Jeg har alltid gitt opp etter bare noen få uker med blogging, fordi jeg har hatt altfor store forhåpninger for meg selv. Jeg har satt meg mål som har vært litt for store til å oppnå på så kort tid som jeg skulle ønske. Jeg har tatt tiden forgitt. Tålmodighet har vel aldri vært min sterke side, men det er noe jeg har begynt å jobbe med. Men, tålmodighet har ikke vært det eneste problemet mitt. Jeg har også vært altfor redd for hva andre tenker om det jeg gjør og skriver, og det har vært en stor stopper for meg, noe jeg ikke vil at det skal være lenger. Jeg har alltid sagt at jeg er selvstendig og modig, men jeg føler ikke jeg gjenspeiler det i det jeg viser til dere. Youtube er noe jeg alltid har hatt lyst til å holde på med, men noe jeg aldri har vært modig nok til å fullføre, men det skal jeg nå! Jeg skal også begynne å bli mye mer aktiv på bloggen, og kommer til å komme med ukentlige oppdateringer. Det kommer til å komme mer innlegg om klær, sminke, trening ect...

Dette ble bare et kort innlegg, fordi det er kun litt informasjon om hva som skal skje videre. Jeg publiserte også den første videoen min på youtube i dag, så jeg linker til den nederst, det er også linket til kanalen min på venstre side i info boksen!!


MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO!!


Michelle Isabell Johansen 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 252 Lesere

Likes

Comments

TANKER OG MENINGER

Nei, jeg er ikke lat, jeg er syk. Ikke syk som i at jeg er forkjøla eller har feber, jeg er psykisk syk. Jeg blir ikke frisk av å ligge en uke stille i senga, jeg blir heller ikke frisk av å gå på medisiner. Medisiner gjør bare smertene litt mer utholdelige for en kort periode, de kurer den ikke. Litt trøst og omsorg gjør meg heller ikke frisk. Den eneste som kan gjøre meg frisk, er meg. Psyken min ligger i hodet, men føles i hele kroppen til tider. Det føles som man har feber og spy sjuken på en gang. Tankene er ukontrollerbare, de bare kommer, og jeg klarer ikke stoppe det. Jeg blir lei meg, men aner ikke hvorfor. Jeg bare blir det. Jeg tør ikke alltid gå ut døra fordi jeg har angst. Redd for hva omverden tenker om meg. Ser jeg bra ut, liker de meg? Selv om jeg ikke kjenner menneskene en gang, så er jeg redd og bryr meg om hva de tenker/mener om meg. Mange forstår ikke at dette er slitsomt. Mange tror dette er noe som kan fikses på 123, men det er ikke sånn det er.

Jeg har mange utfordringer i hverdagen som andre ser på som en del av sin daglige rutine. For meg så er det vanskelig å reise seg opp av sengen, ikke fordi jeg er trøtt. Det er vanskelig fordi det er mitt sted, hvor jeg føler meg trygg, og alle andre steder en der, er som et mine felt. Jeg må trå forsiktig, for å ikke eksplodere. Fordi om jeg tråkker feil, så kan det ødelegge hele dagen min, og det kan ta tid før jeg føler meg bra nok til å forlate ¨stedet¨ mitt igjen. Dette er det mange som ikke forstår seg på. Fordi, det virker jo ikke vanskelig å ¨bare¨ skulle stå opp fra senga og komme seg ut den jævla døra. Men, for noen så kan dette være veldig vanskelig. Jeg vet jeg ikke bare snakker for meg selv nå, jeg vet at jeg er ikke alene om denne følelsen, og jeg vet at jeg ikke er alene om å føle at det er veldig dritt. Vi som sliter med dette, er ikke feige eller svake. Vi bare har litt større utfordringer en andre til tider, i visse situasjoner. Og det er ikke sånn at vi kan forutse om vi skal få et såkalt angstanfall. Fordi som sagt, det er som å gå i et mine felt, man vet aldri når man tråkker feil og eksploderer.

Et angstanfall er forskjellig fra person til person, i mitt tilfelle så kan jeg være en fare for meg selv. Jeg begynner å puste veldig tungt, og har ikke kontroll over hva som skjer i hodet mitt. Det svartner for meg, det er mer som at jeg er i et slags koma. Fordi jeg kan høre folk snakke til meg, men reagerer ikke og husker ikke hva jeg eventuelt har gjort under angstanfallet. Så for meg, så er det å ¨bare¨ samle seg og fortsette dagen som normalt, veldig vanskelig. For det er ikke så jævlig lett, som de uvitende skal ha det til.

På toppen av det hele, så kommer jo depresjonen min også. Jeg vet ikke hvem av de to jeg syntes er verst, alt jeg vet er at begge to er veldig slitsomme og krever utrolig mye styrke av en person for å klare å holde ut, og til tider virker det ikke som styrken min strekker til. De dagene jeg er lei meg, men ikke ve hvorfor er de verste. Fordi da har jeg ingen aning om hvor jeg skal starte å finne en løsning på problemet. Ingenting som forteller meg hvordan det skal gjøre mindre vondt, fordi det ikke er noe grunn bak smerten.

For meg så har mine psykiske lidelser ødelagt mye for mitt sosiale liv. Jeg blir 18 nå i sommer, og skulle egentlig begynt siste året på videregående, men jeg tok nylig omvalg for 2 gang, og skal ikke lenger på skolen. Jeg skal jobbe 4 år som lærling isteden, for så å ta et år på skolen etter det, hvor jeg går på skolen 1 gang i uken og på slutten av det året ta fag prøven, som vil gi meg fagbrev. Innen jeg er ferdig med det, så er jeg 23 år.

Jeg måtte velge denne veien, fordi jeg ikke er frisk nok til å presse meg selv gjennom vanlig skole. Jeg kan ærlig si at jeg føler meg ikke noe bra, selv om jeg vet at dette er for det beste i forhold til min helse situasjon. Og jeg er mer en stolt av meg selv, som valgte å ikke bare droppe hele skole konseptet. Men, jeg kommer jo fortsatt til å ha mine utfordringer, men som jeg kommer til å få bedre tid til å bearbeide. Alt jeg trenger er tid, fordi jeg er ikke en lost case, jeg vet at jeg kan klare det.

Likes

Comments

MOTE

Hvor blir jeg av?? Vel, de to første ukene etter nyttår har vært ekstremt hektiske, for det var de to siste ukene av 1 termin. Vi hadde så mye prøver og innleveringer at jeg mer eller mindre druknet i skole arbeid! Nå har det endelig blitt litt roligere og jeg har begynt å få litt mer tid til andre ting en bare skole..

I går, så kom pappa en tur og spiste vi sammen, og handlet litt etter det. Jeg fikk et par sko fra Adidas og en ny klokke!! Jeg er kjempe fornøyd og takknemlig for alt jeg fikk. Jeg er helt forelsket i klokken min, den er såå fin, det samme med skoene.


Fremover nå, så skal jeg blogge hver uke, hvor mange innlegg jeg legger ut i uken kommer til å variere, utifra hvor mye tid jeg har osv. Noe jeg har startet med er å vlogge på snapchat sammen med litt andre folk. Vi vlogger på en bruker som heter vlogbeautys, hvor vi vlogger fra morgen til kveld. Jeg vlogger hver torsdag, så om dere vil ha litt flere oppdateringer fra meg en kun på bloggen og på Instagram, så legg til snap brukeren!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

Velkommen 2017. Måtte du vær så snill å være bedre en 2016. Dette året som har gått har virkelig vært et år med mange oppturer og nedturer. Det har skjedd så mye, og jeg har vokst og lært ekstremt mange nye ting. Jeg har driti meg ut, jeg har ledd, jeg har grått, jeg har gjort feil og masse annet som sikkert mange andre har gjort også. Dette er sikkert ting jeg kommer til å gjøre mange flere ganger også.. Selvom jeg har ledd og opplevd mye bra dette året som var, så har jeg opplevd så sinnsykt mye dritt. Folk har svikta meg og forlatt meg og de psykiske lidelsene mine har virkelig vært helt ute av kontroll. Ting gikk virkelig ikke min vei i 2016. Høydepunktet med hele 2016 var når jeg flyttet vekk fra Drammen, bare tanken på å flytte tilbake gjør jeg uvel. Jeg skal ikke tilbake dit

Jeg skal virkelig prøve å gjøre 2017 til et kjempe bra år, jeg skal gjøre det beste ut av alt!! Jeg skal leve, jeg skal smile og le masse., jeg skal starte med blanke ark. Gi meg selv en ny start. Det er så viktig, det er ikke alle andre ,man skal gi en ny sjanse, men seg selv. Fordi om alle andre skal fortjene en ny sjanse, så skal i hvert fall deg selv få en også.

