MOTE

Hvor blir jeg av?? Vel, de to første ukene etter nyttår har vært ekstremt hektiske, for det var de to siste ukene av 1 termin. Vi hadde så mye prøver og innleveringer at jeg mer eller mindre druknet i skole arbeid! Nå har det endelig blitt litt roligere og jeg har begynt å få litt mer tid til andre ting en bare skole..

I går, så kom pappa en tur og spiste vi sammen, og handlet litt etter det. Jeg fikk et par sko fra Adidas og en ny klokke!! Jeg er kjempe fornøyd og takknemlig for alt jeg fikk. Jeg er helt forelsket i klokken min, den er såå fin, det samme med skoene.


Fremover nå, så skal jeg blogge hver uke, hvor mange innlegg jeg legger ut i uken kommer til å variere, utifra hvor mye tid jeg har osv. Noe jeg har startet med er å vlogge på snapchat sammen med litt andre folk. Vi vlogger på en bruker som heter vlogbeautys, hvor vi vlogger fra morgen til kveld. Jeg vlogger hver torsdag, så om dere vil ha litt flere oppdateringer fra meg en kun på bloggen og på Instagram, så legg til snap brukeren!!


Michelle Isabell

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Velkommen 2017. Måtte du vær så snill å være bedre en 2016. Dette året som har gått har virkelig vært et år med mange oppturer og nedturer. Det har skjedd så mye, og jeg har vokst og lært ekstremt mange nye ting. Jeg har driti meg ut, jeg har ledd, jeg har grått, jeg har gjort feil og masse annet som sikkert mange andre har gjort også. Dette er sikkert ting jeg kommer til å gjøre mange flere ganger også.. Selvom jeg har ledd og opplevd mye bra dette året som var, så har jeg opplevd så sinnsykt mye dritt. Folk har svikta meg og forlatt meg og de psykiske lidelsene mine har virkelig vært helt ute av kontroll. Ting gikk virkelig ikke min vei i 2016. Høydepunktet med hele 2016 var når jeg flyttet vekk fra Drammen, bare tanken på å flytte tilbake gjør jeg uvel. Jeg skal ikke tilbake dit

Jeg skal virkelig prøve å gjøre 2017 til et kjempe bra år, jeg skal gjøre det beste ut av alt!! Jeg skal leve, jeg skal smile og le masse., jeg skal starte med blanke ark. Gi meg selv en ny start. Det er så viktig, det er ikke alle andre ,man skal gi en ny sjanse, men seg selv. Fordi om alle andre skal fortjene en ny sjanse, så skal i hvert fall deg selv få en også.

Det er så mye jeg gleder meg til dette året. Jeg blir 18 år, jeg skal reise, jeg skal ta lappen, jeg skal oppleve nye ting. Det kribler i magen av tanken på alt jeg har i vente dette året. Jeg vet at jeg kommer til å ha mine nedturer også, fordi livet er ikke perfekt. Jeg har mine vansker, og mine hindre som jeg må komme meg over, men det har alle. Jeg er ikke alene.


Michelle Isabell
  • 335 lesere

Likes

Comments

HVERDAG

Jeg må da være tidenes dårligste blogger. Jeg lover innlegg etter innlegg, men kommer det noe som helst innlegg?? Nei. Jeg beklager så mye for mitt fravær, men det har vært så mye ting som har pågått den siste tiden.. Ikke bare skolen, men i familien og jeg har ikke hatt de lyseste dagene i livet mitt heller. Men, nå begynner ting å falle på plass igjen, og jeg føler meg unormalt bra for tiden, noe som faktisk er en veldig god følelse. Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi jeg har blitt mye mer selvsikker, jeg tror på meg selv. Jeg er ikke like avhengig av andre lenger, og jeg har innsett at det er ikke alle mennesker man trenger i livet, og akseptert det.

Jeg kommer til å fortsette med youtube, men det kommer nok ikke noe video før litt ut i januar, men da skal jeg virkelig prøve å holde youtube kanalen gående!! Noen av målene mine for 2017 er å bli flinkere til å oppdatere dere, og komme med litt mer varierende blogg innlegg. Skal også bli flinkere til å ta bilder til dere, haha!! Vet jeg sier dette hver gang, men nå MENER jeg deg virkelig.

Jeg ser faktisk veldig frem til 2017, skal ikke ha for store forhåpninger enda, men jeg krysser fingrene og håper på det beste!! På nyttårsaften skal jeg feire med mine nærmeste venninner, noe jeg ser så utrolig frem til, tror virkelig at den kvelden kommer til å bli bra, og håper på at resten av året blir det!!

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG, SMINKE

Nå har det vært veldig stille fra meg denne uken, men skolen tar all tiden min!! Har hatt så mye denne uken, og de to neste ukene før ferien blir ikke noe bedre... Pugger så mye til prøver at hårene blir grå. Men, nå fikk jeg endelig litt tid til å skrive litt til dere. Her om dagen så bestilte jeg litt sminke og endelig så kom det, gud så fornøyd jeg er!! Jeg kjøpte meg en concealer fra Nyx, en colour corrector fra Bronx, setting spray og et øyenskygge palett fra The balm (Meet Matt(e) Trimony). Er KJEMPE fornøyd med alle produktene, kommer til å linke til dem under bildene!! Produktet jeg er mest fornøyd med må være øyenskygge palettet, fy søren å fine farger det er i det palettet, jeg er helt in love!!

I dag så har jeg ingen store planer, utenom å slappe av bare. I morgen så skal jeg hjem til Drammen igjen for å spise middag hos onkelen min sammen med familien til mamma, og på søndag så skal jeg spise middag med familien til pappa, så dette blir utrolig koselig helg sammen med både venner og familie.Siden jeg har hatt en så full time plan denne uken, så har jeg ikke hatt tid til å lage noe video til dere enda, og siden helgen min også er fullstappet allerede så tror jeg ikke at jeg får tid til å lage video til dere, dessverre. Men, skal prøve å få lagd to videoer isteden for en neste uke til dere om jeg får tid til det!!

Michelle Isabell

Likes

Comments

Da er videoen ute, den har vært ute i noen timer, men glemte helt å dele det med dere grunnet at jeg har hatt så mye å gjøre i dag. Det er litt dårlig kvalitet på filmen, men det var så dårlig belysning, så jeg beklager for det. Håper dere liker videoen, og om dere har noen ideer så er det bare å komme med det!!

VIDEO HER!!


Michelle Isabell
  • 558 lesere

Likes

Comments

MOTE

Julen er rett rundt hjørnet og den rød kjole sesongen nærmer seg med stormskritt!! Jeg elsker denne årstiden, den er så koselig. Elsker når snøen legger seg rundt i gatene, alle jule lysene, de kjempe varme, men oversized genserne, og alt annet som følger med i julen. Jeg kikket litt rundt på Nelly i stad, og fant noen utrolig fine røde kjoler som jeg syntes passer perfekt til den årstiden som kommer nå!! Jeg personlig syntes det er fint med litt farge på kjolen, syntes det er så kjedelig at år etter år så kler jenter seg i svarte kjoler, få heller litt farge på kjolen!!


LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 995-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

Håper noe av kjolene falt i smak hos dere!!

Hvem var din favoritt?

