God kväll !!
Idag efter skolan hade jag fått mina 100 vitamin well som jag vann i en tävling , och de är såå goda. Men det var inte det jag tänkte skriva om utan om mina örhängen från Marc by Marc Jakobs :) som jag fick av min fina bästa vän @EmmaSteinbrenner ❤️
De är ett par guldiga runda örhängen som ni ser på bilden nedanför och de är så fruktansvärt snygga. Jag kan inte lämna huset utan dom även om jag åker till affären och är borta i 30 minuter så MÅSTE jag ha dom :) De känns knappt att man har dom på sig vilket är bra , jag rekommenderar verkligen dessa örhängen :)

Detta kanske inte var ett sådant intressant inlägg men hade tänkt göra sånna här inlägg lite då och då om mina favoriter. Istället för att skriva ett långt inlägg som ingen kommer orka läsa.

Men jag hoppas ni haft en jätte bra dag så ses vi i nästa inlägg :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på spanskan och har inget att göra så jag tänkte bara blogga lite snabbt. Denna veckan har vi slutat 12 varje dag och det gör vi även resten av veckan pga att det är utvecklingssamtal på eftermiddagarna. Imorgon ska vi ner till ProCivitas klockan 16:00 för då är det mentorsträff och för er som inte vet så har vi mentorer från arbetslivet och vissa från ProCivitas som ska hjälpa oss förbereda för det som kommer efter skolan. Sedan på fredag ska vi ägna hela vår skoldag där eller hela och hela vi slutar tolv även då ..... Men då ska vi lyssna på tre redovisningar som elever där har gjort och det handlar om global utveckling. Men nu ska jag jobba lite annan spanska så ni får ha det så bra :)


Likes

Comments

Det var länge sedan jag var här inne och skrev till er och det har hänt mycket sen dess....

En anledning till att jag tog paus är för att för 9 veckor sedan var vi tvungna att avliva vår hund och jag lider fortfarande. (Tårarna rinner nu). Hon var så underbar och det var en jätte svår period för vår familj. Man inser inte hur mycket kärlek hon givit förrän hon är borta. Det var det svåraste beslutet i vårt liv , men det var det bästa för henne. Jag hoppas hon mår bra nu när hon slipper lida.

Jag hoppas att ni förstår att jag inte kunnat skriva ... Och nu kanske ni tänker men Michelle det var 9 veckor sedan... Ja jag vet att det var 9 veckor sedan men jag gråter varje gång jag tänker på att hon hade kunnat levt idag. Och har försökt skriva om detta i 9 veckor men tog inte modet förrän nu. Och det är jätte jobbigt ... Tårarna rinner ...

Det har även varit jul och den var helt underbar och jag fick verkligen jättefina julklappar. Och är jätte tacksam för att jag får fira jul med de personer jag älskar.

Jag har träffat min älskade bästa vän teresia och överraskade henne några dagar innan hennes födelsedag. Vilket var helt underbart att se hennes förvånande ansikte när hon såg mig komma in i hennes kök.

Mamma hade fixat en överrasknings fest för mig där mina närmsta vänner var , min släkt och det var helt underbar. Jag fick jätte många. Fina presenter och av mina föräldrar fick jag en resa till.... Håll i er .... LONDON. Jag ska få spendera 4 dagar i London med mamma , bara vi två. Flyget går den 27/4 :)

Det har också varit nyår och det firades med Filippa och hennes pappa , hans tjej och hennes kompis. Det var jätte trevlig att få inviga året med dom.

Jag har även börjat min sista teramin i grundskolan och ska snart skicka in min ansökan till gymnasiet. Eller snart och snart men den ska vara inne innan den 15 februari.

Jag hoppas ni haft det jätte bra när jag varit borta men nu är jag tillbaka :)
Ni får ha en fortsatt bra lördag , kram.Detta är sista bilden jag tog på vår älskade Wilma. Här har hon precis tagit sitt sista andetag och somnat in. Vi älskar dig Wilma men jag vet att du mår bra och slipper lida. Vila i frid underbara hund :/

Likes

Comments

Ibland vill jag bara krama sönder alla underbara människor som finns i mitt liv. Alla människor som står mig närmast är de bästa som finns och jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom. Mina vänner finns alltid där för mig och får mig på bättre humör när jag mår dålig. Min familj är så kärleksfull och vi kan skoja med varandra utan att den andra tar det för allvarligt. Min släkt vilket inkluderar mina kusiner och mamma och pappas syskon är helt i underbara de med de får mig alltid att skratta och stöttar mig.

Jag omringas av personer som jag älskar över allt annat och det är det viktigaste.

Du ska omringa dig av personer du älskar inte personer som du har bara för att...!!


Likes

Comments