Det var länge sedan jag var här inne och skrev till er och det har hänt mycket sen dess....

En anledning till att jag tog paus är för att för 9 veckor sedan var vi tvungna att avliva vår hund och jag lider fortfarande. (Tårarna rinner nu). Hon var så underbar och det var en jätte svår period för vår familj. Man inser inte hur mycket kärlek hon givit förrän hon är borta. Det var det svåraste beslutet i vårt liv , men det var det bästa för henne. Jag hoppas hon mår bra nu när hon slipper lida.

Jag hoppas att ni förstår att jag inte kunnat skriva ... Och nu kanske ni tänker men Michelle det var 9 veckor sedan... Ja jag vet att det var 9 veckor sedan men jag gråter varje gång jag tänker på att hon hade kunnat levt idag. Och har försökt skriva om detta i 9 veckor men tog inte modet förrän nu. Och det är jätte jobbigt ... Tårarna rinner ...

Det har även varit jul och den var helt underbar och jag fick verkligen jättefina julklappar. Och är jätte tacksam för att jag får fira jul med de personer jag älskar.

Jag har träffat min älskade bästa vän teresia och överraskade henne några dagar innan hennes födelsedag. Vilket var helt underbart att se hennes förvånande ansikte när hon såg mig komma in i hennes kök.

Mamma hade fixat en överrasknings fest för mig där mina närmsta vänner var , min släkt och det var helt underbar. Jag fick jätte många. Fina presenter och av mina föräldrar fick jag en resa till.... Håll i er .... LONDON. Jag ska få spendera 4 dagar i London med mamma , bara vi två. Flyget går den 27/4 :)

Det har också varit nyår och det firades med Filippa och hennes pappa , hans tjej och hennes kompis. Det var jätte trevlig att få inviga året med dom.

Jag har även börjat min sista teramin i grundskolan och ska snart skicka in min ansökan till gymnasiet. Eller snart och snart men den ska vara inne innan den 15 februari.

Jag hoppas ni haft det jätte bra när jag varit borta men nu är jag tillbaka :)
Ni får ha en fortsatt bra lördag , kram.Detta är sista bilden jag tog på vår älskade Wilma. Här har hon precis tagit sitt sista andetag och somnat in. Vi älskar dig Wilma men jag vet att du mår bra och slipper lida. Vila i frid underbara hund :/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments