Hitta den här på Facebook, en text som berör lite. Kan va värt att tänka på innan man är elak mot människor. Snälla läs texten det är värt dom 2minuterna.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • ...

Likes

Comments

Väldigt irriterande att ta sjuk i 4veckor va hos läkaren för 3e gången igår :( Fick höst medicin mot min hosta. Nu ska jag och mamma gå till centrum och handla. Då får man ha slappa kläder! Tröjan är från dressman haha! Fick den av pappa tycker den e så cool, och byxorna är från MQ!
Puss

Likes

Comments

När jag går och lägger mig lyckas jag aldrig somna på en gång utan ligger alltid vaken minst 1-1,5h och ligger och tänker och kommer på massa saker jag måste fixa, gör lite listor (vissa i huvudet och vissa skriver jag ner) haha det är helt sjukt att jag alltid kommer på massa saker som måste bli gjorda eller att jag måste bestämma mig om något eller så. Hihi och med det vill jag få sagt att det är precis vad jag har gjort nu! Har precis skrivit en lista på vad som ska betalas och köpas nästa månad när jag får pengar (alltså i maj för pengarna man får nu i slutet på april) och även gjort ett fint litet "schema" så jag kan fylla i varje dag hur mycket jag har gått med stegräknaren!
H3h3 men nu ska jag faktiskt sova! Godnatt <3

Likes

Comments

Är helt slut efter praktiken idag fast det inte inte va mycket att göra, så blir man ändå trött av att bara stå och gå mycket. Jag har börjat använda en stegräknare haha! As kul och se hu mycket man går på en dag och jag är nu uppe i 13125 steg skulle gissa på att de är ganska mycket? Vet inte. Sen efter praktiken åkte jag till liljeholmen för att shoppa det sista inför våran studentskiva på tisdag!! Blev lite ögonskugga,läppglans och en hårmascara hehe jag och Johanna kommer vara fett coola! Men nu ska jag gå ut med huden och sen lägga mig i sängen och bara glo på tv! Är så jäkla trött.

Likes

Comments

 

I'm on the floor, floor
I love to dance
So give me more, more 'till I can't stand
Get on the floor, floor
Like it's your last chance
If you want more, more
Then here I am.


Likes

Comments

Har en grymt skön lördag :D har legat i sängen ända sen jag vaknade hos min älskling i stort sätt och glor på alla bb avsnitt jag missat under veckan då jag har jobbat! :) nu ska jag kolla mer bb hörs ikväll!!

Likes

Comments

Ligger i sängen och funtilerar, det är så mycket jag vill. Jobba, flytta, ta körkort, plugga vidare,Shoppa, resa, bara få var med min kärlek..osv. Jobb har jag ju äntligen fixat så det är bara att köra på och jobba så mycket som möjligt och försöka spara ihop pengar så man kan flytta! Men mest går mina tankar åt min älskling. Helt sjukt hur mycket man kan älska någon, trots att jag har förlorat honom två gånger är han fortfarande de bästa som finns. Vill inget annat än att vara med honom. Han är så fin!

Ska försöka sova nu och knuffa alla tankar åt sidan! Imorgon väntar jobb, är väldigt taggad faktiskt kommer bli kul. Men nu sängen! Godnatt.


Likes

Comments

Hellååååå :)
Idag har mina fina vänner varit här så har vi planterat, fixa och donat inför våran grymma studentskiva!! Är så sjukt taggad! Den kommer bli awesome!!! Nu har jag precis kollat på desperate housewives och började böla som värsta tönten haha! Aja nu äre bigbrother som gäller h3h3 smell you later!!!


Likes

Comments

Tänkte önska er en glad påsk och försök bättra mig på att blogga lite... :D nu ska jag iaf sova helt ensam i min stora sängen önskar att han var här.
Godnatt :)

Likes

Comments

Sitter på akuten nu :( Johanna följde med mig. Kanske berättar sen om jag känner för det.


Likes

Comments