http://nouw.com/ellee

Länken ovan går till min nya bloggadress, hoppas ni fortfarande följer med! Orsaken till bytet kan ni läsa där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tJOHEj! Idag har jag varit i skolan, gymmat och bara chillat. Är så jävla trött på denna vecka att jag vet inte vad jag ska säga. Tur är så kommer Janette hem imorgon från Lappland !! ​Nästa vecka är väldigt kort eftersom det bara är 4 dagar skola, så det kommer bli riktigt skönt. Imorgon har jag inga exakta planer än, men gym ska det ivarjefall bli.

Likes

Comments

Var idag äntligen till frissan och färgade mitt hår. Blev svart denna gång, och är väldigt nöjd. Dock är jag lite rädd över hur det kommer se ut när utväxten kommer fram & solen kommer fram, haha. Men det är inte direkt ett problem jag behöver fundera på nu :D. ​ 

Likes

Comments

Fick en ny tandborsts-behållare av mamma idag som är HELLO KITTY. Gissa om jag älskar den. Så är där också en mugg som man kan skölja munnen med osv. Hur söt som helst.

OCH världens finaste påslakan. Kärlek kärlek kärlek. Dessutom är färgerna så fina och kan inte vänta tills jag får sova i det. Detta är mitt tredje hello kitty påslakan, och jag gillar dem allihopa! (för er som inte vet så älskar jag hello kitty)

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har det varit ganska tyst här på bloggen.​ Orsaken är att jag inte riktigt har haft tid, samt inga bilder att lägga upp. Men nu ska jag försöka skärpa mig igen..

Har just kommit hem från A efter att ha sovit hos honom inatt. Nu skulle jag måsta gå ut en sväng eftersom jag känner mig riktigt slut, så kanske lite frisk luft skulle hjälpa. När jag vaknade kände jag mig lite hängig & sådär kallsvettig som man brukar göra när man är sjuk, så vi får hoppas att inget illa är på kommande. Hoppas ni alla mår bra, så hörs vi. PUSS

Likes

Comments

ÅÅ så gott kvällsmål jag fixade ihop! Det är vattenmelon och vindruvor- och det är supergott tillsammans. Har också fixat klart en smoothie till morgonmål imorgon, ​som består av banan, ananas, vattenmelon, naturell yoghurt och mjölk. Tror den blev bra!

Likes

Comments

Hej på er! Fick frissa tid till nästa veckas onsdag, så det vart hyfsat nära. Mitt hår ser ju som sagt ut som en katastrof just nu. I roten är det grått/blont, i mitten är det mörkbrunt och nere i längderna är det gråbrunt!? Vad ska man tänka om det liksom. haha! Nej-men bara en vecka kvar och så kommer det vara hur fint som helst igen, hoppas jag ivarjefall.

Nu håller jag för tillfället på att ladda upp en video till min youtube-kanal, som jag och Mathilda filmade igår. Så den borde vara uppe ikväll. STAY TUNED

Likes

Comments