Header


Wööh hej på er!

Long time no see känns det som. Jobbar hela dagarna och står i. Sen de 3 (ish) timmarna man har på kvällen har mest gått åt att försöka pussla ihop livet och fixa en massa måsten. Tar aldrig slut. Är trött redan vid 21, så då lägger jag mig i sängen. Blir ungefär 3 vakna timmar hemma varje dag. 🤣 Hinner inte ens duscha på kvällarna så har gått upp extra tidigt innan jobbet så man hinner ta hand om sig själv litegrann i alla fall. Saknar att göra saker man tycker är kul. Meeen sliter man lite nu så kan man ha roligt sen. 🌹 

Meeen ska få andra arbetstider inom kort, så kommer få börja tidigt + sluta tidigt varannan vecka. Längtar sönder. 💙💙💙😍

Men det är ju festligheter i helgen, plus att jag är ledig så det ser jag fram emot MYCKET. Mer sånt. Och Katt-Leif är hjärtekrossad sedan hans katt-flickor försvann i Måndags. Går runt och skriker hela tiden och har börjat snott mitt smink igen. Han får ut mina sminklådor och plockar ur innehållet. Behöver jag köpa en fli ckvän åt honom?? Hunden har aldrig räckt till tydligen.

Well, återkommer när tid och lust smyger sig på. HEJ!! 🌸

Enda bilden denna vecka. Ovanligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skapligt seg efter jobbet, även om det var en kort dag. Grejen att gå upp tidigt, ni vet. Idag blir det bara party i soffan hemma och njuta fullt ut typ. Kramkalas med djuren och Kärleken. Byxor strängt förbjudna.


HA DET!

Likes

Comments

Man sätter sig för morgonpinken och det ramlar in 3 katter direkt.
Dom blir asglada när man går upp, haaha. Så söta. 🌸Alltså Leif, den gråa missen som är våran, är SÅ nöjd just nu med 2 kattkompisar i hemmet som förstår sig på honom. Två damer dessutom. Han är inte rastlös och går runt och jamar längre, han snor inte mitt smink, mina snoddar och sminkborstar, min tandborste, ingenting har spårlöst försvunnit sen dessa damer kom till hemmet. (Var ett stort problem innan) Dom liksom verkar stilla alla hans behov. Alltså, behöver vi köpa en till katt nu? Lite så känns det, haha.. Känns ju hemskt att ta dom ifrån honom, hahah..

Likes

Comments

Efter jobbet igår kväll så drog vi minsann ut med båten ett gäng! Jag, Kjelle och 3 av hans vänner.
Var ju äntligen en dag med strålande sol, så det var bara att bege sig ut det. Men vi sket faktiskt i alkoholen. Jag och K i alla fall, för vi skulle upp och jobba dagen efter.. 😍😍 Woooho, men det var lika bra tror jag. Få tillfällen som är värt alkohol.


MEN JÄVLAR vilken storm det var mitt på sjön. Puttrade fram men hoppade runt som idioter ändå :)))) Livrädd från början tillslut satt jag och gömde mig i ruffen, haha. Men vi hittade slutligen ut till en lugnare liten vik där vi höll till. PHU. Kunde andas en stund. Där var det jättemysigt och vi fick en fin solnedgång. Hittade på lite vänner i deras båt dessutom. ✌Likes

Comments

DAMN vilket väder. Blir alldeles varm i själen. Tråkigt att inte få ta del av det förrän efter 18 när dagen är slut, men man ska ju ha tak över huvudet också.

Efter jobbet blir det raka spåret mot bolaget och köpa en flaska Morgan. Sen är det drinkar på schemat och kanske båthäng, eller om vi drar mot aspeboda. Nåt skoj blir det. ✔🎈

Landstingsbiiiiln

Likes

Comments

Äntligen mig själv igen. 🎈🎈🎈🎈
Att blondiner har roligare är största myten hitills.

Likes

Comments

Morsning korsning folk.

