HVERDAG

Sitter her å ser på et blogg innlegg som skulle kommet ut forrige mandag, et blogg innlegg hvor det sto om at jeg virkelig har trengt denne lille pausen, noe jeg har. Men, tror at jeg var litt tidlig ute, fordi noen timer etter at jeg hadde skrevet innlegget ferdig, ble jeg mer eller mindre akutt veldig dårlig. Hode, magen, halsen og rett og slett hele kroppen verket. Jeg var så dårlig at jeg ble sendt hjem fra skolen før, halve dagen hadde gått. Så, dagen etter måtte jeg til legen og få legeerklæring og ble sykemeldt ut resten av uken.

Nå er jeg mye bedre og jeg er endelig klar til å komme tilbake. Motivasjonen til å blogge er endelig på topp igjen, og ting er generelt veldig bra akkurat nå. Fortsatt en del å gjøre på skolen, men jeg klarer å få til blogg ved siden av nå. Så fremover skal jeg oppdatere dere jevnlig, og bli myyyye flinkere til å ta bilder til dere! Mye bedre når en blogg har litt bilder og ikke bare tekst, for da kan det fort bli litt kjedelig.

Denne uken her så har jeg ingen spesifikke planer, utenom at jeg skal klippe meg imorgen!! Gud som jeg gleder meg, samtidig som jeg gruer meg litt., for jeg har nemlig vurdert å klippe meg kort. Nå så har jeg ganske så langt hår, håret mitt er rett over rumpa ca nå, men nå har jeg tenkt til å klippe det til skulder lengde, noe som kommer til å bli en stooor forandring for meg. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilder av det her på bloggen, så følg med!

Liten bilde update fra de siste ukene

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

HVERDAG

Dere lurer kanskje på hvor alle innleggene og bildene blir av? Vel, jeg har rett å slett ikke hatt noe motivasjon til blogge i det siste. Ting har ikke akkurat gått min vei, og ting har vært litt vanskelig. Jeg har vært ufattelig sliten i det siste. Jeg har så å si bare vært på skolen, spist og sovet, fordi jeg ikke har hatt tid til noe annet, og heller ikke orket å gjøre noe annet. For dere som lurer, så har jeg heller ikke flyttet enda, men håper på å flytte i slutten av måneden, men det er ikke så lett å finne den riktige leiligheten. Ting tar litt tid til tider, så det må jeg bære lære meg å akseptere, for jeg har så sinnsykt dårlig tålmodighet. Men, nå så har jeg ferie, og det er det jo selvfølgelig veldig deilig, men er ikke helt fri fra skolen selvom. Jeg har to prøver rett etter ferien, så det går mye tid til øving, noe som er veldig tungt til tider, spesielt når jeg er så sliten som jeg er for tiden. 

Jeg kan love dere at jeg kommer til å komme sterkt tilbake veldig snart, jeg trenger bare litt mer tid. For sånn som ting er nå, så får jeg ikke gitt dere alt jeg har og har heller ikke så mye å fortelle om heller. Om en ukes tid, så regner jeg med at jeg er tilbake, og da lover jeg å gi alt jeg har og virkelig gjøre en innsats. Setter utrolig stor pris på dere som fortsatt stikker innom bloggen min! 


- Michelle Isabell 

Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

"Jeg tar et valg, hver dag når jeg står opp tar jeg et valg. Jeg velger å ikke hate. Og jeg, jeg har grunner til å hate" - Sofie Frost. Dette er tatt fra en nrk debatt, som henne deltok i. Når jeg så denne videoen fikk jeg frysninger i hele kroppen, for hun sa de ordene jeg har lett etter i mange år. Jeg har alltid hatt en mening om det som har skjedd med meg, men jeg har ikke hatt de rette ordene til å forklare alt. Da jeg kom over denne videoen, så var det som mange kilo med sinne og frustasjon ble løftet av meg. Fordi jeg, jeg har også så mange grunner til å hate, men jeg tar også et valg hver dag, om å ikke hate, noe som ikke alltid er like lett.