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Hei igjen alle sammen! Føles ut som en evighet siden sist jeg blogget til dere, haha. Jeg skulle jo egentlig kommet med innlegg forrige uke, men jeg hadde så mye å gjøre, og jeg fikk ikke nett i leiligheten min før i går, så har heller ikke hatt muligheten til å blogge til dere. Men, nå så begynner ting å roe seg litt ned, og jeg har bedre tid til ting. Jeg har fått inn litt møbler osv, men jeg mangler fortsatt sofa, ny seng og litt små ting her og der. Utenom det, så begynner leiligheten å ta form, og jeg er veldig fornøyd. Jeg begynte å file litt forrige uke, men usikker på om jeg kommer til å bruke noen av klippene. Vist jeg ender opp med å ikke bruke noen av klippene, så kommer jeg til å filme nye klipp og eventuelt lage en type vlog video,! Målet mitt er å få lastet opp en video til dere innen søndag, så kommer selvfølgelig til å legge den ut her også.

Jeg har vel egentlig ikke gjort stort annet en å flytte osv, noe som tar tid og masse energi. Har jo også hatt en del å gjøre på skolen i det siste,, så har gått mye energi og tid til flytting og skole. Noe jeg kjenner allerede er hvor deilig det er å kunne sove et par timer ekstra, føler meg så mye bedre og uthvilt, og jeg har mye mer energi på skolen. Jeg kan vel si med hånden på hjertet at det ikke har vært lett på skolen de første månedene når jeg har bodd hjemme. Det har vært veldig tungt, og ikke minst slitsomt. Følte at jeg ikke fikk vist hva jeg er god for, fordi jeg alltid var så sliten og egentlig bare ville sove,. Jeg både håper og tror at dette kommer til å forandre seg en goooood del fremover nå!!

Har dessverre ikke fått tatt bilder til dere enda, men jeg skal ut å ta noen bilder i morgen tenkte jeg, så lover å bli flinkere til å legge ved bilder i innleggene mine!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Ekstremt kreativt navn på dette innlegget haha. Men, i dag så er det endelig lørdag, og det er nå bare TRE dager igjen til jeg flytter!! Denne dagen hittil har vært veldig lite produktiv, har ikke gjort annet en å ligge i sengen helt frem til for en halv time siden ca. Da bestemte jeg meg for å lage meg litt mat, så jeg slang noen rundtstykker inn i ovnen og så litt på Keeping up with the Kardashians mens jeg ventet.

Etter jeg har spist ferdig og latt maten synke litt, så tenker jeg at jeg skal begynne å pakke ned enda litt mer ting på rommet mitt, og då det meste unnagjort, slik at jeg kan slappe helt av i morgen. Tenkte at i morgen, så skal jeg prøve å våkne litt tidligere en i dag, slik at jeg får gått ut og tatt litt bilder til dere!

Kjenner nå at skrive lysten er tilbake igjen, og det er sååå deilig. Føler det kommer meg mye mer naturlig og sette meg ned og skrive et innlegg til dere. Nå er det heller ikke lenge til jeg starter opp youtube kanalen min heller, så mye nytt som skjer fremover nå. Til uken så kan jeg ikke love dere innlegg hver dag, ettersom at jeg skal flytte over alle tingene mine osv... Men, skal ikke glemme dere helt bort!!


Michelle Isabell 

Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

Dette er et innlegg jeg har jobbet en del med i det siste. Jeg har hatt mange tanker rundt det, og dette er et litt lenger, men sårt innlegg. Har mange ganger tenkt på å lege det ut, men har ikke gatt guts til å gjøre det bare, men her kommer det. Poenget, eller det jeg vil frem til, er at vi bryr oss så altfor mye om likes og aksept, fra mennesker som vi kanskje aldri har snakket med, folk som bare eksisterer. Vi er så opptatte av å leve opp til et perfekt ideal, noe som egentlig ikke er oss, men det som er sosialt akseptert.

Håper innlegget når ut til dere, og at det faller i smak!

...