Det er så mye jeg gleder meg til dette året. Jeg blir 18 år, jeg skal reise, jeg skal ta lappen, jeg skal oppleve nye ting. Det kribler i magen av tanken på alt jeg har i vente dette året. Jeg vet at jeg kommer til å ha mine nedturer også, fordi livet er ikke perfekt. Jeg har mine vansker, og mine hindre som jeg må komme meg over, men det har alle. Jeg er ikke alene.


Michelle Isabell
  • 761 Lesere

Likes

Comments

HVERDAG

Jeg må da være tidenes dårligste blogger. Jeg lover innlegg etter innlegg, men kommer det noe som helst innlegg?? Nei. Jeg beklager så mye for mitt fravær, men det har vært så mye ting som har pågått den siste tiden.. Ikke bare skolen, men i familien og jeg har ikke hatt de lyseste dagene i livet mitt heller. Men, nå begynner ting å falle på plass igjen, og jeg føler meg unormalt bra for tiden, noe som faktisk er en veldig god følelse. Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi jeg har blitt mye mer selvsikker, jeg tror på meg selv. Jeg er ikke like avhengig av andre lenger, og jeg har innsett at det er ikke alle mennesker man trenger i livet, og akseptert det.

Jeg kommer til å fortsette med youtube, men det kommer nok ikke noe video før litt ut i januar, men da skal jeg virkelig prøve å holde youtube kanalen gående!! Noen av målene mine for 2017 er å bli flinkere til å oppdatere dere, og komme med litt mer varierende blogg innlegg. Skal også bli flinkere til å ta bilder til dere, haha!! Vet jeg sier dette hver gang, men nå MENER jeg deg virkelig.

Jeg ser faktisk veldig frem til 2017, skal ikke ha for store forhåpninger enda, men jeg krysser fingrene og håper på det beste!! På nyttårsaften skal jeg feire med mine nærmeste venninner, noe jeg ser så utrolig frem til, tror virkelig at den kvelden kommer til å bli bra, og håper på at resten av året blir det!!

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG, SMINKE

Nå har det vært veldig stille fra meg denne uken, men skolen tar all tiden min!! Har hatt så mye denne uken, og de to neste ukene før ferien blir ikke noe bedre... Pugger så mye til prøver at hårene blir grå. Men, nå fikk jeg endelig litt tid til å skrive litt til dere. Her om dagen så bestilte jeg litt sminke og endelig så kom det, gud så fornøyd jeg er!! Jeg kjøpte meg en concealer fra Nyx, en colour corrector fra Bronx, setting spray og et øyenskygge palett fra The balm (Meet Matt(e) Trimony). Er KJEMPE fornøyd med alle produktene, kommer til å linke til dem under bildene!! Produktet jeg er mest fornøyd med må være øyenskygge palettet, fy søren å fine farger det er i det palettet, jeg er helt in love!!

I dag så har jeg ingen store planer, utenom å slappe av bare. I morgen så skal jeg hjem til Drammen igjen for å spise middag hos onkelen min sammen med familien til mamma, og på søndag så skal jeg spise middag med familien til pappa, så dette blir utrolig koselig helg sammen med både venner og familie.Siden jeg har hatt en så full time plan denne uken, så har jeg ikke hatt tid til å lage noe video til dere enda, og siden helgen min også er fullstappet allerede så tror jeg ikke at jeg får tid til å lage video til dere, dessverre. Men, skal prøve å få lagd to videoer isteden for en neste uke til dere om jeg får tid til det!!

Michelle Isabell

Likes

Comments

Da er videoen ute, den har vært ute i noen timer, men glemte helt å dele det med dere grunnet at jeg har hatt så mye å gjøre i dag. Det er litt dårlig kvalitet på filmen, men det var så dårlig belysning, så jeg beklager for det. Håper dere liker videoen, og om dere har noen ideer så er det bare å komme med det!!

VIDEO HER!!


