakken igjen, fordi vekten er for tung. Det blirfor mye, akkurat som at jeg er for mye. Nei, der er den tanken igjen. Jeg erfor mye, jeg er ikke bra nok. Slutt, slutt å klag sier folk. Folk dør, men dulever du Michelle, sier folk til meg. Men, hvorfor føles det ikke sånn da? Jegbrenner på innsiden, jeg har det vondt. Jeg føler meg ikke levende, jeg kvelesav meg selv. Det føles som jeg ikke får luft. Jeg våkner hver dag med en klumpi magen og helt andpusten.

Jeg føler meg fanget, inni et altfor trangt rom. Faen, jeger mislykka. Ubrukelig, det er det jeg er, sier stemmene i hodet mitt. Tardette aldri slutt, fordi før var det ikke bare stemmer inni hodet mitt somfortalte meg hvor mislykka jeg var. Det var folk jeg måtte omgå meg med hverdag. Kanskje det er derfor disse fordømte stemmene inni hodet mitt fortellermeg det om og om igjen. En påminnelse, slik at jeg aldri skal tro noe høyere ogbedre om meg selv. Men, er de da ikke bare ord? Jeg har aldri skjønt hvorforord gjør så vondt, de treffer deg jo ikke fysisk, bare psykisk. Men, det ertydeligvis nok. Nok til å ødelegge en person helt. Selv om ordene ikkeødelegger deg fysisk, så gjør de psykiske tankene det. De gjør degselvdestruktiv. De kan gjøre at du ødelegger din egen kropp. Man mister heltkontroll og fatning. Man er ikke alltid klar over hva man gjør. Plutselig såsitter man der bare og ser rundt seg av frustrasjon og tårer. Ødelagt, det erdet man blir. Kanskje det er det jeg er, ødelagt. Kanskje det er derfor denneaksepten skal bety så forbanna mye for meg. Mot, håp og selvsikkerhet, det er også noe jeg har mistet. Kanskje deter derfor jeg stresser og gråter over likes. Faen, jeg vet ikke. Jeg vet bareat noen ganger er jeg 103 likes bra nok og andre ganger 68, noen ganger ikke 68likes bra nok engang. Faen.

Michelle Isabell 

Likes

Comments

HVERDAG

Kvelden stiger på, en ellers kald høst kveld. Jeg teller ned dager til jeg overtar leiligheten, og nå er det bare FIRE dager igjen!! Herregud, tenk på det, bare fire dager til jeg får min helt egen leilighet. Kjenner jeg blir helt oppspilt av å tenke på det, haha. Men, tenkte å dele litt musikk vibes med dere, ettersom at jeg ikke gjør noe denne fredags kvelde og har heller ingen planer om på gjøre noe spesielt denne helgen heller, utenom å bli ferdig med å pakke ned rommet mitt.

Hva skulle jeg gjort uten musikk?? Jeg aner virkelig ikke, musikk er min rømningsvei når ting er tungt, og musikk er også det jeg hører på når jeg glad, det finnes musikk til alle mulig humør, så det må jo være umulig å ikke like musikk. Jeg tenkte å dele noen av mine chille vibes med dere, sanger jeg hører på når jeg slapper av eller når jeg skal sove.. Håper noe av musikken faller i smak hos dere også!!

Even Then//Edge Of The World//Nervous//Thing We Ought To Say//My Bestfriend//Growing Pains//Mercy//DNA//Cold Water//Give It Up//Sunday//Blunt Truth//Ghost In The Wind//STAY

Her har dere litt musikk dere kan høre på!! Ha en ellers fin helg alle sammen!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