Faen, er det første ordet som kommer i hodet mitt når jegtar meg selv i å telle liksene mine. Faen, så lite likes, ”bare 103 dennegangen”, tenker jeg. Det er ikke bra nok , jeg er ikke bra nok. Hun andre jentafikk over 500 likes. Hun, hun er branok, så mange likes vil jeg også ha, tenker jeg. Oi, hun der fikk over 1000likes, hun er i hvert fall bra nok, så mange likes vil jeg også ha, tenker jeg.Faen, dette her er jo bare drømmer, ting som aldri kommer til å skje meg, forjeg er jo ikke bra nok, sier jeg til megselv. Jeg er bare 103 likes bra nok, ikke 500 og i hvert fall ikke 1000. Noenganger er jeg ikke 103 likes bra nok engang, noen ganger er jeg bare 68 likesbra nok. Jeg får nesten panikk hver gang jeg får under 100 likes på et bilde,noen ganger ender jeg til å med opp med å slette bildet. Teit, er det ikke? Jeger 17 år, og jeg bruker store deler av dagene mine på å bekymre meg for likespå bildene mine. Jeg hater det, for jegbryr meg egentlig ikke, samtidig som jeg bryr meg så altfor mye. Hvorfor i alledager bryr jeg meg så forbanna mye om disse liksene, som egentlig ikke burde haså mye betydning i livet mitt?

Usikkerhet, det oser sikkert av meg på lang vei.Hun der, hun er usikker hun, er det sikkert folk som tenker. Eller er det bare ihodet mitt? Er jeg kanskje selvopptatt? Nei, jeg er ikke det heller, jeg tenkersjeldent på meg selv. Jeg prioriterer aldri meg selv, det har jeg ikke tid til.Jeg prioriter alle andre først, jeg kommer i siste rekke. Jeg er ikke såviktig, det er jo ikke alltid jeg klarer å få 100 likes på bildene mine engang.Jeg sier stadig til meg selv at likes er ikke så viktig, de definerer ikke meg.De gjør jo ikke det, likes sier jo ingenting om meg som person. Gjør de? Jegbryr meg ikke, men jeg vet andre gjør det. Kanskje det er derfor jeg er såopptatt av det? Fordi andre definerer folk ut ifra likes, og jeg vil jo haaksept. Kanskje det er det jeg søker etter, aksept. Tragisk, er det ikke? Jegvet jo at likes ikke sier noe om meg som person, jeg vet det så jævlig godtogså. Men, kanskje den liken sier noe om hvor pen jeg er? Eller kanskje ikke.Jeg liker å tro det, eller jeg hater det. Ååå jeg vil skrike, jeg er såfrustrert over dette. For jeg vet så godt at likes betyr ingenting, men klarerikke gi slipp på det. Jeg er teit, som bruker så mye tid på å stresse ogfaktisk gråte over dette her. Det er så rart hvordan fingrene mine bare raserover tastaturet av sinne og frustrasjon og trykker på helt riktig bokstaver før jeg i det hele tatthar rekt å tenke ut ordene ferdig i hodet mitt. Skulle ønske hodet mittfungerte sånn også, at jeg ikke trengte å tenke for å vite. At jeg bare kunnevite det og akseptere det, uten å tenke en eneste tanke. Men, sånn er det ikke.Jeg klarer ikke akseptere det faktumet at jeg er bra nok. Faen, jeg er så teit.

Hvorfor? Hvorfor søker jeg etter aksept? Jeg har jo familieog venner, jeg har det jeg trenger. Er ikke det nok? Kanskje det ikke handlerom hva jeg har, men om hva jeg har miste. Jeg har mistet mange og mye. Jeg harikke bare mistet folk til døden, mange av de jeg har mistet lever enda, men deer bare ikke en del av livet mitt lenger. De valgte å forlate meg, når jegtrengte de som mest. Men, jeg har ikke bare mistet folk, jeg har mistet megselv, altfor mange ganger. Jeg har mistet meg selv i bakken så mange ganger atjeg er knust på innsiden. Jeg har prøvd å lime meg selv sammen igjen, gjentatteganger, med det tykkeste limet jeg har funnet. Funker det? Nei, sårene er derfortsatt, men bare litt mindre synlig og kroppen litt tyngre. Lærdom, det erdet jeg tar det som. Prøver å gjøre det om til noe positivt. Prøver å tenke atdette gjør meg sterk, og vis. Den tanken hjelper mye, men ikke nok. For noenganger, så mister jeg meg selv i bakken igjen, fordi vekten er for tung. Det blirfor mye, akkurat som at jeg er for mye. Nei, der er den tanken igjen. Jeg erfor mye, jeg er ikke bra nok. Slutt, slutt å klag sier folk. Folk dør, men dulever du Michelle, sier folk til meg. Men, hvorfor føles det ikke sånn da? Jegbrenner på innsiden, jeg har det vondt. Jeg føler meg ikke levende, jeg kvelesav meg selv. Det føles som jeg ikke får luft. Jeg våkner hver dag med en klumpi magen og helt andpusten.