Michelle Isabell
  • 977 Lesere

Likes

Comments

MOTE

Julen er rett rundt hjørnet og den rød kjole sesongen nærmer seg med stormskritt!! Jeg elsker denne årstiden, den er så koselig. Elsker når snøen legger seg rundt i gatene, alle jule lysene, de kjempe varme, men oversized genserne, og alt annet som følger med i julen. Jeg kikket litt rundt på Nelly i stad, og fant noen utrolig fine røde kjoler som jeg syntes passer perfekt til den årstiden som kommer nå!! Jeg personlig syntes det er fint med litt farge på kjolen, syntes det er så kjedelig at år etter år så kler jenter seg i svarte kjoler, få heller litt farge på kjolen!!


LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 995-,kr

LINK HER!! 399-,kr

LINK HER!! 399-,kr

Håper noe av kjolene falt i smak hos dere!!

Hvem var din favoritt?

Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Hei igjen alle sammen! Føles ut som en evighet siden sist jeg blogget til dere, haha. Jeg skulle jo egentlig kommet med innlegg forrige uke, men jeg hadde så mye å gjøre, og jeg fikk ikke nett i leiligheten min før i går, så har heller ikke hatt muligheten til å blogge til dere. Men, nå så begynner ting å roe seg litt ned, og jeg har bedre tid til ting. Jeg har fått inn litt møbler osv, men jeg mangler fortsatt sofa, ny seng og litt små ting her og der. Utenom det, så begynner leiligheten å ta form, og jeg er veldig fornøyd. Jeg begynte å file litt forrige uke, men usikker på om jeg kommer til å bruke noen av klippene. Vist jeg ender opp med å ikke bruke noen av klippene, så kommer jeg til å filme nye klipp og eventuelt lage en type vlog video,! Målet mitt er å få lastet opp en video til dere innen søndag, så kommer selvfølgelig til å legge den ut her også.

Jeg har vel egentlig ikke gjort stort annet en å flytte osv, noe som tar tid og masse energi. Har jo også hatt en del å gjøre på skolen i det siste,, så har gått mye energi og tid til flytting og skole. Noe jeg kjenner allerede er hvor deilig det er å kunne sove et par timer ekstra, føler meg så mye bedre og uthvilt, og jeg har mye mer energi på skolen. Jeg kan vel si med hånden på hjertet at det ikke har vært lett på skolen de første månedene når jeg har bodd hjemme. Det har vært veldig tungt, og ikke minst slitsomt. Følte at jeg ikke fikk vist hva jeg er god for, fordi jeg alltid var så sliten og egentlig bare ville sove,. Jeg både håper og tror at dette kommer til å forandre seg en goooood del fremover nå!!

Har dessverre ikke fått tatt bilder til dere enda, men jeg skal ut å ta noen bilder i morgen tenkte jeg, så lover å bli flinkere til å legge ved bilder i innleggene mine!!


Michelle Isabell

Likes

Comments

HVERDAG

Ekstremt kreativt navn på dette innlegget haha. Men, i dag så er det endelig lørdag, og det er nå bare TRE dager igjen til jeg flytter!! Denne dagen hittil har vært veldig lite produktiv, har ikke gjort annet en å ligge i sengen helt frem til for en halv time siden ca. Da bestemte jeg meg for å lage meg litt mat, så jeg slang noen rundtstykker inn i ovnen og så litt på Keeping up with the Kardashians mens jeg ventet.

Etter jeg har spist ferdig og latt maten synke litt, så tenker jeg at jeg skal begynne å pakke ned enda litt mer ting på rommet mitt, og då det meste unnagjort, slik at jeg kan slappe helt av i morgen. Tenkte at i morgen, så skal jeg prøve å våkne litt tidligere en i dag, slik at jeg får gått ut og tatt litt bilder til dere!

Kjenner nå at skrive lysten er tilbake igjen, og det er sååå deilig. Føler det kommer meg mye mer naturlig og sette meg ned og skrive et innlegg til dere. Nå er det heller ikke lenge til jeg starter opp youtube kanalen min heller, så mye nytt som skjer fremover nå. Til uken så kan jeg ikke love dere innlegg hver dag, ettersom at jeg skal flytte over alle tingene mine osv... Men, skal ikke glemme dere helt bort!!


Michelle Isabell 

Likes

Comments