Jag är ledig idag, pga jobbar lördag, så idag blev det någon extra timme sovmorgon. Älskar att få en ledig dag mitt i veckan. Lätt värt. Men kravlade mig faktiskt upp vid 08 ish och försökte få lite saker gjort och så. Walk the hund, hinka kaffe, lagade massa matlådor, städade lägenheten och satte på ett ansikte. Så att säga.

Varit ned på stan och gjort diverse ärenden. Ah, mest en massa sådant. Flera gånger dessutom. Huhj. Haft en massa hårångest. Jätte! Har haft det sjukt länge, men idag slog det slint. Men man skulle kunna säga att tiden var kommen för att bli mitt vanliga jag. Jag skulle få fint hår igen. Jag var redo för transformation. Mitt sanna jag. Satan. Hehe. Men I had a good run. 🤙✔ Men inte fan har jag haft det roligare, världens största myt.


På kvällen ville jag och kärlek ha det riktigt mysigt, å vi gick ned på stan och shoppade lite chips och godis. Surprise va. Var ju nästan helg ändå. Livet är en fest.En av de sista bilderna i grönoranget hår✔

Likes

Comments

Hej där.

Första dagen i arbete gick som smort. Faktiskt. ☄ Försöker intala mig så mycket positivt as I can. Igår blev jag även med en ny dator! Fick en peng av snälla farfar till det. Så nu har jag en sproilans ny och snabb Lenovo. Fest! 🎷Det är kul. Har ju innan haft Kjelles 9 år gamla laptop som låter som ett kärnkraftverk samt dör hela tiden. Så det är ju som att komma till himmelen om jag ska beskriva det kort. Så många möjligheter. 🎈

Annars är det rätt mycket just nu, så vi får höras när vi hörs helt enkelt.. Puss tills dess.

Likes

Comments

Svejsan hejsan.

Ohh Imorgon är det måndag den 7 augusti, vilket betyder att jag kastas tillbaka på jobbet igen. 3 veckor går fan undan alltså. Men det ska bli skönt att komma tillbaka faktiskt. Klarar uppenbarligen inte av att vara ledig och fri. Ligger bara ensam hemma och deppar. Idag brast det "lite", men jag tror det var på tiden. Typ.
Stänger in så mycket att det tillslut exploderar vare sig jag vill eller inte. Uh, har mycket att jobba på.

Well, kärleken tog med mig till grannstaden så jag kunde tröstshoppa, samt tröstäta. Hittade en massa typiska bra att ha saker från dollarstore. Där ibland fantastiskt bra kläder till vovven vår. En knallrosa hoodie, en stickad gubbtröja med polokrage, och slutligen en stilig slips för de festligare tillfällena! ☄Vi drog även av en premiärmiddag på Pizza Hut. Dra åt helskotta vad överskattat. Och dyyyrt. 29kr för en hederlig ramlösa och 92kr för minsta pizzan. Jag är i alla fall en erfarenhet rikare. Och mätt.

Köpte med oss två 500grammare till chipspåsar från dollarstore som vi festade loss på hemma. Sådär sista chansen pga måndag imorgon, ni vet. Riktigt nyttig och festlig söndag. Sånt som händer. Lätt hänt.

Nu är det sängdags och få sig lite välbehövlig så kallad skönhetssömn. Tror det kan behövas. Har just nu förträngt hur tidiga måndagar känns. Men jag tror det blir kalas. Night. 🌟☄

Likes

Comments

Kvällspromenaden tog vi i Hosjö med vovvarna, sen wuppz.. tänk så lätt hänt det är att man råkar köpa med en påse chips eller två. 🙊 Men jag är fortfarande helt trött och slut jämt så jag somnade strax innan 21 ?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Hjälp.....

Sen har katterna hållt en vaken hela natten och gjort kaoz. Sover hädanefter med sovrummet stängt och låst. 😂 Sorrey sötnosar.

Likes

Comments