Jeg føler meg fanget, inni et altfor trangt rom. Faen, jeger mislykka. Ubrukelig, det er det jeg er, sier stemmene i hodet mitt. Tardette aldri slutt, fordi før var det ikke bare stemmer inni hodet mitt somfortalte meg hvor mislykka jeg var. Det var folk jeg måtte omgå meg med hverdag. Kanskje det er derfor disse fordømte stemmene inni hodet mitt fortellermeg det om og om igjen. En påminnelse, slik at jeg aldri skal tro noe høyere ogbedre om meg selv. Men, er de da ikke bare ord? Jeg har aldri skjønt hvorforord gjør så vondt, de treffer deg jo ikke fysisk, bare psykisk. Men, det ertydeligvis nok. Nok til å ødelegge en person helt. Selv om ordene ikkeødelegger deg fysisk, så gjør de psykiske tankene det. De gjør degselvdestruktiv. De kan gjøre at du ødelegger din egen kropp. Man mister heltkontroll og fatning. Man er ikke alltid klar over hva man gjør. Plutselig såsitter man der bare og ser rundt seg av frustrasjon og tårer. Ødelagt, det erdet man blir. Kanskje det er det jeg er, ødelagt. Kanskje det er derfor denneaksepten skal bety så forbanna mye for meg. Mot, håp og selvsikkerhet, det er også noe jeg har mistet. Kanskje deter derfor jeg stresser og gråter over likes. Faen, jeg vet ikke. Jeg vet bareat noen ganger er jeg 103 likes bra nok og andre ganger 68, noen ganger ikke 68likes bra nok engang. Faen.

Michelle Isabell 

Likes

Comments

HVERDAG

Kvelden stiger på, en ellers kald høst kveld. Jeg teller ned dager til jeg overtar leiligheten, og nå er det bare FIRE dager igjen!! Herregud, tenk på det, bare fire dager til jeg får min helt egen leilighet. Kjenner jeg blir helt oppspilt av å tenke på det, haha. Men, tenkte å dele litt musikk vibes med dere, ettersom at jeg ikke gjør noe denne fredags kvelde og har heller ingen planer om på gjøre noe spesielt denne helgen heller, utenom å bli ferdig med å pakke ned rommet mitt.

Hva skulle jeg gjort uten musikk?? Jeg aner virkelig ikke, musikk er min rømningsvei når ting er tungt, og musikk er også det jeg hører på når jeg glad, det finnes musikk til alle mulig humør, så det må jo være umulig å ikke like musikk. Jeg tenkte å dele noen av mine chille vibes med dere, sanger jeg hører på når jeg slapper av eller når jeg skal sove.. Håper noe av musikken faller i smak hos dere også!!

Even Then//Edge Of The World//Nervous//Thing We Ought To Say//My Bestfriend//Growing Pains//Mercy//DNA//Cold Water//Give It Up//Sunday//Blunt Truth//Ghost In The Wind//STAY

Her har dere litt musikk dere kan høre på!! Ha en ellers fin helg alle sammen!!


Michelle Isabell

Likes

Comments