Hva er jeg? Er ikke jeget helt normalt individ sånn som alle andre? Er ikke jeg like menneskelig somde rundt meg? I følge meg selv, så er jeg et helt normalt individ som er likemenneskelig som alle andre. Men, for mange folk rundt meg, så er jeg "kjerringasom tok skapet mitt", "sluten fra Drammen", "taper" ogalt annet som folk kan finne på å si. For mange så er jeg mindre menneskelig,virker det som i hvert fall. For noen mennesker behandler meg som om jeg ikkehar følelser som et hvert menneske har. Folk tror jeg tåler alt. Folk tror jegkanskje ikke tar til meg ting. Folk tror jeg ikke blir såret. Folk tror jeg harmindre følelser en andre. Men, jeg skal fortelle deg en ting. Det har jeg ikke.Jeg har like mye følelser som alle ande. Jeg er et menneske jeg også. Jeg harfølelser, jeg blir sur, jeg blir lei meg og jeg kan føle på glede. Jeg harakkurat de samme følelsene som alle andre mennesker. Jeg er sikkert ikke deneneste som opplever dette, men dette er noe som plager meg så ekstremt mye. Jeger så vanvittig lei av at folk behandler andre som mindre ”menneskelig”, fordide tror noen tåler alt. Men, det er ikke sånn.

Alle har en grense, men det er ikke din jobb som et annet individ som står utenfra og skikker inn, å pushe den grensa så langt du selv vil, for å se hvor mye jeg holder ut. Jeg er ikke en dukke, som du kan styre og leke med, du kan ikke behandle meg sånn som du ønsker uten at jeg skal reagere på det. Du som står utenfor å skikker inn, vet ingenting om meg. Du vet ikke noen ting om hva mine følelser er og du kan heller ikke bestemme hvor mye jeg skal tåle. Du kan ikke bestemme om jeg skal bli lei meg eller ikke på grunn av noe dritt du glapp ut av den kjeften din, som folk så fint kaller en munn. Noe jeg pleier å si om mennesker som snakker før de tenker er at de har ræva i trynet, fordi alt som kommer ut av kjeften dems er dritt. Det er kanskje ikke så fint å si, og kanskje ikke veldig ”modent”, men er det nå jeg skal bruke som unnskyldning at jeg fortsatt er ung og får lov til å være litt barnslig? Kanskje, kanskje ikke. Men, siden folk kommer med så utallig mange unnskyldninger for å slenge dritt, hvorfor kan ikke jeg da lage en unnskyldning for å få uttale meg om drittet de slenger?

Jeg har like mye rett som alle andre til å uttrykke mine meninger, men som veldig få andre, så prøver jeg i det minste å velge mine ord med omhu. Fordi jeg, jeg er et sånt menneske som bryr meg om hva andre føler. Dette kalles å ha medfølelse for andre mennesker, noe som er en veldig menneskelig egenskap som dessverre mange mangler. Jeg er ikke et objekt, jeg er ikke en ting man kan plukke opp og kaste rundt helt til man ikke roker mer, og går lei. Jeg er et menneske, med følelser. Jeg blir også lei meg. Men, det er greit,for det er helt menneskelig, og det er nettopp det jeg er, menneskelig.

Jeg er ikke alle disse tingene folk kaller meg, jeg er ikke "kjeringa som tok skapet mit", jeg er heller ikke "sluten fra Drammen". Jeg er meg, et helt normalt menneske, med samme følelser som alle andre. Jeg er ikke "noe", men noen. Om du liker meg eller ikke, det får være opp til deg, men ikke uttal deg om meg, når du aldri har utvekslet et eneste ord med meg, for da kjenner ikke du meg. Så det å pushe grensene mine da, er ikke greit. For jeg er akkurat som deg, full av følelser og tanker, og disse følelsene og tankene kan spise en levende. Derfor er det viktig og velge ordene sine med omhu. Fordi, vi er alle enkelt individer med menneskelige følelser.