"Men, jeg ble bedt om å være stille, og stille har jeg vært siden. Stille har jeg vært under og etter alle de fremtidige overgrepene jeg skulle overleve. Fordi jeg lærte at en urett mot meg, var et problem for andre. Ubeleilig, ubeleilig for familien min, det skulle bli vanskelig om vi skulle gjøre noe med det. Han var bare en gammel mann, han mente ikke noe med det. Det var nok ikke så ille som du tror. Det jeg lærte var: min kropp, tilhører ikke meg., mine følelser er ikke sanne." Her, knakk jeg sammen. Denne videoen satte virkelig spor i meg, og jeg takker for at den finnes. For av og til så klarer man ikke alltid å formulere seg, og da er det ingen som forstår heller, så da er det veldig deilig å finne en som sier de ordene du har lett etter i evigheter.

Ingen kan fortelle deg at det du føler er feil. Føler du deg lei deg, ja da føler du det. Ingen kan si til deg at du ikke kan føle deg lei deg, for den eneste som kan styre det, det er deg selv. Dine følelser er dine følelser, ingen andre sine. Akkurat som at din kropp, er din kropp. Men, dessverre så vet ikke alle det, fordi noen har tatt fra dem den troen, fordi de har blitt misbrukt så grovt at de ikke tror på det lenger.

Hvordan mennesker er i stand til å gjøre noe sånt, forstår jeg ikke. Hva er det som får en menneske til å gjøre et annet menneske så vondt? Hva er det disse menneskene tenker når de utfører en sånn handling? Er de i det hele tatt klar over at de ødelegger en person helt ved å gjøre noe sånt? Jeg tviler. For hvordan kan noen være klar over det, og likevel klare å gjennomføre en slik handling som det? Jeg har så ufattelig mange spørsmål, som jeg mest sannsynlig aldri kommer til å få svar på, og det gjør vondt. For jeg har også blitt utsatt for dette, av folk som sto meg nært, men som jeg nå ikke klarer å se i øynene igjen. Så med all rett har jeg grunn til å hate, men jeg velger å ikke gjøre det. Ikke for dems del, men for min egen del.

Noe jeg stadig fikk høre var "kanskje han ikke mente det på den måten, kanskje han misforsto situasjonen", men da er da mitt spørsmål igjen, hvordan kan misforstå et nei? Vist noen roper "nei, jeg vil ikke", og stritter imot, så kan man da umulig misforstå det. Hva er det å misforstå da egentlig? I mine øyne, så finnes det ingen, absolutt ingen unnskyldning for noe sånt. Nei, er nei. Nei er ikke kanskje eller ja. Og kanskje er heller ikke ja.

Jeg er sikkert ikke den eneste som er redd for å forelske seg eller bli for nære med noen. For i mitt tilfelle så var det noen som sto meg veldig nært, som jeg aldri hadde trodd kunne finne på noe sånt. En person jeg elsket av hele mitt hjerte, men som jeg nå ikke har noe til overs for. Han ødela mitt syn på hva kjærlighet er, jeg aner virkelig ikke hva det er lenger. Det er vondt, og sårt. Hva er kjærlighet når en som sto deg så nært og elsket deg av hele sitt hjerte, kan gjøre noe sånt mot deg? Hvor går liksom grensen?

Det verste er vel at det vi ofre som går rundt å klandrer oss selv, for det som har skjedd. Vi klandrer oss selv, fordi folk forteller oss at slike situasjoner kan misforstås, og at vi kanskje sendte ut feil signaler. Uansett om du kanskje kysset litt osv med denne personen betyr ikke det at du vil ha sex. Sier du stopp, eller nei, så skal den andre personen respektere det og stoppe. Men, ikke alle er klar over dette tydeligvis. Tror ikke alle forstår betydningen av nei, for det er ekstremt mange som tar det som et ja. Dette er ikke oss ofre sin feil, ikke i det hele tatt, allikevel så går vi rundt å klandrer oss selv, fordi vi tenker, hva er det jeg kunne gjort annerledes, for å hindre at dette skulle skje? Men, det er ikke noe vi kunne gjort annerledes, vi gjorde det vi kunne. Et nei i seg selv skal være nok, du skal ikke måtte trenge å stritte imot for at det skal ta stopp.

Jeg tror nok jeg aldri kommer til å bli den samme jeg var før dette skjedde med meg. Jeg tror ingen klarer det, for det ødelegger en person så mye. Alt av kjærlighet, tillit, tro og selvkontroll blir borte. Man mister alt, man føler seg "naken" til en hver tid. Man føler seg alltid utsatt, man går rundt med en konstant frykt og det tærer så urolig. Vi som er ofre, skjemmer oss, fordi kontrollen over våre kropp er noe vi tror vi ikke eier lenger, fordi en jævel av et menneske, tok fra oss den troen.

- Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Guuuud så kjedelig denne uken har vært! Jeg har vel egentlig ikke blogget noe til dere fordi jeg rett å slett ikke har gjort noe som helst, utenom å være på skolen. Denne uken her har vært veldig kort egentlig, fordi vi har sluttet tidlig hver dag og hadde også fri på fredag. Men, tenkte at dere i hvert fall skulle få en liten oppdatering fra meg. I går så hadde mamma bursdag, hun fylte 36 år og Marthe kom også på besøk og sov over her. Det var utrolig koselig, for jeg og Marthe har ikke vært så mye med hverandre etter skolen startet, fordi ingen av oss har hatt tid, så det var ekstremt deilig å ha en sånn rolig kveld her hjemme sammen med Marthe.

Idag så skal jeg inn til Svelvik for å besøke familien min som bor der, skal bli der til imorgen, for da skal jeg i stallen å ha en hest som heter Birk, så jeg ser frem til det. Til uken så skal jeg og russe gruppen min på møte med landstreff Telemark, som er på torsdag og på lørdag så skal vi jobbe dugnad på Telenor arena tidlig på morgningen, og senere på kvelden så skal Marthe feire bursdagen sin! Så uken som kommer så kommer det nok til å skje litt mer som er litt spennende osv.

Har tenkt en del over dette med å starte opp en youtube kanal, og det er noe jeg kommer til å gjøre. Når jeg starter opp er ikke helt klart enda, men det blir i nærmeste fremtid. Håper dette er noe dere kommer til å syntes er spennende og at dere vil følge meg der også! Det får selvfølgelig mer info om oppstart osv når jeg har fått ordnet i stand alt jeg må først.

- Michelle Isabell 

Likes

Comments

HVERDAG

Noe jeg har tenkt utrolig lenge på er å begynne en youtube kanal, for det er en del spennende ting som skal skje fremover. Først å fremst så skal jeg flytte for meg selv, og jeg skal muligens spille inn musikke min. Som sagt så er dette bare en tanke, så jeg har ikke bestemt meg helt enda. Men, når jeg har bestemt meg så kommer det info om det her. Tenkte jo at det kanksje kunne blitt litt spennende å føleg med på under innflyttnings prosessen og se hvordan det er å være 17 år og bo alene., så om dette er noe dere også ønsker, kommenter det gjerne under i kommentar feltet,

Når jeg flytter inn i leiligheten er jeg ikke helt sikker på enda, men forhåpentligvis i slutten av denne måneden, eller begynnelsen av neste, det kommer dere også til å få mer info om. Til å begynne med så skulle jeg jo bare leie en leilighet, men så bestemte mamma og pappa seg for å kjøpe en leilighet til meg isteden. Jeg skal jo betale dem for felleskostnader osv, men jeg er utrolig takknemlig for at de hjelper meg så mye som de gjør. Noen av dere lurer kanskje på hvorfor velger du akkurat Tønsberg, og har sikkert en del spørsmål rundt det, så tenkte jeg heller kunne hatt en spørsmål runde om det, så om det er noe dere lurer på, så kommenter det under, så skal jeg svare på det i en spørsmålsrunde.

En annen ting jeg har tenkt litt på er å starte med månedens favoritter her på bloggen. Så i slutten av hver måned så kommer det et innlegg over mine favoritt produkter, sanger, seirer osv... Kommer også til å komme mer sminke, mote og trenings relaterte innlegg også , ting må bare kommer litt mer i orden. 

- Michelle Isabell 
Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

Aksept

Jeg vil skrike, skrike helt til lungene mine svikter og jeg må heve etter pust. Jeg vil bli sett og jeg vil bli hørt. Jeg vil føle at mine ord betyr noe for noen, og jeg vil føle meg akseptert for den jeg er. Jeg har lyst til å slå rundt meg av frustrasjon, sinne og redsel. Frustrasjon fordi det samfunnet vi lever i idag er rett å slett FUCKED UP, sinne fordi jeg ikke får gjort noe med det, fordi stemmen min ikke er stor nok og redsel fordi samfunnet har lært meg at det er bedre å tie, vist du vil ha aksept.

Samfunnet vi lever i idag har blitt til et samfunn hvor voldtekts offer får skylden, hvor mobbing ikke er like alvorlig lenger, hvor rasisme har gått langt over grensen og hvor mennesker lenger ikke kan være seg selv uten å bli tråkket på vist man er ´´annerledes´. For om du går i for korte skjørt eller klær som viser ´´for mye hud´´, så mener samfunnet at du selv ber om å bli voldtatt. Mobbing har mer eller mindre blitt kult, fordi det å få noen andre til å føle seg dritt får deg til å føle deg som en som har makt, fordi i det samfunnet som er nå, så er makt ´´alt´´. Å nåde deg om du er mørkhudet, for da kan du nemlig risikere å bli skutt på gaten fordi du står å selger cd´er. Om du er annerledes, og for eksempel er homofil, lesbisk, bifil eller ikke følger alle trendene, så blir du ikke akseptert. Så for meg så sier det seg selv at det samfunnet her er helt på trynet. Hva har skjedd med verden?

Verden som jeg hater, men elsker. Verden som jeg har så lyst til å reise rundt i, men som jeg er litt redd for. Jeg har alltid tenkt at man bare kan flytte til en nytt sted for å ´´starte på nytt´´, men det er faktisk ikke sånn det funker. For uansett hvor man drar i verden så finnes det ´´de samme menneskene´´. Du kommer alltid til komme over et menneske som er rasist, et menneske som er homofob, et menneske som mobber, og et menneske som vil gi deg skylden for noe du har vært offer i. Kanskje du får det ´´bedre´´ med deg selv, men menneskene som du prøvde å rømme fra er der, uansett hvor du drar.. Det litt som en ond sirkel, men du trenger ikke å leve i den.

Selvom det samfunnet som er nå er helt på trynet trenger du ikke nødvendigvis å være en del av det. Du velger selv hvordan du vil leve livet ditt, det er bare det å gi faen i alle andre. Jeg tror det er det som er vanskelig.. For la oss være ærlige, den aksepten kan føles litt god til tider? Men, når alt kommer til alt, er den aksepten så jævlig viktig om man ikke kan være seg selv for å få den? Vist man må gjøre ting man føler seg utilpass med og være en helt annen person en seg selv for å få den aksepten, så er det egentlig ikke verdt det. For den aksepten kommer til å føles bra i en dag eller to,, så kommer virkeligheten tilbake å knuser deg.. Så aksept er ingenting vist du ikke kan kan bli akseptert ved å være deg selv.

Jeg sier ikke at du kommer til å klare å heve deg over det i løpet av en dag, for det kommer du ikke til å klare. Det kommer til å ta tid, men du får lov til å bruke tid. Det å plutselig skulle gi faen i hva andre mener om deg og leve litt ditt sånn som du vil, er ikke lett. Du kommer nok til å møte på mange hinder, men det som er viktig er at du ikke må gi opp uansett hvilke hindre du måtte møte på,. Men, før du kan få aksept av andre, må du først lære å akseptere deg selv. .

Likes

Comments

HVERDAG, MOTE, SMINKE, TANKER OG MENINGER, TRENING

Get to know me

Som dere vet, så er jeg jo helt ny her på nouw, så det er ikke sikkert ale her vet hvem jeg er, så da tenkte jeg at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg. Tenker at vi bare begynner helt fra scratch!

Jeg er en 17 år gammel jente fra Drammen, som går på Greveskogen vgs i Tønsberg, grunnet at jeg skal flytte dit om ikke så alt for lenge. Jeg går linjen studiespesialisering, og går nå 1.vgs, fordi jeg tok omvalg.

På fritiden min så driver jeg med musikk, trening og blogg. Jeg spiller gitar, piano og synger. Når det kommer til trening så trener jeg på Fresh Fitness treningsstudio, der pleier jeg å trene ca 5 ganger i uken! Blogg har jeg egentlig drevet med en god stund, men jeg hadde en mer eller mindre "hemmelig" blogg tidligere. Jeg gikk aldri offentlig med den, jeg delte den ikke på noen sosiale medier, og nesten ingen av vennene mine viste om den. Dette var fordi jeg ville ha den litt for meg selv, men nå så ville jeg bli hørt og sett, som er grunnen til at jeg startet ny blogg.


Flytte

Som jeg nevnte lenger opp i innlegget, så skal jeg flytte. Men, jeg skal ikke flytte med foreldrene mine, jeg skal flytte for meg selv. Dette er noe jeg ser utrolig mye frem til, og noe jeg virkelig gleder meg masse til! Er jo selvfølgelig litt sånn små redd også, for det kommer jo til bli helt nytt og annerledes i forhold til hva jeg er vant til.

Tror at flyttingen kommer til å bli en bra opplevelse og noe jeg kommer til å vokse og lære mye av. Jeg selv ser på meg selv som en veldig selvstendig person, og jeg tror og har på følelsen av at dette kommer til å veldig bra. Jeg har veldig troa på meg selv når det kommer til dette, og jeg kommer til å gjøre mitt beste for at det skal bli så bra som jeg tror det kommer til å bli.

Håper på at dere vil bli med videre og følge meg for å se hva jeg gjør i livet mitt, og at dere liker det dere leser! Om dere har noen saker eller ønsker om hva jeg skal blogge om, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

- Michelle Isabell


Likes

Comments

HVERDAG, MOTE, SMINKE, TANKER OG MENINGER, TRENING

Hei og velkommen til min blogg! Jeg har hatt så mange blogger at jeg har mistet tellingen, men kan si det er en god del. Men, denne bloggen her har jeg planer om å beholde. For meg så er denne blogg plattformen helt ny, men jeg liker den veldig godt så langt. Den er utrolig lett å jobbe med, og jeg bare elsker hvor mye frihet man har til å redigere på design osv...

Den forrige bloggen min het michellelibano.blogg.no, den bloggen kommer til å bli slettet innen få dager. Jeg blogget mye om det jeg kommer til å blogge om her. Forskjellen er vel at jeg skal begynne å blogge mer om sminke, mote, trening osv... Kommer jo fremdeles til å blogge om mine tanker og meninger, men ikke i like stor grad som før.

For dere som har lyst til å få enda flere innblikk i livet mitt, så kan dere følge meg på Instagram! Linken står linket i side baren.

Jeg kommer til å komme med innlegg ca 2 - 3 ganger i uken, kommer ikke til å sette noen faste dager, så innleggene kommer på litt forskjellige dager.

- Michelle Isabell

Likes

Comments