Här kommer bilderna vi tog igår! Kommer även ett till inlägg med lite random bilder jag tog igår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag helt slut! idag har jag varit med först Hampus och Annika, tagit massa kort! kommer imorgon! Sedan var jag med Loppan och emma fram tills nu! Jag hoppas alla haft en lika bra Måndag som jag! <3 Tyvärr har jag inga bilder för tillfället så ki får bara text! Love

Likes

Comments

Yeah! Sitter på kommunikations lektion och "pluggar" det går sååå bra ni anar inte! Prov nästa måndag! Typ andra provet sedan vi började gymnasiet! Haha våra lärare tror inte på PROV PROV PRO dom kör mer praktiskt än teoretiskt! 

Ja som sagt färgade jag utväxten igår! Ja alltså utväxten blev ju färgad! Men den syns lixom fortfarande! Men sålänge den inte är grå så e det lungt! :*
Likes

Comments

Yeah buddy! Färgar min gråa utväxt.. 

Bjuder även på lite bilder från igår!


Likes

Comments

Vi har vart och kollat på modevisning på torp idag! Med Johannes och Robin, vi har gått runt, käkat och fönster shoppat! Summan av det hela detta har vart den bra dag!


Likes

Comments

Idag har vi Engelska hela dagen. Så nu sitter jag i ett grupprum med 2 vänner! Jag hoppas att alla får en trevlig dag!

Haregötthaj!!!


Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag älskar min syster! Delise, jag är verkligen ledsen att vi inte är lika nära som vi en gång var... För 1 år sedan flyttade hon, men det gick att gå dit på ca 3 minuter! Och det lilla taget hon bodde där gjorde jag praktiskt taget det också! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi myste typ hela tiden! Jag önskar att det kan bli så igen! Hon är som min mini mamma men ändå inte. Jag vill nästan vara med henne hela tiden men det går inte alltid, för hon jobbar och är med sin pojkvän. Dom är hur goa som helst! Jag är så glad att dom hittat varandra! Jag vill inte bråka med henne hela tiden... Jag tänker på det hela tiden nästan att jag vill att det ska vara som förr.  Ville bara få ur mig det här.

Jag älskar dig Delise! 

Likes

Comments

Hej igen! Gaah jag har verkligen haft full upp och inget intressant att skriva om!! <3

Just nu sitter jag utanför IT avdelningen i skolan och ska in om en stund och göra total återställning på min lilla dator!

Haregötthaj! <3(slänger in en gammal bild)

Likes

Comments