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Jeg er sååå lei av å være syk!! Jeg bli gal av dette været som har vårt nå i det siste. Natt til mandag den uken som var nå, var rett å slett helt for jævlig. Jeg våknet hver time gjennom hele natten, fordi jeg kaldsvetta og hadde så vondt i hele kroppen. Jeg var ganske sliten på mandag, så jeg la meg klokken ni i et håp om å få litt lenger søvn, ettersom jeg startet seint på tirsdag, men neida. Jeg dro på skolen med tidenes hodepine og sår hals, var der i 20 minutter før jeg ble sendt ned til helsesøster og deretter sendt hjem igjen. Jeg slokna med engang hode traff puta hjemme, og sov i maaange timer. Jeg klarte ingenting, alt gjorde vondt. Mamma tok tempen på meg, og den viste 39,1 i feber. Dagen etter så dro jeg til legen og fikk også beskjed om at jeg hadde halsbetennelse, så da fikk jeg en legeerklæring og måtte bli hjemme resten av uken.

Jeg prøvde å blogge, men jeg klarte ikke. Fikk vondt i øynene av å bare åpne pc skjermen og klarte ikke tanken på å måtte skrive et innlegg, så jeg lot det være. Jeg er mye bedre nå og halsbetennelsen har roet seg mye, og har heller ikke feber lenger. I morgen er det en ny uke, og jeg føler meg veldig klar. Jeg håper og tror at denne uken kommer til å gå veldig bra, så jeg får bare krysse fingrene.

Siden jeg har vært syk, så har jeg ikke fått dratt ut å tatt noen bilder til dere, Rakk heller ikke å nyte det siste av høst været, fordi her i Drammen så har det snødd så ufattelig mye!! Det over 40cm med snø her og alt av høst er snødd bort.

De neste to ukene fremover kommer til å bli litt hektiske, ettersom jeg holder på å flytte og alt det der. Har smått begynt å pakke ned rommet mitt, og det er så rart hvor mye man finner som man ikke ante at man fortsatt hadde, haha. Det kjenner litt rart å pakke ned mitt lille "rede", men samtidig veldig godt også. Gleder meg masse til å vise dere leiligheten min, så det er bare å følge med videre!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Fy søren så lenge jeg har gledet meg til å kunne skrive dette innlegget, endelig fikk jeg muligheten til det. Jeg har kjøpt min aller første leilighet!!! Eller, mamma og pappa har kjøpt den til meg, men fy søren å glad jeg er nå. Ord kan ikke beskrive den følelsen jeg har i kroppen, alt faller liksom på plass nå og ting kommer til å bli så mye bedre.

Jeg er så takknemlig for at mamma og pappa har kjøpt denne leiligheten til meg. Det er mange nye ting som skjer nå og mange nye muligheter som har åpnet seg for meg. Jeg ser virkelig frem til dette og tror virkelig at dette her er veldig bra for meg. Tror ikke det har gått helt opp for meg enda, at jeg på 17 år skal flytte ut fra huset mitt, som jeg har bodd i så mange år, og flytte fra de trygge armene til mamma og pappa. Tror den største utfordringen for meg kommer til å bli at jeg er helt alene i leiligheten, det å ikke ha disse tre menneskene som jeg har bodd med hele livet mitt til nå rundt meg til en hver tid. Jeg kommer jo til å venne meg til det, men tror det blir største utfordring til å begynne med.

Ser veldig frem til å begynne å innrede leiligheten osv, for jeg syntes sånne ting er så utrolig gøy. Men, det skal bli deilig å slippe å pendle til skolen hver eneste dag, fordi det er jeg DRITT LEI nå!!! Er så lei av å ta tog og stå opp mange timer før skolen starter. Kommer til å bli deilig å få tilbake alle rutinene mine. Nå i det siste har jeg jo hatt så lite tid, så har jo ikke fått trent eller noen ting, og sosial livet mitt har ikke vært det beste heller, så kommer til å bli deilig å få tid til alt dette igjen.

Som sagt tidligere, så sa jeg jo at jeg skulle begynne med youtube når jeg hadde kommet i orden med leiligheten osv, og det skal jeg!! Så første video kommer nok om to uker ca, så jeg kan linke til kanalen min nederst i innlegget. Hvor mange videoer i uken osv som jeg skal legge ut har jeg ikke bestemt meg for enda, jeg må ta det som det kommer foreløpig, men dere får selvfølgelig mer info om dette så fort jeg er i gang!


MICHELLE ISABELL 

Likes

Comments