Hey guys.

Vi er ved at komme ind i konfirmationstiden, så tænkte at det kunne være interessant at skrive om, både min erfaring, og hvordan min dag var.

Jeg blev konfirmeret d. 25 april 2015.

Min dag startede kl. 7-7:30. Det var enormt tidligt, og jeg var overdrevet træt. Det er ikke normalt at stå så tidligt op i weekenden. Jeg nåede kun lige at spise en lille smule mad, før jeg skulle til frisøren kl. 8. Jeg fik både sat hår og lagt makeup. Det tog ret lang tid, for jeg var først helt færdig kl. 9:10 ca.

Efter det tog mig og min mor egentlig bare over i kirken. Den lå sådan like 2. min væk fra frisøren på gå ben. Jeg fik sagt hej til de andre - altså dem fra min klasse - og jeg fik givet roser og diagrammer til dem jeg skulle give til (Et god råd. Giv diagrammer til alle du skal konfirmeres med, og roser til dem du er tættest med). Kirken begyndte at blive fuldt op, og alle os konfirmander begyndte at blive vildt spændte og nervøse. Os piger var især bange for at vi ville falde.

Konfirmationen gik igang kl, 10, og det gik godt.. Ingen faldt, og ingen lavede fejl.

Vi gik ud af kirken, gik ind af en bagindgang til kirken, for vi skulle ind igen så vi kunne få taget et gruppebillede.

Efter det, fik jeg taget en masse billeder selv. Både af min far og min mor.

Jeg fik at vide at jeg skulle gå udenfor, for så ville jeg blive hentet. Jeg havde sagt til min mor at jeg ikke ville hentes i noget stort, og at jeg bare gerne ville hentes i vores egen bil. Men så kom min mor cyklene i en blå Christianiacykel pyntet op med balloner og flag. Jeg fik meget opmærksomhed fra andre, hvilket var det jeg ikke havde lyst til.

Jeg blev kørt over til en bowlIngehal som ligger i min by, da det var der jeg holdte min fest. Holdte den der, da der var rigtig mange børn med, også tænkte jeg at de altid ville have noget at lave.

Vi snakkede indtil forretten kom på bordet. Efter vi havde spist det, så fik jeg åbnende mine gaver, og er rigtig glad for alle dem jeg fik. Så fik vi egentlig bare hovedret og dessert.

Min far havde en overraske til mig, eller ved ikke om man kan kalde det en overraskelse, men ja... Han kom ind med en kage. Men ikke bare en kage, en One Direction og makeup kage (det skal lige siges at jeg var rigtig stor directioner, den gang). Det var min fars kærestes veninde der havde lavet den. Men på den kage lå der en æske. Jeg åbnede den, og læste hvad der stod.

"Kære Michelle. Vi har en ekstra gave til dig. Du skal, Tirsdag d. 23 Juni med din far til Sverige. Du skal til en by der hedder Göteborg, der skal du have en lækker middag og derefter skal DU, sammen med din far, til koncert med ONE DIRECTION. Vi håber det er noget du kan bruge."

Og der blev jeg fucking overdrevet glad!

Efter vi havde spist kage, så havde jeg skrevet en takke sang, så den sang vi.

Og derefter spillede vi egentlig bare en masse bowling, snakkede og hyggede.

Forresten, så havde jeg også lavet en gæstebog, som folk kunne skrive hilsner i. Og det kan jeg 100% anbefale til jer allesammen, for jeg sidder ihvertfald tit og læser alle hilsnerne igennem, for det er gode minder!

Jeg havde en rigtig god dag, og det håber jeg også at jer der skal konfirmeres i fremtiden får. Skriv gerne hvornår i blev/skal konfirmeres, og i må også meget gerne skrive om jeres dag nede i kommentaren.

Håber at i kunne lide dette opslag


Xoxo Michelle

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey guys

Jeg sad og så netflix her forleden dag, og manglede ideer til hvad jeg ku´ se, så jeg tænkte at denne gang ville jeg lave en "5 forslag til film på netflix" Jeg har fundet 5 af mine yndlingsfilm, så dem skriver jeg nedenunder...

My sister´s keeper er nok min yndlings film af de her 5. Det handler om 13 årige Anna, der kun er født for at redde sin kraftramte storesøster Kate, hvis hun nu fik brug for et nyt organ eller sådan noget på et tidspunkt. Da hun somsagt bliver 13 og hendes søster bliver alvorlig syg, siger hun stop. Hun vil gerne have et normalt liv ligesom alle andre på hendes alder. Anna søger hjælp hos en dommer ved navn Campbell Alexander. Hendes mor bliver sur over at Anna siger nej, og sender den her "sag" videre til retten.

In your eyes handler om Rebecca fra New Hampshire, og Dylan fra New Mexico. Det hele startede fra de var helt små. De vidste ikke hvad der skete med dem, men de kunne se hvad den anden så. 20 år efter fandt de ud af at der var en person på den anden side. De kunne snakke med hinanden, og hvis de stilede sig foran et spejl kunne de også se hinanden. De blev tættere og tættere. Rebeccas mand Phillip indlagde Rebecca på et psykiatrisk hospital, så derfor valgte Dylan at tage flyet over til Rebecca for at hjælpe hende. De så hinanden for første gang, og der blev de allerede forelsket.

Black swan handler om den professionelle balletdanser Nina, der bor i New York City med sin overbeskyttende mor, Erica. Balletkompaniet skal til at opsætte forstillingen "Svanesøen". Hovedrollen kræver at man både kan spille den hvide og den sorte svane, men det går ikke særlig godt for Nina. Når man kommer længere ind i filmen kan man se at hun får sår flere steder på kroppen, og hun ser ting der slet ikke er der. Hun kan ikke klare alt presset...

Dear John er en fantastisk kærligheds film. Den handler om krigssergenten John og universitetsstuderende Savannah. Da John er på orlov og Savannah har ferie møder de hinanden. De bliver forelsket, men da John skal tilbage til krigen igen og Savannahs ferie er slut, skal de skilles. De kommunikere med hinanden i 2 år gennem breve, indtil Savannah skriver at hun er blevet gift med en anden. John bliver selvfølgelig ked af det og brænder alle de breve som Savannah har sendt til ham. John får senere et brev om at hans far har været ude for et alvorligt slagstilfælde, så han vælger at tage hjem. John og Savannah slutter som venner.

Mean Girls er, i modsætning til de andre film, lidt mere en teenagefilm med lidt sjov i. Den handler om Cady - opvokset i Afrika - som flytter til USA med sine forældre. Cady har svært ved at passe ind. Hun bliver venner med den rebelske pige Janis Ian og Damian. Cady bliver "optaget" hos plastikpigerne, for at ødelægge dem. Cady ender selv som en af dem (hvilket ikke var en del af planen), og hun for smidt Regina ud af gruppen, hvilket vll sige at Cady bliver "dronninge-bien". Cady kan ikke klare det tilsidst, så hun får sin "gamle" personlighed tilbage. Så alt ender godt!

Det var de 5 film. Jeg håber at i kunne bruge det her indlæg til noget. I må meget gerne skrive jeres ynglings film nedenunder, for vil gerne vide jeres favoritter. Så må i egentlig bare have en fortsat god dag.


Xoxo Michelle

Likes

Comments

Hey guys

Da det her er mit første indlæg, tænkte jeg at jeg ku' fortælle nogen ting om mig selv.
• Mit navn er Michelle.
• Jeg er 15 år. Fylder 16 d. 21 marts.
• Bor i en lille by i Sydsjælland.
• Jeg er ret stor Page Four fan.
• Min passion er helt klart makeup.
• Jeg elsker at danse. Jeg gik til det i 9 år, men stoppede i 2014 pågrund af at jeg fik noget med mine ben. I kan skrive i kommentaren hvis jeg skal lave et indlæg om det på et tidspunkt.
• Min livret er fiskefilet/rødspættefilet, og det har det faktisk været siden jeg var helt lille.
• Jeg er meget følsom overfor film. Jeg kan nærmest fælde en tåre til alle film.
• Jeg er ret så lav i forhold til min alder. Er kun 159/160 høj...
• Jeg HADER smør, haha. Det er virkelig klamt!
• Jeg er skilsmissebarn. Mine forældre blev skilt da jeg var 3 år (2004)
• Jeg har 5 søskende. Hvis vi tager fra yngst til ældst. Malik, 5 år (halv) Malthe, 7 år (halv) Mathias, 13 år (hel) Maggie, 16 år (bonus), Mikkel, 21 år (halv).
• Går i 9. klasse, og skal på gym næste år.
Det var lige lidt om mig, ahah. Ihvertfald så håber jeg at i vil følge med.

Xoxo Michelle

Likes

Comments