Förlåt så mycket för att jag inte bloggat men jag har haft lov och då var jag i Mora m Filippa och hennes mamma. Så jag ville inte sitta vid min telefon hela tiden. Sen innan lovet hade jag 3 prov , 1 i veckan som jag var tvungen att plugga på sen fyllde jag även år den 21 oktober så jag har haft fullt upp. Och nu efter lovet har jag också haft prov att öva på så det har varit full rulle. Och eftersom jag går i nian så är det mycket att göra innan betygen sätts till jul. En annan sak som hänt är att jag och Filippa var på besök på ett gymnasie som vi båda är sugna på. Och den 22 nov ska jag , mamma , Filippa och hennes mamma på öppet hus på skolan och kolla lite mer noga.

Snart är det jul och jullov , och efter det är det nationella prov vecka 12 och sen är det en termin sen är det sommar och i augusti börjar jag 1:an :)

Så detta är anledningen till att jag inte har bloggat och jag hoppas att ni förstår. Jag ska försöka att blogga varje dag men som jag skrev innan så är det mycket innan jul.

Hoppas ni får en bra dag :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments