Okej, okej.. Nå er det nok! Jeg er så provosert og lei.. det er kanskje det du vil jeg skal være? Denne saken tok jeg opp med avisen for 3-4 år siden og den angikk at Hm, Cubus, Lindex og alle de typiske butikkene du går i for å handle sminke rett og slett ikke tilbyr et utvalg til meg som er mørk, eller skal jeg si oss? for Det er fler enn meg i Fredrikstad som er mørk og som konstant irriterer seg over at det ikke er et eneste utvalg til oss. H&M har fått in en til to foundations på hele to år som skal være til "mørke" men altså.. jeg tror ærlig dere kun tenker det er en eneste nyanse av å være brun! Lindex har ikke fått inn noen ting., Og jeg må ærlig si jeg er målløs?

en foundatinon på hm som er nokså god kan koste 225kr enkelt og greit, men vet dere hvor mye jeg må betale for å skaffe meg en jævla foundation? jeg må betale buss/tog for å komme inn til Oslo som koster tur/retur 332kr + selve foundationen som ligger på 3-400kr ettersom det kun er de dyreste merkene som lager en nyanse som passer min hudtone. så da har jeg måtte betalt 6-700kr for å kunne skaffe meg den imens enkelte kan gå til Hm som de fleste sentre har. Det er ganske stor forskjell på 225 og 6/700kr. Skulle det skje et uhel med at den detter i gulvet og knuser og du kanskje har planer om å dra ut kan du greit nok komme deg til hm, Cubus, Bensinstasjon, matbutikker osv osv og finne en som passer greit for kvelden men hva skal jeg gjøre? Jeg kan ikke hoppe på neste tog å reise fra Fredrikstad til Oslo om jeg trenger en nød foundation innen en time. Bruker jeg de jeg viser nedenfor blir jeg enten grå eller oransje i huden og man kan rett og slett ikke gå rundt slik.

enkelte sminke merker kommer ut med 3-4 nye "lyse" foundation på kort tid... er det da så tungvindt å lage en mørk til??

Likes

Comments

Det er ikke lett å være to personer fanget i en og samme kropp... jeg er meg men også en annen. Jeg er Michelle Eriksen den adopterte norske jenta men også den colombianske Michelle med et annet navn tenk at et navn kan ha så mye vekt og betydninger. Hvem skulle tro det!? det er faktisk jeg som må føle på den tyngden.. det er jeg som må være to i en.. for det er jeg som har fått det tunge valget om hva som skal være meg?! Når Du kommer å sier at det kun er et navn med lunten betydning vil jeg gi deg er klapp i trynet. Jeg avgjør førsteinntrykket du vil lese på min Instagram, min blogg og fremtid... jada det er meg helt alene.
Det er jo bare et navn tenker du? Ja det er et navn, et navn jeg skal bære! Det er noe jeg skal føle meg trygg med og gi meg følelsen av at jeg har funnet meg selv.

Likes

Comments